Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Froclee
üzenetére

más:
Tegnap Sleepy Hollow volt műsoron. Ha a tegnapelőtti Parnassus dokit is nézzük, és ma befigyel a Fear and Loathing in Las Vegas, akkor egy egész pazar Johnny-s hetet sikerül összehozni. Bár ma lehet, hogy Blood Diamond lesz, akkor előbbi marad hétvégére. Az Álmosvölgy kap egy 7-est, tetszett a hangulat, illetve egy-két abszurd helyzet is megmosolyogtatott.
Illetve múlt héten befigyelt az 50 első randi. Ehhez Sandler pontozás dukál, ami nálam protekciót jelent, de a köz érdekében egyezzünk ki egy 7/10-el. Tetszett nagyon.
És ha már így belekezdtem. (lassan Logoutra is ideje felhányjam őket, mert nagyon le vannak maradva a rovatkáim...)
Machete - 5/10.
Haver leszólt, szerinte vadállat volt. Én értem miről beszélt, de nekem ez most nem jött át. Denitrejó tényleg nagyon zorall volt, és a film se nagyon akart másnak tűnni, mint ami, de hát ez most nekem így sikerült. Azért nem bántam meg, hogy megnéztem így sem. Illetve a záróképsorok meglehetősen tetszettek.
Shawsank Redemtpion - 10/10, mi más is lehetne. Végre ez is megvolt. Pazar film, nem lehet belekötni. Érzelmileg nem kicsit megmozgatja az embert, legalábbis illene.
Borat - 6/10. Egybe még sosem láttam. Az első fele mind ismerős baromság volt, a második fele ijesztő, új baromságok halmaza. A Brüno-t előbb láttam egybe, a két film tényleg olyan, mint két tojás. Hangulat kell hozzá, de lehet, hogy valakinek ez sem elég. Én tudok rajta nevetni, bár néhol már sok.
-
Jim-Y
veterán
válasz
Typhoon47
üzenetére
Igen ebben igazatok van, ott tényleg nem lehet meglepő, szerintem csak én nem bírom az ilyet, lehet rá kell döbbennem ,hogy nem bírom amikor kisgyerekek játsszák a főszerepet
Bár a Váltakozó Szerelem kifejezetten tetszett, de ott rendjén is van a story, for me. Én sem akartam senkit megbántani ezzel, csak úgy kikívánkozott belőlem is 
-
madgie
titán
Nem kell is színészetről beszélni, minket lassan húsz éve is sz*rrá vertek a felső tagozatos kölkök, volt akkoriban is csáncsing-fu oktatás, de a rossz értelembe vett parasztságon kívül nem kellett semmi más, hogy gyomorszájon térdeljenek, majd a kis fejed beletolják a piszoárba.
Bocs, hogy ez így kijött, csak nem bírom az ilyesmit. Aki hülye, az a filmek nélkül is hülye.
-
Typhoon47
senior tag
értem mit akarsz mondani, de ez a film pont nem jó példa ide... Kínában óriási hagyománya és kulturális szerepe van a kung-fu -nak, meg ugye az a több ezer éves múlt sem elhanyagolható. teljesen rendben van, hogy ilyen korban is már javában folyik az oktatás ott..meg nem értem ha egy film címe Karate Kid, akkor igazából mit vártál, de no offense..na peace leültem
-
-
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok
Most nézem a 2010-es Karate kölyköt, ott tartok ahol először verik össze a játszótéren, de le kellett állítanom, mert el sem tudom mondani, hogy mennyire irritáló, hogy 10 éves bakfisokat kell néznem, ahogy felnőttek módjára próbálnak verekedni, nem értem miért 12 éves kiskölyök a főszereplő egy ilyen filmben... Engem nagyon-nagyon zavar, egyszerűen röhejes így a film...
Ezt egyébként nem csak ebben a filmben kifogásálom, nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem élvezhetetlen lesz egy film, ha egy 1x éves főszereplő olyan dolgokat csinál amire leginkább fiziológiailag alkalmatlan lenne a való életben.. miért nem lehet ilyen filmbe egy 18,20 éves srácot betenni mondjuk kisgyerekes arccal, arról elhiszem, hogy verekszik stb... Vagy a világot se egy 5 éves mentse meg, mert az vígjáték, nem akciófilm..ehh.. -.-
-
ch003067
addikt
Sanctum
5/10Nem igazán tetszett, unalmas volt, ki lehetett találni, hogy ez lesz a vége.
-
Typhoon47
senior tag
The Man Who Knew Too Little
8/10Sokadjára is kurva jó

-
tween
őstag
Ed Wood (1994) : keserű szájíz,nem igazán tudom értékelni...
-
brownus
veterán
most nézem, hogy a dangerous methodhoz micsoda embereket verbuvált össze cronenberg
jó lesz a film -
Froclee
őstag
Bourne 1-2-3
hát ez sokadszorra is üt. az egyik legkirályabb akció film(ek) ever.
-
pohár
félisten
válasz
Kanczy
üzenetére
SPOILER
na igen igen, ezt mondom én is, hogy úgy maradt, és ezért ON, pedig már nem szedi

Bitboys... háh, ki tudja, azért kemény lenne ha a kaptár 6. arról szólna hogy hogy alakult meg az umbrella, és ő alapította volna meg

de egy folytatás tényleg jó lenne neki, de mit tennél bele? SPOILER mellékhatás nincs, egyfolytában on, teli pénzzel, elnökjelölt
max az hogy a vérét le akarják csapolni mert egyfolytában on, és akkor abba ott a cucc 
-
F34R
nagyúr
-
F34R
nagyúr
Pohár
Spoiler!
A limitless-hez kapcsolódóan a végén nem áll le a szerről pont ez a lényeg , hogy tud annyi utánpótlást hogy nem fog meghalni mert nem fog elfogyni a cucc. (úgy rémlik hogy szólt egy srácnak hogy nem-e letudná gyártani , és mondja is a végén hogy már nem egy ilyen üzeme van.)
Spoiler
-
brownus
veterán
hanna - nagy vonalakban ismertem a sztorit, hogy egy fiatal lányt kiképeznek és indul a bosszúhadjárat, de féltem egy picit a rendező mivolta miatt, ugye ő rendezte a atonementet és a p&j-ot. (két elnyújtott romantikus film) )de kellemesen csalódtam, sőt! engem teljesen elvarázsolt a film hangulata, totál szinkronban volt minden, a képi világ, a zene, a vágások, a kameramozgás. a szereplő gárdáról nem is beszélve. ez egy tökéletes film lett a témáját tekintve, (fringe és kick/ass egyveleg az alapötlet miatt...)
gecijó film
9/10rango - egy szórakoztató mese, jó poénokkal, 8/10
-
heihachi
addikt
Tegnap belefutottam a Varázslótanoncban, hát mit mondjak... Minden ráfordított percért kár volt.
-
Tompo92
senior tag
Zookeeper/Gondozó 2011. 10/5
Nem volt rossz egyszer megnézhető

Rosszabbra számítottam a pontozás alapján
Volt benne egy két jó poén is
-
gyuromoj
veterán
Just Go with It
1080pBírom Sandler filmjeit. Ez is tetszett, de már az elején tudni lehetett hogy mi lesz a vége, ez kicsit elvett az élvezeti faktorból.Jobban tetszenek a csak vígjátékok a romantikus részek helyett.
A gyűrűvel csajozós trükk, külön tetszett.Valaki már próbálta?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Volt pár jó poén amiken nevettem, de semmi több. Aniston pedig korához képest(plasztikának hála
) még mindig jól tartja magát.6/10
-
lvnt
őstag
RocknRolla - 7/10
Két óra várakozás. Várakozás arra, hogy beinduljon a "Ritchie-henger". Ez nem történt meg. Felesleges is a Snatchhez vagy a Lock, Stock & Two Smoking Barrels-höz hasonlítani.
A ritchies hangulat rendben volt, de a cselekmény valahogy nem mindig. Volt pár rész, ami nagyon tetszett (gondolok itt például a két rablásra vagy Johnny pár jelenetére), de ezek mellett inkább középszerű. Kicsit hosszú is. Persze nem tűnt volna annak, ha végig hozza a néhol már megütött színvonalat. A színészek és a jó kis cockney akcentus viszont sokat emeltek a film értékén. Volt egy pár zseniális szöveg is.
A pontozásnál próbáltam eltekinteni az előzetes várakozásomtól, amely a rendező személyéből eredt. Így lett hetes. -
Archanon
őstag
Álomháború (Sucker Punch):
Sztori nuku, a film elvont, marhajó effectekkel, jóféle kameraállásokkal [bár a monumentalitás itt is hiányzik, pedig adott volt egy csomó lehetőség], és itt vége is. Megnzétem majd 2 óra alatt egy 1 órás filmet, lévén, hogy az 1/3-át legalább végig lassítva nyomták. Jó effect, de ez már totális túlzás. 300-ban még pont elment. No, Legendary Pictures munkája miatt 4/10 az egészre. Érdekes film volt, azt meg kell hagyni, de nem eléggé.
-
MmDorian
őstag
beírom ide is, minden bizonnyal itt van a legtöbb filmmeleg. jó lenne egy kis film barkochba, élesbe. a cikket megírtam, ha jóváhagyják berakom ide is.
-
gyuromoj
veterán
Néztem hogy magról már kölcsönözhető a Your Highness Unrated verzió mindenféle minőségben. Esetleg valaki látta már? Ha igen akkor egy kis vélemény jól esne.
Most néztem meg a Tucker & Dale vs. Evil film korhatáros előzetesét és hát ekkora állatságot nekem is látnom kell. Meg elég sok jót írtatok róla. Haláli hullák és Zombieland is tetszettek a maguk módján.
Mind a két filmet kölcsönzöm is kifele.
-
pohár
félisten
válasz
darál0w
üzenetére
SPOILER
-Az USA elnöke akarsz lenni...
vagy agyhalott, gépekhez kötve?-Jók az esélyeim!
-Mondtam már, nincsenek esélyek.
Bezártuk a laborodat.-Nem gondolod, hogy egy NZT által
zsenivé vált nem tervezi ezt be...
és nincs két, három vagy
négy további laborja?- És akkor? Nem gyártasz többé.
- Nem, másra használtam.-Megtaláltuk, hogyan szabaduljunk meg
a leállással járó mellékhatásokról-Kiszálltam, Karl!
na most ez akkor mi? csak leállt, nem?
SPOILER VÉGE
-
pohár
félisten
válasz
BITBOYS
üzenetére
SPOILER
na YT-on megnéztem az alternatív befejezést, és annyit kivettem belőle hogy lejött a cuccról és nem kell neki több, erre De Niro mondta neki hogy majd szóljon neki ha kezdődnek a fejfájások

néha hiányos volt a felirat, lehet pont a végén is, ezért nem rémlik

én kajak úgy értelmeztem a végét hogy lejött a cuccról, de úgy maradt, és ezért nincs szüksége De Niro segítségére
SPOILER VÉGE
hát csak leszedem megint, és megnézem a végét, ilyen nincs

-
-
pohár
félisten
válasz
BITBOYS
üzenetére
SPOILER
hát azt hogy hogy lehet elnyújtani, azt a ruszki mondta meg neki

de várj, továbbfejlesztették, de akkor ki gyártja neki? mert a labort bezáratta De Niro, akkor most ki viszi a cuccot?
a filmből nekem is az jött le amit doc mondott, hogy lejött a cuccról, de mondhatni úgymaradtSPOILER VÉGE
csak legyen helyem, leszedem az alternatívot is

-
-
-
pohár
félisten
válasz
BITBOYS
üzenetére
na, ugye hogy ugye? de vajon mi lehet az alternatív befejezés?
SPOILER
de szerintem annyi hogy a cuccról lejött és úgy él mint valami csöves, vagy az hogy lejött róla de éli világát tovább egészségesen, vagy rajta van a cuccon, de már minden baja van és beteg

amúgy most akkor lejött a cuccról végül is? mert pörgött meg minden, de nem azt mondta Nironak hogy már lejött róla és ezért nem kell neki a segítsége

SPOILER VÉGE
-
BITBOYS
addikt
Limitless 9/10
Nálam telitalálat -
Ferdzsoo
addikt
The Mechanic
7/10.Egyszer simán nézhető akció, nekem tetszett.
Sztetemet meg bírjuk.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Space Battleship Yamato
Ahhoz képest hogy japán film, egyszer simán nézhető volt.

-
Kassadin
addikt
válasz
littlelion21
üzenetére
Ez a "benyomunk egy gombot és valami rossz történik amerikával/a világgal" még nem eléggé lerágott csont ezek szerint.

-
littlelion21
addikt
"Torpedó" trailer - hogy mik vannak...
-
iguana
őstag
The Lincoln Lawyer
9/10
az összes cgi-s 3d-s, imax, képregény adaptációs fos mehet a picsába. (amit idén láttam)
végre egy FILM.
-
adalbert1
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Ez a film is olyan, hogy a korral semmit nem veszít az értékéből... Ami még szerintem nagyon jó tőle, az az American Beauty, Se7en, illetve a K-pax se volt rossz (az L.A Confidental-ra csak homályosan emlékszem, lehet hogy újra is nézem).
Hóbortos Hétvége (a Tibi féle
): ugyan annyira nem volt vicces mint gyerekként, de azért még mindig egy szórakoztató film. Érdekes hogy manapság kevés ilyen jó értelemben vett egyszerű film készül, ami nem akar több lenni mint ami... -
oriic
HÁZIGAZDA
-
pohár
félisten
válasz
BITBOYS
üzenetére
na, jó hozzá a MaxHD-s felirat, de ne ijedj meg, a felirat neve a 720p-s

ez a jó

amúgy ha valaki látta az alternatív befejezés, spoilerbe írja már meg, mert kíváncsi vagyok mi lehet

Limitless - 9/10
egyszerűen nem találok kivetnivalót benne, ez egy jó film

a Source Code-ot jó lenne megnézni, de nincs helyem rarozni

-
Tompo92
senior tag
válasz
Tibiajax
üzenetére
Az egészre adom a 10 pontot nem a utolsó 10 percre.
A végén érted meg az utolsó 10 percben az egész
másfél óra filmet.
Nézd meg, ha szereted a balhés filmeket tetszeni fog.
Én úgy viszonyítottam hogy 1995 ös a film nem vár tőle az ember semmi nagy durranást.
2011 et írunk ma már majdnem minden filmeben a látványé a főszerep mert már csak arra futja manapság. Normális történet sehol nincs ami tényleg leköti az ember. -
Froclee
őstag
The Lincoln Lawyer
Bakker, én a közepéig azt hittem, hogy egy baromi unalmas ügy köré építenek egy filmet, aztán bumm. Teljesen felpörgött a végére, szóval nem érdemes az első fél óra után felállnotok a székből.
8/10 -
tween
őstag
Rampage (2009) : Uwe Boll ide vagy oda,remek történet,jó megvalósítás,csavaros befejezés ... 7/10
-
Apollyon
Korrektor
Ha nekem a Mr. Nobody nem tetszett, akkor megéri nekiesni a Requiem for a Dream c. filmnek? Mert úgy hallottam az is beteg, és nem akarok megint elpazarolni ennyi időt az életemből ha szar. Tanulság van benne? Spoilert azér ne

-
lvnt
őstag
Veled úgy néz ki, a legkevésbé sem egyezik a az ízlésem filmek terén, de nem is baj. Nem lehetünk egyformák.
Mások az elvárásaink is. Én például soha nem adnék egy olyan filmre (gondolok itt esetedben főleg a From Paris with Love-ra) maximális pontszámot, ahol a színészek nem adják hozzá a szükséges pluszt. A számomra maradandó, hiba nélküli játékot. Amikor elhiszek nekik minden egyes képkockát a képernyőn. -
hoffman_
nagyúr
Sajnos egyik sem jó. Az időzítés rendben van, mind a kettőnél, ennyivel előrébb vagyok, viszont az ékezetes karaktereket továbbra sem ismeri fel. Nagyon ritka jelenség VLC-nél, általában a második felirat próba helyrehozza. Hát nem itt. Gyanítom, hogy a rilizben keresendő a hiba, asszem szedek egyet magam, mert ezt kaptam. Köszönöm azért

mod: MPCHC alatt működik, nyista töltögetés, szupper.
orichalcos: Neked szintúgy köszi

BITBOYS:
TRON Legacy @ Daft Punk überalles

más:
Tegnap éjjeli termés volt a The Imaginarium of Doctor Parnassus. Szó se róla, elég érdekes film. Nem újranézős fajta, de tőlem kap egy 7/10-et.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Tompo92
üzenetére
..és a csavar miatt 10pont tízből?.. na te tudod
The Crow - City of Angels
hd,dts
borzasztóan vegyes a számíze. és nem csak azlrt, mert még nem mostam fogat ma.
így 15 év késéssel sikerült végre megnéznem ezt a valamit, amit az első eposz után mertek csinálni, és csalódtam is, meg nem is. egyfelől csalódtam, pozitivan, mivel valami otvar valamire számítottam, amit ki kapcsolok koxx-módra 20perc után, de igazábol nem azt kaptam, egy teljesen nézhető film érkezett, más sztorival, más emberkékkel, de persze mégis a hollós felhozatallal
ugyanakkor, mára már általánosítottam azon szokásomat, hogy megvárom a másnap reggelt, hogy akkor milyen nyomot is hagy bennem az alkotás, mert az az igazi, sőt, ha tehetném még későbbre hagynám, egyszerően nálam ez olyan mint a jó bor, megérik az élmény..
ha reggel is katarzist érzek, azok a sokpontos darabok, ha kevésbé, akkor annyira sok pontot nem fog kapni. namost, a Holló 2 bár egy abszolute nézhető film lett, ma reggel én mégis azt érzem, hogy kapja be mindegyik akkori troll, aki a fejébe vette 2 évvel Brandonék bemutatója után, hogy 'bazmeg, csináljunk már egy 2-őt is ebből, olyan jó kis siker volt egy underground körökben, jó kis pénz lehet belőle'
szóval, kapjátok inkább be ti mind, és mindannyian maradjunk az eredeti one&only Brandonnál és a the Cure-nál
6/10 -
-
F34R
nagyúr
56 %
Amolyan XXI. sz-i nyáldráma , dettó mint Twilight szerencsére ebből csak egy rész van és türhető is így egynek jóvót

(#34102) pohár
Agusztus 8-10 között megjelenik a magyar szinkron is .
Scene Rules kimondja hogy packolni kell mert különben megkapod a szép kis NUKE-t a releasedre és nem lesz más csak P2P nfo , sfv ide vagy oda.
-
lvnt
őstag
Black Swan - 10/10
Requiem, The Wrestler és most ez. Aronofsky egyszerűen nem tud hibázni. Szinte beleéltem magamat az önmagával küzdő lány helyébe.
Ritkán látni Portman mostani játékát akár csak megközelítő alakítást is. Abszolút megérdemelte az Oscart. Egyszerűen tökéletes volt. A zene, a vágás és az operatő munka ugyancsak. Mansell a Moon után megint maradandót alkotott. Kunis és Cassel is kihozták azt, amit a szerepükből ki lehetett.
A balett mint olyan teljesen kívül esik az érdeklődési körömön -gondolom, ezzel a legtöbben így vagyunk-, de a film végig lekötött, még a táncos jelenetek is. A durvább részek pont annyira voltak azok, amennyire kellettek, hogy érzékeltessék, ahogy a főszereplő egyre labilisabbá válik mentálisan.
A vége, amikor elindult a stáblista a tapssal a háttérben, zseniális volt.Mostantól viszont itt is csak egész pontszámokat adok. Néha nehéz volt eldöntenem, hogy IMDb-n most ehhez képest lefelé vagy felfelé kerekítsek.
Na, nem mintha ez bárkit is érdekelne, de már csak magamnak is leírom: Heat - 9,5 helyett 10, Unknown - 5,5 helyett 6, Machete 8,5 helyett 8, Paranormal Activity 2 - 3,5 helyett 4, Grandma's Boy 8,5 helyett 8, The Man Who Knew Too Little és The Adjustment Bureau - 7,5 helyett 7. -
Tompo92
senior tag
Közönséges Bűnözők(1995) 10/10
Első ránézésre valami olcsó szar filmnek tűnt.
De mikor a végére értem, letettem a hajamat az asztalra.
Furfangos kis csavar van a film végén
-
gyuromoj
veterán
Hall Pass Extended Cut
1080pElég vegyes értékeléseket olvastam itt a fórumon a filmről. Nagyon sok jelenetnél annyira hangosan nevettem, hogy sikerült felvernem pár családtagot is. A vége teljesen kiszámítható volt. Külön tetszett a stáblista utáni kis jelenet.
A bébiszitter kis csajt pedig... mint a lopott biciklit.
8/10
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ingatlanos topic!
- PlayStation 5
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Gyúrósok ide!
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bár a Váltakozó Szerelem kifejezetten tetszett, de ott rendjén is van a story, for me. Én sem akartam senkit megbántani ezzel, csak úgy kikívánkozott belőlem is 

max az hogy a vérét le akarják csapolni mert egyfolytában on, és akkor abba ott a cucc
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) még mindig jól tartja magát.