- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
woolwich
tag
válasz
Fferi50
üzenetére
Szia!
Nem jól fogalmaztam, én a data barokra gondolok, de inkább beszúrok egy screenshotot:
Szóval azt szeretném megjeleníteni, hogy adott személy (sor) milyen szintű tudással (az ábrán jelenleg 1-2-3) rendelkezik egy adott területen (oszlop) és a színekkel szemléltetném azt, hogy egyébként érdekli az a terület (zöld) vagy nem érdekli (narancs). A "smiley" mutatja azt, hogy ha nincs tudása az adott területen, de amúgy érdekli vagy hidegen hagyja.
A feltételes formázás-data bars funkcióval egész jól lehet ezt szemléltetni, csak még jobb lenne, ha egy irányba telítődne a bar mindkét szín esetén, de amennyire utánaolvastam tegnap ez nem megoldható ezzel a funkcióval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250M i5 6600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB BITFENIX DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest