Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
JONAS77
aktív tag
Sziasztok, már egy pár hónapja annak, hogy a rendszerembe beraktam egy SSD-t, ez egy PATRIOT Extreme Performance Warp SSD 32GB-os. Az lenne a gondom, hogy egy pár hete azt vettem észre, hogy kezd lassulni, pontosabban nehezen nyit meg oldalakat a neten is, vagy megsem nyitja a viruskezelöm is eléggé lelassitja (AVG). Majd ahhoz, hogy észheztérjen újra kell inditanom a rendszert, ami eddig segitett is. Csak már eléggé unalmas minig ezt csinálnom, gondolkoztam, hogy újratelepitek, de nincs nagy humorom hozzá, hisz az összes program, ami fent van tökéletesen fut rajta, és még virusom sincs. Tudna valaki tippet adni, hogy tudnám a régi gyorsaságot visszahozni? Ja utoljára februárba raktam a rendszert, nem szoktam a programokat fel és le szedni, mindig álandó a programlistám.
Aktív témák
Hirdetés
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó SK Hynix PC801 2TB M.2 2280 NVMe PCIe Gen4x4 SSD (HFS002TEJ9X125N)
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Új Razer Blade 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4080 12GB 175W Win11 Garancia
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest