Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Márton
nagyúr
Részben a seek time, nekem Photoshop kevesebb mint 2 sec alatt indul, pedig csak single MLC drive! Igen, jól látod, írásban lassabb, de olvasásban tuti! Tehát rendszernek.
A másik dolog, hogy ha tud 130MB/sec-et, akkor ezt végig tudja, nem csökken mint a vinyó a tányér széle felé. Az én Samsung F1-em is 110 körül indul, szép, impozáns, de a grafikon végén már csak 55...mod: szerintem ram is legyen sok, meg ssd is raidben!

-
kovasz
senior tag
mitől gyors egy ssd? az seek time hiánya miatt? mert ez egy mezei 3 éves samsung ideje:
dcerouter_:~# hdparm -t /dev/sda
/dev/sda:
Timing buffered disk reads: 224 MB in 3.00 seconds = 74.65 MB/secdcerouter_:~# hdparm -T /dev/sda
/dev/sda:
Timing cached reads: 1492 MB in 2.00 seconds = 745.80 MB/secviszont ezt irásban is tudja az ssd meg jó ha a felét. megnéztem pár ssd-t a 20xezres kategóriában a depon, átlagban 50MBps-t tudnak.. hogy lesz ebből powaa?
a 25k-ból nem érdemesebb inkább ram-ot venni? szerintem igen..
csak azért morfondirozok, mert xp reisntall előtt állok és felmerült, hogy egy 32gigás sdd-re rakom az új rendszert, viszont annyiért kaphatok egy 1TB-os samu-t, vagy egy kisebb hdd-t +10G ramot. szóval?
-
janos666
nagyúr
SOS!

Még a télen vettem egy 30Gb-os MLC-s Buffalo SSD-t (it apróról). Ezen tartottam a Windowst (így vannak rajta pl játékmentések, MSN bejövő mappa, stb. Szóval semmi életbevágó, de azért nagyon örülnék, ha elő lehetne még bányászni őket, de azért mégsem családi fényképek, vagy üzleti dokumentumok...).
Máig semmi bajon nem volt vele, de most az asztali gép nem bootolt, néztem, és egy 4Gb-os "Jmincron Flash RC Loader" nevű cuccot listázott a RAID BIOS a régi "Buffalo Silicon Hard Drive" helyett, és a sorozatszáma 123412341234, nem pedig ami eddig volt (és a cimkéjére nyomtatva van). Átraktam legacy módba a vezérlőt, de úgy sem bootolt.
Kivettem a gépből, áthoztam ide a laptophoz, rádugtam USB-re, ez a gép most ugyan ilyen néven lát egy 2Gb-os eszközt. (Milyen érdekes, a másik gépben 4Gb RAM van, ebben 2Gb, tehát épp akkorának látja, mint amennyi RAM van a gépben, bár ez lehet totál véletlen is).
Nekieresztettem az active Partition Recovery-t, de eleve halott ötlet, hisz csak a 2Gb-nak megfelelő partícionálatlan lemezterületen futott végig, nem 30Gb-on...
Mit csináljak vele? esetleg számíthat valamit, ha lenullázom még az MBR-t is, és teleírom DOS alól 0-ákkal, amit felismer? Vagy ez már mindenhogy döglött, ha még a kapacitását sem ismeri fel rendesen sem a RAID BIOS SATA-n, sem a Windows USB-n?
Gariztatni lehet, és ennyi, az adatoknak annyi?Nem tudom előtte mennyi hőt termelt, nem fogdostam, de most így míg gépeltem eléggé felforrósodott.
-
JONAS77
aktív tag
Hát igen, ez volt a gond, most már minden a régi, a gyorsaság is visszatért! Úgy látszik nem jó az SSD egy HDD társaságában, legalább is az én esetemben, egyébként ti nem használtok HDD-t. Én csak azért döntöttem igy, hogy ezt is berakom, mert kevés a 30GB-os Patriotom. Majd később veszek mellé mégeggyet!
-
szki
őstag
Sziasztok!
T42-es IBM laptompomba vennék SSD-t. IDE csatolósat tudok beletenni. Ezt néztem ki: TRANSCEND 32GB PATA MLC SSD 2.5"
LeírásSzerintetek ez jó lesz, vagy van olcsóbb megoldás?
Csak munkára és internetre használom a gépet. Nem fontos a sebesség és a nagy tárhely., Viszont új merevlemez kell, mert halódik a régi 40GB-os...Esetleg lehet valahogy SATA csatoló felületűt belebűvészkedni a laptopba valamilyen sata-ide átalakító közbeiktatásával?
-
JONAS77
aktív tag
Helló mindenkinek, már azon is gondolkodtam, nem azért van a lassulás mert van még egy HDD-m is a gépben, az oprendszer természetesen a SSD-n van, csak nem lassitja-e le a HDD-megy idő után? Ez egy Maxtor 80 GB 2MB buffer size SATA-s.
-
P00By
nagyúr
-
chege
aktív tag
Érdekes - valóban az áruk közel azonos. Bár az Agility 60GBs változata valamivel jobb gyári adatokkal rendelkezik [Sustained Write: Up to 80 MB/S míg a Vertex csak 70MB/S ]mint sima Vertex 60Gbs verziója. És ezért lehet az ár is közel azonos a 30GBsnál.
Mind a kettőben Indilinx vezérlő van.
Szvsz. a mainstrem kategória szerintem valamit olyasmit akar jelenteni hogy nem egy kiemelkedő "performance" SSD hanem úgy a jelenlegi "átlagos" nem kiemelkedő sebességű SSDk közé tartozik
-
UdVi86
aktív tag
Sziasztok!
Úgy látom, hogy az OCZ Agility és Vertex egy árban mozog a 30gb-os méretben (pixmania, 35ezer körül). Az OCZ honlapját nézegetve egyértelműen a Vertex a jobb, 230 a 185, valamint a 135 a 100Mb/s ellenében, illetve a vertex performance kategória, míg az Agility mainstream (ez is jelent valamit). Az lenne a kérdésem, hogy a Vertexbe ill. az Agilityben milyen vezérlő van? Valamint a tesztekben is jobb a Vertex? A hasonló ár oka az lenne, hogy a Vertex már régebbi modell, vagy esetleg az "elfuserált" JMicron vezérlő lenne az ok?
Továbbá nem bírom felfogni, hogy miért nem lehet kapni (pixmániánál nem vennék) 30gb-os változatot. Szerintem sokan vennének olyat, mert rendszer vinyónak tökéletes és még megfizethető is, a 60-as nekem már sok lenne árban és nem használnám ki.
A válaszokat előre is köszönöm!
-
P00By
nagyúr
-
Bodor
veterán
SSD lassulás esetén javaslom mindenkinek a Diskeeper 2009 with HyperFast programot. Van ssd enabled mód rajta, ami speciálisan az ssd-k optimalizálására van kitalálva, nálam több hónapja tökéletesen rendben tartja az ssdimet.
Ha valakinek segítség kell a programban, írjon privit.
Az alábbi teszteredmény konfigja:LAP : Gigabyte EP45-UD3R (ICH10R,BIOS F5)( Gigabyte RAID vezérlő felejtős)
HDD : 2xG.SKILL 64 GB MLC RAID 0 (4 KB STRIPE 16k Cluster)
PROC: C2C E8500 3.8 Ghz -
canniball
nagyúr
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Keress rá a diskpar szóra.
-
(Darkwood)
őstag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
UP!

-
PongiBandi
tag
válasz
PongiBandi
üzenetére
No akkor a [link] helyesen
-
PongiBandi
tag
Szia
Pár üzenettel alább említették az új OCZ Vertex Turbot, ami van (lesz) majd 30 GB méretben is, ezzel együtt nagy (64 MB) ideiglenes tárral, és igen fürge is:
278 MB/s írás
213 MB/s olvasás"vételáruk várhatóan 150 és 800 dollár között alakul"
Talán ez most a legütősebb "kicsi" SSD (30 GB) piacon, lehet hogy érdemes kicsit várni rá. Az általad említett összegbe még tán kettő is belefér, RAID0-ba már elég "böszme" lehet

-
vgergo
aktív tag
Hi
Nagyon gyors SSD-t szeretnék venni (rendszer meghajtónak), de nem tudom melyiket érdemes megvenni.
Fontos paraméterek:
Sata II
min 32gb
Lehetőleg 100k alattIntel x25-E 32Gb SSD nézegetem
vagy érdemesebb 2 vagy 3db 32Gb SSD-t raid0-ba kötni
Előre is köszi a segítséget.vgergo
-
P00By
nagyúr
-
(Darkwood)
őstag
Ha most van egy 32GB-os SSD-m (SLC) azt nem elég megformáznom az XP teleptőjével? Ha mással formázom meg, akkor előfordulhat, hogy gyorsabb lesz?
-
pete_21
addikt
Hi!
Visszaolvastam, de konkrét választ nem kaptam a kérdésre, amilyen válaszokat találtam, azok is találgatások voltak inkább. Szóval: Az NCQ szerintetek hoz érezhető javulást az SSDknél? Mert a HDDnél vitatható... Pl. az Intelnél elvileg dobhat a teljesítményen... Ja, és írják, hogy a meghajtóba épített az NCQ vezértlő. De ugye az NCQ mindenképp csak akkor működik, ha AHCI-ban van a SATA vezérlő?
Köszönöm a választ -
JONAS77
aktív tag
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Ebben nem vagyok biztos, mert van még majdnem 7,5GB hely rajta. Vagy ez már kevés lenne, egyébként formázás alatt mit értesz, mert én csak akkor szoktam, ha újratelepitenék. Esetleg létezik másmilyen formázás is, ne haragudj nem nagyon értem ezeket a dolgokat, még kezdő vagyok!

-
Cyberpunk
félisten
válasz
üzenetére
Hmm fincsi. De én az új 32nm-es Intel SSD-kre leszek kíváncsi inkább, bár ha Intel akkor nem ocsó
Most már csak olyan lapot kéne vennem amin van SATA3 mert amit akarok venni Corei7 és hát x58-as alaplapon még nem nagyon láttam ilyen csatikat, szerintem célszerűbb lenne már olyat venni, pláne hogy jönnek az egyre gyorsabb SSD-k amikhez már kevés lesz a SATA2. -
JONAS77
aktív tag
Sziasztok, már egy pár hónapja annak, hogy a rendszerembe beraktam egy SSD-t, ez egy PATRIOT Extreme Performance Warp SSD 32GB-os. Az lenne a gondom, hogy egy pár hete azt vettem észre, hogy kezd lassulni, pontosabban nehezen nyit meg oldalakat a neten is, vagy megsem nyitja a viruskezelöm is eléggé lelassitja (AVG). Majd ahhoz, hogy észheztérjen újra kell inditanom a rendszert, ami eddig segitett is. Csak már eléggé unalmas minig ezt csinálnom, gondolkoztam, hogy újratelepitek, de nincs nagy humorom hozzá, hisz az összes program, ami fent van tökéletesen fut rajta, és még virusom sincs. Tudna valaki tippet adni, hogy tudnám a régi gyorsaságot visszahozni? Ja utoljára februárba raktam a rendszert, nem szoktam a programokat fel és le szedni, mindig álandó a programlistám.
-
ANT
őstag
Ezekhez a kütyükhöz is van valami diagnosztikai program, mint pl. vinyókhoz a HDSentinel?
Vagy a mozgó alkatrészek hiánya miatt SSD-nél nincs értelme ilyen "megfigyelésnek"?
Más: két kiszemeltem van, 32GB-os méretben: OCZ Vertex és SuperTalent UltraDrive ME. Melyik lenne a jobb vétel? -
törölt tag
válasz
PongiBandi
üzenetére
"Aspire One - SSD "
http://www.madshrimps.be/vbulletin/f22/m-ocz-vertex-30gb-ssd-tested-older-acer-aspire-9420-laptop-63186/
kb 105/110 MB/s -ot várj csak ..
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Már gyógyítják a bajt ...
MacBook Pro EFI Firmware Update addresses SATA interface speeds
"Today Apple has released MacBook Pro EFI Firmware Update 1.7, which makes the issue moot. The update allows the SATA interface to work at full speed once again."
http://www.tuaw.com/2009/06/22/macbook-pro-efi-firmware-update-addresses-sata-interface-speeds/ -
PongiBandi
tag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Először ott tettem fel a kérdést, csak gondoltam hátha itt is tudja valaki.
-
(Darkwood)
őstag
válasz
PongiBandi
üzenetére
Kérdezz rá a [Acer Aspire one netbook] topic-ban! Ott biztos tudják!
-
törölt tag
Laptopoknál érdemes megnézni, hogy mire számíthatunk SSD esetén.
pl. Elképzelhető, hogy nem tudja a SATA II-öt a laptop.pl: Lenovo
Lenovo Thinkpad SATA 1.5GB/s limitation (with SSD)
"While X25-M reads about 210GB/s with my desktop, I only get a poor 105MB/s with my T61, T61p et T60p. I use Windows XP SP3 with all drivers up to date (new install for each laptop). It's about the same with OCZ Core : only 105MB/s vs 140MB/s in my desktop. "stb..
valamelyik gépet érinti , valamelyiket nem ...
Kérés:
SSD teszteknél lehetne SATA 1.5 -re is tesztelni?
Esetleg ezt a témát is körbejárni? -
(Darkwood)
őstag
Én is egy pár napja beléptem a SSD-sek táborába!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Van olyan, akinek egy darab SSD-nél abszolút nincs boot-csík?

-
P00By
nagyúr
-
Otisz
őstag
1.8" SSD-hez kellene nekem beépítő keret (1.8-as helyre).
Tud valaki ilyet, vagy hogy legalább annyit, hogy keressek rá? -
WebM
csendes tag
Szerintetek altalanos felhasznalasra egy OCZ vertex jobb magaban, vagy 2 db sima value szerias OCZ raid 0-ban?
-
van ertelme a win-t es a jatekot ugyanarra az SSD re rakni ? vagy akkor mar el is veszik a sebessegtoblet HDD hez kepest jatekban ?
Esetleg win +jatek SSD -re , virtualis memoria HDD ( de akkor megintcsak a HDD sebessege fogja meghatarozni a jatek sebbesseget mikor swappol )
Ha gyors gepet akar az ember akkor mindenfelekeppen 2 kulon SSD kell 1 win +progi , masik jateknak fenntartva ?
-
Márton
nagyúr
mondjuk a photoshop load time-ot nem igazán értem.
30 sec körül hogy lehet kibírni? jó biztos több brush meg plugin van a CS3-ban, de nekem most a 7-es verzió 3 sec alatt full betöltődik! -
P00By
nagyúr
-
Márton
nagyúr
azóta is megy, 0 hibával és érezhetően gyorsabb a rendszer.
pl. total commander rákattintok és ott van, nincs semmi delay.
Lehet hogy a kábel visszafogta a teljesítményt eddig? Rossz volt a kontakt
és állandóan hibajavítással foglalkozott?.. De a sebesség megvolt 150MB/s. -
Márton
nagyúr
válasz
liksoft
üzenetére
Hál égnek fontos adat nem volt rajta, csak rendszer és programok. Tehetem újra őket.
Gondoltam ha már reinstall, akkor megpróbálom nagyobb cluser mérettel (8-16k), de ha nem az alapértelmezettet választom formattálásnál (4k), akkor a telepítés az első restart után nem tudja olvasni a partíciót! Fat32-vel igen (de azt nem akarok), NTFS-nél csak alapértelmezettként müködik nálam az XP SP3. Hátha ez új infó valakinek.
Egyébként már 3.-jára futtatom a telepítőt, mert volt hogy az utolsó reboot után kiakadt kékhalállal. Na itt már nagyon gyanús lett a dolog, hiszen még csak tuning sincs a gépen.
Most kicseréltem a sata kábelt egy vastagabbra (és más szinüre
),
és egyelőre jó. Kopp-kopp. Csinálok több órás memtestet és ha nincs gond, akkor vagy a kábel volt a hibás, vagy az ssd haldoklik és akkor megy gariba
Egy Seasonic táp meg ne szórakozzon már...Jelentkezem ha van fejlemény.
-
liksoft
nagyúr
Valószínűleg a drive wear leveling adminisztrációja "csuklott". Esetleg tápellátás, melegedés, öregedés, stb....
SMART-ot ha tud, arra mit mond esetleg a HDSentinel?
U.i.: Én csak OS-hez használnám a későbbiekben, adatot nem tárolnék rajta. Ez a drive már "csuklott" egyet.
-
Márton
nagyúr
Na emberek, ilyet még nem láttam:
délelőtt itt hagytam a gépet egy kis videórenderre, és beállítottam egy shutdown
utility-t, hogy ha a cpu használat 20% alatt van 10 percig akkor állítsa le a gépet
(nagyon hasznos).Mikor hazajövök, már nem indult az xp az ssd-ről.
A system/drivers könyvtárban valami hal32.dll-t hiányol.
Szerencsére a vinyón is van egy müködő rendszer, most onnan írok.
Picit "megcsonkolódott" a win mappám: 2GB helyett már csak 1-et foglal, a system32 könyvtár pedig mindössze 16MB-os. Egyszerüen eltűnt rengeteg file!
Checkdisk ezt mondja.
Ez mitől lehet? Haldoklik?A többi könyvtárban nem látok adatvesztést. És a vinyón is minden rendben látszik.
A kis utilityben 2 lehetőség van a leállításra: turn off computer hard vagy soft, én az előbbit választottam, ez lehet esetleg gond? Már többször használtam pedig mivel a softnál nem áll le ha pl. egy progi rákérdez hogy mentsen-e egy dokumentumot. Nem hinném, hogy brutálisabb ez a hard módszer, mint egy áramszünet, és hát akkor sem illik eltünnie egy fél windows könyvtárnak..

-
proof88
addikt
válasz
proof88
üzenetére
Erre valaki? Firmware-t frissített már valaki itt?
-
Sziasztok !
SSD vasarlason torom a fejem. Hatha tudtok mondani nekem par jo tanacsot ,leven nem igazan ertek ezekhez a cuccokhoz.
Na szoval en ugy gondoltam , hogy egybol veszek 2db-ot . mondjuk 2*32gb osat.
Elsore mehet a win+ programok
Masodikra pedig a 3jatek amivel jatszok ( CS , cod4 , Lineage2 )
A swappolast erdemes a HDD-re raknom majd ?
Vagy egyaltalan van e ertelme 2kulonSSD meghajtonak , vagy inkabb vegyek egy 64 gb -osat peldaul es arra menne minden ?
Win-t ( egyelore xp ) ugyanugy kell SSD re telepiteni mintha vinyo lenne ?(CD-t be majd a win telepitonel leformazom ntfs-re )
Egyelore ennyi kerdesem lenne
Aki tud segitsen rajtam 
-
c41r0^
őstag
válasz
proof88
üzenetére
ez a wear-levelingre nem hat ki, én csak az adattörlés miatt nulláztam, amire te gondolsz és a kolléga is keres, azt valóban a gyártó weblapján kéne megnézni, ha kiadott olyan szoftvert az SSD gyártója
tegnap estéről emléxem egy PROOF-ra, ha te voltál az, akkor igen
szted van még másnak ilyen idióta nickje, mint az enyém ? 
-
c41r0^
őstag
használtan vettem, azért nulláztam ki
a nagyobb allocation unit nem tudom, hogy gyorsítana-e, azonban az tuti, hogy az Acronis True Image a partíció információit is lementette "ghostolásnál", így nekem maradt 4K
Ghost talán tudja (prendszerpartíció ghostol, másik XP-ben megformáz 16/32 KB-os alloc. unittal, ghost vissza)
-
Márton
nagyúr
köszi
és miért kellett neked, tapasztaltál valami változást utána?Nekem most elég lassan áll fel az xp, és már mindent letiltottam, leellenőriztem, de az ikonok picit lassan jelennek meg, emlékszem mikor friss volt szinte "bedobta" egyszerre az egészet. Pedig a 150-es olvasás még megvan tesztek szerint és pl. total commanderben is. Azért kísérleteznék egy ghost-tal.
-
c41r0^
őstag
Én az Ultimate BootCD-n található egyik free alkalmazással estem neki, miután megkaptam az SSD-met:
Active@ KillDisk Free Edition 4.1 Free Edition. Supports "One Pass Zeros" method only. (azaz csak egyszer írja végig nullával).
Nem konkrétan SSD-hez van a progi, de megcsinálta
Arra kell figyelni, hogy legacy IDE módban legyen az SSD, mert AHCI-ben nem fogja látni a DOS. -
proof88
addikt
Ezt viszont nem tudom...
Én anno úgy hallottam, hogy ez annyiból áll, hogy az SSD-nek kiad egy szabványos ATA-parancsot és az megcsinálja saját magát. Viszont SuperTalentnél is külön van a régi és új firmware-hez is ilyen nullázó progi, szóval ezek szerint nem mindegy, hogy mi van a kábel végén... bár ezek sztem megnézik h tuti jó-e a gyártó és a modellszám is, mint firmware ápdétnél. -
Márton
nagyúr
van ssd-re zero fill utility?
ami után olyan lesz mintha most jött volna a gyárból? -
whitehand
senior tag
Én most vettem egy 128GB os falcont... Win7 RC ment fel rá meg xp... az xp lassan bootol be nagyon nem tudom mitöl de már csinálta sima vinyo alatt is a win7 viszont gyors és tetszik alatta nem tudom mit kellene letiltani amugy a lapozofile le van tiltva...Atto bench nagyon jo eredményeket produkált..80Kba fájt eddig nem bántam meg én majd jövöre veszek core i7et... én ott várok ki Sata3 Usb 3 alaplapok most fognak kijönni + 32nm procik az év végén ugyhogy idén még szerintem nem veszek
-
Cyberpunk
félisten
Én is két vertexet akartam venni csak időközben meggondoltam magam, most váltok Corei7-re és arra jobban kell a pénz. De persze nem mondtam le az SSD-ről
Most én úgy vagyok vele hogy szerintem sokkal jobban járok ha az év vége felé veszek SSD-t mint most mert elég rendesen pörögnek a gyártók, és jönnek a jobbnál jobb meghajtók.
Szóval a türelem rózsát terem én kivárok
Terrás SSD-nek meg nem sok értelmét látom, akkor már inkább egy kettő 60GB vagy 30GB-os SSD Raid0-ban rendszernek meg játéknak. Adattároláshoz meg persze lehet venni terrás HDD-t sokkal jobb ár-érték arányban
-
P00By
nagyúr
-
proof88
addikt
Üdv!
Vannak ezek a SuperTalent Ultradrive SSD-k, nekem 2 db 32 gigás van, ME. Egészen konrétan FTM32GX25H-k. Firmware-t szeretnék frissíteni, ezért letöltöttem innen az FTM32GX25H-AIX-hoz való zipet. Ez kell hozzá, mert a sorozatszámban ott szerepel az AIX, tehát úgy jártam el, ahogy írta. Nero-val csináltam egy boot cd-t és ráírtam azt a 3 fájlt, ami a letöltött zipben volt. Bootoltam a cd-ről (mondjuk itt nem találtam a cd-re írt 3 fájlt, de megkerestem a winyón), elindítottam az FWUPDATE programot, de nem találja az SSD-t. Nem vagyok benne biztos, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy ott rontottam el, ahogy boot cd-t csináltam... máshogy kellett volna?

-
strebacom
senior tag
No most mi is a különbség az SLC és az MLC között, valahol már olvastam, de nem találom a linket???

-
hito
nagyúr
Azt valaki esetleg meg tudja mondani, hogy ZIF interfésznek mennyi a sebességkorlátja? Csak azért kérdezem, mert minél gyorsabb SSD-t szeretnék a notimba és találtam egy 64GB-os SLC SSD-t e-bayen, amire azt írja az eldó hogy 100/80 a sebessége, de a ZIF if visszafoghatja.
Olcsóbban meg kapok ettől nagyobb kapacitsú MLC SSD-t és ha nem tudja azt a sebességet úgyse kihasználni a gép, akkor meg minek a 100/80
Elég a 64/51 is 
Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- Microsoft Excel topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Yettel topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Revolut
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- 4x2TB WD RED Nas Merevlemez
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest