Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Aktív témák
-
Thrawn
félisten
válasz
manutdzoli
üzenetére
Na látom ha az ember a kisujját nyújtja, akkor kell az egész keze is

Meglátom mit tehetek
-
snecy
senior tag
Úgy látom magyar nyelven még nem jelent meg, de a cikk szerint elképzelhető hogy Alonso a Williamst választja átmenetileg.
-
manutdzoli
senior tag
nekem kéne az egész futam
-
törölt tag
Csak annyit kérdeznék, hogy ezt mivel vetted fel? Ha TV-tunerrel, akkor tömörítetlenül, és utólag tömörítetted? Csak mert kicsivel jobb minőségűnek tűnik, mint az én felvételeim. Amúgy megvan az összes idei futam (kivéve Hungaroring, mert azt élőben követtem figyelemmel a Super Goldból... állójeggyel
), csak nincs ilyen jó minőségű. 
Jah amúgy kössz a felvételt.

-
Thrawn
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Brazil nagydíj utolsó két kör LINK
-
bnss
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Érdekes nyilatkozatok, Kimi nyilatkozata nem lep meg.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Motion_Blur
félisten
Kimi és Felipe a kipörgésgátlóról:
[I]"Mikor a Forma-1-be érkeztem, nem volt kipörgésgátlónk. Azóta számos új dolog érkezett a királykategóriába. Azonban úgy gondolom, hogy a vezetést segítő elektronika nélkül élvezetesebb lesz a versenyzés. Véleményem szerint a kipörgésgátló betiltásával sokkal több lehetőség lesz majd az előzésekre." - Kimi
Kimi csapattársa, Felipe Massa már jóval óvatosabban nyilatkozott, ugyanis ő még soha nem vezetett kipörgésgátló nélküli Forma-1-es autót.
"Még soha nem vezetettem kipörgésgátló nélkül, de ez csak megszokás kérdése. Majd meglátjuk, hogy kell-e változtatni a vezetési stílusunkon, vagy esetleg az autón" – mondta a brazil.[/I]
-
Thrawn
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nemrég kezdem el áttenni divx-be, nem tudom megsaccolni mikorra lesz meg. De felteszem amint kész lesz

-
Thrawn
félisten
Tegnap volt az RTL Klub-on egy kis dokumentumfilm Hamiltonról, akit érdekel annak LINK
-
Brent
aktív tag
most komolyan elhiszi valaki hogy veletlenul pont ez a formula 1 eredmenye?
persze hogy elhisszük mert így volt ...
Hamilton kicsike még , nem bírta a gyűrődést és ezért hibát hibára halmozott ! Brazil nagydíjon is szerintem nem a kocsijával volt gond hanem annyira bepörgött szegény gyerek hogy összevissza nyomkodta a kormányon a gombokat és véletlenül elváltott !
Nem is csoda hiszen 5 percel előtte csúszott ki és taposni akarta neki hogy utolérje Alonso-t ! Túlmelegedett Hamilton .. ennyi. -
shev7
veterán
ha mar annyira el volt tervezve ez az egesz szerinted mi tortent volna, ha Massa motorja mondjuk megadja magat? Akkor a ket McLaren is kiesett volna veletlenul? Na ne rohogtess... Hamilton egyszeruen elbaltazta. Mint a tobbiek is irtak, egyszeruen nem volt meg eleg erett ahhoz, hogy kezelje ezt a nyomast...
-
PazsitZ
addikt
"de en ezert meg nem tartalak teged idiotanak"
Ennek örülök, én se téged, de a véleményem, hogy "túlkonspirálod" a dolgot.(#7074) Ba cy lus: "ennyi sok szerencsére alapoznak. Mert ehhez az is kellett, itt nem volt elég Hamilton hibája vagy műszaki problémája. Vagy te úgy gondolod, hogy a Williams-ek és BMW-k (vagy épp a Ferrarik) gombnyomásra szoktak kiesni?"
Jól írtad le.
Én is erre utaltam a 7067es hsz-emben lévő irónikus résszel. -
törölt tag
Gyenge kifogás...
Ha régebben is néztél volna f1-et, akkor nem lepődnél meg ezen. Láttunk már ilyet, mint például hogy a McLaren nem hívja ki a versenyzőjét cserére és kockáztat... Vagy 2000-ben Hockenheimben, amikor egy ex-Mercedes alkalmazott berohant a pályára, meghiúsítva ezzel a kettős McLaren-sikert. Vagy abban az évben MS, akinek 2x egymás után is már a rajtnál végetért a versenye, esélyt adva ezzel Mikának a felzárkózásra...
De előző évben ('99-ben) Häkkinen 2x is vétett saját, vezetői, már-már amatőr hibát (ne felejtsük el, egy akkor már VB-ről, és eléggé tapasztalt pilótáról van szó), így adva esélyt Irvine-nak, hogy az utolsó nagydíjig legyen esélye a VB-re. És ez csak egy pár eset. Mindig voltak fura esetek...Hamilton meg egyszerűen túlparázta az utolsó nagydíjat. Ahogy tette ezt a hazai nagydíján is. Már az gyanús volt, amikor azt nyilatkozta, hogy vagyok olyan laza, mint Kimi... Hát nincs. Még ez a gyenge pontja, és nem is volt elvárható tőle, hogy újoncként végigbírja a média és Ron Dennis által ráerőltetett csodafiú szerepet, aki első évében VB-t nyer... De majdnem sikerült neki.
Azt azért nem ártott volan megcáfolnod, hogy van ez a megállapodás, és ennyi sok szerencsére alapoznak. Mert ehhez az is kellett, itt nem volt elég Hamilton hibája vagy műszaki problémája. Vagy te úgy gondolod, hogy a Williams-ek és BMW-k (vagy épp a Ferrarik) gombnyomásra szoktak kiesni?
-
soulcube
aktív tag
Én meg Imolát és Suzukát várom már vissza az F1-be. Ja és jó lenne egy futam Dél-Afrikában is ha jól tudom régen volt ott verseny. Úgy lenne szép a világbajnokság ha minden kontinensen lenne verseny (na jó az Antarktiszon azért nem). Az autók úgy jók, ahogy vannak. Remélem nem lesz abból a tervből semmi, hogy 1,5 literes biodízel "gokartok"...

-
maddog
tag
válasz
üzenetére
mit cafoljak meg rajta?
nem tudok a sport belso ugyeirol
sot lehet hogy te se sokatde hogy ha roviden osszefoglalod az idei evet kulonos tekintettel az utolso ket futamra es a vb cimert folyo harcra akkor azert ne mondjad mar hogy nem hangzik legalabbis kurva gyanusnak az egesz
-
maddog
tag
-
maddog
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
ja ertem
varjal...
inkabb te vagy az idiota
epp te irtad
miert valasztja valaki azt hogy nem megy ki a boxba ha latja hogy szetjon a gumija?nem nyerhetett a mclaren mert csunyak voltak, alonso sem, mert csunyan viselkedett, o lett a gonosz pilota, hami a kis gonosz pilota aki meg szinten nem nyerhet de ugy kellet kikapniuk hogy orult izgalmas legyen sok nezovel
ja es nezd meg a FIA honlapjan a napi focim az hogy motion_blur egy idiota
(vagy inkabb csak hagyd abba az idiotazast) -
törölt tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szummaszumárum, jó nagy mázlira alapozták ezt a megállapodást. Bármelyik Ferrari kiesik, már nem VB Kimi; kiesik 2 autó Hamilton elől (Williams vagy BMW), megintcsak nem VB Räikkönen. Amire azért volt nem is kicsi esély, tekintve az idei évi megbízhatóságukat az említetteknek. Ja és Kínában meg ippeg kiesett Kubica az első helyről. Hogy Räikkönennek még legyen némi esélye. Biztos ezért tette.
Különben voltak már meglepő fordulatok máskor is. Talán nézni kellett volna régebben is F1-et...
A McLaren pedig majd olyan hülye lesz, hogy belemegy egy ilyen megállapodásba, miközben '99 után k.... nagy sansza van, hogy megnyerjék a vezetői VB-t.
A jövőévi indulással nem lehet őket sakkban tartani, ez mindenki számára nyílvánvaló kell legyen, nem vágják maguk alatt a fát. Meg ennyi erővel az ideiből is úgy ki merték volna zárni őket, mint annak a rendje. De nem merték megtenni! A konstruktőriből megtették, de az másodlagos az emberek 80-90%-a számára, kellett valami büntetés...
Azt sem gondolom, miszerint azzal hagynák magukat fenyegetni, hogy ne kössenek bele a jövőévi autójukba. Inkább lőnék be ezt a biztos ziccert, és építenék át a jövőévi autót, mintsemhogy a teljesen bizonytalan jövőre alapozzanak.Elég szomorű, hogy vannak olyan emberek, akik ilyen fokon képtelenek elviselni a vereséget. Mert ha nem a kedvenc nyer, az nem lehet sportszerű, az nem lehet igazi teljesítmény, ott már valami susmus kell legyen. Ennyi erővel marhára felesleges akármilyen sportot nézni, nemhogy F1-et...
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Senki nem fog elvenni tőle semmit!
-
Motion_Blur
félisten
Megvót beszéve az egéjsz, Alonso össze töri magát Fuji-ban, Hamilton Kínában addíg körözget, amíg ki nem látszik a vászon, majd látványosan kicsúszik a kavicságyba. Brazíliában direkt elfékezi magát Alonso mögött, de mivel úgy érzi, hogy ez nem elég Kimi címéhez, ezért kicsit gurul a pályán üresben, nehogymá' ne Kimi legyen a VB.
Te vagy az idióta barátom, nem Hamilton...
-
maddog
tag
most komolyan elhiszi valaki hogy veletlenul pont ez a formula 1 eredmenye?
hogy hamilton es a kocsija hibatlan 14 futamon at es az utolso 2 futamon egy idiotava valik egy roncs autoban?
ja es alfonzo is csak pont annyiadik lesz hogy meg pont a rajko gyerek nyerje a vb-t!!!
ne ma'!!!
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Bizonyíték sincs rá. Legalább is a versenybírók, ezt állítják, hogy nem tudják biztosan. Hát akkor most tényleg, vagy mégsem. A versenybírók nem bíztak a bizonyítékban, ezért nem is büntettek.
-
törölt tag
Szinte sejtettem, hogy valaki majd erre fog következtetni...
Nem mondtam, hogy a slick miatt kizárólag. Szélesebb autók, sokkal kevesebb hangsúly az aerodinamikán blablabla... Na meg kevesebb segédeszköz, nagyobb emberi szerep...
De mivel aerodinamikát nem fogják korlátozni, így a mechanikai tapadás növelésében látom az egyetlen esélyt. Slick gumi pedig valamivel jobban tapad azért, mint ez az idei sz*r bridgestone.

-
törölt tag
Engem inkább jobban izgat (mert ebből úgysem lesz semmi, és úgy is van rendjén, hajrá Kimi!
), hogy visszahozzák e a közeljövőben a slick gumit? Tudom, kipörgésgátlót azt most kiveszik a játékból... De többen mondták, hogy ez manapság már nem számít annyit.
Viszont a slick az nagyon kéne vissza. Én valami akciót akarok látni a PÁLYÁN!
(Most néztem meg egy régi Senna-Mansell csatát...
) -
Thrawn
félisten
válasz
manutdzoli
üzenetére
Ha én lennék a McLaren én is fellebbeztem volna. Nem azért, hogy Hamilton világbajnok legyen (van még ideje bőven), hanem azért, hogy az ilyen apróságnak tűnő szabályok is be legyenek tartva.
-
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Kimi a VB pont.

-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem hittem, s nem is gondolom, hogy elvennék tőle!
Félre-értés ne essék: Ferrari drukker vagyok, mióta az eszemet tudom.
Csak ez a herce-hurca felesleges már... -
zszszs
tag
Kérésem lenne.
Keresek egy linket, ahonnan letölthetném a Japán Nagydíjat (az ideit).
Előre is köszi, ha valaki segít. -
hossszú
őstag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
100% Kimi a világbajnok, abban már csak Ron Dennis hisz a Földön hagy Hamilton lehet a VB.

-
Thrawn
félisten
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Vótmá'
Meg ez is.Motion_Blur: szerintem ezt még a legelvakultabb McLaren fanok sem hiszik el
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Mármint a VB?
Komolyan azt hiszi valaki, hogy el fogják venni Kimi-től a címet? Mit képzeltek??
-
Mecy_Lacee
senior tag
-
Rick4
félisten
nem tudom, volt-e már: [link]
-
JJános
addikt
1992-ben, Belgiumban aratott gyõzelme - amely az elsõ futamgyõzelme volt - egyben az utolsó, manuális váltóval aratott futamgyõzelem volt a Forma-1-ben. A második, harmadik helyen végzõ Williams-Renault-kban már régen félautomatika és aktív felfüggesztés dolgozott.
Ez is Sumi nagyságát emeli.
-
PazsitZ
addikt
[link]McLaren pont Ralfot akarjná
? Bár már McLarennel kapcsolatban már semmi sem lepne meg, mikor már lassan "pénzzel megveszik" a vb címet...
egy-két menő ügyvéd, jogász tiszteletdíja még bizots beleféár a keretbe...
-
brownus
veterán
igaz, csak eddig nem találtam róla képet. az újabb jobban tetszik

meg egy világbajnokhoz nem illik egy kis napocska

#7036 SzalaiG, miért? sztem jól áll neki, nem is olyan átlagos helyen van mint a focisták nagy részénél azok olyan egyediek...
sok kulturában a tattoo elfogadott, mondhatni kötelező. a férfivé válás egyik jele
-
quby
őstag
kiváncsi lennék Faubel példálózott volna-e a mekivel ha lonzi nyeri a vb-t?
mellesleg a maljziai versenyen Martinez arca ad némi okot aggodalomra magyar részröl... 
-
manutdzoli
senior tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Csak Rózsa nem tudja hogy Fernando hogy érzi magát.Hiába kap 20millió dollárt,ha nem érzi magát jól.Én otthagynám Fernando helyében a mercit,mert hamiltonnal úgyse fognak kibékülni,és ha jövőre ismét csapatársak lesznek,ugyanolyan lesz mint idén.Dennis nem tudja kezelni őket.Bár Fernandonak is gondolkodnia kell,mert a McLaren versenyképes,a Ferrari már foglalt,és nem akar olyan autóba ülni ami még a dobogóra sem fél fel.Gondolok a Renault-ra.De ki tudja,lehet jövőre megjavul,és ismét élcsapat lesz,mint az elmúlt két évben.
-
hunnylander
őstag
Ha már spanyolokról esett szó...
-
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
Egy spanyol csapatban a spanyol házi pilóta ellen a magyar versenyző azt csinál amit akar (csak ne üssék ki egymást), a régi fajta motort (Talma nem akart váltani, meg nem is lett volna rá pénze állítólag) folyamatosan fejlesztik. Gadeának (bocs ha rosszul írtam) már megszabták hogy sem Talmát sem Faubelt nem előzheti be. Egy spanyol csapattól több nem várható el ha reálisan nézed. KTM-nél példának okáért..más volt a helyzet.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Igen,az biztos hogy nem ugyanaz a motorja a két versenyzőnek.A motogp az más,mert ott akinek több szponzora és több pénze van az jó motort kap,hiába ott a csapattársa.Pl:Tóth Imre-Barbera,ők is csapattársak,még is ég és föld a két motor.De már az furcsa,hogy ilyen szavakkal dobálózik Faubel,hogy mi nem McLaren vagyunk.
-
hunnylander
őstag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Szavak...
Ismerve Talma versenyeit, azt kell mondjam, Faubel ezen állítása nemigen állja meg a helyét. Úgyszintén ismerve az F1 egyéni pontverseny végeredményét és az egész szezont, Faubel-ék példát vehetnének a McLaren-ről, ami az egyenlő technikai feltételek biztosítását illeti.
-
manutdzoli
senior tag
Ez a hír nem ide tartozik,de a cím mindent elárul:Hector Faubel: A csapat nem fog csalni, mi nem vagyunk McLaren
Az ez elég brutál,a mekit hozza fel példaként. -
Diego!
senior tag
-
JJános
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Mondjuk én a McLaren helyében nem óvtam volna. Örüljön a Meki, hogy nem vették el az egyéni pontokat, így legalább partiban maradt a Ferrarival. Egy ponttal kikapni Kimitől nem szégyen.
Az is szép volt, ahogy Kimi feljött a ponttábla élére!
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Mert gyenge lábakon állt.
Szerény véleményem szerint az érintett két csapatot a mérések (kabaréba illő) visszásságai miatt fogják felmenteni, szóval nem lesz szükség ilyen erőltetett jogi csűrés-csavarásra. És ez így a Ferrari lelkének is szebb lesz, mert így a két csapat ártatlanná lesz nyilvánitva, míg ez a jogi dolog csak nem-megfellebbezhető-de-lehet-hogy-bűnös státuszban hagyná őket. És az neked se jó. 
-
-
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Ő mindennel csodát tudott művelni

-
szabozeee
aktív tag
Mindenkinek ajánlom a figyelmébe..
Kötelező olvasmány: [link] -
quby
őstag
én még csak ma fogom megnézni a versenyt. szurkoljatok hátha Kimi nyeri a vb-t

-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Igaz is, a Mester még a bakelitekhez is jobban értett.
-
JJános
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Ez bejött! Olvastam délelőtt az előzményt. Bár vénember azt mondta, hogy nem a linkel van a baj.

-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Talán még azt is ki lehetett volna bírni. Szvsz. Én teletankoltam volna, amikor a lágy gumin bejött, és ha mégegyszer nem kellett volna kijönnie, lehet hogy odaért volna, mert jól ment.
Ha. -
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem is sok...

-
george11
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Lefordítod nekünk?
(viccvolt) -
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
És sajnos az F1 ma már csak erről szól.

Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Gitáros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bestbuy játékok
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- iPad topik
- iPhone-ra és iPadre is megérkezett a Control Ultimate Edition
- Milyen monitort vegyek?
- Vicces képek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Én is erre utaltam a 7067es hsz-emben lévő irónikus résszel.

? Bár már McLarennel kapcsolatban már semmi sem lepne meg, mikor már lassan "pénzzel megveszik" a vb címet...