Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TillaT
tag
válasz
Fferi50
üzenetére
Kedves Feri és Delila_1!
Nagyon köszönöm, hogy foglalkoztatok a kérdésemmel!
Ahogyan Feri írta, "Ezért úgy gondolom, a kérdező eredeti felvetése pontosításra szorul."
Teljesen igazad van.
Nagyon balga voltam. Valóban csak addig van kiemelés a ComboBoxban megjelenített elemen, amíg a fókusz a ComboBoxon van. Mihelyt elkattintok egy másik vezérlőre, megszűnik a kijelölés.
Én azt szerettem volna elérni, hogy elkattintás nélkül is szűnjön meg a kijelölés.
Végül úgy oldottam meg, hogy a makróban áttettem a fókuszt egy másik vezérlőre.A makró funkcióját tekintve tényleg nem baj ez a kiemelés, csak esztétikailag bántja a szemet, mert az űrlap színvilágához képest nagyon dominál. Még egyszer köszönöm az időtöket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- AKCIÓ! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 32GB 1TB FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- PC /i5-3470/8GB/240GB SSD/WIN10/
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest