- Fórumok
- Egyéb
- Filmvilág - Archívum II.
- (téma lezárva)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Lauda
titán
Uh, baromi nagy film, meg is nezem ujra.

-
MarioAna
senior tag
huh tényleg azt nem írtam le mik azok amiket már láttam
. Hannibal filmek (mind az 5), Se7en, Zodiac, Azonosság, SAW filmek, A Sakál, Legbelső félelem...
A Se7en egyébként nagyon tetszett, 10/10-es film nálam
-
diablo1984
veterán
nekem egy nagy semmi volt a film, egy rakás régen már látott fos egybegyúrva!
-
JNashville
senior tag
Az aztán kultfilm, csak nem a mi korosztályunké

-
x_o_n
veterán
szerintem jó volt...én várom dvd-n
-
F34R
nagyúr
egy félre van téve még nem néztem meg , az állítólag nagyon jó.
-
Huma
addikt
Ok?
Nem szereted a stílust?
-
somasz
addikt
Nem mondod, hogy maguk énekeltek??? Beszarás

Ez esetben 10/10
-
Devid_81
félisten
A Star Wars annyira lerágott csont már bakker, de sorolhatnám The Lion King és társai...ott tartunk mint a zenéknél, új és jó nagyon kevés, cserében a régieket bármikor átdolgozzák.
Hozzáteszem vannak jó próbálkozások! -
pohár
félisten
és tényleg basszus... na jól van, ez is csavaros volt kicsit mint az Eredet, na holnap lehet meg is nézem ha már így felhoztam

-
tween
őstag
eddig azt hittem, hogy értem, de most már belekeveredtem rendesen
most akkor megmaradt az eredeti, vagy ez teljesen jelentéktelen a végkifejletben? -
dy_nmq
aktív tag
SPOILER
Viszont számomra homályosabb kérdés hogy a 2 Borden közül melyik halt meg. Oké természetesen világos hogy mind2-en élték a másik életét tehát nem volt sok különbség, viszont a kislánynak csak az egyikuk az igazi apja ugyebár...
-
pohár
félisten
SPOILER
erre gondoltam én is, csak kicsit hülye ötletnek tűnt elsőre, de akkor csak jól gondoltam...
akkor már csak az nem tiszta, hogy oké hogy a másolata ott lebegett a vízben, de akkor kit azonosított a trükkmestere? mert hát őt kiszedték a vízből és eltemették gondolom, utána meg használva se volt a gép, sőt ugyanabban az ingben volt amiben vízben amiben a mutatványkor

-
pohár
félisten
SPOILER
de mi a herém másolta le őt?? meg minek lőtte le akkor a másolatát?
-
pohár
félisten
SPOILER
amikor belépett Tesla gépébe amit neki csinált kipróbálni, akkor utána lelőtt valakit, aki ugyanabban a ruhában volt, az ki volt? az a részeg színész akit az ajtós trükkjeinél használt?
meg a végén az üvegkalitkában ki lebegett? mert hát elvileg ő lett volna, DE... -
oriic
HÁZIGAZDA
Legjobb sorozat nálam a Lost után. Egyedül az utolsó rész utolsó 5perce nem tetszett.
A filmeket is nézd majd meg. Razor+The Plan....
-
rt06
veterán
ne sajnald, itt egy kerek sztori van, amit rendesen le tudtak zarni
ittnem arra gondolok, hogy a lezaras jo-e, teljes-e, mert ezen sokan vitaznak, hanem arra, hogy kitalaltak, elterveztek 4 evre, egy lezarassal, es meg is tudtak valositani
sajnos sok sorozatnak nem hogy ez, meg egy osszecsapott lezaras sem jut
-
Kassadin
addikt
De gonosz vagy.

-
Tibiajax
nagyúr
ilyet nem mondtam.. csak, hogy egy zéró
legalábbis, nálam -
doc
nagyúr
eredeti hanggal annak idejen, 20 evvel ezelott esely sem volt megnezni, akkor vagy szinkronizalt volt valami, vagy narratoros

en mindet imadom, bar nekem is az elso a kedvencem
erdekes hogy nagyon sok ismerosom a harmadikra eskuszik -
doc
nagyúr
nezd csak tovabb, lesznek ott meg hatalmas csavarok

Vaklarma (1989)
valahogy sikerult 22 evig elkerulnom ezt a filmet, magam sem ertem hogyan, most bepotoltuk
erdemes volt
olcso es primitiv poenok tomkelege, de megis osszeall az egesz film, amellett hogy hatalmas nagy baromsag az egesz, nagyon szorakoztato
8/10 -
darál0w
Jómunkásember
ha már ez idegesít, akkor a későbbiekben szívrohamot fogsz kapni az idegtől kb...

-
eeXaa
addikt
....ha spórolni akarnak a fotóson
....de amúgy is régebben volt ez divat, az elmúlt 10 évben már ott spórolnak amin lehet.... persze ez nem zárja ki, azt hogy a kameramann is meg tudja csinálni... -
darál0w
Jómunkásember
SGUban is megvan ez az idegesítő karakter Dr. Rush személyében...
idegesítő, de mégis kell a sorozatba.

Atlantistol is gyengébb, ha rangsorolni kellene, de nekem mégis bejött.
-
darál0w
Jómunkásember
most kezdtem el nézni én is... bár jopár részt láttam már belőle TVben, de ugy össze-vissza

kicsit viszont vívodtam, hogy a Capcicát kezdjem-e el először, mivel az időben előtte van, de mivel még nem tudni mi lesz azzal a sorozattal, így inkább elkezdtem ezt.
SGU után ( bár nekem az is teljesen korrekt volt... ) ez sokkal jobb. Mind a színészeket és történetet egybevéve.

-
Integra
titán
igen, tényleg ezzel mondta le, egyszerűen elege lett, a harmadik részre már egy éve edz heti 6 napban. német hírekben olvastam.
-
Pitterix
őstag
Ajjaj, le vagyok maradva.

-
Tibiajax
nagyúr
szerinted engem mennyire fog érdekelni, hogy lolozol?
kb semennyire
mint ahogy téged sem, az én véleményem. így kerek a szép világunk.
-
heihachi
addikt
illetve akit az ilyen sorozatok érdekelnek

-
Gyusz
őstag
Én is akartam ajánlani, fura, hogy most sem pörög a topik. Pedig már második hete, hogy beindult az őszi TV-s szezon.
-
doc
nagyúr
most meee? az alapszitutol eltekintve teljesen jok a karakterek, bar az a skotszoknyas kekseg nekem uj volt (meg a narratorp is, persze, de neki nem sok szerepe volt)
sot, neha olyan erzesem volt hogy meg ironizalni is probaltak, de ezt lehet csak bemeselem
-
doc
nagyúr
a fanboys egyaltalan nem a star warsrol szolt, sokkal inkabb magarol a szubkulturarol, a Star Trekes 'osszecsapas' pl. zsenialis volt

nekem nagyon bejott a film, bar nyomaba sem erhet az orok klasszikus Galaxy Questnek
-
lvnt
őstag
Ne is mond... Nem tudom, hogyan hagyhattam ki.
#36925:
Igaz, annak idején, gyerekfejjel még a Phantom Menace is nagyon tetszett. Csak az volt a lényeg, hogy Star Wars. Még az iskolai farsangon is Obi-Wannak öltöztem. 
-
pohár
félisten
gondolom van vagy 50k itthon

-
darál0w
Jómunkásember
és tényleg...pedig először megjelent.
bár most megint látom.

most meg nem. nemértem.

#36745) rt06

-
rt06
veterán
az alabbi kep van benne, csak nem jelenik meg valamiert (valoszinu tiltjak a hotlink-elest):
http://filmtrailer.hu/wp-content/uploads/americai_pite.jpg
-
darál0w
Jómunkásember
-
F34R
nagyúr
nem vagyok jó angolból de sztem igen
While many assumed he would make the follow-up to his 2009 hit, he would never give a date for the project, or actually say for sure that he would be the one directing. In July, reports elsewhere surfaced that Abrams was "moving towards a commitment" to direct the sequel but his delay had pushed a nervous Paramount Pictures to give Star Trek 2 late June 2012 release date to a G.I. Joe sequel.
-
pohár
félisten
vacakság? szerintem jó film

na most ezért mit kapok a fejemre, aú

-
F34R
nagyúr
lesz 2012 , a G.I. Joe miatt nem june -ban jelenik meg .
-
rt06
veterán
[boszen bologatos szmajli]
-
rt06
veterán
ot nem szeretem
ketsegkivul jo (sot, nagyszeru) szinesz, de szamomra valamiert ellenszenves -
abridabri
veterán
hat mert ,hogy nezne ki egy kemeny 25eves no ? tele rancokkal ,taskas szemekkel ? majd 15ev mulva....de ilyen korban minden no jol nez ki

-
doc
nagyúr
a sargara, amit a pszichomokusnak adott, hogy csak akkor bontsa fel ha tortenik vele valami
-
F34R
nagyúr
jó múltkorában angol felirattal néztem a Blitzet és hát eléggé jojozott a szemem , mert elég gyenge az angolom és nagyon figyelni kellett a lényeg hogy van jó néhány olyan film amihez nincs/ nem lesz akkor kénytelen leszek megnézni.
-
pohár
félisten
hát a Game of Thrones pedig durván ír-skót-óangol akcentusos

-
Tibiajax
nagyúr
na jóvan akkó'..
-
Tibiajax
nagyúr
miért is?.. üzemeltetek fájlcserélő hálózatot, szervert, pontot? anyagi haszonnal járó tevékenységet folytatok?
-
hoffman_
nagyúr
Na ja, azt már nem tudtam beleszerkeszteni. Komolyan, csupa olyannal aggatják tele, ami gallyra vágja. Felettébb bosszntaó...
Többieknek köszönöm, szavazás lezárva, Johnny nyert. Ip Man next time.
-
rt06
veterán
ehhez csak annyit tudok hozzatenni, hogy

-
hoffman_
nagyúr
Az ewok szem nagyon nem gyere be, a nooo végülis belefér, a többi oké. De lehet hülye vagyok, a végén lévő hdtv vs bluray között nem nagyon látok különbséget...
mod:
Eddig 1 voks Ip Man. (ez is elég, ha nem jön másik )
orichalcos:
Hülye nem vagyok
Minőségre értettem. Egyébként ezért is írtam, hogy nem tetszik, a régi jobb volt sokkal.WonderCSabo:
Neeem, definitely Vader
A szikla is megvan, ezeket észrevettem, én csak minőségre gondoltam. Amúgy a szem és a szikla is szar, szerintem, fene se érti minek cseszik szét ilyen apróságokkal. -
rt06
veterán
mar latom magamelott a magas szoke ferfi remake-jet feke...afroamerikai foszereplovel (termeszetesen a cim valtozatlan marad)
-
mephi666
nagyúr
ááá, szerintem csak nem mosdott pár ezer éven keresztül
elvégre nem nagyon mozdult el a helyéről és így a fürdés is kimaradhatott -
doc
nagyúr
en is egybol ki szoktam szurni, mikor valamilyen 'elmaradott' vilagot abrazolo SF-ben vagy fantasyben teljesen termeszetes modon szaladgal 1-2 fekete a feherek kozott

polcorrekt casting...
-
WonderCSabo
félisten
Szerk.: Viszont azt erősen kétlem, hogy a viking mitológiában feketék és ázsiaikak voltak, de mindegy.

-
F34R
nagyúr
kajakra dadog ?
de volt egy ritka szar alakítása Vanishing on 7th street-ben.(#35890) madgie
asszem meg is nézem megint.

(#35892) sasa134
hát milyen legyen asgard ?
mese is ilyen az se darkos ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
madgie
titán
Hayden Christensen-t nehéz lenne alulmúlni... tudom, a SW nem a drámai alakításról szól, de mindkét trilógiánál mesterien oldották meg, hogy az egyik legbénább színész kapja a főszerepet

Persze Michael Fassbender sem egy Ian McKellen, de róla egyből az jut eszébe az embernek (a 300-nak is köszönhetően), hogy ez nem puhapöcs-csávó, nem lehet betörni, megy a feje után.
-
TRob1
veterán
Jar-Jar-t én se szerettem (kicsit sok volt belőle).

A harmadik viszont már tényleg jó lett.
Azt tudod hogy anno még, Lucas papa 9 részesre tervezte. -
doc
nagyúr
dehogynem, nezd meg hogyan manovereznek es hasonlitsd ossze mondjuk a BSG vadaszgepeivel amik valoban a fizika torvenyeinek megfeleloen mozognak, es barmilyen mai murepulogeppel, amik a levegoben ervenyes fizikai alapjan mozog
-
doc
nagyúr
persze, nyilvan tele vannak halandzsaval (a Trek is csak SF akar lenni), de azert az megiscsak tulzas, hogy repulogepek repkednek az urben, ami tele van levegovel

-
doc
nagyúr
ez nem igaz, altalaban azert szoktak figyelni arra, hogy legalabb a legalapvetobb fizikai torvenyek megjelenjenek
de mindegy, ezen felesleges vitazni, maradjunk annyiban, hogya SW jo

-
doc
nagyúr
milyen kategoriara gondolsz? a 'nem sci, de fi' kategoriara?

az a film, ahol az urben repulogepek kozelednek duborogve, es egyeb finomsagok, nem sci-fi. ettol meg nagyon jo film(ek), en is nagyon szeretem, plane hogy ezen nottem fel, de ennel meg a Star Trek meg Stargate is 'scibb'
-
doc
nagyúr
az igaz hogy nagyon jo 'fi' viszont a 'sci'-hez a vilagon semmi koze

-
pohár
félisten
jól mondod

bár nekem az új részek jönnek be jobban, lehet hogy a sok akció/iszonyat látvány teszi őket ilyen vonzóvá
-
F34R
nagyúr
nem azt mondta, hanem felsorolta miért nem adta meg rá a 10-est

én durván 72 % körül értékeltem , meg is van
-
ludsimon
veterán
Én nem akartam kimondani de így van.

SPOILER
Egyszerűen érthetetlen volt számomra, hogy pl a 'Mester' (Professzor X) tanította meg pl Magneto-t meg azt a repülő izé angyalkát meg a többieket is tanítgatta és hirtelen ellenségek lesznek szóval számomra ez az igazi unszimpatikus szarkeveréses film...
Egy ilyen szar filmet nem láttam, hogy a tanítványa a mestere ellen fordul. -
ludsimon
veterán
Én is annyira meglepődtem tegnap este mikor itt nézegettem vissza a hsz-eket h már valaki értékelte

-
oriic
HÁZIGAZDA
Már nem tudom mit írt pohár, de én akkor is úgy vélem hogy:
SPOILER
Létrejött egy párhuzamos világ, és ott élt tovább az elméje a srácnak a másik ürge testében. Ennél jobb magyarázatot nem tudok elképzelni.
-
pohár
félisten
ja, én azt hittem nem is mutatják, hát mégis megmutatták

-
pohár
félisten
kicsit elmélkedni kellett rajta, de fogjuk rá hogy igen

keresd vissza azt a hsz-emet amikor én megnéztem, utána kitárgyaltuk kicsit a végétbrownus... de kár hogy kivágták, hatalmas

-
BITBOYS
addikt
A következő három nap, Ismeretlen férfi?
mod: most nézem vót már

-
F34R
nagyúr
-Limitless
-Source Code
-Unknown
-Three Next Day
-The Rite -
MmDorian
őstag
ezez. irdatlan szar volt
ha nem tudom, hogy nem, akkor simán rámondom, hogy asylum
bealuttam, nem tudom értékelni.(#33682) mephi666 igen, bocsi, engem a borító tévesztett meg...

-
darál0w
Jómunkásember
erre a filmre, csak annyit tudok mondani, hogy szép.
se több, se kevesebb. 3Dben jo volt.
-
BITBOYS
addikt
Jaaa, ezt ismerem. Állítólag szépen van fényképezve, de semmi több

-
mephi666
nagyúr
én is erre tippeltem, reggel indítottam el a "beszerzést"
...de itt csak producer volt cameron, én nem tekintem az "ő" filmjének... ránézésre egyszernézős valami lesz -
pohár
félisten
tényleg, nekem is volt régen képregényem, a zöld cuccos nő abba is benne volt

de Joker nélkül azért na, nem Batman a Batman, olyan mint Tom és Jerry Jerry nélkül
-
lvnt
őstag
Spoiler:
Én is láttam a filmet. Ettől függetlenül sokáig -még pár hónapja is- volt róla szó, hogy Nolan "feléleszti". Persze, ezt a feltételezést mindig is cáfolták a készítők. Az interjúk alapján elég egyértelmű: meghalt. Csak a pletykák miatt írtam azt, hogy valószínűleg.
-
darál0w
Jómunkásember
az előző 8/10
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pohár
félisten
én előre megmondom, Tobey jobb volt

meg a csaja is, most így hirtelen gugli nélkül nem ugrik be a neve -
BITBOYS
addikt
Index fórumon mekkora anyázás volt miatta, mivel azt cikkezték, hogy ő az igazi pókember

-
Motion_Blur
félisten
Ki ez a b*zi emo-s k*tsög?
-
Integra
titán
szerintem csak a videóhoz cseszték el, azért nem ezzel ment a moziban.
vagy de?
-
Kassadin
addikt
Mindig ezt csinálják, nincs min meglepődni.

-
madgie
titán
Dark side of the Moon-nak kellett vón' lennie, de hát ugye az Pink Floyd...
-
lvnt
őstag
Tényleg, csak most nézem. Ez hihetetlen!

-
Kassadin
addikt
Mi lenne az értelmes fordítása?
-
BITBOYS
addikt
A címadó volt sötét

-
LOTR
addikt
persze-persze
már gyűjtöm is betevőre valót rá, de amennyit van időm mostanában mozizni... de jó lenne karácsony tájékára meglepnem magam veleIntegra
hülye...

megnéztem, huh, tényleg
más
látjátok, ezért is ilyen remek film ez a the road, mert ennyire megosztja a nézőket -
Integra
titán
láttad mekkora file? de már in progress

-
Jhonny06
veterán
Szerintem kb. egy szinten vannak, előbbinek természetesebb és talán szebb is az arca, utóbbi egy fokkal dögösebbnek mondható, de hát kinek mi jön be, ugye.
-
darál0w
Jómunkásember
bezony ám

Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Filmvilág - Archívum II.
- (téma lezárva)
Hirdetés
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Forrmell.enn
- További aktív témák...
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Hannibal filmek (mind az 5), Se7en, Zodiac, Azonosság, SAW filmek, A Sakál, Legbelső félelem...

olcso es primitiv poenok tomkelege, de megis osszeall az egesz film, amellett hogy hatalmas nagy baromsag az egesz, nagyon szorakoztato
....de amúgy is régebben volt ez divat, az elmúlt 10 évben már ott spórolnak amin lehet.... persze ez nem zárja ki, azt hogy a kameramann is meg tudja csinálni...

elvégre nem nagyon mozdult el a helyéről és így a fürdés is kimaradhatott