Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Aktív témák
-
Ueda
senior tag
válasz
keIdor
üzenetére
Samsung 830 64 GB sata2-vel.
-
c41r0^
őstag
nálam is tökéletes, kb. 2 hónapja
Vista csak akkor fog felmenni rá, ha 4KB a foglalási egység az NTFS elsődleges partíción, csak így tud települni. Tehát a Vista telepítőjével nyugodtan formázd meg (ilyenre fogja), nem kell előre megformázni. Amit én kipróbálnék:
másik SATA kábel, másik SATA port, esetleg még próba AHCI off, ha használod (nálam be van kapcsolva és semmi gond, nekem is ICH10 a vezérlőm)
valamint én azzal kezdtem, hogy az Ultimate BootCD-n lévő egyik alkalmazással (nevére már nem emléxem) kinulláztam az SSD összes szektorát
ha ezek ellenére is gáz, akkor sztem rossz a Samsung...
szerk.: ja az Everest értékek teljesen jók, sőt nekem lassabb, inkább 100 MB/sec az átlag, igaz ezen oprendszer van
-
c41r0^
őstag
nem fogsz csalódni
teljesen eltűnt ugye a hang, a bootidő nem javult ugyan látványosan a Raptorhoz képest, azonban ahogy az SSD-re telepített programok megnyílnak és amilyen kevésre fogyatkozott az x64 Vista válaszideje (legelőször a bejelentkezés utáni startup meghökkentő, neked is az lesz), az nagyon tetszetős
emellett így, hogy nem a Raptoron van a rendszer, a játékok és egyéb programok átkerültek kizárólag rá és így ő is igen gyors tud lenni 
Aktív témák
Hirdetés
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest