Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
levykk
csendes tag
válasz
whitehand
üzenetére
Én erre nem vennék mérget, mielőtt sorolod a marketing maszlagot, kicsit kukucskálj be az SSD endurance test oldalakra, ahol NEM marketinges eladók mondják a paramétereket mint a verset, hanem valós SSD nyúzás folyik, ki meddig bírja alapon. Az OCZ nem valami nagy produkciót mutatott, a Vertex 4 128GB már 300TB körül elkezdte pattogtatni az áthelyezett szektorokat, és nemsokra rá már elhalálozott. Ennek ellentettje a Kingston 40GB üdvöskéje, ami már egy éve gyűri a biteket megállás nélkül, igaz csak 30MB/s-val, de már a PBüt karcolja. Lehet jönni a "hibás darab volt" sallanggal, de nem egyedi eset volt, aki nem hiszi, nyálazzon át 180 oldalnyi fórumot. A Crucial M4 64GB nem panaszkodik 900TB-nál sem, egyetlen egy áthelyezett szektort nem lőtt ki, szal dícséretre méltó.
-
jozsi252
veterán
válasz
whitehand
üzenetére
Nemtudod kb hogy mikorra várható mi hogy lehet majd itthon kapni?
Amúgy a
- Vertex 2 szériát néztem
- V+100 SVP100S2/64G szériát
- Corsair Forcede látom hogy ha kijönnek akkor jóval nagyobb lesz a sebességük a sata 3 as csatolófelülettel rendelkező ssd-knek. Bár nemtudom mikorra várható hogy végre lesznek itthon is.
-
cszn
őstag
válasz
whitehand
üzenetére
Ja!
Nekem a "mielőtt bármi bejönne" nem volt egyértelmű".
Hát nem tudom, csak próbálgatást tudok javasolni. Először úgy próbáld ki, hogy csak az SSD van rádugva, alaplap BIOS frissítés aztán másik SATA kábel, SATA slot, tápkábel. Ki kéne próbálni másik gépben, hogy egyáltalán ott megy e AHCI módban. Meg az alaplap topikjában érdeklődj/olvass vissza, hogy volt e hasonló. -
-
canniball
nagyúr
válasz
whitehand
üzenetére
Egyik kolléga nemrég vett egy 64GB-s példányt, panaszt még nem hallottam tőle. Összességében eddig annyit mondott, hogy sokkal gyorsabb nem lett tőle a rendszer, de ugye csökkent a zaj, a melegedés és a fogyasztás.
Én még nem tudtam magam meggyőzni arról, hogy nekiálljak újra/felhúzni a rendszert, így személyes tapasztalat később.
A 10 év gar. viszont kellemesen hangzik.

Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os HDD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme 500GB
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nekem a "mielőtt bármi bejönne" nem volt egyértelmű".