Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
üzenetére
Az irreleváns posztok ellen a hírfolyamok -> hírfolyamok a megoldás, szuperül testreszabható, és csak azt fogod látni, amit ott engedsz (+ hirdetéseket, de az nem annyira gáz).
Sajnos alapértelmezettnek nem lehet beállítani mobilon (legalábbis nem jöttem még rá, valószínű sehogy se lehet), asztalin sima liba.
-
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Oké megvan, egy régi és már nem aktuális cikk alapján, de nagyjából ugyanott megtaláltam. Beállítások, Értesítések, Megjelölések, ott legörgetni és a Csoportos említésekről a csúszkát lehúzni.
Ez egy 3 évvel ezelőtti funkció, érdekes, hogy én most boltok bele először, most viszont napi többször is jelezte már.
-
classic B
senior tag
válasz
üzenetére
Igen, sajnos a magyarok 95%-ának gondot okoz feltenni a mobiljára még +1-2 appot a meglévő 100 mellé.
Ezt a ganét meg elég lenne meghagyni pl. a marketplace üzeneteknek. De hát a magyarok 95%-a beletörődik, hogy szar, nyom egy 1*-os ratinget a store-ban, morog egyet, aztán várja a csodát.
De majd most!! Ha lefrissülnek az appok, már mindegy lesz ki miről ír és hová... Remélhetőleg. -
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Írtam az oldala utolsó posztjához, hogy mi van vele, hogy a Face zárolta-e őt. Meg hogy családtagja tudna írni oda kommentet, mert nyilván a profiljába belépni nem tud, így az oldalára se.
Nem válaszolt még mindig senki, viszont 2 nappal később jött egy Facebook üzenet a harangocskánál, hogy a tiltás csak profilra vonatkozik, oldalakra nem és azokra nem viszik át. Ráböktem akkor pedig átdobott a Súgóhoz a tiltás funkció elmagyarázó részre.Jól sejtem, hogy az AI érzékelte a kommentet amit írtam és az reagált rá? Mondjuk segíteni nem segített.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
üzenetére
Az elsmúlt két hónapban átnézem az ismerettségi köröm és vannak furcsaságok:
-Alap: Arca van, neve van, tudok írni neki.
-Furi 1: Arca van, neve van, de nem megy el az üzenet, profilja nem tölt be. (Külső kérdésre profilját már "elhagyta")
-Furi 2: Arca nincs, neve van, elmegy az üzenet, profilja minden adat nélkül betölt.
-Furi 3: Arca nincs, neve nincs, nem is tudok írni neki, profilja nem tölt be, de mikor archiválom azt a csevegést, és megnézem az archiváltak közt, akkor egy képkocka erejéig felvillan a neve, és az arcképe. -
-
trialboj
őstag
-
trialboj
őstag
válasz
üzenetére
Ha választhattam volna az fb fiókomat adtam volna örömmel, sosem posztolok, csak azért van hogy ránézzek a kliensek kiposztolták-e helyesen az anyagokat. Utána az instát is vihetik számomra is is halott, egyedül a YT fájna nagyon ha elveszteném, onnan is az elmentett meg playlistbe rakott videók. Jó lenne egy plugin ami kimenti a cuccaidat, amit egy új profilra csatlakoztatva visszzatölthetsz, de gondolom ez többet ártana rossz kezekben.
Ezt az elérhetőséget kaptam, állítólag ez az utolsó szint amit érdemes megpróbálni, nekik jogukban áll visszaállítani ha úgy ítélik. -
AssAssynn
addikt
válasz
üzenetére
Ezekre a FB videókra marhára kell vigyázni, vannak köztük nagyon durvák is... amúgy nem értem ezt a céget, a világ pénze az övék, de se nincs emberük, hogy normálisan kijavítsák a bugokat, se arra, hogy leprogramozzák azt, ami hiányzik, se arra, hogy kiszűrjék az ilyen kétes tartalmakat. Mire verik el akkor a pénzüket?
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
üzenetére
Nem, a letiltott azt látja a messengerben alul (legalábbis asztali böngészőből nézve), hogy "Ez a személy a Messengeren nem érhető el."
Plusz nem is jelenik meg ilyenkor a szövegbeviteli sáv.

Illetve, ha meg akarja nyitni a profilodat, akkor egy szép FB hibaüzenetet kap, miszerint:
"Ez a tartalom jelenleg nem érhető el.
Ez általában olyankor fordul elő, amikor a tulajdonosa csak kisebb csoportnyi emberrel osztotta meg, megváltoztatta a láthatóságát, vagy törölték."Tapasztalat.

-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Proxmox VE
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezt a ganét meg elég lenne meghagyni pl. a marketplace üzeneteknek. De hát a magyarok 95%-a beletörődik, hogy szar, nyom egy 1*-os ratinget a store-ban, morog egyet, aztán várja a csodát.

krizmo_