Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
jozsi252
veterán
-
jozsi252
veterán
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Igen, lehetséges hogy akkor várni fogok kicsit, nézegettem most az agility 3 at ocz-nek és olyan 37-40 körül van a 60 gigás, vertex 3 at még nemláttam, ha esetleg az agility 3 mellett döntök akkor gondolom azért a vertex 2 nél jóval gyorsabb lesz nem?
Mert gondolom a vertex 3 ára húzósabb lesz kicsit, így megelégednék az agility szériával is, csak az a lényeg ha már várok rá hogy a vertex 2 nél jobb teljesítményt nyújtson.
-
-
cszn
őstag
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Itt kutakodj!
(#12218) ImI87 Nem jót találtál, az másra jó. Innen kell neked a 10.0.0.46-os.
(#12220) Okoschka Öt évet? Fél évvel ezelőtt figyelted volna az árakat! Jövőre már egy 128-as simán elérhető áron lesz.
(#12224) patex1983 Valószínű ezek így reális értékek.
(#12226) fagy53 Hát jah. A megbízhatóság meg az élettartam nem ugyanaz.

(#12228) sysrq Köszi, hogy elpasszoltad fLeSs-nek a C300-at a teszt erejéig.

-
Bodor
veterán
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Ugyanaz a kategória ill. teljesítmény, mint G.SKILL phoenix pro, vagy OCZ Vertex 2 , viszont árban általában jobb azoknál.
Lehet,hogy a Crucial C300 SATA III 60 GB Read - 355MB/sWrite - 75MB/s itt jobb vétel ezeknél, amennyiben kihasználod a sata-III-as csatlakozás gyorsaságát,és fontos a gyors szekvenciális olvasás és nem akarsz nagy fájlokat gyorsan írni. Ez utóbbiban marvell vezérlő van, nem pedig sandforce. Bővebben a vezérlőkről és teszt itt
. -
Bodor
veterán
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Ha már 32-őt szánsz rá, akkor hosszabb távra gondolva szerintem inkább vegyél 35-ért egy 60GB-os ssd-t innen . Amik szóba jöhetnek szerintem: OCZ Vertex 2, G.SKILL Phoenix Pro, Mushkin Callisto Deluxe (ez most 31.5 !) vagy az OCZ Agility 2 (ez most 32.5 !) Az utóbbi kivételével mindhárom ugyanolyan vezérlővel, és paraméterekkel rendelkezik. Agility 2 régebbi vezérlővel megy, de ugyanolyan sebességgel, mégis tudom ajánlani, mert gyakorlati használat alapján úgy tűnik még gyorsabb is, mint az újabbak, legalábbis deicide fórumtárs mérése alapján.
-
JONAS77
aktív tag
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Ebben nem vagyok biztos, mert van még majdnem 7,5GB hely rajta. Vagy ez már kevés lenne, egyébként formázás alatt mit értesz, mert én csak akkor szoktam, ha újratelepitenék. Esetleg létezik másmilyen formázás is, ne haragudj nem nagyon értem ezeket a dolgokat, még kezdő vagyok!

-
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Sokan "optimalizálják" az XP-t.
Én úgy döntöttem, hogy 4Ghz főlé nyomott Q9550 és 4GB ramal már nem fogom optimalizálgatni az XP-t. legyen inkább stabil. SSD-ről igy is pattog.
Még P3 gépeinken is fut az XP... adminisztrációra jó.
.
khm... nem tudom van-e itt még valaki, aki a Win98-at vagy DOS622-t ismeri ersetleg használja?
Van ahol ezek alatt kellet gépet cserélni. Hihetetlenül mennek C2D-vel "gyors" vinyokkal.
Kb ilyen lett az XP is 8-9 éves életciklusa után. -
deicide
veterán
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Nincsmit. Ha mindkettőre használnád, akkor az én megoldásomat javaslom:
Az inteles raid biosban meg lehet adni 2 külön volume-ot is...
Ezt úgy tudod megtenni, hogy az elsőnél nem írod be a meghajtók teljes együttes kapacitását, hanem csak kisebbet, így enged még1et létrehozni...
Én 10GB-t használok az XP-nek, a maradék 80GB-t adatoknak. Ebben az esetben pedig mindkét volume-hoz külön tudsz megadni STRIPE méretet, azaz mehet a rendszerhez 4k, adatokhoz meg a 128. -
deicide
veterán
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Ha inteles raid-es lapod van, akkor a következőképpen:
1. Biosban bekapcsolod a sata portokra a raid funkciót.
2. Bootoláskor megjelenik a raid bios, amibe bill. kombinációval tudsz belépni.
3. Ha beléptél, akkor create raid array, utána ki kell választani melyik vinyók vegyenek részt a tömbben, a type az mirror vagy stripe, itt a stripe-ot kell választani. Aztán a stripe size következik, itt 4k-tól 128k-ig állíthatsz be érzés szerint. Ha adatnak használod és jellemzően játékokat raksz rá vagy filmeket, akkor a 128K, ha rendszernek használok, akkor 4K-8K közül érdemes választani.
4. Létrehozódik a tömb, restart és ezután a lemezkezelők már látják is az összefűzött kapacitású raid tömböd. -
deicide
veterán
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Szerintem semmivel sem lenne lassabb, a programok elindulása az gyakorlatilag 0 mp-et vesz igénybe, pl most próbaképpen nyomkodtam a gyorsinditás-on levő ikonokat random és nem tudom olyan gyorsan nyomni, hogy várni kelljen a megnyilásra...
F.E.A.R 2 pályatöltési ideje kb 2 sec, bár azt nem tudom, hogy hagyományos vinyóról mennyi idő alatt töltődik be 1-1 pálya...
Aktív témák
- iPhone topik
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Háztartási gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
A rendszeren meg a fő programokon (tömörítők, médialejátszók, office, stb) más már nem nagyon fér rá, pl a játékok?

.

Én most 30-60gb közt keresek ssd-t a rendszernek..