Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bambanő háza tája
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
Pilács
senior tag
Én értem... Hogy lesz így büszke az eredményre pl LH, hogy fény derül hogy doppingos volt a ló?
Nekem ez elég érdekes.. Mentik a bőrüket, értem én hogy 1-2 hely de szal na... nagy büszkeség tötheti el a rajongókat, hogy a kedvencük turbó autóval nyert a mezőny előtt. Mondhatom azt hogy így könnyű? vagyis inkább könnyebb... Ebből látszik, hogy mindenáron első legyek... ha kell buktatom a csapatom? Á na hagyjuk... Ettől veszíti ez a sport is a lényegét...Ajándék szesznek ne nézd a fokát!
-
prmcsk
addikt
Most látom csak a konstruktőri ''kémkedési''VB. új állását !
Hú micsoda gyilkos csaták várhatók még a hátralévő versenyeken a
csapatpontokért !
Az F1 lényegét már megint nem a pályán, hanem az asztalok mellett szúrták tökön."Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
prmcsk
addikt
Te olvasni is szoktad a szólalásaimat, vagy csak úgy zsigerből nyomod ?
Viccelsz itt több társaddal, ferrariB-zed a mekit, hinted a jelzőket, mint bolond
pék a lisztet. nem bizonyította senki még be, hogy a mekinek bármilye is ferka
lenne, bár a szelepsapkára azért még gyanakszom, biztos ettől gyorsak..."Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
venember83
nagyúr
Nem baj minden, csak tudod kevesszer szuletnek olyan emberek mint Colin, kevesszer jutnak el olyan magassagokig, szoval ezeket meg kene becsulni, mert o rengeteg fele autoval versenyzett, minden motorsportban mozgo csapat/ceg megemlekezhetne rola par masodpercig s kesz. Vagy ne mondjanak semmit csak 1 fekete szalag s kalap. De ne menjenek el ilyen esemenyek mellett 1 fohajtas nelkul. Az ''esemeny'' rossz szo, de nem kaptam jobbat.
[Szerkesztve] -
Flashcash
Közösségépítő
-
Atlantis
veterán
Mosley-t miért?
A BMW-t én is, nagyon leadták év végére. Kubica autója szerintem a végén nem volt magánál, akárcsak múltkor Kínában. Nicknek meg ki kéne kászálódni a szaros gatyából ,mert a második gyerek óta nagyon latymatag, amit csinált.
Talán jövőre, remélem, már kész van nagy vonalakban a jövő évi autó és már csak be kell állítani rendesen.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
ronaldo
őstag
Kimi megmondta, hogy sokkal gyorsabban is mehettek volna, ha akarnak. Innen fakad, hogy a leggyorsabb körök majdnem azonosak. Szerintem ha szorult volna a gyeplő (ami amúgy semmiképp sem történhetett volna meg, ugyanis ha hamilton szituba is keveredett volna az ötödik helyen, attól nem kap több pontot Kimi, ha gyorsabban megy) akkor egy 4-5 tized kinézett volna még belőlük.
-
Chili7
őstag
Na ez gáz! Nehogymár ilyenen múljon az egész, persze minden versenyen van valami amibe bele lehet kötni. Gondolom nem lesz belőle semmi. Illetve remélem.
Épp azért kezdek megbarátkozni Kimi VB cimével, mert Hamiltoné sosem lett volna tiszta, az "árulás ügy" miatt. Ez igy meg végképp. -
eXodus
őstag
a5.hu
" Az 1995-ös Brazil Nagydíjon volt precedens hasonló esetre, amikor a Benettonok és a Williams-ek tankjában a korábban hitelesítettől eltérő összetételű benzint találtak. A két csapattól akkor elvették a pontjait, a versenyzők eredményét azonban nem törölték."Szóval nem kell pánikolni.
Valószínűleg alegrosszabb esetbnen is ez fog történni.(#6006) syn7h37ic
Poénkodtunk/tak is h szerencsére Kimi esetében nem lesz/nincsen alk.szonda.(#6013) vagamo
Én mint nagy FIA fikázó még én sem nézem ki belőlük h elvegyék kimivb-t[ Szerkesztve ]
-
george11
addikt
-
Chili7
őstag
Szerintem is necces, hogy lesz-e még ilyen versenyképes a McLaren, miközben kicsit szétszórt a Ferrari. Plussz bejöhet a BMW meg még néhány erős csapat. Tény, hogy tapasztaltabb lesz, de nem tudom mit számit, mikor olyan pályákon nyert/vagy ment jól amiket még nem is ismert, szóval kár volt kihagyni. Hiába mondja, nem rajta múlik, hanem az autón, a konstruktőrön. Azért előbb utóbb össze kell hogy jöjjön neki is.
Akit ilyen szempontból féltek az Button, Massa, stb -
hunnylander
őstag
Mert nincs is olyan igazi versenyző akinek kellene egy ilyen cím. Ez nem cím lenne, hanem egy szégyenletes lealacsonyító megbélyegzés. Ilyet normális ember sohasem akarna magának.
Sportoltál már valamit életedben? Versenyeztél már valamiért életedben? Küzdöttél már valami fontosért már életedben, amit a szíved jó érzéseiért akartál megnyerni tisztán, és nem csalással, mert az nem adná meg azt a boldogító megelégedettséget, csak ürességet és lealacsonyodást?
Azt szokták, mondani, hogy 'minden ember magából indul ki'. De akkor is felháborító, hogy egyesek miket képzelnek bele egy sportember személyiségébe.
www.HunnyF1.com
-
hunnylander
őstag
Ezekről a dolgokról már elmondtam a véleményemet többször is, tudhatnád már.
Nézd már meg azt a gyorskörös esetet felvételről, semmit nem csinált. Szívatta Alonso-t? Ki dekkolt ki előtt, Hami egy tisztázatlan csapatutasítás ellen rúgkapált (csapatügy), amivel nem okozott hátrányt Alonso-nak és ami már meglévő belső viszályból jött. Monaco-ban nem engedték Alonso ellen versenyezni, év elején a boxban cserélték ki őket és nyomták Hamit le az első helyről. Japánban a fékeit melegítette, ráfoghatod hogy ügyetlen vagy felelőtlen volt ebben, de Webberéknek nem akart rosszat, nem ellenük versenyzett. Vettel meg vaksi volt.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
hunnylander
őstag
Igen, mert kemény komponensű fékje volt arra a versenyre, ami elégtelen gyenge fékezésekkel felfényesedik és használhatatlanná válik. Nem csak ő melegítette a fékeket, meg a gumikat.
Egyébként végeztem veled. Minden ember magából indul ki, úgyhogy a rosszhiszeműségeddel már 'szépen' bemutatkoztál a számomra.
www.HunnyF1.com
Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
- Dell Latitude 5289 2in1, 12,5"FHD Érintőkijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla,
- Apple Watch S10 ESIM 46mm Jet Black ML
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3060 16GB 512GB magyar vbill gar
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest