Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Holnap Amerika Kapitány, majd jövök írni róla.

-
ch003067
addikt
Sanctum
5/10Jól indult a film, azt hittem érdekes lesz, de ez a " kérlek ölj meg, mert elfáradtam" valahogy nem jött be.. 1x még csak csak, de 3x? Nem gyere be...
Sorsügynökség
6/10Ez is jól indult, de ennek a vége se igazán tetszett... Egynek elment...
-
MmDorian
őstag
Hyenas
húb@zdmeg...
iszonyat szar
senkinek nem kívánom.1,5/10 csak mert nem vagyok szőrösszívű

-
gyuromoj
veterán
Íme a macskanő a TDKR-ből.
Elég érdekesnek tűnik. -
eeXaa
addikt
The Box: ..érdekes film, nem rágtam tövig a körmeimet, de azért izgalmas... a vége csalódás lett, mert gyakorlatilag semmi sem történt a filmben, igy csak ültem, hogy ja akkor vége
7/10 -
Froclee
őstag
your higness
azt olvastam róla, hogy nagyon vicces. voltak benne vicces részek, de összességében szerintem ez egy kalap szar.
-
G.Ogre
csendes tag
Iszonyat normális élőben, állandóan nyomja a poénokat, volt szerencsém tapasztalni

Amerika Kapitány: nem rossz, gyengébbre számítottam, de nekem tetszett. 7.5/10
Lehet, hogy még mindig nem hevertem ki a TF3-at, azért volt ez ilyen jó
-
Integra
titán
válasz
Devid_81
üzenetére
majd kitol egy másikat a garázsból, ezt meg összekalapálják neki, gyanitom ez a kedvenc gépe
azért elég jól keni az öreg, nem ma kezdte tekergetni. de aki keményebben tolja, az könnyebben meg is csúszik. de inkább pályán kéne határon autóznia nem közúton.moha: a hp nem minden, nem (csak) azért jó ez az autó alapvetően. pont azért csodás gép mert nem egy mai túlpuhitott darab, nyers és durva. nem bocsájt meg.
-
Devid_81
félisten
válasz
moha21
üzenetére
Nem tudom, ebből indultam ki, soha nem is hallottam arról, hogy ekkora autómániás.
"Az 56 éves színész híres autóbuzi, nemrég a Top Gear házi versenyén celebként körrekordot futott egy Kia Cee'ddel. A McLarent 1,2 millió dollárért, vagyis mai árfolyamon mintegy 220 millió forintért vette, és már 1999-ben összetörte egy hétköznapi ráfutásos balesetben – ma az autó a többszörösét érné, ha Atkinson nem csukta volna össze."
-
-
adalbert1
veterán
válasz
Tibiajax
üzenetére
Semmi probléma
. Csuja szerintem is jobb, de én SS eredeti hangját is tudom élvezni (ilyenkor sajnálom hogy nem megy a spanyol, a feliratban tuti elveszik pár nyelvi finomság).Az ember, aki túl keveset tudott: ez tényleg jó volt, pár jelenetnél könnyesre nevettük magunkat.
Szent Elmo tüze: érdekes volt a pár főszereplőt fiatalon is látni, de igazából semmi extra nem volt ebben a filmben...
-
moha21
veterán
HEAT 1995 10/9,4
Ip man 2008 10/7,9 saját kategóriáján belül mostanság legjobb film.
Kung fu panda 2 10/7 Nem rajongok az animációkért, de egész jó folytatás lett.
-
Devid_81
félisten
Imdb szerint The Darkest Hour.
Rendezőjét már ismerjük, mondjuk nekem az őrségek nem jöttek be tőle.Szerk: van már fenn 720-as trailer is.
-
Devid_81
félisten
Hall Passban magától a főszereplőtől megijedtem...iszonyat öregnek néz ki.

Talán régen volt már olyan filmje amit megnéztem volna, így haladtam együtt az öregedésével.
De Jim Carrey is odaver az új filmjében, úgy fest ezek nem költenek botox kezelésre, ami nem is nagy baj amúgy. -
Devid_81
félisten
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Húúú azért csak óvatosan ezekkel a szavakkal kolléga!

Inkább nem veszem el a kedved tőle!Én ezt várom, igaz kicsit odébb van, de csak sikerül megélni.
-
eeXaa
addikt
válasz
Dr. Romano
üzenetére
jja ez a film tényleg kritikán aluli, a vicc az egészben, hogy 1 pontal többet kapott a szaros imdb-n mint a skyline.... a skyline sem volt az év filmje, de érezhetően klasszisokkal jobb film mint a Battle: Los Angeles

-
Dr. Romano
veterán
Na most már beszerzem ezt én is ha tényleg ennyire jó mint mondjátok!

Amúgy:
9
Tetszett. Végre nem egy színes szagos, hanem inkább komorabb animáció. Kellemes szórakozást nyújtott.
8/10A Föld inváziója - Csata: Los Angeles
Na hogy ez mekkora hulladék. Szeretem a fúfós filmeket, de ez egy nagyon vontatott, kiszámítható, semmi sztori, de legalább megint győznek az amerikai katonák jellegű film... Ráadásul a látvány is vegyes: tré és a korrekt keveredése... Az űrlények meg nevetségesek, szerintem ezek a leggagyibb és leggyengébb alienek.
A végén már nagyon szenvedtem...
2/10 -
Devid_81
félisten
válasz
vzsryl
üzenetére
Nincs bajom az angol filmekkel, szeretem őket, nem vagyok amcsi film rajongó.
Pl csak kiemelném Simon Pegg-et, eddig összes filmje messze a legjobb a személyes toplistámban..
Tetem kicsit erősebb mint amit a karaktere elbír, néha jól áll neki néha nem, a Bltz számomra utóbbi volt.
Zenei aláfestés tényleg jó volt, olyannyira, hogy sokszor csak az tartotta életben a filmet.Egy kis előzetes Tetem + Deníró
Hátha ez jobb lesz.
-
ludsimon
veterán
Én nem fostam.
Talán az elején egy picit kurvára
mert nem tudtam mire kell számítani.
De aztán kb mikor a gyerek felment a padlásra és kómába került szinte már mindent tudtam az egész sztorit pedig tényleg 1x sem láttam de olyan érzésem volt mint ha láttam volna és nem fostam tőle sőt!
Az uccsó 10 percet odameredve a 23"-os full HD monitor elé 40cm-re néztem annyira tetszett.
-
Apollyon
Korrektor
Limitless
Érdekes volt, ajánlom. 7/10 -
doc
nagyúr
Insidious: Durva. Nagyon. De tenyleg. En filmtol regen fostam ennyit

9.5/10 Igy kell ezt csinalni
-
ludsimon
veterán
Ma kimarad a filmezés.
Nem találtam olyat ami értelmes lenne vagy ne láttam volna.
-
Devid_81
félisten
Blitz
Előttem szólóval majdnem egyet értek, de egy "kicsit" más a véleményem.
Szaros másfél órát ennyire elcseszni ritka nagy teljesítmény!
Szó szerint már úgy éreztem mintha egy hete menne a film.
Valami borzalom, de sztoriban és megvalósításban egyaránt.
Szegények Bruce Willise (Dzsézön Tetem) most nem alakított túl nagyot, bár méretéhez képest még mindig iszonyat erőben van.
Nem csodálkoznék a a Transformers 4 ben Ő alakítaná magát Optimus fővezért.
Esős-hűvös Vasárnap délutánra javaslom, amikor az asszony menstruál.
3/10
-
Integra
titán
beleunta mindbe sajnos. unalmasak a karakterek nekem

ncis az egyetlen amit még nézek ilyen témában illetve néha az llcoolj féle ncis is.
de addig is: eeeeőőőőőőőááááááőőőőőő
-
-
Integra
titán
válasz
Dr. Romano
üzenetére
nézzetek inkább ncis-t, abbey rulz

-
Dr. Romano
veterán
Álomháború (Sucker Punch)
Hogy ez egy mekkora hülyeség. Próbáltak valami Eredet szerű valamit kihozni 2 "álomszinttel" de semmi értelme nem volt az egésznek. A filmben a legjobb a "tánc(?)" amikor a "legalsó szinten" harcol a csaj, nagyon látványos az egész, csak a gond, hogy azoknak a részeknek egyáltalán semmi lényege a film sztorija szempontjából. Olyan mint a mai játékok egy része, csak a grafika viszi el a hátán az egész filmet, de az nagyon kevés....
3/10
-
lvnt
őstag
El is bizonytalanítottál először Simon Pegg-gel, de azért nem sok hasonló film van. Főleg nem fűnyíróval.

Vasinger!: Azért ha nem is vakon kell követni, de szerintem sok tízezer ember véleményére már lehet alapozni a legtöbbször. Persze nálam is előfordul, hogy csak nézek, minek miért annyi az értékelése, amennyi.
-
Vasinger!
nagyúr
Simon Mondja
IMDB1/10
Azért nem 0, mert legalább jó csajok voltak benne. Rémszar film. Tényleg félelmetesen rossz. Elvileg horror filmnek készült, de az ijesztések, ha egyáltalán lehet azoknak hívni, inkább csak sima jelenetek, semmi extra. Gagyin van az egész megoldva. A történet is rossz és a vége is értelmetlen hülyeség.
Életem legrosszabb filmjének mondhatom ezidáig.
ludsimon:
Ha esetleg találnál az Insidious-hoz hasonló filmet, ne habozz, oszd meg velünk. Amúgy az imdb top list nem feltétlenül mutatják az igazat...
-
eeXaa
addikt
Apropó zombis film: 90 évek eleje, egy házban játszódik, a főhős hasonlít simon pegg-re, az anyjából lessz valahogy zombi, aztán asszem sorra gyilkol minden vendéget, a végén fűnyíróval darál mindenkit, ha jól emlékszem.... jja és a műfaj inkább komikus amolyan horror vígjáték.... valaki esetleg?
-
tween
őstag
Csúcshatás (2011) : végre valami új,nagyon baba 8/10
-
Apollyon
Korrektor
Ejj..
Nekem a zombie apocalypse műfaj az egyik kedvencem. Csak azt nem szeretem amikor váltogatják hogy az egyik filmben gyorsan futnak: Dawn Of The Dead – másikban meg lassú csoszogók: Land Of The Dead.
Ráadásul nekem ez a két film egy duplalemezes kiadásban van meg DVD-n [link], szal nagy a kontraszt
-
pohár
félisten

-
F34R
nagyúr
húha valami ritka jó zombis filmre akadtam imdb 2.1

-
hoffman_
nagyúr
válasz
lorcsi
üzenetére
Érte én is elkocsiznék még Amerikába is
Viszont ha így állunk, akkor a
Just go with it című filmet is ajánlom figyelmedbe. Amellett, hogy egy szokásos jó Sandler vígjáték, a hölgyemény hozza a formáját ott is
-
hoffman_
nagyúr
Tegnap megvolt végre, The Departed - 7/10. Ezúton is köszönöm a feliratokat. Sajnos többet vártam a filmtől. Úgy készültem rá, hogy nagyágyú, néztem hogy a topicban is repülnek rá a 9-10 pontok. Nos én vagy nagyon rossz hangulatban voltam, vagy csak simán nem jött át a dolog, mert nem estem hasra. Jó film volt, pár komoly jelenettel, általam nagyon szeretett színészekkel, de csak egy elég jó film volt, nem több. Pedig Matt Damon és Di Caprio nekem a Top 10-em első felében vannak.
lorcsi:
Az bizony, nézd meg, ha nem láttad volna(ezt nem tudtam egyértelműen leszűrni a postból
) -
lorcsi
veterán
végre egy normális vicces film

ez a förtelmes főnökök igazán jónak tűnik...és nem csak aniston miatt
-
Elhunyt Bubba Smith, R.I.P.

-
Rav3n02
senior tag
Horrible Boss!
Alpári, primitív....de nagyon régen röhögtem ilyen jót

10/9
Spoiler:
- Elmondaná miért hajtott át 110-el egy 50-es kereszteződésben?
- Nos...ööö..én hááát...autóversenyző vagyok!!!
- Egy Toyota Priussal???
- Nem igazán szoktam nyerni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
F34R
nagyúr
Egy kis bunyó

már megint az a kis 14 éves pussy is benne lesz.

-
MmDorian
őstag
Black Swan
Jó volt. Majdnem 9, de legyen inkább 8, mert kicsit zavaros, de azért jön 720p-be a virágboltból, sőt, már meg is hozták.

8/10
-
MmDorian
őstag
na, lassan nézek egy Black Swant. eddig valahogy kimaradt, de portman kisasszonyt nagyon szeretem. remélem nem csalódok.
-
Jojo5
őstag
Pedig érdekelne mind2... csak ugye nem is 1 kategória

Az amcsikapitányról azt olvastam aeonflux blogján, hogy kb. kifakul a karakter a film végére meg a nazi enemyk viccesek... a horrible bosses-ről meg, hogy nagyjából végig tartja a poénokat, de az megint 1 másik blogon volt....

-
Jojo5
őstag
Szerintetek Horrible Bosses vagy Captain America

Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Microsoft Surface Laptop Studio 2in1 / i5-11300H 16GB RAM Érintőkijelző
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
7/10