Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli
üzenetére
Alakul az a srác, jobb lesz még, sokat fog javulni. Azért az rajt után, mikor Lonzi le akarta Massát előzni, nem tudta.

Nézem a discovery-t. Autókat építenek. 0-200 km/h-ra 1.5 másodperc. Utcai versenyautó. 1200 Lóerő, meg ilyenek. Majd beájultam.

-
manutdzoli
senior tag
Massával kapcsolatban,valamikor elégedett vagyok vele,valamikor nem.Az hogy nem tudta alonsot megelőzni kínában,amikor ő meleg gumikon volt,alonso pedig hideg,az nagyon szemet szúrt,de ez más téma.Második számú pilótának tökéletes lenne.Egyébként meg nem rossz pilóta,de van még mit fejlődnie.
Örülök ennek a hírnek,így legalább kivan zárva,hogy alonso jön a ferrarihoz
-
JJános
addikt
válasz
wildrain
üzenetére
"Egyébként egy szimulátor is csak egy bizonyos fokig tud segíteni a felkészülésben, addig, amíg nem rögzül a pályarajz. Ez körülbelül 15-20 kör lehet egy versenyző esetében, annál semmiképpen sem több. Utána talán tud még finomítani apróságokat, de abban a szimulátor nem segít (főleg nem egy PS), ahhoz a helyszínen kell lenni, és ott kell körözni.
A helyzeten csak ronthat, ha a PS hülye fizikája beidegződéssé válik (túl gyors kanyarvétel, helytelen féktávok, esetleg helytelen pályageometria). Lehet akármilyen jó az a grafika, ha ezek nem élethűek, bukott az egész."Igen, bár attól nem félnék, hogy beidegződik valakibe a PS fizikája, főleg, ha már beidegződött a vérébe a F1. Főleg, ha vezeti a VB-t.
Sanyi(SaNyEe)- Vettel nekem is bagyon tetszik!
-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli
üzenetére
Bárki bármit mond, én is elégedett vagyok Massa teljesítményével. Második versenyzőnek ideális, bár idény elején jobb volt Kiminél is. Jó Kimi még nem szokta meg az autót. Jó kis versenyző, és most hétvégén otthon lesz, és ez a szerződés önbizalmat adhat neki. Azért az nem semmi, hogy a Ferrari valakinek két év szerződést aláír.

-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Kétlem, hogy a Meki szimulátornak a grafikája realisztikusabb lenne.
Valószínűleg pont annyira realisztikus, amennyire annak kell lennie. Ha egy pálya környékéről kivennének mindent (épületeket, fákat, hirdetőtáblákat, szóval mindent), és nem maradna más, csak a szürke aszfalt meg mellette a kanyart jelző táblák, akkor egy versenyző, aki a régi verziót ismerte, ugyanúgy tudna vezetni rajta, mert egy versenypályán semmi más nem számít, csak az aszfalt a kanyarjaival. Ennélfogva nem előnyösebb egy PS jó grafikája a McLaren szimulátorának helyes fizikai modellezésével szemben.
Egyébként egy szimulátor is csak egy bizonyos fokig tud segíteni a felkészülésben, addig, amíg nem rögzül a pályarajz. Ez körülbelül 15-20 kör lehet egy versenyző esetében, annál semmiképpen sem több. Utána talán tud még finomítani apróságokat, de abban a szimulátor nem segít (főleg nem egy PS), ahhoz a helyszínen kell lenni, és ott kell körözni.
A helyzeten csak ronthat, ha a PS hülye fizikája beidegződéssé válik (túl gyors kanyarvétel, helytelen féktávok, esetleg helytelen pályageometria). Lehet akármilyen jó az a grafika, ha ezek nem élethűek, bukott az egész. -
Fortissimus
őstag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Na vegre vmi hivatalos hir!
Ezek szerint jovore marad az idei paros, Alonso pedig mehet a Renaulthoz. Nem hinnem, hogy a Mekinel maradna vagy eleg lenne neki a Toyota szintje.Rgrds.
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83
üzenetére
"Nem tervezem a szimulátor használatát, bár ha akarom, akkor megtehetem. Ám én csak akkor használom azt, ha az autó fejlesztése miatt a gyárba jövök"- mondta Hamilton. "Sem fizikálisan, sem pedig mentálisan nem jutok előnyhöz általa. Mindenesetre a Playstationnel már többször is megtapasztaltam, hogy milyen is a brazil pálya. Az öcsémmel versenyeztem és mindig én nyertem!"
Na itt a maszlag. Nincsenek benne ódák a PS-ről, sem az hogy effektíve milyen mértékben segít akármiben; "megtapasztaltam, hogy milyen" ami egyszerűen utalhat arra is hogy valamennyire már tudom/sejtem, hogy milyen a domborzata, hogyan következnek a kanyarok. Azért egy a pálya rajzát tartalmazó papírnál csak jobb lehet valamivel.
Továbbá ezt írtam; csak arra céloztam, hogy egy realisztikus virtuális térben való 'játszadozás' segíthet a pálya, legfőképpen a kanyarok memorizálásában, a pályával való ismerkedésben és ezt általánosságban, a PS-től függetlenül. Ugyanis, nekem nincs sem PS-em sem az arra való legújabb F1-es játékom. Viszont screenshotok, videók alapján, megfelelőnek tartom a grafikáját a pályával való 'ismerkedésre'. De ez csak ismerkedés nagyvonalakban, amire utalhat akárki "experience" szóval, attól még hogy messze van a valóságtól. A nyomtatott pályarajz meg még messzeb van a valóságtól, úgyhogy a PS nyer.

Egy másik dolog. Minden ember magából indul ki. Ha valakinek minden hazugság, amit Hamilton mond, az az ő baja. Úgyszintén, ha valaki nem tud értelmezni egy-két mondatot, arról én nem tehetek. Továbbá nem is mondtam, hogy nem lehet PR a cikkben.

-
SaNyEe
aktív tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
miért ideén van olyan?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Najó, Vettel teljesítményének örülök
a többin meg már csak röhögni tudok, hogy lehet mindenki ennyire képmutató egy **** és az álszentség szobrai, így dióhéjban ennyi. -
manutdzoli
senior tag
Nemhogy az f1 szép oldaláról beszélnétek.E helyett összevesztek azon hogy hamilton mit tanul a playstation alatt.Kell neki is egy kis kikapcsolódás.Játszik és kész.Miért kell ezen összeveszni?
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
realisztikus virtuális tér - ha szamodra realisztikus a PS, akkor no comment. Kulonben igen, mindenki beled kot, mert egyszeruen annyira elvakult Hamilton-fan vagy s nem Hamilton-utalatbol kotnek beled, hanem mert nem ertik hogy vagy kepes minden maszlagot elhinni.
Na mindegy, jo forumozast!
-
hunnylander
őstag
válasz
D.Orion
üzenetére
Mondtam én, hogy nekem van? Csak egy hozzászólásra reagáltam az általad idézett mondattal, aminek a szövegkörnyezetében meg volt a maga szerepe.
De te is kezdesz okoskodni ezzel a koporsórendeléssel, mert neked sincs viszonyítási alapod.

Egyébként nem is kanyarok és féktávok tanulását írtam, hanem csak arra céloztam, hogy egy realisztikus virtuális térben való 'játszadozás' segíthet a pálya, legfőképpen a kanyarok memorizálásában, a pályával való ismerkedésben. Kétlem, hogy a Meki szimulátornak a grafikája realisztikusabb lenne. Az a technikai pontosságra hajt, véleményem szerint, ahogy a hírből is kisejlik.
Ha meg 'kirohansz', akkor tudhatnád azt is, hogy utána kitől kérj elnézést. Mentségedre, ez nem volt kirohanás.
Ezt se vedd annak, de ha annak vennéd, akkor már előre is elnézést kérek tőled.Mostanában mindenki az én hozzászólásaimba akar belekötni?

-
manutdzoli
senior tag
-
D.Orion
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
"neked úgy sincs összehasonlítási alapod összevetni a Meki szimulátort és a PS-t a valós F1-gyel"
Mert neked van? Ültél a Merci szimulátorban v. F1-es autóban? Segítek: NEM
Ha te PS-en tanulod a féktávot akkor még a mai biztonságos F1-es kasznik mellett is rendelek neked egy koporsót!Ez PR, és/vagy oldani akarta a feszültséget. Ennyi.
Mire legelőszőr kimegy a brazil pályára már betéve tudja az összes kanyar-ideális ív-féktáv összefüggéseket. Lehet, hogy még azt is tudja, hogy melyik kanyarban hol van "kopás" a pályán... Ezt is biztos lemodellezték PS-ben.
Továbbiakban NC!A többiektől elnézést kérek a kirohanás miatt.
-
-Mike-
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
-
hunnylander
őstag
Nem szó szerint idéztem, de ezt az időmérő utáni interjúban mondta, ami benne volt az élő közvetítésben.

Igenis egy pályát kell szokni és lehet rajta fejlődni, és lehet rajta találni még tizedeket, századokat az időmérőn is annak akinek még nagyon új.
Ha belém akarsz kötni nézd meg, hogy a tanulja szót aposztrofok közé tettem.
-
-Mike-
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Az utóbbi futamokról is mondta, hogy még az időmérő első két szakaszában is még 'tanulja' a pályát, és csak akkor kezdi annyira megismerni és megtalálni a legideálisabb megoldásokat és beállításokat, ami már elfogadható lesz a harmadik szakaszhoz. Akkor meg már oda is tud tenni egy tökéletes kört.
manudtzolival legyetek barátok ha te ezt így olvastad és még el is hiszed stb
csak h tisztába tegyük itt a dolgokat, ha nézel péntekenként fp1-et live timing-on akkor tudhatod h itt már az első pályára lépés alkalmával szó sincs pályatanulásról, igen, biztos gameboy-al tanulja a pályát
-
JJános
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
PÜ ment. Köszi!
-
JJános
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Priviben megküldöd nekem? Valahogy nem figyeltem oda, amikor elment. Nem értem. Nekem jó kapcsolatom volt vele, és mindíg elismertem, és adtam a véleményére.
Jó én nem értek az F1-hez, mert én csak egy elvetemült szurkoló vagyok. És a személyiségi jogok egyik ügyvédje.
-
aesir
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
Neked minden hamilton érdemeit növeli.
Legyintek egyet, oszt' jól van...
-
JJános
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
b-type-ra gondolsz? Elment a fórumról? Az gáz.

Oda valósi, ahol születtem.(Dorog)
Sajnálom, hogy elment. Tudsz okot? Bár sejtem. -
hunnylander
őstag
Ez csak Hamilton érdemeit növelné. Az utóbbi futamokról is mondta, hogy még az időmérő első két szakaszában is még 'tanulja' a pályát, és csak akkor kezdi annyira megismerni és megtalálni a legideálisabb megoldásokat és beállításokat, ami már elfogadható lesz a harmadik szakaszhoz. Akkor meg már oda is tud tenni egy tökéletes kört.
A nagy pilóták véleményét fogom ismételni: hihetetlenül gyorsan tanul a srác. 
A GP2-t is rookie-ként (újonc) nyerte, az F1-hez is megvan erre az esélye.

-
aesir
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
De, rossz.
-
hunnylander
őstag
válasz
kerjani
üzenetére
De valahogy tanulgatni kell a pályát és a PS-nek tuti, hogy jobb a grafikája.
A Meki szimulátor a technikai modellezésben lehet erős, nem az életszerű háttérgrafikában. Nem kell erre ráfogni, hogy teljesen PR duma. Tény, hogy a Sony-nál vannak az F1 játék jogai, és ezért a PS a 'legjobb' beleszagolni egy pálya életszerű jellegébe. Kanyarokat, féktávokat memorizálni nem olyan rossz az. -
george11
addikt
Azért ez nemtom
Szerintem csak viccnek szánta, hogy azon nyomja a felkészülést. Ha nem, akkor valami baj van az F1-el 
-
hunnylander
őstag
válasz
george11
üzenetére
Azt már én is olvastam, hogy a Meki-nek nagyon komoly szimulátora van (a leghatékonyabb minden csapat közül), ami sokat segít nekik a beállítások gyorsabb megtalálásában is, na dehogy a Playstation ennyire hasznos lenne, nem gondoltam.
Egyébként kemény futam lesz ez Haminak. Ismeretlen pálya és még ráadásul 'ellentétes irányú', ami fizikailag még megterhelőbb, még a tapaszaltabbaknak is. Meg az aszfalt is brazilos.
Jól teszi, ha megfogadja Jackie Stewart tanácsát; 'ne akarja megnyerni, csak befejezni a versenyt'. -
hunnylander
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Talán neked nem elég érdekes "The Story So Far" videó, amit belinkeltem?
Tele van érdekesebbnél érdekesebb nyilatkozatokkal. 
Ja, nem díjazod Hamilton-t, sajnálom, attól még érdekes pl., hogy Jackie Stewart, Damon Hill vagy a jelenlegi pilóták mit nyilatkoztak róla.
-
george11
addikt
Playstationnal gyúr a futamra.

-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
Erdekesseg szukseges, kulonben szvsz nem sokat er a forum, de mindegy, nem akarom senkire rakenyszeriteni az elgondolasom.
Nem kell fustologni, fel a fejjel, csak igy tovabb, elore a kimertseg, kulturaltsag s atlagossag sima es finom illetve rendkivul egyenes utjan

Nem off-olok, mert megzavarom meg valakinek az aurajat

-
kicsitomi88
őstag
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Ami engem illet, most nem akarok semmi extrát. Minden napra, este bedobok egy kis videót kifejezetten visszaszámlálásnak. Nem kell mindig 'szakmaizni', és felesleges az öreg topiklakókat méltatni, tőlük is láttam már sok felesleges és tiszteletlen hsz-t. A legértékesebb fórumózó már elhagyta a topikot, tudod jól, és azt is, hogy miért.
Továbbra is azt mondom, hogy lazítsunk.

Egyébként a sok cikklinkelgetéssel meg bejön a bulvár is, meg a kacsák is. Sokan olvasnak maguktól is F1-es hírportálokat, nem kell mindig belinkelni. Az elmúlt napokban meg uborkaszezon is volt, ami a komolyabb híreket illeti.
Én is tudok ám füstölögni, ha neked ez kell.

-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
Hol vannak linkelt erdekessegek/cikkek? Tenyfeltaro hsz-ek, valami szakmai info? Semmi. Mindenki csak kerdezi ki lesz a vb s kesz. Mindenki elteti a kedvencet, yippie... Ugye azt eszrevetted, h utobbi 1-2-3 napban a regi forumlakok eltuntek? De nem sok erdekessel kecsegtet az ifju generacio. Tudom, az en izlesem tul kifinomult, elnezest.
-
Makaveli
senior tag
Milyen furcsa, hogyha megkérdezel egy 5-6 éves kisfiút, hogy mi akarsz lenni ezt fogja rávágni: AUTÓ VERSENYZŐ!

-
bnss
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
Mindenki hűti azt a bizonyos győzelmi pezsgőt.
Mindenesetre már alig várom a hétvégét, gondolom ezzel nem vagyok egyedül. 
Jóslatokba nem bocsátkoznék, az nem az én hatásköröm.

-
hunnylander
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Ezt beírni sem.
Nagyon is rendjén van, hogy csak könnyeden csordogál a topik, flame és sértegetések nélkül. Nem kellenek az egetrengetően jelentőségteljes hozzászólások, most 'vihar' előtti csend van.
Egy kis nyugalom nem árt az izgalmas és mindent eldöntő (és vélhetően drámai) végkifejletek előtt. 
-
venember83
nagyúr
Beneztem... Sok ertelme nem volt.
-
hunnylander
őstag
Countdown-Showdown -6
(Még hat nap.) -
soulcube
aktív tag
Milyen lenne egy ilyen Brazil GP ? [link]

-
Tybee21
senior tag
Nem tudja vki, mikor lesz idén az autókiállítás a BNV-n?
-
manutdzoli
senior tag
válasz
fateless
üzenetére
Schumi befogása elég nagy falat lesz.Szerintem nem fog sikerülni még egy embernek,hogy 7vb címet szerezzen.Meg van rá az esélye,mert még csak 26éves,szóval 10év versenyzés még benne van,és az alatt a tíz év alatt lehet szerezni még egy pár vb címet.De ahogy jönnek az egyre jobban kiképzett fiatalok(rosberg,vettel,sutil,hamilton stb.),nagyon megnehezíti alonso dolgát.
-
marsu
veterán
Hétvégén kiderül, hogy ki lesz a világbajnok ...
Már alig várom!

-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli
üzenetére
Igazándiból én a toyotát szánnám neki, de ha háromszoros VB-ként visszavonul, nem bánom üsse kavics, legyen az övé.

-
Diego!
senior tag
Cikk:
Michael Schumacher és Fernand Alonso mindig is nagyra becsüte egymást!
MS és FA szinte szomszédok, házuk alig 3 km-re fekszik egymástól. A két klasszis össze is jár, többnyire együtt futballozik.
Schumi és Alonso baráti viszonyára jó példa, hogy miután 2005-ben Alonso, idén Michael kapta meg az egyik legmagasabb spanyol sportkitüntetést. A spanyol pilóta volt az első, aki a visszavonult német sztárnak gratulált. Schumi pedig a monzai Olasz nagydíjon nem győzte védeni korábbi riválisát: " Mindig azt mondtam ha egy fiatalabb verenyző megelőz, az azt jelenti hogy eljöt az ideje a viszavonulásnak. Fernando feltűnése és megbizható jó teljesítménye is közrejátszott abban hogy egy éve meghoztam a döntésem. Nagyra tartom őt, és egyszerűen megdöbbentenek egyes újságírók kommentárjai. Ez az ember minden idők legfiatalabb kétszeres világbajnoka, de ők azt írják róla, hogy arrogáns és megközelíthetetlen." -
Calogero
addikt
Most hallottam a rádióban
Egy német újság úgy tudja, hogy Alonso visszatér a Renault-hoz. A Bild információi szerint a spanyol pilóta hároméves szerződést írt alá korábbi csapatával. A jól értesült lap azt is tudni véli, hogy Flavio Briatore csapatfőnök még a Renault jövő évi autójának terveit is megmutatta Alonsonak, csak, hogy meggyőzze világbajnokát. Ez persze egyelőre csak találgatás. Az azonban szinte biztos, hogy Alonso jövőre már nem a McLarent erősíti. A kétszeres világbajnok ugyanis korábban kijelentette, hogy a jövőben nem lesz Lewis Hamilton csapattársa. Alonso tehát minden bizonnyal kiugrik elvileg 2009-ig szóló McLarenes szerződéséből.
...... -
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
Fix fordulatszám mellett nincs nagy különbség 2 ugyanolyan gyártmányú motor között, úgy hogy a motorfejlesztés be van fagyasztva.
"Az új motor még rizikósabb lehet, mint a már 'bejáratott'." Sőt még egy brazil táncosnő is elbújhat Hamilton fülkéjében... -
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Alonso még nem reklamált. Ez a hír kacsának tűnik, ami csak spekulációkon alapulhat.
Mindamellett erősebb lehet és szokott lenni egy motor, ha újabb, de ez más csapatnál is így van. Viszont ilyen kis időintervallum alatt a különbség nem szignifikáns, ha van egyáltalán. Az új motor még rizikósabb lehet, mint a már 'bejáratott'.
Ha az FIA embere nem hápog, akkor te miért tennéd.

-
EQMontoya
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
csak főne meg alatta

-
Motion_Blur
félisten
Hamkó 10 pacival erősebb mocit kap a hétvégén, és nincsenek itt a fair play önkéntes védelmezői?
Hogyisez?

-
quby
őstag
isssteni ez a toyik!
hogy ezt még csak most látom?? 
-
JJános
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Ez tényleg nagyon jó!
Megfosatta kissé a munkatársakat. 
Egész télen raksz be nekünk ilyen videókat, hogy valahogy kibírjuk a szezonkezdetig? Jó lenne!

-
JJános
addikt
válasz
manutdzoli
üzenetére
Jah. Drukkerek vagyunk!

És sok barát is van már, annak ellenére, hogy itt bizony táborok vannak.

És bár sokan sokfélék vagyunk, és sokféle szempontból nézünk dolgokat, de azért megvagyunk itt. Mike-t is nagyon bírom, főleg amikor klassz képeket rak be.

-
JJános
addikt
Ne tegyük fel, mert leesik. Mike! Azt mindenki tudja, hogy Lonzinak rosz a viszonya. Nem kéne mindjárt nekimenni valakinek. Messzemenő következtetéseket nem kéne egy dologról levonni. A személy mindíg legyen drága, és mindíg szabjunk határt a személyeskedésnek. Nem vezet jóra.

-
-Mike-
addikt
válasz
manutdzoli
üzenetére
tegyük fel h ha ezen a fesztiválon nem lett volna ott alonso, és vki ebből azt szűri le, hogy nem jó a viszonya a csapattal az nem okos ember. hívhatjuk ezt az ember manutdzoli-nak is.
-
-Mike-
addikt
válasz
manutdzoli
üzenetére
mindenkivel jót tennél /különösképpen saját magaddal/ h ilyen blődségeket nem írnál ide folyamatosan. közöd az f1hez zérus. szemed sincs mivel ott van ugyanilyen vid alonsoról is.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Gyönyörű ez az SLR merci.
Jah,és miért nem alonsot hívták hogy vezesse?Itt is látszik hogy nagyon rossz a viszonya az egész csapattal,nem csak hamiltonnal. -
manutdzoli
senior tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Nem tudom ki találta ki ezt a hírt,nem is érdekel.Nagy különbség nem lesz köztük.Tudod hogy a médiának mindig kell valamiről írnia
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Markgx10
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Akkor is 7-8 körül volt, csak a retek klub nem adta élőben.

-
hunnylander
őstag
A mai Countdown-Showdown videó.

-
AMD Power
titán
Egy hét múlva ilyenkor már....

-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
este 7-8kor volt régebben is.
-
t1
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
én is úgy emlékeztem ilyen egy hülye.... asszem múzeum helyett kocsma lesz

-
t1
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
éjjjel??? haverom azt mondta hogy délután 6 fele
na akkor az még esélyes 
-
t1
veterán
Most döbbentem rá hogy mikor a futam lesz osztálykirándulásom lesz
abba az időpontban meg biztos vmi múzumban leszünk... áááá kikell találni vmi okosságot
Aktív témák
- Esik a hóóó!!
- Apple Watch
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 32GB DDR5 4800MHz CAMM Laptop memória 1év garancia
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
a többin meg már csak röhögni tudok, hogy lehet mindenki ennyire képmutató egy **** és az álszentség szobrai, így dióhéjban ennyi.

Sajnálom, hogy elment. Tudsz okot? Bár sejtem.

Szerintem csak viccnek szánta, hogy azon nyomja a felkészülést. Ha nem, akkor valami baj van az F1-el