- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Troy.
addikt
Sziasztok,
Mint makrózáshoz hozzá nem értő, felmerült bennem egy-két kérdés vele kapcsolatban.
1. Egy makró office verziótól függetlenül képes lefutni bármelyik verzión (Itt most a Microsoft 365 és Office 2019-re gondolok elsősorban)?
2. Lehet, hogy buta kérdés, de miképp tudom azt megcsinálni, hogy minden xlsx fájlban jelen legyen a makró (ezáltal a leggyorsabban futtatni)?
Röviden, hogy mire is használnék makrót: Adott egy program, amiből xlsx formátumban nyerek ki adatokat. Ezeket az adatokat makróval formáznám meg, hogy ne kelljen manuálisan minden egyes alkalommal, kézzel formázni. Lényegében ez meg is volna, bár tény, hogy nem kód írásával, hanem leginkább makró rögzítéssel készült.
Tehát leginkább azt szeretném, hogy ha van egy ilyen xlsx-em, akkor csak lefuttatom a makrót és mentem.
3. Amit még egyelőre nem oldottam meg, hogy ugyanabba az adott mappába mentse vissza a makrót, ahol az eredeti fájl van.üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- iOS alkalmazások
- Óvodások homokozója
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- Apple asztali gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Seagate IronWolf Pro 4TB 3,5 Recertified HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest