Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
pruzsi
üzenetére
Appban is, telón böngészőben, és számítógépen böngészőben is hibát ír az új jelszó megadásakor. Ezeket végig kellene próbálni, lehet valahol sikerül majd. Csak tipp.
Vagy lehet nem elég az új jelszó amit meg ad, pl. Nagybetű, szám, speciális karakterek is lehet kellenek, meg 8-10 karakter hosszú. Hiba történt ennyit ír vagy mást is hogy mi a hiba?
Vagy nem egyezik a két jelszó.
-
törölt tag
válasz
pruzsi
üzenetére
Nekem hónapokig nem engedett PC-ről videót feltölteni posztba, csak ha képet töltötem fel majd utána szerkesztettem a posztot és úgy már engedett videót is. Vagy telefonról, mert appból ment rendesen.
Nem is tudom mi lenne ezzel a céggel, ha hajlandóak lennének pár programozót rendesen megfizetni, még a végén működne és az emberiség hasznára is válna.
-
-
válasz
pruzsi
üzenetére
Üdv,
Alkalmazás hangjainak kikapcsolása:
- Kattints aikonra jobbra fent.
- Görgess legalulra, és koppints a Beállítások és adatvédelem, majd a Beállítások pontra.
- Görgess le, és koppints Médiatartalmak és névjegyek pontra.
- Koppints a Hangok az alkalmazásban pont mellé az alkalmazás hangjainak kikapcsolásához.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
krizmo_