- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Andrew_31
Modder
Ez már olyan mint a politika.
-
manutdzoli
senior tag
Nem bírja elfogadni az FIA hogy Kimi a vb?Eszem megáll.És ha ilyet meg mernek tenni,hogy kizárják a bmw-t és a williams-et,akkor le a kalappal előttük.Kikéne söpörni onnan fentről mindenkit.És ahogy Bernie mondta,hamilton hozza a legtöbb pénzt,kimi meg semmit nem tesz az F1-ért.Egyértelmű a dolog,el akarják venni a címet kimitől.Kezd elegem lenni az egészből
-
törölt tag
válasz
MPowerPH #5991 üzenetére
Reméljük csak vizimadár lesz, és semmi egyéb.
Vazz. befejeződött az évad, mindenki örül, húzzanakel pihenni, majd egy új autót építeni.
Lassan oda jutunk, hogy doppingteszt is lesz, mint a legtöbb sportban. Na az belekavarna rendesen, mert az tuti.Ha meglépik, egy forma1 rajongóval máris kevesebb lesz, mert akkor biztosan nem nézem többet.
-
MPowerPH
félisten
Külföldi oldalakon erről még nem írnak semmit.
A fene. Már a külföldi oldalakon is olvasható.
-
ronaldo
őstag
A vicc az egészben, hogy hamilton még csak a közelébe se ért a Rosberg, Kubica, Heidfeld triónak.
-
Chili7
őstag
válasz
manutdzoli #5973 üzenetére
Ahogy Oliverda irta: azt nyilatkozta, hogy a 3 év Ferraris szerződése alatt vb akar lenni, és azután (esetleg) vissza is vonul. Nem tudom, hogy valójában mit mondott, és hogy értette, de akár úgy is gondolhatta, hogy ez a célja, utána meg minden mindegy. Illetve ajándék, ahogy ma is mondta!
Vénember! De, bármi lehet. Adja az ég, hogy ne szálljon ki, csak ő nem egy Alonso, ebből a szempontból!
-
eXodus
őstag
-
-
ronaldo
őstag
válasz
hunnylander #5954 üzenetére
1. Az, hogy téged kényesen érint a dolog, még nem kell lezizzenni a témáról.
2. Még nem vizsgálják a mercedes autóját, csak fogják.
3. Ha annyira eltérően gondolkodik a két csapat, akkor mivel magyarázod a többtucat de la rózsa - alonso e-mailt, Stepney kismillió telefonját, e-mailjét, sms-ét? Vicceket meséltek egymásnak, nem? -
Chili7
őstag
Na ez gáz! Nehogymár ilyenen múljon az egész, persze minden versenyen van valami amibe bele lehet kötni. Gondolom nem lesz belőle semmi. Illetve remélem.
Épp azért kezdek megbarátkozni Kimi VB cimével, mert Hamiltoné sosem lett volna tiszta, az "árulás ügy" miatt. Ez igy meg végképp. -
eXodus
őstag
Nah kezdődik a szarkavarás... ill még nem fejeződött be....
-
MPowerPH
félisten
Kiminek ez még csak a kezdet volt. Az idei év alatt volt ideje megszoknia az új autót és gumikat, jövőre ez csak jobb lehet. Főleg, hogy reméljük a McLaren nem töri ismét a fejét azon, hogy miképpen tud ferraris doksikhoz hozzájutni. Kíváncsi leszek, hogy önerőből és Lonzi segítsége nélkül milyen autót építenek jövőre.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
FireKeeper #5943 üzenetére
Általában január-február környékén szokták az új autókat bemutatni.Már várom
-
Chili7
őstag
válasz
Oliverda #5958 üzenetére
Kiminek szerintem komoly motivációs problémái lesznek a következő években, - persze lehet hogy ettől még mindig gyorsabb lesz mint Massa.
Már korábban, és ma is kijelentette, hogy neki ez az egyetlen célja, hogy 1x vb legyen. Persze van olyan, hogy evés közben jön meg az étvágy. -
sharKBITE
aktív tag
Szép volt KIMI, szép volt FERRARI! Csak így tovább!
-
Integra
titán
na mivan?
pajesz kikotyogta már hogy jövőre hol lesz? -
kicsitomi88
őstag
válasz
venember83 #5955 üzenetére
Direkt nem irtam, így ki tudtam volna magyarazni ha szemelyeskedes miatt belekot es mkinek az egyeni muveltsegere alapoztam. Kösz szépen, nem is vartam Tőled többet
-
Andrew_31
Modder
A riporter kérdésére Alonso felé, mért voltál lasabb a Ferrariknál? Én tudom a választ ,mert elakadt az információáramlás a Ferrari felöl és lemaradtak a fejlesztésbe.
-
matyics
őstag
válasz
hunnylander #5954 üzenetére
Azok a doksik már az idény végére elavultak lettek, az F1-es fejlesztés olyan gyors.
Na, hát ez is lehet az oka a McLaren idényvégi gyengélkedésének!
-
Oliverda
titán
válasz
venember83 #5955 üzenetére
most, h nincs Schumi - szerencsére már egy éve nincs...
Nem lesz fóbia. Sőt még lehet hogy én is vörösinges leszek ha végre elkotródik kanegér Todt.
Amúgy Kimi ennyi szívás után tényleg megérdemelte a címet. Kicsit Mansell esetéhez tudnám hasonlítani. Szvsz nem hiszem hogy összejönnek neki további címek, de ez pusztán csak megérzés.
-
qestion
aktív tag
110+94 pontja lett a ferkának?
csak azért mert a futam végén elírták.. -
Bencus88
nagyúr
Szép volt Kimi!
-
venember83
nagyúr
válasz
kicsitomi88 #5952 üzenetére
...a savanyu szolot...
Tenyleg Oliverda, most, h nincs Schumi (idosebbik) s a Ferrari ugyanugy sikeres FIA segitseg nelkul, nyilvanvalo modon, akkor Raikkonen-fobiad lesz?
Abszolut informativ a kerdesem, nem celom a sertegetes
BMW001: az erkelyen levo borocska sem rossz
Foleg igy sokadik pohar utan
Ripper03: Szep volt Ripper03
-
hunnylander
őstag
válasz
ronaldo #5936 üzenetére
Nem fog.
Jó lesz lezizzeni a témárol, unnám ha jövőre is ezzel magyaráznátok a McLaren jó szereplését. Mind a McLaren-nek, mind a Mercedes-nek kismillió kiváló szakembere van arra, hogy saját erőből jó autót építsenek. Azok a doksik már az idény végére elavultak lettek, az F1-es fejlesztés olyan gyors. Csak mert egy azóta már kirúgott alkalmazott túl kíváncsi volt és fényezni akarta magát egy Ferrari alkalmazottól kapott fülesekkel, attól még nem válik érdemtelenné sokszáz tisztességes alkalmazott kemény munkája.
Azonkívűl köztudott, hogy a Meki 2008-as autóját szakemberek vizsgálják a Ferrari doksikkal összevetve. Ha bármi gyanúsat találnak, ki lesznek zárva.
Egyébként, ha értenél hozzá tudhatnád, hogy a Meki meg a Ferrari két nagyon különböző dologra pedáloz, ezért a legjobban eltérő tervezések az F1-ben. Egymás dokumentumai nem annyira értékesek és használhatók, mint azt egy laikus gondolja.
-
MPowerPH
félisten
Congratulation! Go Kimi Go!!!
A pezsgőt azt nem hűtöttem be, mert erre nem számítottam.De a gyorsfagyasztó megtette a hatását.
-
ronaldo
őstag
válasz
Atlantis #5946 üzenetére
No igen, a micslen szerepét kifelejtettem a sztoriból, az is nagyon belejátszott a dologba. Hisz éveken át azon gyártó abroncsainak jellegzetes karakterére építették fel az autót. (((( itt is kapcsolódnék a kémügyhöz, mert érdekes, a mclaren aki szintén micslen csapat volt, meghökkentően hamar értette meg a bridzsszton gumikat))))
-
-
iguana
őstag
ezt lefelejtettem:
bámulatos, és számomra felfoghatatlan módon kiszámolták a box kiállást, így kimi megelőzte massát, pedig massa vissza sem vett.akkor mi lett volna ha nem sikerül és massa bellasít, h kimi megelőzze? ez tilos? egy versenyző hozhat ilyen döntést, és számon kérhető vajon?
-
Peat;)
veterán
válasz
ronaldo #5936 üzenetére
Csak a tisztánlátás végett: véleményt írtál nem tényeket
A reanult Alonsoval együtt fejlődött fel. Fokozatosan. Ilyan alapon Msch személye sem játszott közbe a Ferrari sikereiben. Az igazságot meg úgysem tudjuk, melyik mérnök vallja be hogy nem a számításai hanem a pilóta megérzéseire hagyatkozik pl.Egyébként Mclaren valóban vissza szokott esni egy jó év után, de most volt először jó évük hogy az új központjukban folyt az ez évi, mostmár meg a jövő évi autó fejlesztése. Reanult lemaradása meg hatalmas, Williams, Bmw meg szintén nagyon bizakodó.
-
-
iguana
őstag
kimi grat. félelmetesen jó, és izgalmas futam volt. (a szomszéd át is csengetett, h mi van, ölnek valakit nálam? pedig csak 2 haverral üvöltöttük végig a futamot, mint a sakál)
annyit szívott már kimi, "annyiszor" ment el a vb technikai problémák miatt, h az kiborító.
egyébként hamilton "simán" megnyerhette volna, ha a rajt után nem erősködik, hanem beáll nyugira.
ennek ellenére szenzációs belépő évet produkált, szintén grat.
kíváncsi vagyok, h vajon mi történhetett az autójával? pláne úgy, h később észhez tért a vas, és nem volt több gebasz. ha vki tudja, írja már ide.az meg van nektek is, hogy amikor ment fel a csigalépcsőn a pódiumra, kimi pöcsölt a cipőjével vagy fél percet?
...a kis rafkósazt szerette volna, ha az operatőr lebillenti a kamerát, hogy látszódjon a puma pacsker
-
vagamo
őstag
Számolta valaki, hogy, ha nem vették volna el a pontokat a Mercitől, hogy alakult volna a konstruktöri vb? Nam mintha sajnálnám Őket!
Ha kicsit visszaolvasol, meglelheted a választ.
[ Módosította: Atlantis ]
-
manutdzoli
senior tag
válasz
FireKeeper #5932 üzenetére
Hát igen,kipörgésgátló nélkül nehezebb dolguk lesz,főleg esőben.Akkor mégjobban kihozza,hogy ki a tapasztalt és jobban képzett pilóta.Azért kimi se utolsó esőben
-
ronaldo
őstag
válasz
hunnylander #5922 üzenetére
Nem akarok beleköpni a szép beszédbe, de a kémügy jövőre teljesedhet ki, ahogy azt mózli is említette. A 2007-es autóba kronológiai problematikák miatt még ha akarták se tudták volna belegyömöszölni azt a Ferrari aktát, ám pontosan egy szálon fut a kémügy a 2008-as autó készítésével. Szóval ha abba belefőzték már, abból nehéz lesz kiszedni. Vagy a kémügy naggyűlése után fogták és minden mozdítható és kompromitáló adatot és anyagot elégettek.
