- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
manutdzoli #4177 üzenetére
"Pedig meg kell tanulnia elfogadni a vereséget"
Nem nem kell. Aki elfogadta az Fiskó, Barika, David stb. Alonso nem ilyen. Kimi sem fogadta el, lemaradt Massáról amikor nem támadhatta a csapat miatt és utolsó körben ment egy leggyorsabb kört "feleslegesen" kockáztatva. Nem véletlenül éri a legtöbb zsét ez a két pilóta jelenleg, mert meg vannak győződve róla hogy ők a legjobbak. Azt meg megnézném hogy ilyen rossz viszonyok között ki hogyan teljesítene egy csapatban, de én úgy gondolom hogy sokan nem bírnák ennyire a nyomást mint Alonso, mert lehet csűrni csavarni a dolgokat, de a csapat is tehet arról amivé alakult a helyzet. Pl. szívesen meghallgatnám hogy Ron miket ígért a spanyolnak a szerződés aláírásakor.
Coulthard védte meg a minap, hogy nála(gondolom magából indult ki) több tized a hangulat. Ezek szerint depis a srác, mert az a néhány tized hiányzott mindig is belőle, de vele ellentétben ez megvan Kimiben és Alonsoban is. Hamiltonról majd kiderül mivé alakul, Alonsotól láthattuk hogy tök máshogy vezet mint tavaly, gondolom a kocsi+gumi kombó miatt, láthatjuk hogy szar a csapathangulat felé (ő maga miatt is), láthatjuk hogy a lemaradása mégis 4 pont csupán, ez sem gyenge teljesítmény. Az meg hogy Kova elveri szerintem marhaság. Nagyon más kategóriák, persze jövőre lehet hozza majd azt a szintet amit idén elvártak a finntől, javulgat folyamatosan, de csak javulgat.. -
marsu
veterán
válasz
hunnylander #4198 üzenetére
Szerintem Hamilton is győzni akar Brazíliában ...
-
hunnylander
őstag
Massa győzni akar Brazíliában.
"At Interlagos, I will be trying to win the race. For sure, Kimi still has a chance of winning the championship, even if it is a small one and it will be difficult.
"My personal target is victory, but if we see any possibility of helping the team to win the driver's title, then of course I will be doing what I can. -
bnss
veterán
válasz
manutdzoli #4195 üzenetére
Lerágott csont már ez a téma... Mi lesz itt, ha Hamilton nyeri meg a VB-t?
-
manutdzoli
senior tag
Összeszólalkozott hami és montezemolo:
montezemolo:ha a 22 éves újonc lesz a bajnok, akkor azt „a Ferrarinak köszönheti, mert az autójában sok minden van”, amit Maranellóban fejlesztettek ki.Erre válasz hamilton:„Azért vezetem a világbajnoki pontversenyt, mert nekünk jobb autónk van, mint a Ferrarinak, és azért, mert az autók megbízhatósága szempontjából is jobbak vagyunk”
Vagy egy kis igazság abban amit montezemolo mondott.
forrás -
manutdzoli
senior tag
válasz
venember83 #4193 üzenetére
köszi
-
venember83
nagyúr
válasz
manutdzoli #4191 üzenetére
public relations -> gugli utan a wiki a legjobb baratod
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #4161 üzenetére
Igen, de azért szerintem még mindig nyomába sem ér a Májkül féle monzai PR-pityergésnek.
Persze azt valóban elég nehéz elképzelni, hogy évről-évre, a Brazil GP-hez közeledve kérdezgetik a pilótákat Senna-ról. Áhhh..szinte kizárt...
-
brownus
veterán
Világbajnokság - Long-term fogadások, Világ
Versenyzők 2007-es világbajnoksága - 18:00
Antepost - győztes
Lewis Hamilton (GBR/McLaren) 1.45
Fernando Alonso (ESP/McLaren) 3.60
Kimi Räikkönen (FIN/Ferrari) 6.00GP Brazil, Világ
Brazil Nagydíj - verseny - 18:00 +26
Győztes
Kimi Räikkönen (FIN/Ferrari) 2.40
Fernando Alonso (ESP/McLaren) 2.90
Lewis Hamilton (GBR/McLaren) 4.00
Felipe Massa (BRA/Ferrari) 6.50 hmm, nyerje meg ő, a két meki meg üsse ki egymást...
emigyen lesz kimi vb -
JJános
addikt
válasz
-=Sziszi=- #4184 üzenetére
Ismerem ezt az érzést, hogy sehogy nem akar összejönni. Mindenki más a hibás, merénaztán kétszeres VB vagyok, és így tovább. Mintha számítana. Kova oda fog neki vágni, okos fiú. Majd akkor amikor lehet.
Massa, és Kimi jól el vannak. Mondjuk Kimivel aki nem jön ki, az vagy para, vagy anti alkoholista.
-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli #4173 üzenetére
Valami szánalmas Lonzi drukker volt. Ki más?
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Sztem egyenlöen kezelték idén Massat és Kimit. Most hogy csak Kimi esélyes a VB-re igy most már egyértelmű a sorrend. Én úgy emlékszem hogy Massa azt nyilatkozta hogy kész segíteni Kimit. Persze Kimi más karakter sztem akkor se nyavajogna ha kissebb figyelmet kapna, csak nyomná a gázt.
Ui: Én nem szeretem Alonsot, de elismerem a képességeit.Ha az állandó nyavajgás helyett a vezetésre koncentrálna már 3xos VB lenne.(persze nem teljesen korreltül)
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
manutdzoli #4164 üzenetére
Persze! Az egyértelmű amit Alonso akar és már le se tagadhatná, hogy különleges bánásmódot akar..
Sztem ha visszamegy a renault-hoz akkor ugyan úgy sírni fog a szája mint ebben az évben. Vagy lehet hogy jobban, ha Hami is elötte leszEgy szó mint száz:GO KIMI GO
-
Ebben én sem hiszek...
hunnylander: de viszont nincs ilyen a magyarban. Valaki elkezdte, most meg már minden ötödik ember így használja. Mindkét szó ugyanazt jelenti. (Ellentétes jelentést kifejező szó) Ez ugyanolyan nyelvtani nonszensz, mint a paparazzi-k. Nem ellened irányuló támadás ez, hanem a magyar nyelv védelme
-
bnss
veterán
válasz
manutdzoli #4174 üzenetére
Jó lenne, ha így lenne, de van egy sanda gyanúm, hogy Alonso előéletére nézve ki lesz a mindenben és mindenki által "támogatott" pilóta...
-
snecy
senior tag
válasz
Azért Alonsoval idén is hozott volna egy BMW-szintet a Renault legalább.
-
Diego!
senior tag
válasz
Legyen úgy.
-
Diego!
senior tag
válasz
manutdzoli #4174 üzenetére
Alonso nem tudja elfogadni, nem tud veszíteni...
-
bnss
veterán
válasz
manutdzoli #4171 üzenetére
Remélem is ad neki, nem az lesz, hogy szegény Alonsot legalább a csapattársa ne támadja, jó kis csaták legyenek, persze nem azt mondom, hogy lökjék ki egymást, azt nem kíváno senkinek.
attisx: most ettől jobb lett az elkövető közérzete? Nem szeretem az ilyen egyedeket.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
hunnylander #4167 üzenetére
Majd meglátjuk.Nem vennék rá mérget,hogy kova hagyni fogja magát.Egyszer-kétszer biztos lesz olyan,hogy megmutatja alonsonak mit tud.Oda-oda szúrkál majd neki.Idén nem nagyon tudott bizonyítani,de jövőre remélem sikerül neki valamit alkotnia.
-
attisx
addikt
Megrongálták Hamilton wikipediás adatlapját
Szánalmas...
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #4165 üzenetére
Nem, de ha valaki titokban akar valamit megtenni, akkor megteszi
Mint irtam, szep gesztus Hamiltontol, nyilatkozatai alapjan kedvelte Sennat, mondjuk McLarenes volt anno, tehat kotelezo tananyag
-
JJános
addikt
válasz
Kova el fogja játszani, mert érdeke, mert így lett nevelve. Amit Kova nem fog elfogadni, hogyha gyorsabb lesz mondjuk, mint Lonzi, jobb rajthellyel indul, amíg Lonzi nem lesz képes önerőből a közelébe vergődni, Kova marad a pozicióban. Majd ha Lonzi lemarad, akkor lesz baj, és jön a rugdosás, nyafogás, később az örjöngés.
-
hunnylander
őstag
válasz
De viszont Briatore-nak nincsenek magasztos elvei az egyenlőségről. Ha Kovalainen erős lesz akkor is el lesz nyomva, szerintem. Hozzáteszem, Alonso szerintem jobb pilóta mint Kovalainen, ha nem lenne az, akkor is sokkal tapasztaltabb és gyakorlottab, és az is sokat számít.
-
JJános
addikt
válasz
-=Sziszi=- #4156 üzenetére
Sok jó ember kis helyen is elfér. Pláne ha olyan kicsi mint Massa. Vicc volt, bocsi. Szerintem Massa tudat alatt pontosan tudja a sorrendet, még ha néha legyőzte is Kimit.
Még ha azt nyilatkozza, hogy nem segít Kiminek, akkor is. És ha Kimi nagyobb figyelmet kap csapaton belül, nem hőzöng, nem tiporog, nem nyafog, nem rugdos bele semmibe, és senkibe. Más karakter. Ugyanakkor láttunk egy-két szép dolgot tőle. Szerintem az öt leggyorsabb pilóta egyike. Kimi viszont a legjobb.
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #4163 üzenetére
Kimi gorilla-jelmezben látogatta meg Senna sírját? (költői kérdés)
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Alonsonak az kell,hogy ő legyen az elsőszámú pilóta,ő legyen az úr,a csapattárs meg le van sz@rva.Kimi egyszer sem nyávogott,amikor massa előtte volt,vagy kiesett.Alonso egyszerűen nem tudja elfogadni,ha megveri a csapattársa.Neki fisichella volt a tökéletes csapattárs.
Arra leszek én kíváncsi,hogy a renaulthoz ha visszamegy,és kova lesz a csapattársa,ő se fogja eljátszani a mások számú pilóta szerepét.Na akkor mit csinál alonso? -
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #4162 üzenetére
Akkor oltozzon gorilla-jelmezbe, masnak bevalt
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #4161 üzenetére
Hamilton ezt már csendben nem is tudná megcsinálni. Túl nagy körülötte a nyüzsgés a média részéről, akkor is amikor nem akarja.
-
venember83
nagyúr
válasz
Oliverda #4151 üzenetére
Abszolut normalis dolog, szerintem, ki ne tenne/tette meg? Kerdes azonban, h Hamilton kurtolte szet, vagy a sajto szimatolta ki...
Motion_Blur: Nem lebecsulendo a sajto szerepe se, pl direktbe megkerdezte egy brazil riporter, h mi a programja a nagydij elott/utan vagy csak siman Hamilton beleirta publikus blogjaba/mittomenmibe, h kimegy, de PR-erteke mindenkeppen van az egesznek, az biztos
-
ToBeY
nagyúr
"A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) egy kijelölt szakértőt küld a Brazil Nagydíjra a McLaren-Mercedeshez, aki azt felügyeli, hogy az angol csapat egyenlően kezeli-e pilótáit, Lewis Hamiltont és Fernando Alonsót. Ezt az FIA spanyol alelnöke, Carlos Garcia árulta el egy interjúban."
Ezt is kisírta magának Alonso
-
PazsitZ
addikt
válasz
Igen lassan ez a vicc fogalmazódik meg bennem:
Egy csávó a rádióban híreket hallgat: "Egy őrült az autópályán szembe halad a forgalommal"
Mire az emberünk: - Mit egy? Mind!
Szóval, ha úgy látod mindenki hülye körületted, nem árt átgondolni, a hiba esetleg nem a te készülékedben van-e? -
PazsitZ
addikt
Itt azt nyilatkozták, hogy ennek idén nincs nag szerepe, max ha valami motorgyilkos pályáról van szó
[I]Habár Webber és Coulthard egyaránt friss V8-assal vághat neki a hétvégének, Lom szerint az idén nem előny, hogy a motoroknak csak egy hétvégét kell kibírniuk."Egy ideális világban így lenne, de a valóságban más a helyzet" - mondta lemondón. - "A befagyasztott motorformulában a fordulatszám limitált, ezért lehetetlen növelni a teljesítményt. A pilótáink már eddig is a maximumot hozták ki a V8-asukból." [/I]
-
-Mike-
addikt
fernando a 2. hétvégés motorral indul míg lewis frissel? ill. a ferrari külön egy spéci egyhétvégére hangolt motorral indul mint tavaly? vkinek van ezekről bővebb információja?
-
Oliverda
félisten
-
-
hunnylander
őstag
Nem, semmi bajom Alonso-val. Ilyen manőverekért senkit sem szokás/illik megbüntetni, főleg nem a VB esélyesek közül. Szóval nem is ugrálnék senki megbüntetéséért.
Nézd engem, az is zavar ha Alonso-t nagyon szekálják ezen a fórumon, mert végülis fogalmunk sem lehet, hogy valójában milyen személyiség és mit, miért tett, vagy, hogy melyik hír mennyire igaz róla. Nem szeretem a gyalázkodást, még a túlzásba vitt piszkálódást sem. Szerintem tisztességes módon akarja legyőzni Hamiltont, akire persze féltékeny, mert nem sikerült beilleszkednie a csapathoz, Hamilton-nal ellentétben. Ez rossz lehet neki, és ez a fő oka a hisztijeinek, kevés a bizalma a csapat iránt. Azok csak a munkájukat végzik amikor alá teszik az autóját, Hamilton-nak már 'tisztelettel és szeretettel adják', és lesüt róluk, hogy Hamit szeretnék világbajnoknak. Ez bizony nehéz falat lenne mindenkinek.
Plusz két ilyen egyéniség és tehetség amúgy sem fér meg egy csapatban. Jobb is ha különválnak útjaik.
-
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander #4141 üzenetére
Amennyiben Alonsotól látod ezt az esetet miért érzem úgy hogy nem ezt írnád? : Alonso "nem akart rosszat Webber-nek, csak jót a saját fékjeinek". Nem tudhajtuk ki mit akart, de az hogy Hamilton a rádióba panaszkodott Webberre és utána történt ez az eset az tény. Ezzel annyit akarok mondani, hogy tisztában volt azzal hogy ha ilyen manővert csinál abból a mögötte lévő kellemetlen helyzetbe kerülhet. Az már más kérdés hogy szerintem sem erre vágyott, csak arra hogy kicsit eléérjen Webber és utána visszaadva az első helyet kicsit lenyugodjon.
-
hunnylander
őstag
válasz
PazsitZ #4133 üzenetére
Helytelenítettem is volna, ha kapott volna. Viszont egy kis enyje-benyjét kapott szerintem, de Hami is csak azt érdemelt.
Motion_Blur: Hami nem akart rosszat Webber-nek, csak jót a saját fékjeinek. Ilyet még Webber sem mondott, gondolt, csak azt hogy Hami rossz munkát végzett (de tapasztalatlan is volt). De azért Webbernek sem kell a szomszédba mennie SC alatti agresszív vezetésért. Egyébként mit kapott volna ha véletlenül előrébb gurul? Semmit.
-
Peat;)
veterán
válasz
-=Sziszi=- #4139 üzenetére
Amiről Stepney azt állítja hogy kétirányú infoáramlás volt! Mivan ha életében először igazat mondott!
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Most elfogultságból írok
Ettől függetlenül(vagy nem) Kimi legyen a VB mert ő érdemli meg legjobban. És akkor legalább nem kéne szégyenkezni a kémbotrány miatt. Helyreálna az erkölcsi világrend.És most lehet kövezni hogy megint felhoztam a kémbotrányt
Üdv ALL
-
prmcsk
addikt
Hát akkor latolgassunk.....
Én meg azt mondom, hogy ha hami nem nyer, alonso VB. lesz.
-
bnss
veterán
válasz
Motion_Blur #4134 üzenetére
"Remélem ebben az egész PR gépezetbe beleköp jövőre a Ferrari" - legyen így, remélhetőleg olyan izgalmakban gazdag lesz a következő idény, mint a soron köveztekező braziliai derbi.
-
cancerf7
tag
szeva mindenki
sokra tartottam és tartom ma is webbert de ő is úgyjárt mint button vagy heifeld és még sorolhatnám a tehetségeket. piszok jó pilóta csak mindig közbe szól vmi, van 1-2 jó futam és mindig visszaesnek nagyon sajnálom őket mert ők tényleg dolgoznak a sikerért nem úgy mint fisichella
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #4129 üzenetére
Hamkó genya módon meg akarta szopatni Webbert, ez teljesen egyértelmű. Bünti term. nincs, mert Ő a Schumacher utáni éra nagy bajnoka!
Remélem ebben az egész PR gépezetbe beleköp jövőre a Ferrari
-
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander #4129 üzenetére
-
T-Nagyon
tag
válasz
Motion_Blur #4130 üzenetére
Én is ebben reménykedem! Már nagyon megérdemelené!
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #4130 üzenetére
Van rá némi esélye, az tény.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #4128 üzenetére
"Majd egyszer csak összejön neki."
Alig 1 hét múlva
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #4124 üzenetére
Én is elismerem és méltányolom Kimi képességeit és eredményeit. Ha negyedanyi szerencséje is lenne, mint amennyi higgadtsága és tehetsége, már többszörös világbajnok lenne. Majd egyszer csak összejön neki.
-
PazsitZ
addikt
Mark Webber továbbra is kitart álláspontja mellett, hogy Lewis Hamilton borzalmas munkát végzett a biztonsági autó mögött a Japán Nagydíjon. A brit sajtó élesen bírálta a Red Bull versenyzőjét, amiért az újonc pilótát kritizálta.
"Ezzel jár, ha valaki a sajtó aranyfiáról valami negatívat mond. De tény, hogy a biztonsági autó mögött nem végzett jól munkát. Jobban is csinálhatta volna. De legalább beismerte, előbb négyszemközt, majd a nyilvánosság előtt is.""De nem érdekel, hogy a sajtó mit ír rólam, 'nyafogós Webber' és hasonlók. A cowboyok nem sírnak. A téma már különben sem aktuális, és azóta már sült krumplit csomagoltak azokba az újságokba."
[link] -
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #4123 üzenetére
Na már csak a miért-re lennék kíváncsi
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #4100 üzenetére
Persze, oda van írva a neve, Farkas Péter.
Meg az is oda van írva hogy "Szubjektív". A cikkből meg süt a Kimi iránti elfogultság, (szeretet, tisztelet, rajongás, akármi). Eddig ahány Görbe Tükröt olvastam, mindből ez sütött.
-
manutdzoli
senior tag
Fisi már kiöregedett én úgy látom.
Nem érzem hogy alonso annyira a pénzre menne.Fontos az is,de ő versenyképes autót akar.Hiába menne el a toyotához,kapna 35 millió eurót,de az autó egy rakás szar.Neki vb címek kellenek.Ha belegondolok schumi is úgy ment a ferrarihoz,hogy nem vb esélyes az autó.Aztán nézzük meg mi lett belőle. -
kicsitomi88
őstag
válasz
venember83 #4118 üzenetére
Ohh
mint egy lanyregeny
-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli #4114 üzenetére
Menjen.
Nyerjen a jobbik, azt mehet a Renaulthoz. Nem fog utánna sírni senki. Ha euró milliókat akaszt le, majd kevesebb marad az autóra, azt megtudja az igazságot.
Te ez nem a pénzre utazik? Valójában mindent annak rendel alá?
Fishi meg mehet amerre lát. Leirandó. Amit idén produkált? tavaly is csak fogadkozott. Idén már azt se.
-
venember83
nagyúr
válasz
kicsitomi88 #4111 üzenetére
Azzal zsarolj(t)ak az FIA-t, hogyha kemenyen megbuntetik/nem hagyjak beken a McLarent, akkor Hamilton elmegy. Ezt pedig a szovetseg bizonyosan nem akarja
Gondolom ez a logika aesir mondandojaban.
re#4121: rosszabb, politika
-
bnss
veterán
válasz
manutdzoli #4114 üzenetére
Én is így tudtam, hogy megy vissza a "jól bevált" Renaulthoz, csak a kollega emlegette a Toyotat.
-
James 08
tag
válasz
venember83 #4110 üzenetére
De nem is a legjobb
-
James 08
tag
válasz
Motion_Blur #4107 üzenetére
Ha megnyeri az lesz ám nagy szó
-
JJános
addikt
válasz
James 08 #4105 üzenetére
Igen. Nagyon tetszett, amit kedves barátom(mackó) irt le, bár ő is idézte:
Lewis Hamilton Interlagos-ban csinálhat bármit, jegyet válthat a két Spyker közé, kicsúszhat a felvezető körében, vagy elviheti magával a McLaren teljes tankolóberendezését, amit idén, újoncként elért, az akkor is örökre maradandó lesz!
Ebben maradjunk!
Szvsz.
Az aljegyzetre, egy megjegyzés: Mind a kettő rövidebb nem lehet!
-
aesir
veterán
válasz
kicsitomi88 #4101 üzenetére
Ha ez a nyilatkozat igaz (hírügynökségi, tehát 99% hogy igaz), akkor ezzel a "Hamilton elhagyhatja a F1-et" című zsarolással fogják "tisztára" mosni a McLarent
Aktív témák
Hirdetés
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest