Aktív témák
-
Noddy
senior tag
Hami mit nyilatkozott?
Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
-
Noddy
senior tag
Felmerül a kérdés, hogy mennyire érdemes tesztköröket futni szabálytalan kocsival, ha belegondolunk semennyire, mert ezzel nem csak a befektetőket hanem saját magukat is becsapják, és ha több mint egy szezont szeretnének létezni az f1-ben Brawn-ék akkor semmi értelme nincs szabálytalan kocsival tesztelni... sztem.
-
Noddy
senior tag
válasz -=Sziszi=- #34076 üzenetére
Szinte száz, hogy idén nem fognak futni a hondák, válság van, nem öl senki sem pénzt most az F1-be feleslegesen. (Bár ne lenne igazam.)
-
Noddy
senior tag
válasz Motion_Blur #32779 üzenetére
Kisebb lett a kocsik szélessége, vagy csak a magasabb szárny miatt tünnek keskenyebbnek?
-
Noddy
senior tag
válasz #70869248 #32735 üzenetére
Akkor biztos bennem van a hiba. Engem nem érdekel, hogy hogy néznek ki csak az, hogy melyik a gyorsabb és az mindegy, hogy milyen kinézettel érik el. Egyébként nekem az aerodinamikailag megtervezett gépek mind tetszenek és szépnek tartom őket, és ugye bár az F1-ben még ezek szerint tervezik a kocsikat. Bár lehet hogy bevezetik azt a szabályt is, hogy csak kocka alakúak lehetnek a gépek a költségcsökkentés miatt.
Ezek szerint én a F1 rajongó kisebbik részéhez tartozok (szépérzékileg). Bár ha meg lesz a motor egységesítés áttérek a rallyra.
[ Szerkesztve ]
-
Noddy
senior tag
Nem tudom mi itt ez a nagy randázásos dolog.
Tudjátok mi a randa, az IFA, na az randa.
Szerintem az ötvenes évek f1-es gépei is gyönyörűek voltak, pedig akkor se szárny se semmi.Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
-
Noddy
senior tag
válasz Dragbajnok #32557 üzenetére
Tényleg jó volna, ha a Honda életre kapna. Érdekes, hogy a japán autók nem annyira szuperálna az F1-ben.
Sato és Bourdais érdekes választás és helyzet. Egy napos teszt alapján lehet racionális döntést hozni? Ráadásul Bourdais előnyben van mert Sato féléve nem ült F1-es gépben.Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
-
Noddy
senior tag
Haha, ekkora esőt
-
Noddy
senior tag
Nagyon kíváncsi leszek a brazil futamra. A tavalyi nagyon izgalmasra sikeredett, remélem az idei is az lesz.
Szerintem akkor megérdemelten lett Kimi világbajnok. Remélem most is az lesz a bajnok aki megérdemli.
Aktív témák
- Apple Watch SE 2020 40mm Rose Gold színben extra szíjakkal (Istyleban vásárol)
- PowerColor RX 6600 XT 8GB GDDR6 FIGHTER Eladó!
- HP ProBook 6475b : AMD A6-4400M / 8GB DDR3 / HD 7520G / 256GB SSD
- PowerColor RX 6600 XT 8GB GDDR6 HELLHOUND Eladó!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest