Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
pvt.peter
őstag
válasz ledgeri #35374 üzenetére
Igen, én is úgy gondolom, ahogy írtad.
Látszólag végigmegy a folyamat és a megfelelő helyreállító / ideiglenes jelszót használom a szükséges helyeken, viszont a "végső" belépés során visszadob a beléptető oldalra bármilyen hibaüzenet nélkül :/
"A belépésre kattintva némi várakozás után visszadobott ugyanarra az oldalra, nem történt semmi..."
A hozzátartozó teljesen vakon van sajnos és lehet, hogy még sem állított be semmit sem, de akkor miért jelenik meg a "Nyisd meg a hitelesítő alkalmazásodat" oldal?
Úgy van ahogy írtad, nincs semmilyen kód sem lementve és természetesen telefonszám sem lett beállítva Facebookon
Próbálkoztam teljesen új gépről / böngészőből is, ugyanaz volt a végeredmény.Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
pvt.peter
őstag
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Történt egy meg nem határozott baleset a hozzátartozóm fiókjával: ha jól látom, valamilyen módon beállította a kétfaktoros azonosítást, de hozzá alkalmazást vagy telefonszámot nem... :/
Amikor megadom a belépési felhasználónevet és jelszót, akkor az alábbi képernyő fogad:
A "Próbálkozás másik módszerrel" opciót választom, mert nem lett felvéve a Facebook a Google Hitelesítőben. Ekkor az alábbi ablak jelenik meg:
Itt értelemszerűen a "fiók helyreállítása funkció" -t választom, egyébként visszadobna az előző oldalra.A helyreállítás oldalon megadtam ugyanazt e-mail címet amin keresztül a Facebook is használva van.
Erre a címre érkezett egy megerősítő kód, majd ezt megadva tovább léptem a folyamatban ahol a személyigazolvány általi ellenőrzést választottam, majd feltöltöttem a szükséges képet.
Utána kaptam egy levelet amiben volt egy link ahol tudtam követni a fiók helyreállítási állapotát.Miután a döntés megszületett kaptam egy "Most már visszajuthatsz a fiókodba" tárgyú e-mailt az alábbi tartalommal:
"Köszönjük, hogy megerősítetted a személyazonosságodat. Az alábbi gombra kattintva visszajuthatsz a fiókodba.
Bekapcsoltad a kétfaktoros hitelesítést. Ez azt jelenti, hogy meg kell adnod hitelesítési kódot, amikor új számítógépről vagy mobilkészülékről próbálsz meg bejelentkezni a Facebook-fiókodba, hogy meggyőződjünk róla, valóban te vagy az. A kétfaktoros hitelesítési beállításaid kezeléséről a Biztonsági funkciók és tippek részben olvashatsz bővebben.
Másik lehetőségként megnyithatod a Facebookot, és használhatod ezt a kódot jelszóként:
<KÓD HELYE>
A feloldási kód és hivatkozás szeptember 17 2024 at 6:39 de. napján lejár, ezért mindenképpen jelentkezz be még addig."Ráklikkeltem a levélben levő linkre, az alábbi oldal jött fel:
A "Bejelentkezés jelszóval" opciót választottam, ahol megadtam az e-mailben szereplő generált kódot.
A belépésre kattintva némi várakozás után visszadobott ugyanarra az oldalra, nem történt semmi...Amennyiben az előbbi képen a "Tovább" -ra megyek akkor pedig egy nyolcjegyű visszaállítási kódot kapok e-mailben, de miután megadtam az alábbi oldalon:
visszadobásra kerülök a "Nyisd meg a hitelesítő alkalmazásodat" oldalra, tehát kezdődik minden elölről...Nincs már ötletem, a jelszó is sikeresen megváltoztatásra került közben, de a végeredmény ugyanaz amit fent is leírtam.
Bármi ötlet a fiók visszaállítására úgy hogy sikerüljön a belépés is?
Köszi.Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
-
pvt.peter
őstag
Használ még vki Messenger Lite -ot?
Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Messenger Lite másnál is elkezdett "behülyülni"?
Igen, tudom, már rég kivonta a forgalomból a Meta, de én még ezt használom, mert ebben relatíve kevés sallang volt.Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Továbbra is fennáll az a problémám, hogy nem tudok a windowsos asztali kliensen keresztül belépni a Messengerbe amennyiben a Facebook accountomat felfüggesztem.
Viszont webes felületen működik a belépés.
Nem lokális probléma, mert más nem felfüggesztett accounttal betudok lépni a windowsos asztali kliensen keresztül.
A probléma: megadom a mail címemet, majd a jelszavamat, utána pedig az SMS -ben kapott kódot a kétfaktoros hitelesítés miatt:
Van esetleg valamilyen támogatási support vonal/cím ez esetben?
A support@fb.com -ot már próbáltam, sosem jött vissza válasz róla...Köszi a választ.
-
pvt.peter
őstag
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Van itt olyan akinek a Facebook fiókja felvan függesztve és csak a Messengert használja?
-
pvt.peter
őstag
válasz pvt.peter #33196 üzenetére
Esetleg erre vki?
Próbáltam másik gépen illetve korábbi verzióval de ua. a helyzet.
Egyedül a webes messenger.com és telefonos Android alkalmazásban tudok bejelentkezni a kérdéses accounttal.
Más accounttal viszont sikerült a bejelentkezés ezeken a gépeken, tehát valószínűleg a fiókkal van vmi.
Van esetleg vmilyen technikai support facebook részéről ilyen esetben?Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Messenger -be próbálnék meg bejelentkezni a Windowsos kliensen keresztül, de az e-mail/jelszó páros és a kétfaktoros hitelesítés után csak ennyit kapok:
Találkozott már valaki ilyennel?
(A facebook profilom inaktiválva van évek óta.)Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
pvt.peter
őstag
válasz gyulaszu #32985 üzenetére
Azt a funkció nálam tiltásra került, se az enyém se más onlnie állapota nem látható.
Nem tudom, hogy mi alapján pakolja be az embereket ide, mert már napok óta csak ezeket a fejeket látom.
Én csak egy egyszerű chat klienst szeretnék bármiféle sallang nélkül, Facebook accountom is inaktiválva van[ Szerkesztve ]
-
pvt.peter
őstag
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Facebook webes oldalon hol lehet beállítani, hogy mutassa az értesítések számlálóját a weboldal címében?
Régebben mintha lett volna ilyen valahol, most pedig sehol sem találom.Köszi.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Messenger Lite -ben ti látjátok az elküldött képeket?
Nálam csak egy név jelenik meg helyette, vizuálisan nem jeleníti meg a tartalmat.Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Ma reggelre a Messenger Lite felülete elég rendesen átalakult nálam és nem jó értelemben.
Találkozott vki ezzel a jelenséggel?Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
pvt.peter
őstag
válasz tboy93 #29651 üzenetére
Én is szoktam így járni, és nem csak Androidos Messenger Lite esetében, hanem Windowsos asztali Messengernél is.
Tehát nem telefonbeállítással kapcsolatos probléma.A másik probléma ami szintén mostanában kezdett előjönni az az, hogy a nekem küldött üzenetekről nem mindig kapok értesítőt és olvasatlanra is állítja ezeket.
Összesen 3 helyről használok Messengert (2 asztali Messenger és egy Androidos).
Találkozott már vki ilyen problémával?
(Asztali klienst mindig tálcára rakom, hogy ne legyen előtérben, nehogy ez triggerelje az olvasottra állítást.)Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
pvt.peter
őstag
Én is pont ugyanígy jártam...
Nem oszthattam meg semmit se Facebookon mert az alapból tiltva van nálam, csak a Messengert használom, de most 72 órára le lettem tiltva.
Kellene egy másik üzenetküldő platform, amit széles körben használnak az emberek...Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Egy kis segítség azoknak akiknek nem érkezik meg az SMS kód belépés során ...
Az esetem: Facebook deaktiválva, de régebbről még beállítottam a kétfaktoros azonosítást a Facebook alkalmazásban (de nincs fent, mert minek hisz deaktiválva a Facebook accountom), illetve csak asztali Messengert és Androidos Messenger Lite -ot használok.
Úgy alakult, hogy új laptopra kellett telepítenem a Messengert és bejelentkezés után nem érkezett meg a "kiküldött" SMS, sokadik próbálkozásra sem.
Persze más módszerem nincs arra, hogy authentikáljam magamat, az alábbi lépések segítettek csak.
1. miközben vársz az SMS kód megérkezésére, menj fel a https://www.messenger.com -ra
2. szintén próbálj meg bejelentkezni is
3. ha nem érkezik meg a kód, akkor kattints a pirossal jelzett linkre
4. majd pedig "Szöveges üzenet használata: SMS-ben kérek bejelentkezési kódot"
5. ha többszöri próbálkozásra sem küldi ki a kódot, akkor egy idő után megjelenik az az opció, hogy telefonhíváson keresztül mondja el egy gép hang a kódot, amit az "eredeti helyen" is betudsz majd írni, amivel befejezed a bejelentkezést
És itt az eredeti hely, nem az ahol jelen esetben a telefonhívást igényelted, hanem pl. az asztali alkalmazás, aminél épp arra vársz, hogy megjöjjön a kód...Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Van arra valamilyen lehetőség, hogy a sötét módot aktiváljam Androidon Messenger Lite esetében ha nincs fent a Facebook Lite?
DarQ alkalmazásból nem lehet, írtam is ezzel kapcsolatban kommentet.
(Sajna nálam nem opció a felrakása mert csak Messenger Lite -ot használok, a FB accountomat inaktiváltam.)[ Szerkesztve ]
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Dark mode -ot lehet valahogyan aktiválni Androidon Messenger Lite esetében ha semmilyen más FB -vel kapcsolatos app nincs fent?
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Hogyan tudom az alábbi értesítéseket kikapcsolni és a jövőben megszüntetni?
Csak úgy, hogy ha tiltom vagy törlöm az ismerősömet?Köszi a választ.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Van valamilyen megoldás arra, hogy ne lássak politikai hirdetéseket Fb -n?
Iszonyatosan irritáló, hogy már nem csak utcán, hanem itt is orrba szájba kapja az ember mindenféle irányból...
(Mellesleg nem lájkoltam, nem követek semmilyen politikust/pártot sem.)Köszi a választ.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Messenger Lite -ot használok és amikor hívnak rajta keresztül akkor nem kapok semmilyen értesítést sem.
Rendszerszinten vagyok némítva illetve rezgőre van állítva a telefonom.
Azt szeretném, hogy amikor hívnak Messenger Lite -on keresztül akkor rezegjen a teló illetve világítson a kijelző (egyáltalán lehetséges?).
Az alkalmazásban az Értesítések és hangok beállításnál minden be van kapcsolva.
Mi az amit még ellenőriznem kellene?
MIUI Stable V9.6.3.0 (Redmi Note 3 Pro) rendszer használok.Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
pvt.peter
őstag
válasz krizmo_ #22587 üzenetére
Koszi, ezt megtalaltam en is.
Gondolom "Az ismerosokkel kapcsolatos hirek" -nel kellene kikapcsolni, viszont akkor ez nem csak a tortenetekrol szolo ertesiteseket kapcsolja ki, hanem mindent ami egy adott ismerostol jon, nem?
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Tudja valaki, hogy hogyan tudom az Androidos Facebook appban kikapcsolni az értesítőket a különböző történetekről?
Erre gondolok amikor ezt kapom push értesítésként: "X Y folytatta a történetét."Köszönöm.
-
pvt.peter
őstag
válasz WhiteWalker #19216 üzenetére
Nekem már sajnos régóta nem történik semmi sem ha rákattintok
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Nektek az Androidos Fb appban mukodik a Keresesi elozmenyek torlese?
Hiabba koppintok ra, nem tortenik semmi se ...Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Nektek sem sikerul torolni a keresesi elozmenyeket az androidos facebook appbol?
-
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Messenger Lite -tal kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem, hogy hol tudom beállítani azt, hogy üzenet érkezéskor ne csak vibráljon, hanem villogjon is értesítési fény?
Jelenleg ezek a beállítások vannak:
Korábban a "hagyományos" Messenger volt felrakva, de mióta "legálisan" is elérhető a Messenger Lite, ezt használom, ugyanis a sok sallangra nincs szükségem.
A korábbi Messenger verzióban üzenet érkezéskor értesítési fény is világított a teló jobb felső sarkában (Xiaomi Redmi Note 3 Pro (SD)).Előre is köszönöm.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Hogyan tudom globálisan kikapcsolni a helyemhez közeli események értesítéseit?
Pl.: "XY új eseményt adott meg a közeledben: hely!"Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Ha lajkoltam egy illeto publikus posztjat veletlenul, majd azonnal vissza is vontam akkor az illeto kap ertesitot errol?
[ Szerkesztve ]
-
pvt.peter
őstag
válasz zsolti72837 #16566 üzenetére
csinálj egy képet arról, hogy hol akadtál el
-
pvt.peter
őstag
(még) sehogy sem
töröld le a mostanit és rakd fel a korábbi 91.0.0.19.70 verziójú Facebook Messenger -t, utána pedig a Google Play áruházban kapcsold ki az automatikus frissítést ennél az alkalmazásnál
-
pvt.peter
őstag
válasz zsolti72837 #16546 üzenetére
ezek szerint az általad beírt felhasználónév már foglalt
ezt letudod ellenőrizni, úgy hogy a facebook címe után írod a nevet:
https://www.facebook.com/NÉV
[ Szerkesztve ]
-
pvt.peter
őstag
válasz zsolti72837 #16544 üzenetére
az sztem nem e-mail cím, hanem a facebook azonosítód
Itt tudod módosítani, ha jól tudom, akkor 2 havonta egyszer.
[ Szerkesztve ]
-
pvt.peter
őstag
Van már vmi beépített módszer a Messenger Day feature kikapcsolására?
Illetve ha nincs, akkor van-e infó vhol arról, hogy lesz-e benne ilyen funkció?Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
pvt.peter
őstag
vki megtudja mondani, hogy mi volt a legutolsó Messenger kiadás amiben még nem volt benne / aktiválva a Messenger Day feature?
-
pvt.peter
őstag
válasz WhiteWalker #16370 üzenetére
vmi hihetetlen szar ez a feature, remélem kikapcsolhatóvá válik ...
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Találkozott már vki olyan problémával, hogy bizonyos üzenetek végét nem kapta meg a partnerétől?
Ismerősömnek írtam Messengeren keresztül, amit ő szintén Messengeren keresztül olvasott el.
Az üzenet utolsó szava hiányzott, de ha webes felületen keresztül nézi akkor minden stimmel.
Mindkettő telefonon Android fut, illetve az alkalmazás gyorsítótára és az adata is törlésre került.Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
pvt.peter
őstag
Illetve a másik érdekesség amit észrevettem:
Én már egyszer változtattam felhasználónevet facebook -on (ez kerül a https://www.facebook.com/ URL után amellyel adott profilra lehet ugrani), viszont most megint van lehetőség a felhasználónév megváltoztatására a köv. linknél: [link]
Ez csak azért furcsa, mert ha jól tudom, akkor összesen csak egyszer lehet user nevet változtatni.
Másnál is ugyanúgy megjelent a lehetőség felhasználónév változtatásra?Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Már egy jó ideje fennáll nálam az alábbi jelenség.
Ha rámegyek az üzeneteimre, majd pedig "More" -t lenyitva megakarom nyitni a "Filtered" -et, akkor nem történik semmi se.
Több gépen/böngészőben is próbáltam és már régóta tapasztalható nálam az, hogy a "Filtered" -re kattintva gyakorlatilag nem történik semmi se, annak ellenére, hogy elméletileg van mögötte 2 értesítés.Találkozott már vki hasonló problémával?
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Találkozott már vki az alábbi hibával?
Account Temporarily Unavailable.
Your account is currently unavailable due to a site issue. We expect this to be resolved shortly. Please try again in a few minutes.Az érdekesség az benne, hogy webes felületről nem érem el a facebookot, de telefonról alkalmazás segítségével igen.
-
pvt.peter
őstag
válasz Bjørgersson #7870 üzenetére
nem jött be semelyik ötlet sem, épp ezért is kérdeztem meg
-
pvt.peter
őstag
Tud vki olyan megoldást amivel blokkolt oldalak linkjét lehet fb-n üzenetben elküldeni?
pl. vmilyen linkrövidítővel vagy hasonlóvalEz egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Hogyan lehetne aktiválnom a gráf keresőt?
Már csatlakoztam a váró listához hónapokkal ezelőtt, még sem történt semmi azóta.Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Admin vagyok egy csoportban, a kérdésem a következő lenne:
- hogyan/hol tudnám azt beállítani, hogy ne kapjak facebookon értesítőt arról, hogy vki csatlakozni szeretne az adott csoporthoz?Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Admin vagyok egy csoportban, a kérdésem a következő lenne:
Hogyan/hol tudnám azt beállítani, hogy ne kapjak se facebookon se emailben értesítőt arról, hogy vki csatlakozni szeretne a csoporthoz?Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
pvt.peter
őstag
Van lehetőség arra, hogy lekérjem az általam követett bejegyzések listáját egy adott csoportban?
-
pvt.peter
őstag
Üdv.
Belehet azt vhogyan állítani, hogy mindig megjelenjen az a kis "Seen: xx:xx" bélyeg az üzenetek végén amennyiben az illető elolvassa az üzenetet?
Több eszközről is beszoktam jelentkezni fb-ra, és egyszer mutatja máskor meg nem...Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
pvt.peter
őstag
sziasztok!
nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy facebookos csoportban adott posztnál hova tűnt a "Follow post" gomb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Elite: Dangerous
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Formula-1
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest