Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Met: Metallica: M72 World Tour
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Internet fénysebességgel (GPON)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
janos666
nagyúr
SOS!

Még a télen vettem egy 30Gb-os MLC-s Buffalo SSD-t (it apróról). Ezen tartottam a Windowst (így vannak rajta pl játékmentések, MSN bejövő mappa, stb. Szóval semmi életbevágó, de azért nagyon örülnék, ha elő lehetne még bányászni őket, de azért mégsem családi fényképek, vagy üzleti dokumentumok...).
Máig semmi bajon nem volt vele, de most az asztali gép nem bootolt, néztem, és egy 4Gb-os "Jmincron Flash RC Loader" nevű cuccot listázott a RAID BIOS a régi "Buffalo Silicon Hard Drive" helyett, és a sorozatszáma 123412341234, nem pedig ami eddig volt (és a cimkéjére nyomtatva van). Átraktam legacy módba a vezérlőt, de úgy sem bootolt.
Kivettem a gépből, áthoztam ide a laptophoz, rádugtam USB-re, ez a gép most ugyan ilyen néven lát egy 2Gb-os eszközt. (Milyen érdekes, a másik gépben 4Gb RAM van, ebben 2Gb, tehát épp akkorának látja, mint amennyi RAM van a gépben, bár ez lehet totál véletlen is).
Nekieresztettem az active Partition Recovery-t, de eleve halott ötlet, hisz csak a 2Gb-nak megfelelő partícionálatlan lemezterületen futott végig, nem 30Gb-on...
Mit csináljak vele? esetleg számíthat valamit, ha lenullázom még az MBR-t is, és teleírom DOS alól 0-ákkal, amit felismer? Vagy ez már mindenhogy döglött, ha még a kapacitását sem ismeri fel rendesen sem a RAID BIOS SATA-n, sem a Windows USB-n?
Gariztatni lehet, és ennyi, az adatoknak annyi?Nem tudom előtte mennyi hőt termelt, nem fogdostam, de most így míg gépeltem eléggé felforrósodott.
Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy ruhás topik
- Google Pixel topik
- League of Legends
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Kingston 240GB Sata SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest