Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
dellfanboy
őstag
*Marketplace*
hirdetgetek mostanában 1-2 terméket fb marketplace-n. jönnek a csalók adjam meg emailcímem bank számlámat már küldik is a lovét.
jelentem a beszélgetést fb-n erre 5 mp jön a válasz fb-től, hogy megvizsgálták a profilt de a felhasználó nem sérti a fb marketplace alapelveit. ez másnál is így van? mert tavaly amikor ilyen üzenetek jöttek simán korlátozták a fiókot, de mostmár nem... -
dellfanboy
őstag
van egy beszelgetesem amit megnyitottam desktopon messengerben. 2020-as uzenetek erdekelnenek, de 2024 januar elotti history-m nincs. van vmi tipp, hogy lehetne elovarazsolni a 4evvel ezelotti beszelgetest. hiaba gorgetek csak homokorazik...
-
dellfanboy
őstag
esetleg más is találkozott, avval hogy desktop esetén chrome böngészövel, megnyitom a facebook-ot akkor feldobja az egyik messengeres beszélgetést amit desktopon nem birok se bezárni/ se lekicsinyiteni?ez vajon miért van?
-
dellfanboy
őstag
válasz
ledgeri
üzenetére
nincs telon gmail-.em es az a baj, hogy vmi oknal fogva a gmailt csak a citromailel hasznaltam mint mas azonositas, tel szam sincs megadva...
mind1 regelek majd ujat. ezvan... csak azt nem ertem, hogy laptopon mindig be voltam lepve a gmailbe chrome alatt, de a jelszokezeloben nem latom a gmail jelszot... minden mas jelszot latok, de a gmailt nem... -
dellfanboy
őstag
androidos telon be vagyok jelentkezve fb-msg.be viszont a jelszora nem emlekszem.
hogy tudom telefonon megnezni mia jelszom? mert laptopon is bejelentkeznek csakhat nemtudom mi a pw. -
dellfanboy
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
engem idaig 1 vki ertekelt 2020.ban de hogy hogy csinalta azt nemtudom. viszont amikor adtal el a cuccom amikor toroltem a hirdetest akkor en nekem volt opcio ertekelni a vevot.
-
dellfanboy
őstag
telon van egy messenger beszelgetesem ahol a felhasznalo nem erheto el. ez azert van mert letiltott?
-
dellfanboy
őstag
miert van az hogy van 1 felhasznalo akitol rendszeresen kapok olyan ertesitest hogy xy csatolt file-t kuldott. de ha ramegyek a beszelgetesre semmi jele.
ez vmi virus? nalam vagy nala? hogy lehetne kikuszobolni? roppant idegesito hogy random jonnek ilyen uzenetek kb orankent 2... -
dellfanboy
őstag
csak nekem akad olyan problemam, hogy laptoprol bongeszot hasznalva, nem tudok uzenetet kuldeni mert nincs internetkapcsolat hiba-t kapok? uzenetet kapok, bongeszni tudok csak kuldeni nem? eloszor csak akkor volt ilyen hibam ha bongeszon hasznaltam a messengert, mostmar bongeszobol hasznalhatatlan... otletek?
-
dellfanboy
őstag
csak en vagyok olyan szerencses, vagy mas is talalkozott avval a hibaval ma/tegnap hogy desktopon/laptopon a messengerben nem lehet uzenetet kuldeni?
Ezt az üzenetet nem sikerült elküldeni. Kattints az ismételt elküldéshez.viszont kapni tudok, telon is laptopon/desktopon is telon ha valaszolok latom desktopon/laptopn..
-
dellfanboy
őstag
válasz
krizmo_
üzenetére
sajnos a csaladban van1-2 tag aki miatt mar nem ferunk el a hazban(nem szoba/lakas az egesz haz) mert allandoan tuti deal-eket kotnek es mindenfele haszontalan muanyag szemettel van tele a haz.. tudom pszicholugs is kell...
jofogas mar le lett tilta, csak ugye az 1 website dedikalt url-el
-
dellfanboy
őstag
van arra lehetoseg, hogy az egesz marketplace alkalmazast letiltsam?
-
dellfanboy
őstag
ha feltoltok 1 profilfotot hol tudom beallitani hogy ki/melyik app lathassa? egyaltalan van ilyenre lehetoseg?
-
dellfanboy
őstag
tagja vagyok fb-n tobb csoportnak (hivatkozasnak) telon a hirfolyamomba mindig omlesztve vannak a hirek.
laptopon be tudok lepni csak az egyik csoportba es vegigbongeszni mi tortent ott az elmult 1 napban.
telon meg nem jottem ra hogy kell. van erre tippetek? -
dellfanboy
őstag
Hogy tudok ugy fotot feltolteni, hogy az ismeroseim kozul csak az lassa akinek jogot adok?
Kb 100 foto..
Ha lehet egyszerre toltenem fel,Vagy esetleg tudtok olyan megoszto oldalt ahol fel tudok tolteni fotokat, es csak az latja aki pl. Tudja a jelszot/ emailcime alapjan adtam hozza jogot?
A kepfeltoltes azert nem jo, mert publiks mindenkinek. -
dellfanboy
őstag
koszi
a -
dellfanboy
őstag
hol lehet beallitani hogy adott szemely like-olasai stb, ne jelenlenek meg az en hirfolyamomon?
-
dellfanboy
őstag
csatlakoztam egy FB csoporthoz. ha bal oldalt ráklikkelek a csoporta hol/hogy tudom beállítani hogy a legutolsó tevékenységek időrendben legyenek? tehát mindig a legfrisebbet lássam legelöl?
sajna nem vagyok nagy FB felhasználósőőt.
-
dellfanboy
őstag
ahhoz, hogy badoo-zhassak kell FB reg? ha igen akkor badoo-n lévő tagok láthatják az FB-s cimbijeimet képet Fb-re vagy badoo-ra kell regelni?
ha regelek a badoo.-com-on akkor lesz fb acc-om?
(fb-zni nem akarok badozni igen) -
dellfanboy
őstag
Bár sose voltam semmilyen közösségi oldalnak a tagja de egyre több haver mondja, hogy regisztráljak. ezért kérdem, hogy FB-n meg lehet azt csinálni hogy nekem van mondjuk 50 ismerősőm de az ismerőseim nem látják egy mást?? tehát van 50 ismim én látom mind az 50 ismerősőmet viszont az ismerőseim nem látják egymást?
gyárilag meg lehet ezt csinálni? vagy kül, profilokat kell létrehozni? és akkor csak a csoporton belüliek látják egymást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Gyúrósok ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hardcore café
- Milyen házat vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VR topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest