Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
woolwich
tag
válasz
Fferi50 #45894 üzenetére
Szia!
Nem jól fogalmaztam, én a data barokra gondolok, de inkább beszúrok egy screenshotot:
Szóval azt szeretném megjeleníteni, hogy adott személy (sor) milyen szintű tudással (az ábrán jelenleg 1-2-3) rendelkezik egy adott területen (oszlop) és a színekkel szemléltetném azt, hogy egyébként érdekli az a terület (zöld) vagy nem érdekli (narancs). A "smiley" mutatja azt, hogy ha nincs tudása az adott területen, de amúgy érdekli vagy hidegen hagyja.
A feltételes formázás-data bars funkcióval egész jól lehet ezt szemléltetni, csak még jobb lenne, ha egy irányba telítődne a bar mindkét szín esetén, de amennyire utánaolvastam tegnap ez nem megoldható ezzel a funkcióval. -
woolwich
tag
Sziasztok,
Meg lehet valahogy csinálni azt, hogy conditional formatting-bar charttal ugyanazon a területen 2 féle színű értékek jelenjenek meg?
Úgy értem, hogy pl. 1-5 között zöld és -1 és -5 között piros legyen a bar és mindezt úgy, hogy mindkét esetben ugyanúgy jobbra telítődik a bar, csak a színek mások.
Egyelőre úgy tudom megoldani, hogy 2 színnel mutatja őket, de a -1-et nagyobbnak mutatja, mint a -5-öt -
woolwich
tag
Sziasztok,
Van egy Excel file, amelyhez csak bizonyos accounttal rendelkező személyek férhetnek hozzá (az vagyok), illetve semmit, de tényleg semmit nem tudnak vele kezdeni.
Na most a tábla 32K soros, így elég nehéz belőle konklúziókat levonnom szűrések stb. nélkül.
Másolni nem lehet belőle, 3rd party converterek hibára futnak. Egyedül nyomtatni tudom .pdf-be és onnan tudnám visszamenteni .xls-be, de valamiért az is hibára fut.Bármi ötlet hogy lehet megkerülni ezt a lockot?
Tudom, hogy okkal van rajta, de hiába van hozzáférésem, semmit nem tudok vele kezdeni ebben a formában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest