- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gerner1
Aktív témák
-
Colos1
őstag
válasz
fagy53
üzenetére
Szerintem itt az SSD sebességén kívül 2 dolog van még, ami meghatározó szempont a valódi sebességben.
1. Hiába tud egy SSD 4k -ban 120 MB/s -ot, ha a CPU-RAM-SB közül valami szűk keresztmetszet. Láthattuk A tesztben, hogy egy Core i7 visszafogja az SSD -t.
2. Ha jól tudom, a fájlok betöltése úgy történik, hogy több fájlt egymás után tölt be akkor is, ha egyszerre kapta meg az olvasás parancsot. Pl. ha egy program betölt 10 fájlt, akkor azt egymás után tölti, sosem egyszerre. Ez jó azért, mert a HDD -k csak 1 fájlt tudnak egyszerre olvasni, így azoknak ez optimális, de nekünk rossz azért, mert az SSD tudna párhuzamosan is olvasni, ami miatt nincs kihasználva.
Így csak az okoz sebességnövekedést SSD esetében egy asztali gépben, hogy az egyes fájlok között nem kell akár 500 ms -okat várni, amíg a következő fájlt elkezdi kiolvasni.
Ezért felesleges nézegetni asztali gép esetében a QD32 és/vagy QD64 értékeket.Felhívnám egyesek figyelmét, a "tesztgyőztes" SNVP325 -re. Több tesztet néztem a neten mielőtt megvettem, és mindenhol az volt tapasztalható, ami A tesztben is. A szintetikus tesztekben legalul szerepelt, de amint elkezdték a valós használatot elemezni, feljött a dobogós helyekre.
Tessék, ennyi a QD32 -je
:Szerintem a Toshiba tud valamit, amit a többi gyártó nem, vagy egyszerűen ők nem a valótlan és/vagy feleslegesen nagy 4k sebességekkel marketingelnek.
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Trollok komolyan
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elektromos autók - motorok
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Asus 16 TUF WUXGA 144Hz G-Sync Ryzen AI 9 HX 370W 32GB 2TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
: