Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: Zsebszámológépek
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
Aktív témák
-
Márton
nagyúr
Na emberek, ilyet még nem láttam:
délelőtt itt hagytam a gépet egy kis videórenderre, és beállítottam egy shutdown
utility-t, hogy ha a cpu használat 20% alatt van 10 percig akkor állítsa le a gépet
(nagyon hasznos).Mikor hazajövök, már nem indult az xp az ssd-ről.
A system/drivers könyvtárban valami hal32.dll-t hiányol.
Szerencsére a vinyón is van egy müködő rendszer, most onnan írok.
Picit "megcsonkolódott" a win mappám: 2GB helyett már csak 1-et foglal, a system32 könyvtár pedig mindössze 16MB-os. Egyszerüen eltűnt rengeteg file!
Checkdisk ezt mondja.
Ez mitől lehet? Haldoklik?A többi könyvtárban nem látok adatvesztést. És a vinyón is minden rendben látszik.
A kis utilityben 2 lehetőség van a leállításra: turn off computer hard vagy soft, én az előbbit választottam, ez lehet esetleg gond? Már többször használtam pedig mivel a softnál nem áll le ha pl. egy progi rákérdez hogy mentsen-e egy dokumentumot. Nem hinném, hogy brutálisabb ez a hard módszer, mint egy áramszünet, és hát akkor sem illik eltünnie egy fél windows könyvtárnak..

Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bittorrent topik
- sziku69: Szólánc.
- Bluetooth hangszórók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- Kingston Fury Renegade PCIe 4.0 m.2 SSD (7300mb/s) ÚJ! BONTATLAN! 3 ÉV GARANCIA!
- 2 db WD Purple 4TB SATA HDD (100/100% hibátlan állapot, HD Sentinel képekkel)
- 250GB Sata SSD-k / Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / Kingmax /
- Asus 18 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- 27% - Arzopa A1T 15,6" Hordozható Monitor!
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest