- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ég veled, KEndre! :(
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Napkollektor - csak úgy
Aktív témák
-
hunnylander
őstag
válasz manutdzoli #5892 üzenetére
Onnan lazán feljött volna, nem kérdéses. De amikor az egész mezőny elmegy a vánszorgó autód mellett és bekapsz egy nagy adag időhátrányt is, az lehetetlen küldetés váltó problémával. Nomeg a pálya ette a gumit a Mekinél. Esélytelen volt.
www.HunnyF1.com
-
Atlantis
veterán
válasz tottiboy #5896 üzenetére
Ügyes? Ugyanazt az F1-et néztük? Kész katasztrófa, túlfizetett, reményvesztett versenyző. Jövőre meg szerintem még jobban megalázza magát a Force Indiánál.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
tottiboy
tag
válasz manutdzoli #5888 üzenetére
nagyon mondja ralfi h van helye de nemtom... ügyes meg van tehetsége de egy kicsit a bátyja hozta be.
Dell Latitude D630
-
hunnylander
őstag
-
ronaldo
őstag
-
Ez a mai verseny nagyon durva volt.. ..nem is a nagyokról szólt, amellett, hogy körülöttük forgott. De így utólag, higgadtan gondoljátok csak végig, kik milyen helyezést értek el a nagymenőkön kívül...hogyan mentek..kár, hogy ezek az idióta tv-sek az élen haladókat mutatták, miközben azért Kubicáék gyilkolták egymást..jobban is megszervezhették volna. Bár, amilyen káosz volt a boxokban is, nem csodálom, hogy a tyelevizorosok sem tudták, hova kapcsoljanak..
-
manutdzoli
senior tag
válasz hunnylander #5885 üzenetére
Ilyen a technika ördöge.A Ferrari még így is többet szívott idén mint a meki.De furcsa,hogy egyszercsak sz@r lett a váltó haminek,mindenki azt hitte hogy itt vége,utána meg kibírta a futam végéig.De rajta is múlt,mert ha nem kakaskodik alonsoval,akkor nem csúszik le a 4.helyről a 10.-re.
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
Atlantis
veterán
válasz manutdzoli #5888 üzenetére
Nomajd meglátjuk, Glock-é szerintem az egyik ülés, Rosberg meg kitudja, marad-e a Williamsben. Szerintem Trulli is kiégett.
Ralf meg Force India F1 jeles versenyzője lesz szerintem.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
hunnylander
őstag
válasz kerjani #5883 üzenetére
Azért mondtam, hogy pofás a karrierje. A Champ Car-ban gyepálta rendesen a mezőnyt, meg mintha rémlene valami GP2-es siker is. De szerencsétlenségére nem igazán ideális csapatban debütál. Jövőre két Sebastian (ill. egyik Sebastien) lesz a Toro Rosso-nál.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
kerjani
aktív tag
A siker 2 alapszabálya: 1. soha ne mondj el mindent, amit tudsz! ...
-
manutdzoli
senior tag
-
Flashcash
Közösségépítő
LEWIS HAMILTON
"Természetesen nagyon csalódott vagyok a mai eredménnyel, és hogy ilyen hosszú vezetés után nem tudtam megnyerni a világbajnokságot. Azonban más szempontból nézve ez az első évem a Formula 1-ben és összességében csodás évem volt. Még mindíg nagyon fiatal vagyok és sok évem van még hogy elérjem azt az álmom hogy világbajnok lehessek. Mindenkinek köszönettel tartozom a csapatnál azért amit tettek értem az idei évben, az ő kemény munkájuk nélkül ezt a helyezést sem tudtam volna elérni".RON DENNIS
"Az egész évben vívott szoros és izgalmas csata után a vezetői világbajnokságban az utolsó gáton elbukni és nem nyerni nyílvánvalóan nagyon kiábrándító. Ennek ellenére, csapatként büszkék lehetünk arra amit elértünk ebben az évben és arra ahogyan kezeltük a csapatot. Az hogy a világbajnokság döntőjére két pilótánk is esélyes volt a világbajnokság megnyerésére bizonyítéka annak a kemény munkának amit a Vodafone McLaren Mercedes csapat végzett ebben a nehéz évben. Szeretnénk gratulálni Kiminek ahhoz amit ma elért." -
hunnylander
őstag
válasz hunnylander #5881 üzenetére
Most olvastam, Hamilton-nak váltóproblémái voltak a versenyen. Szóval nem rajta múlott.
www.HunnyF1.com
-
kerjani
aktív tag
válasz hunnylander #5881 üzenetére
A siker 2 alapszabálya: 1. soha ne mondj el mindent, amit tudsz! ...
-
Atlantis
veterán
Viszont olaszok megfogyatkoznak remélem. Liuzzi és Fisichella több, mint valószínű, hogy megy, remélem, Trulli is társul hozzájuk...Van még valaki olasz?
-
róland
veterán
Gyönyörű a győzelem, de sajnos nem láttam a versenyt.
Valaki nem vette fel véletlenül?
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
Atlantis
veterán
válasz Wolverine #5875 üzenetére
Sebastian Bourdais nem francia? Jövőre ő ott lesz a Toro Rossonál.
Bocs, ha nem jól írtam a nevét. Látom, rosszul írtam, javítva...
[ Szerkesztve ]
-
Thom!
veterán
Shumacher successor Kimi
A feladat teljesítve!
-
JJános
addikt
válasz Motion_Blur #5868 üzenetére
Pedig már egy párszor lemondtál a VB-ről. De annál jobb volt ma besöpörni mindent. Vb, futamgyőzelem, totális ferrari győzelem.
2007-05-06 óta itt!
-
Wolverine
félisten
válasz Vigneau #5871 üzenetére
Perpill. nem tudok olyan francia fiatal pilótát mondani, akit be lehetne ültetni egy autóba... inkább a németek dominálnak.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
JJános
addikt
válasz (Kolombusz) #5811 üzenetére
Akkor viszont azt nem értem, hogy minek örült annyira. Vagy Lonzi már a ferrari után kacsint. Nagyon kulturáltan, és szimpatikusan viselkedett. Massát is megölelte.
??
2007-05-06 óta itt!
-
Atlantis
veterán
válasz Vigneau #5871 üzenetére
Hát azért a japán technika idén sem vitte túlzásba, már ha a japán csapatokból indulunk ki. Barichello is bekapcsolta ma az utánégetőt, pedig sokat nem láttunk belőle idén.
Button is lerohadt, Ralfra nem is emléxem hirtelen.Persze nem akarom én bántani a Hondát, de jövőre többet várok tőlük.
[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
Nem vicces - ez tény -, hanem inkább elszomorító. Való igaz, a 3 japán helyett lehetne egy erős francia a mezőnyben. De több a japán technika, ők diktálnak. Ennyire próbáltam felhívni a figyelmet. Régen azért az európai nemzetek jobban domináltak az F1-ben...
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
DigitXT
nagyúr
Forza Ferrari!
https://hardverapro.hu/apro/zotac_gtx_1080_arcticstorm_elado/friss.html
-
lacafaca
addikt
válasz Motion_Blur #5861 üzenetére
pedig.....NYERTÜNK VAZZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ Szerkesztve ]
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
Wolverine
félisten
Gondolj arra, hány francia világbajnok volt, illetve általában hány francia pilóta szokott lenni... (gyak. brit/olasz/francia volt eddig a legtöbb...)
#5858: direkt figyeltem a visszajátszást, nem ment túl a vonalon, de nem egyenesen állt be a kialakított állásba.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
gV
őstag
azért hamirol kiderült h nem egy Schumi szintü versenyző (még) ö tavaly ilyenkor rosszabb helyzetből feljött oda ahová most haminak kellett volna
még 1x Kimi a bajnok -
eXodus
őstag
válasz Motion_Blur #5861 üzenetére
Már kiváncsi voltam mikor írsz.
(#5864) gV
Schumi az év végére nem szokott lassulni. Mint pl Hami. v Alo.
Kimi sem lassult utolsó 2 futamon.Jó előjel.[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
válasz #96302336 #5857 üzenetére
Mint ahogy nincs orosz, kínai, indiai sem, (sőt már amerikai sem )pedig hangyányit többen vannak.
Miért pont francia?[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
áhhh készen vagyok, nem tudok összerakni egy épkézláb mondatot...
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Atlantis
veterán
-
kicsitomi88
őstag
válasz Matrix2006 #5848 üzenetére
15,503875968992248062015503875969 secenkent egy, most mar jo?
90 87.5 87.8 87.5
-
Matrix2006
csendes tag
A sok érdekes új szabály végre izgalmas évet produkált.
''Úgy élj, hogyha leperg előtted az életed filmje érdemes legyen végignézned.''
-
ronaldo
őstag
Kimi megmondta, hogy sokkal gyorsabban is mehettek volna, ha akarnak. Innen fakad, hogy a leggyorsabb körök majdnem azonosak. Szerintem ha szorult volna a gyeplő (ami amúgy semmiképp sem történhetett volna meg, ugyanis ha hamilton szituba is keveredett volna az ötödik helyen, attól nem kap több pontot Kimi, ha gyorsabban megy) akkor egy 4-5 tized kinézett volna még belőlük.
-
Sirpi
senior tag
Hú gyerekek, ezt a futamot
Azért csak most írok, mert én sokakkal ellentétben kikapcsolt gép mellett néztem a versenyt, és mostanra olvastam végig azt a kb. 600 hsz-t, ami a másfél-két óra alatt termelődött. Ha lett volna itthon nyugtató, már vettem volna be. Iszonyú jó nagydíj volt, tele izgalommal és én is 2003 óta várom már, hogy Kimi révbe érjen. Ma végre sikerült nekiHazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
Matrix2006
csendes tag
válasz kicsitomi88 #5844 üzenetére
Gondolom átlad 15mp-enként akartál írtni
-
Atlantis
veterán
Hátigen, szegény Kazukinak még szoknia kell a fékeket. Lelkes japán, több ilyen kéne, Sato szerintem kiégett...
[ Szerkesztve ]
-
bnss
veterán
-
Dashes
őstag
Grat.! Hamilton is megérdemelte volna szerintem.
-
eXodus
őstag
Elég érdekesre sikeredtek a leggyorsabb körök.
a5
~2tizeden bellül volt a Ferrari,McLaren,BMW (Utóbbi 2nél csak !!! 1-1 versenyző)
Még ha más kiálláson is voltak kicsit sok egy csapaton bellül.
Összeségében is kicsik a különbségek, mégis a 2 ferrari majdnem 1 percet vert az egész mezőnyre!!!!!
Nakajima egész jó köröket ment csak nem egyenletesen. -
-
Atlantis
veterán
-
helkis
veterán
válasz #96302336 #5765 üzenetére
szerintem annyira felspannolta magát, hogy Alonso megelőzte, ill hogy nem kapta el az ívet, hogy szétesett "agyilag", össze vissza gépészkedett idegességében, nem találta a sebességeket, stb.. szegény, meg tudom érteni, igensok ember várta már tőle hogy tökéletesen teljesítsen, de ma valszeg rá kell döbbenie hogy ő is csak ember!..
Kiminek MegaGratula! megérett már ez a cím! hogy mit anyáztam mikor elhasalt alatta az elmúlt években a verda.. jó ideig nem is mertem, nézni a futamokat.
de ma jól álltak a csillagok, úgy néz ki a pech-sorozatnak is vége!
Massa pedig rendkívül team-frendly! valszeg kapott pár $$-t a hozzáállásáért, vigaszdíj gyanánt!"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Adrián29
aktív tag
Gratula Kiminek!
Megértemelte már a vb cimet.
örülök,hogy Hamilton elbukott!!!!
Go Alonsó! -
gV
őstag
és hányan leirták a Ferrarit mert elment Schumi meg Ross, jo kis fricska nekik
-
-
_seth_
veterán
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
törölt tag
válasz hunnylander #5819 üzenetére
Ja apuci bizakodó Bár van mire.
-
Matrix2006
csendes tag
Én azért drukkoltam, hogy az utolsó kiállásig Kiminek kibírja a jobb első gumija, ami nagyon ramatyul nézett ki, úgy tűnt, hogy bármikor szétnyílhat.
-
manutdzoli
senior tag
válasz hunnylander #5819 üzenetére
Már számolnak vissza??Még csak most lett vége..
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
hunnylander
őstag
Megakadt a szemem az autosport.com-os visszaszámlálón. 146 nap 8 óra az Ausztrál nagydíjig.
A. Hamilton: "But it's been a fantastic year. We lost it by one point - we'll come back next year, and if we don't win it next year, we'll win it the year after. But one thing's for sure: Lewis Hamilton is here to stay.
www.HunnyF1.com
-
snecy
senior tag
Mindenesetre nekem furcsa hogy 30 másodpercre elment az élet az autóból, aztán visszatért Pont ilyenkor..
[ Szerkesztve ]
Manapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))
-
eXodus
őstag
húúú most olyan """"szépeket"""" tudnék írni egy-két embernek, d enem teszem mert örülök. (nagyon idézőjelben van a "szépeket")
Atlantis nagy X - Sorry.
[ Módosította: Atlantis ]
-
mcwolf79
veterán
Kimi a VILÁGBAJNOK
Van Isten!
HURRÁÁÁÁÁÁ!Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
soulcube
aktív tag
válasz manutdzoli #5792 üzenetére
Úgy hallottam, hogy ez Brazil GP előtti odds.
Na mind1 aki megtette az most biztosan kaszál, emiatt :[ Szerkesztve ]
-
Dalai Láma
őstag
Kimi a legjobb!!!! IGEN! IGEN! Annyira nem hittem benne a futam elején, és mégis megcsinálta! Végre! A többieknek így is kevesebbszer romlott el a kocsija, az utolsó futamon persze drámaibb, de a jelentősége ugyanannyi, mint akármelyik másik futamon.
''Ugrott apósom, nagy régi sólyom, mindene az illegalitás''
-
JJános
addikt
válasz george11 #5797 üzenetére
Így van.
Garuta Kiminek! Gratula Massának.
McLaren jól elrontotta. Még ha Hamit feltankolják, és nem kell mégegyszer kimennie, lehet, hogy bejött volna az 5. helyre. Így sajna. Lonzi is nagyon gyengén ment.
Kiváncsi lennék, hogy tudja-é hogy VB harmadik lett csak.
2007-05-06 óta itt!
-
törölt tag
-
Atlantis
veterán
Tudod, hogy nincs ha. Ha Kimi alatt nem áll meg kétszer az autó és nem hibázik Monacoban, ha Alonso sem töri össze és nincs műszaki gondja, ha....akkor. Ez a szép benne.
eXodus: Amiatt aggódjon Ron Dennis és a Mercedes, valamint Hamilton, aki 5 évre aláírt. Meglepne, ha Alonso-n jövőre ugyanilyen overallt látnánk.
[ Szerkesztve ]
-
eXodus
őstag
válasz Atlantis #5780 üzenetére
Annyira nem mint börni, de ő is "aggódik" a mclaren miatt...
(#5803) Atlantis
Sok minden kiderült. Alonsoról, Mcalrenről, FIAról. Szvsz Hamilton nem annyira jó... Ez volt a véleményem Alonsoról is. De mind1. Le**arom. A lényeg h a Ferrari (Kimivel) nyert és megmutatta![ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Dark Souls sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -35% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest