Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gravity1234

tag

válasz sztanozs #34723 üzenetére

Hmmm most felfedeztem valami furcsat, mert hogy igy se mukodik.
    Gondoltam proba kedveert elkezdek az issue tracker reszben nevinni ID-ket, hogy azokat latja e. Erre nem az tortent hogy az adott ID-et flageli be, hanem mintha updatelne egyet az overview reszen es megjelenik ami eddig hianyzott. Ha bevittem egy ujat akkor megjelent az egyel elotte levo....
    Per pillanat 10 darab tevekenysegem van 10 ID-val. Ezeket az ID-kat betetem data validation alatt listaval az issue trackerbe hoyg ott legordulobol valaszhato legyen.
    Az elso 3-nal hoz talalatot az overview resznel, utana pedig cask ha az issue trackerben frissitgetek, de mindig egyel kesik kb. Nem tudom ez ertheto e igy.

Tehat az overview sheeten a 10 kozott nem ugy flageli be ahol valoban ID egyezes van (ahogy en szeretnem). that ha az 5. sorban levo ID nel van az issue trackerben ID talalt akkor ertelemszeruen az 5. sorban flageljen. Hanem fentrol lefele elkezd flageket tenni, de nem ID vel azonosan, cask mintha talalna talalatot a ket table kozott es a sorrendben kovetkezo sorba tesz egy flaget...

Új hozzászólás Aktív témák