Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Thunderzolee #35421 üzenetére
Képek, videók, vagy akár egyéb gyorsítótárazott/letöltött fájlok.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
-
veterán
válasz MasterDeeJay #34380 üzenetére
Esetleg ez a Chrome addon jó lehet neked: [link]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
válasz Stylewars_kp #33954 üzenetére
Konnichiwa!
-
veterán
válasz flash- #32952 üzenetére
Fejlődött a dolog, vagyis olyan/hasonló lett, mint ahogy eddig csak Németországban volt. Vagy legalábbis ezt olvastam valahol egy értelmezésnek az új EU-s törvényről.
Angol cikk.[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
válasz Blindmouse_ #32167 üzenetére
Nemcsak ők variálnak, mindenki más is halad a korral. Apámmal amúgy hasonló volt a helyzet, amíg lehetett WinXP, de tavaly csak áttettem Win10-11-re egy új konfiggal, mert már túl sok weboldal nem ment a böngészőben. Bár kellett neki egy virtuális WinXP is, mert a kedvenc FIFA2005 nem indult el rendesen natívan
-
veterán
válasz Blindmouse_ #32165 üzenetére
A lényegében 68-as Firefox nagyon régi, nem támogat bizonyos dolgokat, szóval ideje váltani új rendszerre/gépre, esetleg ha van másik frissített böngésző, akkor arra.
-
veterán
válasz atos30 #31983 üzenetére
Az a számsor te vagy. Ahogy mondja ledgeri, a profiloknak van egyedi azonosítójuk, ami csak számokból áll.
&ledgeri
Összevetésnek az a legkönnyebb, ha böngészőben a "facebook.com/" után beírod, akkor kidob egy profilt, ha a sajátod, akkor a saját számsorod[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz s7evcsenko #31763 üzenetére
Lehet annyi okosságot tettek bele, hogy "üzlettel" kapcsolatosan nem feltételezik a "cuki macska" küldésére való akaratot
"Ezt úgy gondolták vajon, hogy ez mindenkinek jó lesz, itt van nesztek, ha tetszik, ha nem?"
Mindenki valószínűleg nem kapta meg (még), szokás szerint, de amúgy ja.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
válasz ledgeri #31514 üzenetére
Nem, mert azt meg kell venni
Megnéztem most pl. Bitwardent is, nem ír olyat, hogy ha beállítom a Yubit, akkor az van a többi felett... persze itt nincs SMS alternatíva, csak email kód, meg authenticator app stb. Amelyik be lett kapcsolva és elérhető, azzal beenged. Ez a helyzet a Facebookkal is.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ezek nem egymás kiváltói, a 2FA-t nem tudja kikerülni akárhány új jelszót állít be, mivel a támadó nyilvánvalóan nem adta meg a lehetőséget 2FA sms kódra. Nem is tudta volna, mivel vissza kell írni egy kapottat a beállítás során.
-
veterán
válasz Krystal_s #31500 üzenetére
Szerintem az sms kód, amit a fórumtárs kap nem a kétlépcsős része, hanem mondjuk egy jelszó visszaállításához használatos, ezért nem egyenrangú vele.
Szerk.: Kipróbáltam, mivel nekem be van állítva sms is, ezért beengedett azzal is.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Facebook is adott volna 10 kódot, nincs is messze a beállítástól... Amúgy itt kellett volna új appként hozzáadnod valamelyik frissen telepített hitelesítőt:
Tudom utólag nem segít, csak azért teszem ide, hogy a későbbiekben kevesebb eséllyel forduljon elő ugyanez
-
veterán
válasz #31816946 #30974 üzenetére
Nem kell külön beállítani, ha be van kapcsolva a kétlépcsős, akkor megy elvileg.
Esetleg ott a Biztonsági beállításokban a bejelentkezésekről az értesítést kell bekapcsolni.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz ledgeri #30950 üzenetére
"Ha az SMS alternatívája a TOTP-nek, akkor az már rendszer-logikai szinten rossz."
Miért? (Mármint tényleg érdekel) A legtöbb általam használt weboldalon így van, egymás alternatívái.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz classic B #30773 üzenetére
Várakozás a frissítésre, weboldal (messenger.com) használata, gyakori beszélgetőpartnerek átterelése máshova (pl. discord)
Egyébként szimplán az app adatok törlését próbáltad? Emlékeim szerint mintha azokat nem törölné, vagyis újrarakásnál visszakerülnek a Microsoft fiókból.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
válasz Gali199qd #30759 üzenetére
Elfelejtett jelszó funkció? Akár mobilos böngésző inkognitó módban (szóval ott tuti nincs bejelentkezve), ott telószámot kért (ismerősnek) és sms-t kaptunk.
Asszem tud olyat a végén, hogy ne dobjon ki sehol.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
válasz krizmo_ #30692 üzenetére
Nekem meg egyetlen bejelentkezésem sincs jó helyen A legtöbb legalább a megyében, de a kezemben lévő telefonra azt írja, hogy Budapest, miközben 100+ km-re van a főváros tőlem...
(Telekom netet használok vezetéken, wifin és mobilnetben is)[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz juve600 #30689 üzenetére
Ha kilépett minden eszközről, és ahogy lépked vissza itt-ott, érdemes mindegyik bejelentkezés után csekkolni, hogy megjelenik-e, és akkor esetleg kiderül biztosra, hogy saját eszközt ír félre.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Kis Tigris #30620 üzenetére
Hmm... A telefonon lévő Facebook appot, illetve annak adatait is próbáltad törölni? Ha a telefon csak annyit enged, akkor a próbálkozás idejére esetleg letiltani.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Kis Tigris #30618 üzenetére
Facebook weboldalon a Beállítások -> Biztonság és bejelentkezés -> Bejelentkezett helyek részben mindegyiknél menjetek rá a három pöttyre és Kijelentkezés, hátha akkor jó lesz.
-
veterán
válasz Nordik #30560 üzenetére
És ezért vannak a kinyomtatható/letölthető recovery kódok, hogy ha semmi más nincs, akkor azért mégis van valami, amit beírva beenged. Persze az a legjobb, ha mindig van egy eszköz, ami ismert, ahol beenged már a kétfaktoros nélkül, vagy mindig be van jelentkezve, mert oda jön értesítés, amiben el lehet fogadni a bejelentkezést.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz castiels #30383 üzenetére
Ha valahol máshol az extra kód nélkül be tudsz lépni vagy bent vagy (pl. pc böngészőben még a sütiben tárolja, hogy nem kell kódot kérnie), akkor tudod a hitelesítő alkalmazást újra hozzárendelni a telefonodhoz, egyéb esetben kívül ragadtál, új fiókra lesz szükség.
Hacsak mikor kéri a kódot nincs valami extra lehetőség felkínálva, amiről nem tudok (évek óta nem jelentkeztem be ismeretlen helyen).Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
-
veterán
válasz l.skywalker #29805 üzenetére
[link]
Ez most egy ideig ilyen lesz... le is töröltem... aki fontos, az szerencsére Discordon is elérhetőHolnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
Remek, frissült a Messenger app Windows-on, és csak rosszabb lett az emojik csúnya, Microsoft stílusúak lettek, dupla értesítést küld üzenetekről, és az ablakméretet pedig nem jegyzi meg...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Viktor0610 #29349 üzenetére
Nem, nyilvános fiók (követés nélkül is látszanak a bejegyzések) esetén bárki bekövetheti, csak legfeljebb értesítést kap róla, és ha úgy látja, letilthatja. Privát fiók esetében jön képbe, hogy jóváhagyás szükséges a követéshez + a bejegyzések is csak ezután lesznek láthatóak.
-
veterán
-
veterán
válasz Krystal_s #28886 üzenetére
A szín manapság változó, de a jelentés ugyanaz, amíg nincs profilkép, addig nem olvasta. A "sent" az elküldve, "delivered" a kézbesítve. (Én értelmezésem)
-
veterán
Ha kikapcsolja az "elérhető" állapotot, akkor nem mutatja, illetve ha már sok órája nem volt fent, akkor is eltűnhet a kijelzés, legalábbis tapasztalatom szerint. Az meg egy másik része a dolognak, hogy ha mutatja valakinél, akkor sem biztos, hogy pontos...
Mondjuk szerintem lényegtelen információ ki mikor volt fent.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
válasz popey37 #28700 üzenetére
Ha az ott írt email címet nem fogadja el "elfelejtett jelszó"-nál, akkor esetleg még megpróbálhatod, ha a fiókhoz van hozzárendelve telefonszám, hogy mobilon a böngészőben (inkognitó módban), ahol nem vagy bejelentkezve, rányomsz, telefonszámod beütöd és akkor sms-t küld, amit talán megkapsz. Vagy lehet PC-n is működik ez, de egy ismerősöm legutóbb csak mobilon tudott sms kódot kérni, bár az más helyzet volt.
-
veterán
válasz Angel2014 #28603 üzenetére
Vedd jóval kisebbre a nagyítást, nem jelenik meg miatta egy egész oszlopnyi rész.Nem ez a hiba, próbálgattam, és hiába "Eladó", a másik opciót választva megjelenő mezőket is várja kitölteni Tehát először úgy kell kitölteni, mintha csak bérlésre akarnád kiadni, aztán átváltani, hogy eladás, és akkor a Tovább gomb kék marad/lesz
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Azt hiszem félreérted, azt a hozzászólásod tüntették el, amiben valahova belinkelted a kérdéses youtube videót. Valaki talán jelentette, problémásnak ítélte a rendszer, a covid téma amúgy is ingoványos... és ez lett az eredménye, hogy a youtube linkedet senki nem látja ott, ahova beírtad.
-
veterán
válasz ArthurShelby #28029 üzenetére
A messenger beállításokban mobilon a fotók és média menüpontban van egy "Emoji" és ott.
-
veterán
válasz Szirtimorc #27933 üzenetére
Próbáld ki esetleg a Win10 appot, abban talán neked is van még minden.
-
veterán
válasz 11234231 #27761 üzenetére
Bug, ha be vagy lépve messengeren akkor a beállításokban eléred a fiók/felhasználó beállításaid és ott ideiglenesen kikapcsolhatod a kétfaktorost. Ajánlom amúgy a Google Authenticator vagy más kódgenerátor app használatát, hogy ne legyen gond az sms-ekkel.
-
-
-
veterán
válasz Fishor #27617 üzenetére
Esetleg megpróbálhatsz beállítani egy üres/néma mp3 fájlt és akkor csendben lesz, nekem most úgy van megoldva, hogy a telefon csak rezegjen.
Korábbi hsz-om a témában
Szerk.: ha a pötty mégsem lesz jó[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz szabonagyur #27568 üzenetére
Kivesznek, letiltanak, egyre megy (de értem a különbséget)
Azt tudom, hogy több hullámban, az évek során szinte minden így történt, az új és meglepő nekem itt, hogy nem profilonként egységesen tűnnek el dolgok (tehát, ami egy helyen nincs, az máshol se, ugyanazzal bejelentkezve), hanem "apponként", pl. most akkor már én is megnéztem:
- weben van galéria, keresés meg nincs,
- mobil tartalmaz szövegre keresést, de a galéria hiányzik,
- win10-esben pedig még becenevek is vannak, ami a másik két helyen már elveszett.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
válasz zsolti72837 #27538 üzenetére
Bocsi, mostanában felületes az olvasásom
Nekem messenger.com-on így néz ki:[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz zsolti72837 #27512 üzenetére
Mobilon keress rá a nevére, vagy weben van lehetőség a három pöttyre kattintva megtalálni a "rejtett csevegések"-et. Visszaállításhoz viszont csak egy módszer van: írj neki
-
veterán
válasz Seahawk0422 #27526 üzenetére
Androidon sincs már rá lehetőség, biztos ezt is elvitte az adatvédelmes módosítás, és majd visszatér.
-
veterán
válasz szabonagyur #27510 üzenetére
Sőt, az egyedi becenevek is áldozatul estek.
-
veterán
válasz szabonagyur #27507 üzenetére
Nekem ugyanúgy van rá menüpont, tudom külön a fotókat böngészni továbbra is.Szerk.: Visszavonom, force stop után már nekem sincs...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ha valaki megijed, hogy milyen funkciók nem érhetőek el: "a módosítás nem a hétköznapi felhasználókat érinti, hanem azokat az európai vállalkozásokat és (például) marketingtevékenységet végző cégeket, amelyek a Messengerre támaszkodva tartanak kapcsolatot ügyfeleikkel."
[link]Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest