Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
gV
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
2002ben szokatlan de szabalyos volt amit csinaltak arrol nem beszelve h ez 1 csapatsport
flexiszarny, padlolemez szinten megfelet a szabalyoknak mikor hasznaltak (amugy a flexiszarnyal leginkabb a bmw kacerkodott 2006ban)es igen a Ferrari az egyetlen patinas csapat a tobbi csak toltelek
-
Adrián29
aktív tag
Szép napot mindenkinek!
Kicsit régen írtam ide.De M.Schumacher amit művelt 1 év kihagyás útán...
Nem hagyhattam szó nélkűl.Gratula neki,megmutatta,hogy a kor nem befolyásolja a gyorsaságot!
De jó lenne ha jövőre megint versenyezne,de szerintem erre nagyon kicsi az esély.
Alonsó lehet,hogy a Toyotához igazol,van ennek valami alapja?Üdv:mindenkinek!
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Az nem semmi volt...
..hanem az őszinteség a F1-ben maradásért cserébe.

Amiért de la Rosa és Alonso még leégetni is hajlandó volt magát.
-
venember83
nagyúr
"Hamilton is szolgáltatott információt, mégha az is volt benne, hogy nem tud semmit. Ő is kapott védettséget."

Jo tudni, h az F1ben a semmi is ilyen sokat er

Oliverda: ez azert fajt, divatszurkolotaborrol beszelni... De te biztos jobban tudod. Nem sok mindennel tudsz megserteni, de ezzel igen

-
SzalaiG
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Meri vagy nem meri...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
SzalaiG
addikt
"Cirkusz az egész világ..."
Ez épp egy száguldó cirkusz.
DE!
Csúnya lenne, ha elvennék Kimitől a VB címet. -
Oliverda
félisten
válasz
üzenetére
Nana! A Ferrari egy talpig becsületes, patináns csapat, akinek a legnagyobb a (leginkább divat) szurkolótábora. Nem csalnak/tak, 99ben sem amikor kicsit elszabták az egyik elemet pusztán véletlenül, a sportot sem tették nevetségessé a 2002es húzásukkal, na meg a 2005ös flexi szárny is pusztán anyaghiba lehetett, az idei padlólemezt meg biztos Kuglen csinálta nekik. xD
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mert ez az igazság. Mit gondolsz, honnan ismerik az ellenfelek autóit oly behatóan?
Hogy van az, hogy egyes dolgokat másolnak egymásról az ellenfelek? Pl. Renault betiltott lengéscsillapítóját... Vagy a Ferrari hajlékony padlólemezét. stb.Én meg abban a mesében nem hiszek, hogy van a csúnya, gonosz McLaren, meg a jóságos Ferrari (BMW, Williams, ... nem-McLaren
).Ja ha már hajlékony padlólemez. Ha a Ferrari volt olyan dörzsölt, hogy kicselezze a mérést, akkor gondolja bárki is, hogy egy talpig becsületes csapatról van szó?
Aki kicsit mer csalni, az már nagyobbat nem, vagy hogy gondoljátok ti ezt?
-
törölt tag

Nem kéne ebből erkölcsi kérdést csinálni. Én nem elítélek. Ez teljesen természetes dolognak veszem. Ahogy az életben is vannak szabályok, és áthágják őket, kicseleznek jó pár dolgot, és így jutnak előrébb, ugyanígy itt is megteszik.
Szerinted a csapatok honnan tudják általában, hogy mit kell a másik autójáról leszereltetni, mi az ami nem megengedett, illetve amivel jól keresztbe tudnak tenni az ellenfélnek, megsebezhetik a gyenge pontján. Hol élsz te?
Én már kinőttem a mese-korszakból, javaslom neked is... Lehet fájni fog. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mellesleg Räikkönen-szurkoló vagyok már 6 éve.

-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az hogy mennyire sáros egy csapat, az is nézőpont kérdése és keményen egy szubjektív téma.
Mi rosszat mondtam az F1-es csapatokra azzal, hogy "egyik kutya, másik eb"? Ami az idén kitudódott, az csak a jéghegy csúcsa. Ha ti feljogosítjátok magatokat arra, hogy a McLaren-re több sárt kenjetek, mint ami rá lett bizonyítva, akkor el kellene hogy viseljétek az én csapatokhoz való neutrális hozzáálásomat, vagy ezt a cseppet sem sértő 'kutya-eb' megállapítást.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Ha az egyikről bebizonyosodott, hogy sáros, akkor kenjük össze a többi csapatot is ugye? Ezzel a "minden csapat lop, csal, hazudik" állásponttal magatokban szépen felmentitek a McLarent és el is van intézve

-
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Ezt ikább nem kommentálnám

-
gV
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Nem profitáltak. Ennek ellenkezője nem nyert bizonyítást.
de ennek az ellenkezöje sem
Hamilton is szolgáltatott információt, mégha az is volt benne, hogy nem tud semmit. Ő is kapott védettséget.
amit nem érdemel meg
De nem kellene elítélni többszáz becsületes alkalmazottat, egy tévelygése miatt.
egyetértek sztem a hungaroringi pontokat leszámítva visszakaphatná a McLM a pontokat persze a 100millás bünti érvényben maradása mellett
-
-
hunnylander
őstag
válasz
greatchaos
üzenetére
Általánosságban értettem, az egész évre. Pl. a McLaren idei teljesítményére árnyék vetül. Interlagos-szal kapcsolatban meg a BMW és Williams teljesítményére is vetül valami.

-
gV
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
1. De nem profitáltak, plusz védettséget kaptak az információszolgáltatásért.
honnan veszed h nem profitáltak? alonso szolgáltatott infot csak neki jár védettség
2. A Ferrari alkalmazott sem volt felhatalmazva arra, hogy McLaren alkalmazottat kompromittáljon.
McLM alkalmazott sem volt felhatalmazva arra h kompromitálhatóvá váljon
3. Tiszta verseny? Na az nem volt, Interlagosban sem.
a benzin hőmérsékletre gondolsz? ha igen akkor az ne is zavarjon h nem ott mérték azok az amatőr bírák ahol kellett volna vis sztem nem is szabálytalankodott a bmw, williams
Érdekes h csak a Ferrari és McLM ügyvédjei nyilatkoztak a két (állitolag) szabálytalankodott csapat ügyvédjei meg sem jelentek?
-
sh4d0w
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
El vagy tévedve, fórumtárs.
1. Az, hogy nem profitáltak, durván meredek kijelentés. Nem tudhatod, hogy a Ferrari-adatokat látva a versenymérnököknek milyen új ötleteik támadtak az autók beállításait illetően. Ezenkívül van néhány érdekes e-mail is, amit bizonyítékként használtak a WSMC-nél.
2. Ez említésre sem méltó marhaság.
3. Elmondhatnád, Interlagosban mi különleges történt...
A végéhez pedig: én nem vagyok Ferrari-drukker, egészen tavalyig McLaren- és Raikönnen-drukker voltam, utóbbi még ma is, de a kémügy kirobbanásáig is odafigyeltem az Ezüst Nyilakra, tehát a mondatot értelmetlenné vált, még mielőtt leírtad volna. A szabályokról pedig azt tartom, hogy azért vannak, hogy ne fejetlenség legyen a versenyeken. Ha egy szabály nincs kellőképpen jól megfogalmazva, azt pontosítani kell, de akkor is alkalmazni kell azokat, ha valamelyik csapat súlyosan vét a szabályokban megfogalmazottak ellen és esetleg súlyos anyagi érdekek sérülnek (tudom, ez utópia).
Én egészen egyszerűen RD-ék hazugságait és a képmutatásukat nem bírom.
-
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Oké a szidást visszavonom, pilótára nézve.
De a farrarit szereted leszólni
, bár tudom ez a mekis favorizálásból fakad. -
greatchaos
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
hol láttál benne inkorretságot?
-
hunnylander
őstag
1. De nem profitáltak, plusz védettséget kaptak az információszolgáltatásért.
2. A Ferrari alkalmazott sem volt felhatalmazva arra, hogy McLaren alkalmazottat kompromittáljon.
3. Tiszta verseny? Na az nem volt, Interlagosban sem.
Téged nem a kiskapuk érdekelnek, hanem az hogy általad kedvelt csapat érdekében rugalmasak legyenek a szabályok vagy felejtsük is el őket, általad utált csapat ellen meg maximális ésszerűtlen szigor.
-
greatchaos
addikt
még a mclaraen védekezik ,hogy nem a vb címért megy ez a vicc, amit tesznek? - hát ugyan miért? - ők verték a verseny után egyből a mellükeet, hogy irgumburbum. sokmindenre felkészültek, hogy ünnepelnek a futam után, de arra spec nem gondoltak, hogy 7 ponttal kikap L.M. vagy 4-l F. A. - kiénekelték a bajnoki címet a szájukból, amit szvsz nem jogosan kaptak volna meg...
-
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Most az jön, hogy már év elején el volt tervezve a dolog és ez a szabály is azért van így megfogalmazva, hogy megmaradhasson Raikonnen VB címe?
Ha korábbi ez a szabályleírás lehet már több éve tervezgették a 2007es évadot?
-
Integra
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
így van!
most azonnal nekik a vb címet!
-
Integra
titán
elolvastam a mekláren hisztijét,
nem kicsit undorító amit csinálnak, igazán vicces ahogy felnőtt emberek hülyét csinálnak magubkól a médiában. bár érthető, gondolom súlyos euro milliókról van itt szó mindenkinek aki érintett benne..... -
sh4d0w
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
1. Most mondjam, hogy magasról teszek rá, mivel védekezik Mill? Ha szerintük a szabály az szabály, akkor lehetne alkalmazni akkor is, ha őket érinti hátrányosan, azaz ki kellene zárni a két McLaren-pilótát - merthogy ők profitálták a legtöbbet a kémügy során megszerzett Ferrari-adatokból, ha máshogy nem, hát közvetve.
2. A McLaren nem volt felhatalmazva a Ferrari-adatok birtoklására, ezzel már önmagában, az információk felhasználása nélkül is olyan hibát vétettek, ami kétéves Forma-1-es szereplésükbe kerülhetett volna.
3. Engem nem a kiskapuk érdekelnek, hanem a tiszta verseny. Azért furcsa, hogy tavaly a Hondát két versenyre elmeszelték szabálytalan tank miatt, miközben sokkal súlyosabb vétségért a McLaren gyakorlatilag semmit nem kapott.
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Nem, Kimi szabályosan marad világbajnok. A kiskapu szót nem negatív értelemben használtam, de jobb szó nem jutott eszembe arra a szabályra, ami megengedi pilóták kizárását a mögöttük levők helyezéseinek módosítása nélkül.

-
hogy várhatja el a McLaren,h elvegyék a BMW versenyzőinek a pontjait,amikor az ő pilótáinak a pontjait sem vették el anno!?!?!?!?

-
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Erről a benzinügyről ugyanúgy tehetnek a pilóták mint a kémügyről.
Alapvetően ha hülye a szabály akkor a szabályhozókat kéne megdorgálni, hogy normális egyértelmű szabályzatot írjanak.
[viccrovat ON]
Ki is lehetne ennyi erővel zárni őket is a konstruktőriből nem
? Lehet, mindig a másik értéket használták egész évben, csak most buktak le...
Sőt minden pénzt kivenni az F1ből a szegények közt elosztani és a 600 kilós kasztnit kézzel tolhatnák végig a pilóták, a vásárolt kasznisoknak +100kiló súllyal, így még a Hondának se kénye ekkora kampányt csapnia.
Hamiltonnnak meg természetesen odaaadni a VB címet.
[viccrovat OFF]
Tényleg te Alonsot szidnád jövőre végig, ha ne adj isten a ferkába ülne?
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
Tehat szerinted Kimi kiskapu felhasznalasaval marad vilagbajnok, ehhez a megallapitashoz csak gratulalni tudok!

re 2es pont: az se bizonyitott, h gyorsabbak voltak a huvosebb uzemanyagtol az erintett autok...
-Mike-:

-
-Mike-
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
micsoda teknolodzsi szentör, csili vili, de fénymásoló nincs benne
-
hunnylander
őstag
1.
"The driver may be entirely innocent...but he has the benefit of the infringing car," he said."It must be right that if the team is disqualified, the driver loses the points as well. In the other case, the drivers were offered immunity if they assisted the FIA."
2.
A kompromittációs kémüggyel kapcsolatban sem a csapat sem a pilótái előnyszerzése nem nyert bizonyítást. Továbbá amiért megbüntették öket az nem a pályán történt dolog. Mill a pályán történt, egy adott versenyre vonatkozó és immunitás nélküli pilótákkal kapcsolatos precedenseket hozta fel, mivel az az egyetlen jogi kiindulási alap erre a benzin ügyre és büntetésére vonatkozóan.(De ezt már kifejtettem tegnap is.
)3.
Ferrari és Bernie fan-eknek nem kell berezelni, mert van kiskapu az ügyre.
-
kicsitomi88
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Ha a kókuszgolyónak adjak a vb címet, nem az orszagot hagyom itt, hanem a foldet
-
Rick4
félisten
válasz
üzenetére
nagy marhaság az egész. logikus a következtetés....mi vagy te, prekrimen, hogy logikusan következtetve (a saját helyzetedben egy nagyon nagyon pici lukon keresztül nézve az F1 világát) megítélsz bárkit és bármit? tényleg nem értem, hogy gondolod akár még csak a bátorságot is venni, hogy innen minden alap nélkül elítélj valakiket...
nézd, van egy jó mondás, ugye a hazug ember és a sánta kutya esete....úgy gondolom, ez egyenlőre nem a ferrarival történt meg, tehát innentől nem értem, miért nem a mcdonadlsról...vagyis a mclarenről beszélsz...
nyilván az eddigi hozzászólásaidból nem tükröződött a tények teljes ismerete sem, inkább csak nagyfokú hangulatkeltésnek fogtam fel, de más sem érezhető rajta, amit pozitív jelzővel lehetne illetni, innentől nem mérvadó mit mondasz....sem ebben sem más történetben.. -
lacafaca
addikt
válasz
venember83
üzenetére

-
venember83
nagyúr
Talan egyetlen szempontbol megis jo lenne ha Hamilton lenne a vilagbajnok?
S nagy kover smiley a vegere.

-
törölt tag
válasz
hunnylander
üzenetére
ez nagyon durva lett, gyönyörű épület
-
sh4d0w
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Akkor figyelj:
"...Mill így érvelt: "A pilóta talán teljesen ártatlan, de profitál a szabálytalan autóból. Ha a csapatot diszkvalifikálják, az a helyes, ha a pilóta is elveszíti a pontjait."..." (forrás: index.hu)Ennek értelmében a McLaren két pilótáját ki kell zárni a világbajnokságból és nincs miről beszélni sem a sajtóban, sem itt, sem a fellebviteli bíróság előtt. Mocskos, hazug csapat a McLaren, Ron Dennis és Whitmarsh elvitték a pálmát, megosztva...
-
törölt tag
Kérem, ne fájjon már ennyire az igazság.
Logikus a következtetés, hogyha ennyi pénz forog kockán, és itt bizony kőkemény verseny van, akkor az illető személyek nem sokat morfondíroznak olyan dolgokon, hogy most ez böcsületes-e vagy sem. Igencsak naívnak kell lenni, hogy ti ezt elhiggyétek.
Elég csak arra gondolni, hogy az élcsapatok mindig jól tudják, mit kell a másik autójáról leszereltetni, hogy lefegyverezzék/gyengítsék azt. Vajon honnan tudják, ha ők mind olyan nagyon becsületesek?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Rick4
félisten
válasz
üzenetére
mondjuk nem minősítem a hozzászólást, csak egy megjegyzést: ha már a Ferrariról beszélsz, először is a jogban bíróság jogerős ítéletéig mindenkit megillet az ártatlanság vélelme, másodszor ha nem tudsz példát felhozni valamire, mint pl arra, hogy a Ferrari valaha is csalt volna (mert a mai napig nincs is) akkor ne beszélj baromságokat. perpill ez most egy semmivel sem alátámasztott (és úgy sejtem elég sokáig nem fogod tudni mivel alátámasztani) vélemény, amely minden valóságalapot, tényt nélkülöz.....tehát még ha valamikor úgy is lett volna, egy dolog valamit sejteni, egy dolog valamit tudni, és egy másik dolog valamit bizonyítani..

-
törölt tag
Egyik csapat sem tisztább itt a másiknál (maximum kifelé), felesleges menteni a Ferrarit. El kell fogadni, hogy ez hozzátartozik a sporthoz. Az életben hány olyan embert lehet látni, akik talpig (!) becsületesek, nincs bennük semmi, minimális sunyiság, körmönfontság, de ugyanakkor sikeresek, gazdagok. Szerintem nincs sok ilyen.
Gondolja bárki is, hogy amikor itt több száz dollármilliókról van szó, akkor annyira nagyon számít a becsület?
-
george11
addikt
válasz
Oliverda
üzenetére
Lehet, hogy ők is kavarnak, de mégsem voltak akkora lúzerek, hogy lebukjanak vele.
Az idei év után, meg szerintem nem kell magyarázni, hogy miért orrolnak egyesek a Mclarenre. Ha ez az ügy a Ferrari-ról derül volna ki, szerintem akkor lenne itt csak igazán nagy hepaj
Nembaj jövőre tiszta lappal indul mindenki, aztán győz a jobbik.

-
gV
őstag
Oliverda ha nem lenne a Ferrari a f1be nem is lenne f1, örülnöd kellene h vannak és igy te drukkolhatsz akinek akarsz
-
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Te vén köpönyegforgató

-
lacafaca
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
lehet hogy már fölrakták az ebay-ra...100milla az 100milla

-
Oliverda
félisten
válasz
venember83
üzenetére
McLaren utált? Na, mond valamit?

-
hunnylander
őstag
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szerintem kakakavaró csapat, semmivel sem különbek mint a McLaren vagy bármelyik más istálló. Ha valami balhé van a sportban ők általában éríntettek valamilyen formában. Azt hogy te nem így gondolod/látod, csak és kizárólag az elvakult tofózi szellemednek köszönheted.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Oliverda
üzenetére
"Az hogy te és még pár társad az egyetlen szent és szeplőtelen csapatnak állítjátok be az egész sportban.
"Kétségtelen, hogy a Ferrari a mezőny legpatinánsabb csapata, és hogy ennek a csapatnak van a legnagyobb szurkolótábora. A legtöbb pilóta is ezt a csapatot jelöli meg a csúcsként, innen már nincs nagyon hova menni

Ettől függetlenül nem szentek, ezt már csak az elvakult gyűlöleted mondatja veled...
"Nem tudom hogy mi köze hozzá, kédezd meg az ügyvédeteket [link]."
Én téged kérdezlek, hogy miért kevered bele a Ferrarit? És miért akarsz belemenni feltételezésekbe

-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
...és szeretnek borsot törni a Ferrari orra alá...
...viszonzásul, mert az is szeret borsot törni más orra alá...
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Érdemben?

"...nem értem mi a bajod velük?"
Az hogy te és még pár társad az egyetlen szent és szeplőtelen csapatnak állítjátok be az egész sportban.

"Azt meg végképp nem értem, hogy a Ferrarinak mi köze van ahhoz, hogy Whitmarsh hazudik..."
Nem tudom hogy mi köze hozzá, kédezd meg az ügyvédeteket [link].
-
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére

-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Valóban. A McLaren célja, hogy betartassa az előírásokat, védje a sportszerűséget, és hogy igazságot tegyen. Ők a becsületesség felkent élharcosai.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
De benne volt a válasz. Az ügyvéd az egyetlen jogi érvelést használta ami alkalmazható az ügyre, a több évtizedes precedensek fényében.
És még az is benne van, hogy a McLaren-nek mi volt a célja a fellebbezéssel. Hol olvasod, hogy a címszerzés lenne az.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Oliverda
üzenetére
Ha érdemben nem tudsz foglalkozni a témával, akkor inkább ne írogass. A Ferrarin kívül van még jópár csapat az F1-ben de Te érdekes módon mindíg csak őket szapulod. Úgy néz ki elmegy Todt, Schumi sincs már, nem értem mi a bajod velük?
Azt meg végképp nem értem, hogy a Ferrarinak mi köze van ahhoz, hogy Whitmarsh hazudik, jó mclarenes szokás szerint, és pár embert ez zavar

-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Akkor? Inkább linkeljek valami tartalmas videót? xD
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ugye nem gondolod azt hogy hasonló esetben a Ferrari nem ezt tenné?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Feltettem egy kérdést és még nem kaptam választ

-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
"At today's hearing all parties had the opportunity to present evidence and make arguments based on their respective perception of the facts," Whitmarsh said. "It now lies with the FIA International Court of Appeal to deliberate and issue a decision.
"As I made clear prior to the appeal, the team was seeking to clarify the regulatory uncertainty that has arisen from a decision of the FIA Stewards at the 2007 Brazilian Grand Prix and not to win the Driver's World Championship.
"Our lawyer's argument that an appropriate penalty would be a disqualification of the cars is based on the fact that this is ordinarily what has occurred during the last 20 years in Formula One when there was a breach of a technical regulation during a race.
"Consequently whilst this was the only appropriate argument from a legal point of view, it's not our ultimate goal in respect of today's hearing."A decision by the four judges will be announced on Friday.
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A Merci nagyon szeretné a VB-t. Így csak LH nemszeretné.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
"mert a Mekisek és főként Hamilton nem akar így világbajnok lenni"
Végülis az ügyvéd kitől kapott megbízást? A McLaren nem akar VB lenni, csak az ügyvéd túlbuzgó ugye?

Egyébként semmi értelme kattogni a dolgon, mert nem lesz változás. A McLaren idén megmutatta magát, aki eddíg gerinces, becsületes, sportszerű csapatnak tartotta őket, most már az is tudja az igazságot.
Akinek meg még mindíg nem nyílt ki a szeme, annak meg úgyis mindegy

-
quby
őstag
Már látom a föcimeket magam elött!!!
"Háboru a Williams és a Spyker között." A pilota kizárások miatt Nakajima 10. röl az 7.-re jön fel Ezzel megelözve a pontversenyben Sutil-t 
-
lsc
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
Hali
Esetleg nem lehet azért ,mert így mégsem csak Hamilton bukásáról beszélnek ?
/ Csak egy ötlet
/ -
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
Az FIA tisztázatlan leírásai az ügy ha ügyről beszélünk. De a jelenlegi tárgyalás nem az FIA ellen folyik. Ha ellene menne azt modanám le a kalappal Mclaren.
-
hunnylander
őstag
Mill ügyvéd most nem a McLaren-t védői szerepben van, hanem ügyészkedik a BMW és a Williams ellen.
Nincs ügy?

Nem úgy néz ki.

Van ügy, és legalább a szabályok és értelmezésük, betartásuk érdekében jó szolgálatot fog tenni, és tisztázhatja a felmerült mérési visszásságokat is.
-
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
Nincs ügy. Ezt kéne felfogni. Ahogyan már sokan leírták a szabályok itt sem egyértelműek és maga az eset sem tekinthető szabálysértésnek teljes bizonyosággal. Olyan eset ez mint a ferrari padlólemeze az év elején kb. Akit seggbe kéne rúgni az az FIA. Az hogy Mill mögé adja a mclaren a nevét onnnatól kezdve meg nem ügyvédi jellemzős hozzáállás a dolog. Mint ahogy ha egy gyilkolászót véd az ügyvéd hihetetlen dolgokkal akkor is megvetjük a gyilkolászót..általában.
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Mint mondottam, ez a dolga, ez az ügyvédekre, ügyészekre jellemző hozzáállás. Nem tartom szánalmasnak, mert a Mekisek és főként Hamilton nem akar így világbajnok lenni, és nem is lesz a szabályok adta kiskapuk miatt. De az ügyvédnek túl kell lőnie a célon, ha el akar valamit érni. És legalább azt szeretné a McLaren elérni, hogy a vétkes csapatokat elmarasztalják és szankcionálják. Ha mindenki olyan simán elsiklana az ügy felett (ahogy pl. a Ferrarisok szeretnék) jövőre milyen hűtögetések lennének a rossz vagy hiányzó precedens miatt.
VB-t eldönteni már csak Mill ügyvéd úr akarna, szakmai becsvágyból. Múltkor csúnyán kikapott a Ferrari ügyvédeitől.

-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
Csak azt ne mondd, h kicsit sem tartod szanalmasnak azt ahogy a mekisek most diszkvalifikalni akarnak egy csapatot s ket pilotat, mert az uzemanyag par fokkal valoszinuleg huvosebb volt... Ezzel pedig eldonteni a vb-t, mikozben a FIA direkt azert nem sujtotta a pilotaikat <sokkal komolyabb ugy kapcsan>, h ne befolyasolja a vb-t.
-
e.vid
senior tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Akkor esetleg most is lehetne úgy csinálni, hogy a "benzines pilóták" elismerik, hogy tényleg hidegebb volt az üzemanyag és akkor csak a csapatokat büntetnék meg…
-
hunnylander
őstag
Az ügyvéd csak teszi a dolgát, mint azok az Ferrari ügyvédek akik a McLaren több évre való teljes kizárásáért lihegtek.
Érdekes, hogy akkor nem szakadt le a pofátok.

-
AMD Power
titán
Érdekes egy cikk.
-
Pá
addikt
válasz
lacafaca
üzenetére
A korábbi esetekben az FIA gyakran járt el úgy, hogy megbüntette a csapatot, a vétlen versenyzőket azonban nem, Mill azonban helytelen tartja ezt a gyakorlatot, pedig a kémügyben a McLaren esetében is ezt alkalmazták.
"Lehet, hogy a pilóta teljesen ártatlan, de hasznot húz a szabálytalan autóból."
Ha én lennék a bíró, ezután azt csinálnám, hogy kizárnám a "benzines pilótákat" előresorolnám Hamiltont a 4. helyre, aztán mindkét mekis pilótának elvenném az összes pontját. Csak, hogy igazságosnak érezze a tisztelt ügyvéd úr.
-
lacafaca
addikt
válasz
venember83
üzenetére
szégyellem, hogy 20 évig ennek a csapatnak szurkoltam...tényleg...

-
venember83
nagyúr
válasz
lacafaca
üzenetére
"Lehet, hogy a pilóta teljesen ártatlan, de hasznot húz a szabálytalan autóból. Az a helyes, hogy ha a csapatot diszkvalifikálják, a versenyző is elveszti pontjait. " Bezzeg mikor ugyanezt mondta mas, akkor nagy volt az ellenzes...

kieg: igen, olvastam, h tovabb is van, de ez akkor is szanalmas.
-
lacafaca
addikt
-
lacafaca
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- World of Warships
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Battlefield 6
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vírusirtó topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- HiMedia lejátszók
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16" 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0461AB)
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black - Karcmentes állapot - 2029.02.26 garancia
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én már kinőttem a mese-korszakból, javaslom neked is... Lehet fájni fog.

)
nézd, van egy jó mondás, ugye a hazug ember és a sánta kutya esete....úgy gondolom, ez egyenlőre nem a ferrarival történt meg, tehát innentől nem értem, miért nem a mcdonadlsról...vagyis a mclarenről beszélsz...