- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Samus: Tomb Raider IV-VI Remastered
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Több napot vártam,ma ismét szerettem volna belépni a régi fiókomba de amint megadom az email vagy whatsapp kódot azt írja ki hogy a visszaélések miatt korlátozunk bizonyos funkciókat.
Melyik email címre kell írni az FB-nek?
Szóval **** FB!
-
törölt tag
Ha már az ember fiókját zárolják és bekérnek hivatalos okiratokat pl személyi akkor legyen már normálisan megcsinálva ezeknek a beküldése mert vicc hogy hiába töltöm fel es várok napokat nem tudom használni a fiókomat. Semmilyen email értesítést nem kapok hogy hogy áll az ellenőrzés vagy valami.
-
törölt tag
Ma megpróbáltam ismét és hiába töltöm fel a személyi igazolványomat 0 eredmény. Visszadoib oda hogy töltsem fel ismét.
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #34493 üzenetére
Nekem volt hogy halott állatokat,toloszékes nőket,és párzó állatokat is nyomott a falamra...
Hányinger....
Belépni hogy töröljem magam most se tudok....
-
törölt tag
válasz
Krystal_s #34345 üzenetére
Ugyanez a problémám nekem is hogy nem jegyzi meg a böngészőt pedig Chromeot használok csak gépen illetve a telefonon vagyok belépve. Ez a hiba hónapok óta van. (Útóbbi pár hónapban már csak telefonon használtam az FB appot) Csak szerezzem vissza a profilom,letörlöm magam erről a szemétdombról! (Semmi olyat nem csináltam hogy a profilom tíltva legyen....sms+kétfaktoros hítelesítés is be van kapcsolva (Google Autentikátor)
Egyszerűen szánalmas az egész,kezdve a belépési hülyeségeitől a messengeres szarakodásain át a nem oda való hírdetések mutogatásával+adj el valamit a Marketplacen csak a kamu profilok törlését kapom! Jobb lenne az élet ha az FB nem lenne mint régen.
Szándékosan csinálják ezeket a hibákat.
-
törölt tag
Valaki?
A poén hogy aznap reggel ment még,majd 12:35 kaptam az üzenetet,de csak 16:00 után vettem észre mert dolgozok
-
törölt tag
Más is tapasztalta a mai nap hogy azt kapja belépéskor hogy a fiók zárolva és hiába töltöm fel a megfelelő okmányt nem enged tovább mert a program belefagy az ellenőrzéskor?
Kicsit korai még Áprillis 1....
-
törölt tag
Sziasztok!
Tudtok valami jó alternatív klienst Androidra amivel kitudnám váltani a gyári FB és Messenger appot?
-
törölt tag
Sziasztok!
Olyan problémát tapasztalok hogy ha rámegyek asztali böngészővel a Facebookra és jobb felső sarokba a messenger gombra akkor nem csak az üzeneteket mutatja hanem hogy kik elérhetőek. Régen ezt nem csinálta+össze vissza jelzi ki elérhető és ki nem,néha az üzeneteket se akarja elküldeni vagy elküldi de órák múlva kapok reagálast pedig az illető Online. Ismerősöm A FB LITE verzióját használja+normális Messenger....lehet ez a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7530 - Intel Core i7-8750H 16GB 512GB SSD NVIDIA Quadro P2000 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest