Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gravity1234
tag
válasz
sztanozs
üzenetére
Hmmm most felfedeztem valami furcsat, mert hogy igy se mukodik.
Gondoltam proba kedveert elkezdek az issue tracker reszben nevinni ID-ket, hogy azokat latja e. Erre nem az tortent hogy az adott ID-et flageli be, hanem mintha updatelne egyet az overview reszen es megjelenik ami eddig hianyzott. Ha bevittem egy ujat akkor megjelent az egyel elotte levo....
Per pillanat 10 darab tevekenysegem van 10 ID-val. Ezeket az ID-kat betetem data validation alatt listaval az issue trackerbe hoyg ott legordulobol valaszhato legyen.
Az elso 3-nal hoz talalatot az overview resznel, utana pedig cask ha az issue trackerben frissitgetek, de mindig egyel kesik kb. Nem tudom ez ertheto e igy.Tehat az overview sheeten a 10 kozott nem ugy flageli be ahol valoban ID egyezes van (ahogy en szeretnem). that ha az 5. sorban levo ID nel van az issue trackerben ID talalt akkor ertelemszeruen az 5. sorban flageljen. Hanem fentrol lefele elkezd flageket tenni, de nem ID vel azonosan, cask mintha talalna talalatot a ket table kozott es a sorrendben kovetkezo sorba tesz egy flaget...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos fejegységek
- Androidos tablet topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Highguard - Küszöbön a megjelenés, mégsem tudunk róla szinte semmit
- sh4d0w: Nyitlocker
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50