Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
Nem. De ez nálam eleve alap...
Ezt a 2öt kellett pluszba megcsinálnom:
Setting: Disable Write Cache (OCZ SSD)
Setting: Disable offline filesA többi már teljesen más tweak...
Amúgy hova sikerült a böhöm házba rakni a meghajtót? QD-m miatt egy kicsit hülén tudom csak rendezgetni a meghajtóimat...ezt a kis vackot meg nem lehet sehova fixálni...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
xcbiker
addikt
...széééép??? - ezt ne!!!
Nekem eddig annyi tapaszatlatom van a vistával, hogy lassú a sok csicsától és sosem enged semmit, számlázó program nem megy vele, nah és még jópár progi...
Mostanában gondolkodtam, hogy egy teszt hdd-re felteszek egy vistát és nézegetem, állítgatom, hogy mi és hogy jobb.
Nekem gyors, használható rendszer kell, nem széééép!!!!
Nem nézegetni akarom hanem dolgozni rajta. Hiába a szépség ha erőforrásigényes és lassú.Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
Gorneck
legenda
Ha még lesz munkám 2-3 hónap múlva is akkor lehet...bár nemtom mi változna! Sose láttam értelmét...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
liksoft
nagyúr
Főleg, ha esetleg 10-15 évvel ezelőtt írták!
Tudod hány helyen használnak őskövületet csak azért mert minden igényüket kielégíti? Valamint nem óhajtanak újat megtanulni, időt pénzt pocsékolni rá? A munkahely nem olyan mint a lakásban a játékgép. A legegyszerűbb, legstabilabb kell, és lehetőleg az idők során a legkevesebb változtatás! Ez jár ugyanis a legnagyobb termelékenységgel, így a legnagyobb haszonnal is. Persze ha a feladat megkívánja, a váltás elkerülhetetlen. De egy szálaprogram ha minden paramétere módosítható, évtizedekig jó lehet.
[ Szerkesztve ]
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
liksoft
nagyúr
1000 százalékig igazad van. Például egy két fős mini cipőboltban hetente célszerű letölteni a legújabb Vista kiegészítőket, és a két géphez (hiszen mindenkinek kell egy), tartozik két ff lézernyomtató, egy színes A3-as, egy központi server, meg egy mentő server. A rendszergazda meg szaladgál a gépek között, mert éppen nem párhuzamosan frissítettek, így verzió különbség (akarom mondani méretkülönbség) van a rendszerben (papucsban).
Fiatalság! Nem csak és kizárólag mamut ipari cégek léteznek. Sőt, a sok kisvállalkozás együtt több embert foglalkoztat mint a nagyok. A kis cégeknek sokkal kevesebb változtatásra van szükségük, pláne ha a tevékenységi körük nem kívánja. Létezik olyan, hogy zöldséges, hentes, cipész, stb....
Szerk: De van egy ötletem. Az ABEV programot tedd fel Linux alá...... Innováció, innováció, .... [link]
[ Szerkesztve ]
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
-
Nyugdíjas
nagyúr
Kissééé
BTW ki (akartam) próbálni tegnap a RAID-et. Nem lesz nekem raidem ilyenből, meg másból sem egyelőre. Sajnos az OSx nem komálja a RAID-vezérlőjét a lapomnak. Vagy nemtom... Kipróbáltam pár release-t, meg vagy tizeniksz féle kernelt,de nem szerettek RAID tömbről bootolni. Ezért meg fel nem rakok win-t, hogy ne 2mp alatt, hanem 1 alatt induljon a Flash (egyébként még ennyi kül. sem lenne szerintem)... Hajnal 3-ig próbálkoztam olyan 11-től kezdve, után elfogyott a türelmem a 20. reinstall után kb...
Szóval már úgyis láttuk mit tud más tesztekben, sajnos tőlem ne várjuk élménybeszámolót,de megsúgom, hogy vannak akik eleve kettesével veszik ezt itt a kollégák közül, szóval fogunk még látni teszteket
Nekem meg legalább megmarad a pénzem[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest