Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- total90: Mennyi pénzből lehet megélni Münchenben?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
JONAS77
aktív tag
Sziasztok, már egy pár hónapja annak, hogy a rendszerembe beraktam egy SSD-t, ez egy PATRIOT Extreme Performance Warp SSD 32GB-os. Az lenne a gondom, hogy egy pár hete azt vettem észre, hogy kezd lassulni, pontosabban nehezen nyit meg oldalakat a neten is, vagy megsem nyitja a viruskezelöm is eléggé lelassitja (AVG). Majd ahhoz, hogy észheztérjen újra kell inditanom a rendszert, ami eddig segitett is. Csak már eléggé unalmas minig ezt csinálnom, gondolkoztam, hogy újratelepitek, de nincs nagy humorom hozzá, hisz az összes program, ami fent van tökéletesen fut rajta, és még virusom sincs. Tudna valaki tippet adni, hogy tudnám a régi gyorsaságot visszahozni? Ja utoljára februárba raktam a rendszert, nem szoktam a programokat fel és le szedni, mindig álandó a programlistám.
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BMW topik
- Óra topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- EAFC 26
- Formula-1
- Elektromos autók - motorok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! 500GB HDD -K (WD) 16MB cache
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest