Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  SSD kibeszélő (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-11-09 14:16:34

LOGOUT.hu

Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#51824) Pyttawrx


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

(rögzített hsz)

Kedves Fórumozók!
Frissítettem az összefoglalót, valamint a topik neve is változott.
Remélem ezekkel a változásokkal itt több tapasztalat/eszme csere fog létrejönni, mivel kicsit szabadabb, lazább lehete ezentúl ez a topik.

Mindenkinek további jó fórumozást!

Hozzászólások

(#36938) King Unique válasza Frawly (#36937) üzenetére


King Unique
titán

Ha egy keygent és egyéb hasonló warez szemetet töröl, rak karanténba, az nem gondolnám, hogy akkora gond lenne, sőt... De még akkor is ott van az, hogy a karanténból szükség esetén vissza lehet állítani, hozzáadni a kivételekhez stb. Amikor pedig valamit talál és karanténba rak, akkor eleve világos értesítést dob az asztalon és a műveletközpontban is, ahol utána lehet nézni. Általánosan pedig eleve nem az a jellemző, hogy tömegével beriaszt ártalmatlan programokra, max. pár ilyen szokott előfordulni, mint pl. az imént említett 2. De ahogyan a Rufus, úgy vélhetően az SSDOK esetében is előbb-utóbb javítva lesz.

Aha, mert a felhasználó aztán mindig mindent jobban tud és összevissza faragja a rendszert, vagy lehet mégsem. Egy build upgrade-nél pedig nem meglepő, ha szükség esetén visszaáll itt-ott a normál állapot és az alapértelmezések. De azért nem mindenhol, nem mászik vissza a Candy Crush sem csak úgy, ha előtte megfelelően el lett távolítva. Meg amúgy sem zavar sok vizet, szinte észre sem venni, nem is minden kiadásnál van ott a Start menüben. A gyorsindítás pedig már a 1809-es verzióra történő upgrade-nél sem kapcsolódott vissza, ha előtte ki volt kapcsolva. Meg kikapcsolni sem feltétlen muszáj minden esetben, mert a shift + shutdown teljes leállítást hajt végre még bekapcsolt állapotban is.

A HDS-nél az az inaktív TRIM probléma a 1803-as verziónál jelent meg, a korábbiaknál ugyanúgy működött. De érdekes módon csak sikerült javítani a program fejlesztőjének az 5.20.1 béta verzióban, amit akár előtte is meg lehetett volna oldani, vagyis jobban optimalizálni a programot az új rendszerhez. Vagy éppen egy új SSD-hez, mert ebben a topikban is az ilyen irányú panaszok zöme általában abból származik, hogy a program aktuális (stabil) verziója nem támogatja rendesen, vagy eleve régebbi verzióját használják a legújabb (béta) helyett. De az utóbbi nyilván a user sara, ha közben elérhető a megfelelő verzió, ami támogatná.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  SSD kibeszélő (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.