- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
butch3r
senior tag
válasz
#61872278 #34649 üzenetére
sajna nincs konkrét cím. én jobb híján úgy csináltam, hogy registráltam magam insta meta pro-ra és úgy már van support (össze van kötve a 2 profil) és amikor nyitok egy ticketet akkor később egy a tickethez generált címről reagálnak nekem. és arról megy a levelezés (mert nem, hiába van support, azzal sincs megoldva semmi elsőre, könnyen)
-
-
butch3r
senior tag
válasz
#61872278 #34625 üzenetére
nekem se
de supporttal levelezek, "imádom" őket.
1x zárták a ticketet azzal hogy "follow onscreen instructions". küldöm képernyő videókat, rajta volt hogy követem az instrukciókat... szerintem meg se nézték.
aztán kövi ticketet zárták azzal, hogy 2fa a probléma, itt van 8 speciális kód, amivel áttudsz jutni. csak hát a videón az is látszódott hogy ez 2fa utáni lock, erre felhívtam a figyelmüket, újra nyitották a ticketet, most 1 hete türelmemet kérik amíg a "special department" dolgozik az ügyön... -
' Tzs ,
senior tag
válasz
#61872278 #34555 üzenetére
Szerintem nem...tényleg sz*r sajnálatos. Én a Telegramot meg a Whatsapp-ot használom még mellette üzenetek írásához. Az a baj, hogy senki nem akar lejönni a fb függésről, ezért maradok még én is ott, különben már töröltem volna az egész sz*rt. A céges profilomról azóta sincs semmi hír természetesen...
-
david739
csendes tag
válasz
#61872278 #34540 üzenetére
Sajnos igen, de az utóbbi évek után nem nagy meglepetés.
Jönnek-mennek a szeretett featureok, ha visszajönnek egyáltalán akkor hibásan.
Megértem, hogy a sok év alatt bevetett változtatás valószínűleg egy érthetetlen káosz lett háttér szinten, de lenne elég bevétel szerintem a rendbe tételére.. -
janeszgol
félisten
válasz
#61872278 #34519 üzenetére
Én beállítottam a messengerre a kódot, a titkosítókódot, azzal nem volt gond. (És jó ötletnek is tartom, ha belépnek a fiókba valahogy, az üzikhez nem férnek hozzá csak a kód birtokában.) Messengerem lesz, mert a tesóimmal azon tudok beszélni és már újra nem kell FB fiók hozzá, de face-em soha. Ha megint kötelezővé teszik az FB accountot a messengerhez, akkor törlöm azt és majd nézek alternatívát.
-
butch3r
senior tag
válasz
#61872278 #34499 üzenetére
Kepet nem latom, nekem nem igazolvany kell, hanem emailen kapott kodott kell beirni. Kodot megkapom, de hiaba irom be, nem fogadja el.
Mera verifiedon keresztul probalkozom eppen, de szerintem nyithatom ujra a ticketet, mert ramzartak azzal hogy kovessem a kepernyon kapott utasitasokat. Csak hiaba kovetem es illesztem be a kodot, nem tortenik semmi / hiba uzenetet dob...
Szal, szerintem ne legyenek nagy remenyeid.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
#61872278 #30855 üzenetére
Üdv,
Olyan problémát tapasztalok hogy ha rámegyek asztali böngészővel a Facebookra és jobb felső sarokba a messenger gombra akkor nem csak az üzeneteket mutatja hanem hogy kik elérhetőek
Ez nem bug, hanem feature.de órák múlva kapok reagálast pedig az illető Online.
Lehet, nem ér rá azonnal válaszolni, vagy csak nem akar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- TP-LINK routerek
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest