Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
woolwich
tag
válasz
Fferi50 #45894 üzenetére
Szia!
Nem jól fogalmaztam, én a data barokra gondolok, de inkább beszúrok egy screenshotot:
Szóval azt szeretném megjeleníteni, hogy adott személy (sor) milyen szintű tudással (az ábrán jelenleg 1-2-3) rendelkezik egy adott területen (oszlop) és a színekkel szemléltetném azt, hogy egyébként érdekli az a terület (zöld) vagy nem érdekli (narancs). A "smiley" mutatja azt, hogy ha nincs tudása az adott területen, de amúgy érdekli vagy hidegen hagyja.
A feltételes formázás-data bars funkcióval egész jól lehet ezt szemléltetni, csak még jobb lenne, ha egy irányba telítődne a bar mindkét szín esetén, de amennyire utánaolvastam tegnap ez nem megoldható ezzel a funkcióval. -
woolwich
tag
Sziasztok,
Meg lehet valahogy csinálni azt, hogy conditional formatting-bar charttal ugyanazon a területen 2 féle színű értékek jelenjenek meg?
Úgy értem, hogy pl. 1-5 között zöld és -1 és -5 között piros legyen a bar és mindezt úgy, hogy mindkét esetben ugyanúgy jobbra telítődik a bar, csak a színek mások.
Egyelőre úgy tudom megoldani, hogy 2 színnel mutatja őket, de a -1-et nagyobbnak mutatja, mint a -5-öt -
woolwich
tag
Sziasztok,
Van egy Excel file, amelyhez csak bizonyos accounttal rendelkező személyek férhetnek hozzá (az vagyok), illetve semmit, de tényleg semmit nem tudnak vele kezdeni.
Na most a tábla 32K soros, így elég nehéz belőle konklúziókat levonnom szűrések stb. nélkül.
Másolni nem lehet belőle, 3rd party converterek hibára futnak. Egyedül nyomtatni tudom .pdf-be és onnan tudnám visszamenteni .xls-be, de valamiért az is hibára fut.Bármi ötlet hogy lehet megkerülni ezt a lockot?
Tudom, hogy okkal van rajta, de hiába van hozzáférésem, semmit nem tudok vele kezdeni ebben a formában.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen monitort vegyek?
- Windows 11
- Autós topik
- Macska topik
- Wuthering Waves
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest