Hirdetés
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Troy.
addikt
Sziasztok,
Mint makrózáshoz hozzá nem értő, felmerült bennem egy-két kérdés vele kapcsolatban.
1. Egy makró office verziótól függetlenül képes lefutni bármelyik verzión (Itt most a Microsoft 365 és Office 2019-re gondolok elsősorban)?
2. Lehet, hogy buta kérdés, de miképp tudom azt megcsinálni, hogy minden xlsx fájlban jelen legyen a makró (ezáltal a leggyorsabban futtatni)?
Röviden, hogy mire is használnék makrót: Adott egy program, amiből xlsx formátumban nyerek ki adatokat. Ezeket az adatokat makróval formáznám meg, hogy ne kelljen manuálisan minden egyes alkalommal, kézzel formázni. Lényegében ez meg is volna, bár tény, hogy nem kód írásával, hanem leginkább makró rögzítéssel készült.
Tehát leginkább azt szeretném, hogy ha van egy ilyen xlsx-em, akkor csak lefuttatom a makrót és mentem.
3. Amit még egyelőre nem oldottam meg, hogy ugyanabba az adott mappába mentse vissza a makrót, ahol az eredeti fájl van.üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tesla topik
- Diablo IV
- Elektromos autók - motorok
- Automata kávégépek
- EAFC 26
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Fferi50