Alonsoval kapcsolatban pedig annyit, ha van esze akkor durván visszamegy a Renaulthoz. Mivel jó helyezkedő, szerintem meglépi. Hisz idén annak itta a levét a francia banda, hogy tavaly az utolsó napig kellett fejleszteni az autót, mert Alonso meccsben volt a VB címért. Ugyanakkor Kimire meg az autóra úgy ám blokk fosott a wokingi gárda(ami szvsz az előző éveket figyelembevéve rohadt nagy görénység volt. Kimi utalt is a mostani verseny utáni nyilatkozatában, hogy ilyen jól még nem érezte magát, mint most. Érthető, főleg a fentiek miatt is). Nem is nyert tavaly futamot Kimi és az idény végére még gyors se volt, mivel szerintem féltávnál már ráálltak 90%-os kapacitással a 2007-es autóra. Szóval ne gondolja senki, hogy Alonso volt a megváltó és attól vált olyan ütőssé idén a mclaren. Mint ahogy az sem Alonso "érdeme", hogy a Renault idén masszív középcsapat volt.
Mint ahogy az sem lenne Alonso érdeme, ha egy esetleges újabb Alo-Renault szerződés után a spanyol megint meccsben lenne az első helyért. Csak a tisztánlátás végett
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
manutdzoli #5919 üzenetére
esőben sztem Button és Alonso megy a legjobban a mezőnyben, bár Vettel is jól nyomta. Kíváncsi leszek, jövőre kipörgésgátló nélkül mire mennek (főleg esőben)...
-
Oliverda
titán
válasz
"Higgyék el nekem, egyikünknek sem fáj az eredmény"- mondta Anthony Hamilton az ITV-nek. "Nagyszerűen érezzük magunkat. Az egyik legfantasztikusabb Forma-1-es szezont éltük át. Ha valaki egy évvel ezelőtt azt mondta volna, hogy a fiam a világbajnoki címért harcol majd az utolsó futamon, azt mondtam volna, álmodik az illető."
"Ám fantasztikus volt ez az év. Egy ponttal kaptunk ki, és következő évben újra itt leszünk. Ha pedig jövőre sem jön össze a cím, akkor majd két év múlva. Egy dolog azonban biztos, Lewis Hamilton itt marad a sorozatban"- folytatta az újonc édesapja. "A következő szezonban újra itt leszünk, a csapat pedig nagyon erősen tér majd vissza. Remélhetőleg jövőre a Forma-1-ben nem lesz semmilyen az ideihez hasonló botrány, és azt hiszem, velünk újra számolni kell."
-
AMD_ok
őstag
válasz
manutdzoli #5923 üzenetére
Itt még mindig írják a McLaren pontjait
Ha hozzáadod a Mc-nek a 6+2 pontot, meg a Ferrarinak a 10+8-at ,akkor magkapod, hogy mennyi lenne a vége
Hajrá KIMI, csak így tovább!!!
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Ezzel én is így vagyok.Bízzunk benne hogy jövőre nem lesznek gondok az F1-en belül,és tiszta küzdelem lesz.
Kíváncsi lennék egy jövő évi felállásra,hogy pl.mi lesz alonsoval,ralf schumival,rosberggel,fisichellával stb.stb. -
Atlantis
veterán
válasz
Nem hinném, azért a Mercedes is szerzett jópárat utána.
-
enterlaci
senior tag
válasz
Nem érték volna be, mert a mclarennek így is több pontja lenne. (legalábbis így emlékszem)
Ettől függetlenül a Ferrari a legjobb csapat - szerintem.
-
Anthony28
őstag
Én végig Kiminek szurkoltam, de azt hogy megnyeri nem gondoltam volna.Neki volt a legkevesebb esélye. Gondolom kegyetlenül be fog baxni egy buli keretén belül...
-
AMD Power
titán
válasz
Ezzel a hsz-el 101% egyet értek.
Jól beszélsz.
-
manutdzoli
senior tag
Ha nem zárják ki a mekit a konstrüktőri versenyből,akkor ki nyert volna?Mert s végén elég sok pontott szerzett a ferrari,lehet beérték volna a mekit.
-
hunnylander
őstag
válasz
manutdzoli #5917 üzenetére
Már nem bánom, hogy Hamilton elbukta, akármennyire is kedvelem. Jobb ha már fiatalon megtanulja, hogy az élet nem csak a sikerekről szól, ez erősebbé is teheti. Kimi sokat küszködött már ezért a címért, ideje volt már hogy megnyerje.
Jó helyre került az idei bajnoki cím. Ha Hamilton nyeri sokan piszkálták volna érte, jól tudjuk milyen okokból. Jövőre tiszta lappal, tiszta autóval sokkal dicsőségesebb győzelmek vár(hat)nak rá. Oh yeah!
-
AMD Power
titán
válasz
manutdzoli #5919 üzenetére
Hát igen. Majd meglátjuk mit fog hozni a 2008-s évad.
-
Sdi
addikt
KIMI
-
Atlantis
veterán
válasz
FireKeeper #5913 üzenetére
Nono, előszöris hajrá BMW, csak utána Honda.
Persze ez ízlés kérdése.
Amúgy a Hondának és a Toyotának is kéne egy keménykezű, tökös csapatfőnök, aki be mer szólni a japánoknak és gyatyábarázza a bandát. Persze akkor meg elküldik, ahogy azt Gascoyne is tapasztalhatta. Nick Fry-t nem sokat hallani, a Toyota csapatfőnökének nevét meg nem is tudom így hirtelen.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
hunnylander #5899 üzenetére
A váltóprobléma az tényleg nem hamilton hibája.Tényleg lehetetlen volt a küldetés.Késő bánat a meki szurkolóknak,viszont gondoljunk vissza kínára,ha ott nincs az a hatalmas hiba,már vb hamilton.Azt nem lehet elfelejteni.
-
T-Nagyon
tag
Végre Kimié lett egy VB! Már nagyon régen vártam erre... Ez lett a hideg fej eredménye.
-
AMD Power
titán
válasz
hunnylander #5906 üzenetére
A jövő nagy "párosa". Szerintem még sok izgalmas percet fognak nekünk adni.
-
Vigneau
félisten
válasz
Atlantis #5878 üzenetére
Nem lesz valami jó csapatnál. Félek, hogy elvész majd a tehetsége. Kevés pilóta tudott a másik szériában berobbanni. Talán 4 pilóta van, aki mindkét bajnokságban tudott nyerni: Fittipaldi, Andretti, Mansell és Villeneuve. Nagyon jó volt odaát Zanardi, itt meg talán 1 pontot szedett össze...
-
hunnylander
őstag
Respect ... Hamilton congratulates Raikkonen. -
csongi
veterán
Ez egy kicsit off De magyar érdekeltség és technikai sport. TALMA NYERT és 10pont lett az előnye.remélem jövőhét végén mindannyian szurkolunk neki
-
Atlantis
veterán
válasz
tottiboy #5900 üzenetére
Ők profik, nem kéne feladniuk, csak mert nem megy a szekér. Kimi se adta fel, meg nem nyafogott, mikor anno kétversenyenként megállt alatta a Mercedes.
Remélem, Button-nak is végre összeáll jövőre egy évad.
Volverine: Pedig jövőre ott lesz Vettel-lel, elvileg egész évben, de STR-nél nem lehet az ilyet biztosra venni.
-
Wolverine
félisten
válasz
Atlantis #5878 üzenetére
Volt már tesztpilótai állása pár éve, de nem kapott utána pilótaként állást ([link]). Nekem nem meggyőző.
szerk: #5900: Heidfeld is versenyzett pár éve egy olyan Jordannel, ami max. a Minardikkal volt versenyképes, mégis képes volt visszatérni az élmezőnybe... Ralfnál ezt nem érzem, neki Ferrarival/McLarennel sem lenne szvsz győzelmi esélye.
Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest