- Fórumok
- Egyéb
- Filmvilág - Archívum II.
- (téma lezárva)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- weiss: Filmzene hasonlóság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Sára és a párja.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
pohár
félisten
ja hogy az, most hogy így mondod az tényleg kicsit gyengébb volt a megszokottnál, na de üsse kő

-
pohár
félisten
CGI? hol például? nekem nem tűnt fel hogy na az tuti CGI...
-
pohár
félisten
SPOILER
mikor megláttam a nőt, na mondom ezkiez... azt mondja hogy Paul Finch a fiam, na ebből tudtam hogy dugás lesz, és ezzel szívatják majd egymást a hülyék

-
Jhonny06
veterán
A The Naked Mile szerintem nem volt annyira rossz.
-
RexpecT
addikt
Hű a nagy igyekezetbe rossz topikba írtam, ha erre jár egy modi akkor kérem törölje
. -
oriic
HÁZIGAZDA
Melyik?
-
Idiofil
aktív tag
Nekem az első rész nagyon tetszett...volna...
Ha az utolsó 15 perctől eltekintünk, akkor tényleg nagyon jó filmként néznék rá, így viszont nagyon el lett csesszintve...Na hátha ez
Most kezdem nézni
-
törölt tag

A Gru a kötelező olvasmány része
Tessék azonnal megnézni! 
-
leslieke
Jómunkásember
Akkor is nézd meg még egyszer.

-
leslieke
Jómunkásember
A Good Will Hunting-ot tedd az elsők közé, mint megnézendő.

-
Jhonny06
veterán
Dráma:
The Butterfly Effect (2004)
The Pursuit of Happyness (2006)
Brothers (2009)
Fireflies in the Garden (2008)
Good Will Hunting (1997)
Into the Wild (2007)
Keith (2008)
One Week (2008)
Remember Me (2010)
Seven Pounds (2008)
Taking Chance (2009)
Reign Over Me (2007) -
Kassadin
addikt
-
Kassadin
addikt
Milyen kategóriájú film érdekel?
-
mondomén
őstag
Én sem találtam olyat amit megnéznék, úgyhogy leszedtem pár régi filmet. Főleg Hitchcock-tól és azt kell mondjam nagyon jók.
Eddig a Hátsó ablak és az Észak-északnyugat volt meg, mind kettő nagyon tetszett, talán a második picit jobban. -
törölt tag
Nekem tetszett

Egyszer nézős, de jó a látvány és a hang.
Könnyed szórakozás
-
Huma
addikt
Milyen típusú filmet keresel?
A Hugo pl nem rossz.
Nem vénnek való vidék. Úttalan út. Vagy csak újabb filmek érdekelnek?
-
leslieke
Jómunkásember
Az se sokkal jobb.

-
Huma
addikt
Akkor már inkább a papos filmet nézd. Mindkettő gagyi, de a vámpíros film legalább látványos.
-
leslieke
Jómunkásember
Láttam. 4/10, erős jóindulattal.
-
Sir Riccio
addikt
Jack és Jill nálam 0/10
Borzalmas, nézhetetlen. Arra vártam a film jó része alatt, hogy Sandler bejön és közli, hogy csak nézői reakciókat figyeltek, de egyébként nem gondolták komolyan, mindenki visszakapja a jegyárat a bejáratnál...
-
littlelion21
addikt
-
littlelion21
addikt
azzal kezdte, hogy "jó..."
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Filmvilág - Archívum II.
- (téma lezárva)
Hirdetés
- OpenWRT topic
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox tulajok OFF topicja
- weiss: Filmzene hasonlóság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple Mac Mini M1 (2020) 8GB/256GB SSD Szép állapot
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Playstation VR2 3 hónap garancia, számlával!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)