- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Szólánc.
- Pánikbetegség, szorongás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Hali!
Az összegsort hogy tudnám rögzíteni a 2. sorba, meg egyáltalán felvinni oda? (Excel 2016) -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Tudtam de már elfejettem,hogy mit kell csinálni ha aszt akarom,hogy a cellasorba felvitt adat fix legyen az oldalon,Lehet nem egyértelműen fogalmazok,ha beírom pl:ajtók akkor az fix legyen ne tűnjön el akkor sem amikor lefele megyek és új lapot nyitok meg. -
válasz
Juditta_56 #35589 üzenetére
Az adott fájlban igen.
-
Juditta_56
aktív tag
Sziasztok!
Ti tudtátok, hogy ha átállítjátok az automatikus számolást kézire, majd elküldötök egy (nem makrós) fájlt, amit ez alatt az idő alatt csináltatok, akkor az illetőnél, aki megnyitja, szintén átállítódik kézire a számolás?
Elég érdekes "ficsör", nem?
-
lenkei83
tag
Sziasztok!
Van egy listboxom, amiben a rejtett munkalapok nevei vannak, melyek vagy csak simán
visible=false
, vagyxlveryhidden
tulajdonsággal rendelkeznek.Ami veryhidden, azokat az elemeket szeretném piros betűvel megjeleníteni. Tud valaki erre egyszerű megoldást?Köszi & üdv.:
P. -
allein
addikt
Sziasztok. Drive-on lévő excel esetében is tudtok segíteni? Fotón lehet látni mi a probléma, beírt termék mennyiség csak felül látszik. Fügvény: készlet kezdő mennyiség =100-sum kijelöltem a 100 alatt a következő mezőt és akkor lehúztam
Most ez van: két külön sheet esetében is ugyanez van, miért nem jelennek meg a mennyiségek a mezőben?
Drive, megnyitom az adott excelt, egy pillanatra megjelennek a korábban beírt számok a mezőben és utána üres minden.
Előfordulhat, hogy valami nem jó a fügvénnyel?
-
Pakliman
tag
Sziasztok!
Ha valakinek esetleg kellene egy ilyen:
Public Function Darabolt(darabolandó, rész As Long, Optional elválasztó As String = " ", Optional elválasztó_egyben_használandó As Boolean = True) As String
Dim delim
Dim i As Long
If elválasztó_egyben_használandó Then
delim = elválasztó
Else
delim = Mid(elválasztó, 1, 1)
For i = 2 To Len(elválasztó)
darabolandó = Replace(darabolandó, Mid(elválasztó, i, 1), delim)
Next i
End If
On Error GoTo Hiba
Darabolt = Split(darabolandó, delim)(rész - 1)
Exit Function
Hiba:
Darabolt = ""
End FunctionHasználata:
darabolandó -> bármilyen szöveg, amiből egy részt akarunk visszakapni
rész -> az elválasztók által határolt n-edik rész
elválasztó -> ezt a karaktert vagy szöveget értelmezzük elválasztóként -> ha nincs megadva, akkor 1 db szóköz
elválasztó_egyben_használandó -> lásd lentebbDarabolt("A darabolandó szöveg-> kukac@excel.hu",2) -> "darabolandó"
Darabolt("A darabolandó szöveg-> kukac@excel.hu",4) -> "kukac@excel.hu"
Darabolt("A darabolandó szöveg-> kukac@excel.hu",1,"->") -> "A darabolandó szöveg"
Darabolt("A darabolandó szöveg-> kukac@excel.hu",2,"->") -> " kukac@excel.hu"Darabolt("A darabolandó szöveg-> kukac@excel.hu",1,"->",False) -> "A darabolandó szöveg"
Darabolt("A darabolandó szöveg-> kukac@excel.hu",2,"->",False) -> ""
Darabolt("A darabolandó szöveg-> kukac@excel.hu",3,"->",False) -> " kukac@excel.hu"Darabolt("A darabolandó szöveg-> kukac@excel.hu",3,"->@",False) -> " kukac"
Darabolt("A darabolandó szöveg-> kukac@excel.hu",4,"->@",False) -> "excel.hu"Darabolt("A darabolandó szöveg-> kukac@excel.hu",1,"->@",True) -> "A darabolandó szöveg-> kukac@excel.hu"
Használható VBA-ban és cellában egyaránt.
-
bsh
addikt
válasz
Delila_1 #35574 üzenetére
de ez egy külön gomb megnyomásakor történik. (és most én is gy csinálom, kényszerűségből)
én pont azt akarom, hogy a refedit_change eventnél egyből validálja a tartalmat és addig a "tovább" gomb inaktív marad, amíg a refedit nem felel meg a feltételeknek. de semmilyen event nem fut le a refediten. -
Delila_1
veterán
A refedit rákattintáskor a benne kijelölt területet teszi be egy string típusú változóba, amit kiértékelhetsz. Példa:
Private Sub CommandButton1_Click()
If Range(RefEdit1) < 10 Then
MsgBox "10-nél nagyobb számot tartalmazó cellát kell választanod!", vbExclamation
RefEdit1 = ""
RefEdit1.SetFocus
End If
End Sub -
bsh
addikt
üdv,
egy makrózott táblázatban kéne olyan nekem, hogy a júzer válasszon ki egy cellát a makró futása közben egy ponthoz elérve. ezt úgy gondoltam megcsinálni, hogy egy userform és rajta egy refedit control, majd refedit_change vagy hasonló event-tel validálom az inputot és addig nem mehet tovább, amíg megfelelő cellát választott ki.
csak az a gond, hogy valamiért a refedit control semmilyen event-je nem működik.előtte application.enableevents=true -t is próbáltam már, de semmi.
ez mitől lehet? neten keresgéltem, de csak olyanokat találtam, hogy megbízhatatlan az egész refedit control, de hogy ne is működjenek az eventek, olyat még csak nem is említenek sehol. biztos nálam a hiba. -
Jofi81
őstag
Hűha, ha ez ilyen bonyolult, nem csoda, hogy nem ment. Nekem a legmagasabb átlagot is függvénnyel kellene megkeresni, tehát kellene a MAX is, gondolom. Valahogy így?
=INDEX(VÁLASZT({1;1;1};A1:A10;H1:H10);HOL.VAN(MAX(H1:H10);H1:H10;0);0,1)
Sajnos ez nem működik tökéletesen. Amikor az addigi legmagasabb átlagot átírom egy alacsonyabbra, már nem írja ki a nevet, csak az van ott, hogy #HIÁNYZIK. Ha visszaírom a legmagasabbra azt az átlagot, ismét jó nevet ír ki.
-
Jofi81
őstag
Sziasztok! Lenne egy problémám, illetve kettő:
Az egyik, hogy a H oszlopban vannak az átlagok, az a oszlopban pedig a nevek. Meg kellene keresnem függvénnyel, kinek a legmagasabb az átlaga.
A másik, hogy hogyan tudom kiíratni a második legmagasabb/legalacsonyabb értéket egy tartományból?
Biztos nagyon egyszerűek, csak nekem így kapásból nem megy... Előre is köszönöm a segítséget!
-
PETEE78
senior tag
Sziasztok!
Outlook 2013-ból indított folyamat: inbox (küldő, tárgy, dátum méret) adatokat kimásolja egy excelbe. Mikor lefuttatom párszor, random a legelső sorhoz tartozó adatokat nem másolja át. Vagy a tárgyat vagy a feladót vagy mindkettőt kihagyja. Outlook levél frissítés ezt okozhatja? Nem értem, mondjuk 3x helyesen lefut, utána meg a legelső adatsorom hiányosan.
-
oke
senior tag
Sziasztok!
Készítettem egy szűrést/törlést makrórögzítéssel. A lényege, hogy egy adott oszlop alapján törölje a kijelölt sorokat.
Mivel a használni kívánt exelek sorai eltérnek, így ha lefuttatom nem mindig az 2 sortól (fejléc utáni) kezdi a kijelölést. Hogy kellene átírnom ezt a részt emiatt, illetve hogy mindig annyit töröljön, amennyi van a kijelölésben - ugye ez is változó:ActiveSheet.Range("$A$1:$K$46468").AutoFilter Field:=10, Criteria1:=Array( _
"Körte", "Alma", "Dinnye"), Operator:=xlFilterValues
Rows("235:235").Select
Range("G235").Activate
Range(Selection, Selection.End(xlDown)).Select
Selection.Delete Shift:=xlUp] -
söncö
tag
Áh erre hírtelen nem is gondoltam, köszi.
Viszont ugyan ezen a lapon van egy legördülő lista 1-25-ig amin ha például 1-25-ig egy számot ki választasz
akkor csak és kizárólag annyi sort kellene be"másolnia".
Hogy érthető legyen.
Kiválasztom a listán mondjuk a 22-est.
Akkor szépre szabottan dobja be mondjuk a lista alatti sortól 1-22ig a második munkalap "B" oszlopának 1-22-ig tartó rekordjait
Ezt hogy fogom kivitelezni az egyenlítéssel amit írtál? -
söncö
tag
Sziasztok.
Valami megoldást tud valaki Adott oszlop adott tartományok lehívására?
Ergó- Munkalap1-be kellene Munkalap2-ből mondjuk B1-B25-ig úgymond indexelni ,viszont mind a 25 sor kellene ugyanazon "B" oszlopból. Ctrl+c&Ctrl+v kizárt mert folyamatos válzotók vannak benne. -
Kellene az összes, így (A - értékek, B - max helyek, C - max értékek)?
B oszlopba a függvények (B2, majd lehúzni) - B2 feletti mezőt üresen kell hagyni!):
=IFERROR(MATCH(MAX($A$2:$A$23),OFFSET($A$2,B1,0,COUNTA($A$2:$A$23)-B1),0)+B1,"")
C oszlopba a függvények (C2):
=IFERROR(INDEX($A$2:$A$23,B2,1),"")
Ha a B oszlop fölé kötelező fejléc, akkor
B2:=MATCH(MAX($A$2:$A$18),$A$2:$A$18,0)
B3 (és ezt lehúzni az aljáig):
=IFERROR(MATCH(MAX($A$2:$A$23),OFFSET($A$2,B2,0,COUNTA($A$2:$A$23)-B2),0)+B2,"")
Megjegyzés - a B oszlopban a tömbben a relatív helyet adja vissza a függvény, nem a tényleges sort.
-
Pá
addikt
válasz
Overtaker #35544 üzenetére
Szupi, ez egész jól működik.
Egy valamit lenne jó még finomítani rajta. Előfordul, hogy holtverseny van, szóval 2-3 egyforma nagy érték van a táblázatban.Emiatt a Large függvénnyel kilistázom az 5 legnagyobbat. Viszont, ha holtverseny van, akkor a Match csak az első helyét találja meg. A másodikat nem. :S
-
Pá
addikt
válasz
sztanozs #35541 üzenetére
köszi!
most más irányból próbálom megoldani a feladatot.
Ehhez egy olyan függvényre lenne szükségem, amelyik megmondja, hogy egy oszlopnyi értékből hányadik sorban van a legnagyobb szám.
Szóval olyasmi, mint a MAX függvény. De nem a legnagyobb cellának az értéke kell, hanem a helye vagy sorszáma, vagy igazából bármi jó, amivel be tudom azonosítani a cellát.
szerk: másképp fogalmazva: nem arra vagyok kíváncsi mekkora a legnagyobb érték. Hanem az oszlopnyi adatból mindig a legnagyobb értékűre szeretnék hivatkozni.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Juditta_56 #35537 üzenetére
Köszönöm! Holnap kipróbáljuk élesben, ha megkapjuk a serialokat.
-
Pá
addikt
Sziasztok!
Solver problémám van, megpróbálom egyszerűen leírni, remélem sikerül.
Van 3 cellám. Mindháromba 1-20 közötti egész szám kerülhet csak.
Mindegyik számhoz tartozik egy másik, amit VLOOKUP-pal hívok elő a mellettük lévő cellában. A két szám között semmilyen szabályszerűség nincs.
Pl ha a 3 input cellába azt írom, hogy 4-16-11 -->akkor az output mondjuk 25-0-13 lesz
ha pl 5-2-19-et írok inputnak, akkor output lesz mondjuk 15-4-3Annyit szeretnék kérni solvertől, hogy keresse meg azt a 3 input számot, amivel maximalizálhatom a 3 output cella összegét.
Nem gondolnám, hogy túl bonyolult a probléma, összesen pár ezer kombináció van, akár mind végignézhetné egy tizedmásodperc alatt. De úgy tűnik, megzavarja a vlookup, meg az integer megkötést sem veszi túl komolyan, mert valamiért mindig a tört számokat erölteti az input cellákban.Erre van esetleg valami megoldás, vagy okos beállítás? előre is köszi
szerk: Excel 2007-et használok, ha ez számít
-
lappy
őstag
válasz
Ujjlenyomat #35538 üzenetére
Adattábla rögzítése menüvel
-
Ujjlenyomat
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Hogyan tudom beállítani, hogy a táblázat fölső két sorát
folyamatosan láthassam, miközben görgetek?Segítségeteket előre is köszönöm.
-
Juditta_56
aktív tag
válasz
DJ. Ru$y #35528 üzenetére
Ha még aktuális:
(tudom, ez is bonyolult lesz, lehet röhögni, de csak egyszer kell bemásolni-végighúzni
három segédoszlop (az első kettő csak azért mert a rengeteg HOSSZ(G29) meg (H29/4-INT(H29/4))*4 miatt áttekinthetetlen volt a képlet),
az elsőben a=HOSSZ(G29)
– "G29" helyett persze az a cella, ahol Nálad a serial-ok vannak –
a másodikban a=(H29/4-INT(H29/4))*4
a harmadikban a képlet - 31 karakterig csináltam, de lehet bővíteni a&HA(H29>=32+I29;JOBB(BAL(G29;I29+32);4);"")&HA(H29>32+I29;"-";"")
szakasszal, ahol a három db 32-es számot kell a továbbiakban rendre átírni 36, 40, 44 stb-re.
A teljes képlet:=HA(I29>0;BAL(G29;I29)&"-";"")
&HA(H29>=4+I29;JOBB(BAL(G29;I29+4);4);"")&HA(H29>4+I29;"-";"")
&HA(H29>=8+I29;JOBB(BAL(G29;I29+8);4);"")&HA(H29>8+I29;"-";"")
&HA(H29>=12+I29;JOBB(BAL(G29;I29+12);4);"")&HA(H29>12+I29;"-";"")
&HA(H29>=16+I29;JOBB(BAL(G29;I29+16);4);"")&HA(H29>16+I29;"-";"")
&HA(H29>=20+I29;JOBB(BAL(G29;I29+20);4);"")&HA(H29>20+I29;"-";"")
&HA(H29>=24+I29;JOBB(BAL(G29;I29+24);4);"")&HA(H29>24+I29;"-";"")
&HA(H29>=28+I29;JOBB(BAL(G29;I29+28);4);"")&HA(H29>28+I29;"-";"")Ha a serialotok hossza 4-gyel osztható maradék nélkül, akkor nincs gond, ha nem, akkor az elején van a "maradék" karakter.
A végén a "harmadik" oszlopot értékkel bemásoljátok a beírt serial helyére és törölhetitek a segédoszlopokat. -
kvoaksz
csendes tag
Sziasztok!
Lehet olyan makrót írni, hogy kijelölök valamennyi oszlopot és sort pl. 3 oszlopot és 3 sort és egyesítse a cellákat oszloponként?
Szerintem a cellaegyesítés az excel halála, de mégis érdekelne!Köszönöm előre is!
K. -
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Egy egyszerű függvényre lenne szükségem.
Egy számokat tartalmazó oszlop mellé kellene kiírnom valahogy a 'HA' függvénnyel, hogy amennyiben az adott szám kisebb mint nulla, akkor azt írja mellé hogy 'kedvezőbb', ha nulla, akkor pedig hogy 'azonos'.
Valahogy így:
A oszlop - B oszlop
-1 - kedvezőbb
0 - azonos -
DJ. Ru$y
nagyúr
Sziasztok!
Egy nagy kérdéssel fordulnék hozzátok. Több száz serial számot kell felvinnünk excelbe egy oszlopba, amikben kötőjelek választják el a vegyes szám és betű karaktereket. Van-e bármilyen opció arra, hogy a cellákra előre megadom azt, hogy 4 tagonként tegyen egy kötőjelet, beírom a serial-t majd enter után ő odateszi a kötőjeleket ahova azt kell.
Tudom, hogy nem nehéz lenyomni a kötőjelet, de gondoltam meggyorsítanám a munkánkat, viszont több kollégával sem jöttünk rá ilyen opcióra, a sima szám tagolás az megy.
Köszönöm előre is, ha esetleg tudtok valamit.
-
válasz
Delila_1 #35525 üzenetére
Használatra példák:
=RegExExtract(A1)
- kiszedi a valamelyik nyitó ([{ és valamelyik záró )]} közül a szöveget=RegExExtract(A1,"","@")
- kiszedi az emailcím elejéről a nevet=RegExExtract(A1,"@","")
- kiszedi az emailcím végéről a szervert=RegExExtract(A1,"[","]", True)
- kiszedi a szögletes zárójeles szöveget (úgy hogy a zárójelet is visszaadja)RegExExtract.bas
Option Explicit
Dim rx As Object
Const REPLACABLE = "()[]{}-+*.\"
Public Function RegExExtract(Text As String, Optional StartMarker As String = "([{", Optional EndMarker As String = "}])", Optional Include As Boolean = False) As String
Dim sm As String
sm = ""
If StartMarker <> "" Then
Dim ix
For ix = 1 To Len(StartMarker)
If InStr(REPLACABLE, Mid(StartMarker, ix, 1)) > 0 Then
sm = sm & "\" & Mid(StartMarker, ix, 1)
Else
sm = sm & Mid(StartMarker, ix, 1)
End If
Next
sm = "[" & sm & "]"
End If
Dim em As String
Dim im As String
em = ""
im = ""
If EndMarker <> "" Then
For ix = 1 To Len(EndMarker)
If InStr(REPLACABLE, Mid(EndMarker, ix, 1)) > 0 Then
em = em & "\" & Mid(EndMarker, ix, 1)
Else
em = em & Mid(EndMarker, ix, 1)
End If
Next
im = "[^" & em & "]*"
em = "[" & em & "]"
Else
im = ".*"
End If
Dim rxt As String
If Include Then
rxt = "(" & sm & im & em & ")"
Else
rxt = sm & "(" & im & ")" & em
End If
If rx Is Nothing Then
Set rx = CreateObject("vbscript.regexp")
rx.IgnoreCase = True
rx.Global = True
rx.MultiLine = True
rx.Pattern = rxt
ElseIf rx.Pattern = rxt Then
'cached
Else
rx.Pattern = rxt
End If
Dim Matches
Set Matches = rx.Execute(Text)
If Matches.Count > 0 Then
Dim M
For Each M In Matches.Item(0).SubMatches
If M <> "" Then
RegExExtract = M
Exit For
End If
Next
Else
RegExExtract = ""
End If
End Function -
Teejay83
tag
Sziasztok
egy gyors segítséget szeretnék kérni,nektek ez szerintem 1 perces műveletA zárójel közötti részt szeretném kiszedni egy másik cellába,a BAL-JOBB függvényekkel próbáltam de a zárójel előtti rész változó hosszúságú így nem teljesen jó. Segítenétek? gondolom egy másik függvényt kell még beágyazni. köszönöm
-
törölt tag
Szasztok! Azt hogyan lehetne megoldani, hogy mindenkinél nyitva van egész
nap ugyanaz a táblázat, és mindenki ír bele napi többször de nem ugyanabban az időpontban. Mentse el 5 percenként vagy ha rákattintunk a mentésre és ilyenkor v- agy 5 percenként - frissítse a többieknél is a mások által hozzáadott mezőket -
bsnss1976
csendes tag
Sziasztok!
Egy összetett (számomra legalábbis az) céges feladat megoldásához keresek valakit természetesen a megfelelő díjazással, privát üzenetben megírom a részleteket!
-
PETEE78
senior tag
Sziasztok!
Fejléc szerkesztéshez van valami gyorsbillentyűs útvonal? vagy úgy mint alt+O; alt+Q....?
Segítségeteket köszönöm!
-
vandeminek
tag
Sziasztok!
DeFranco nagyon hasznos április végi budgetinges leírása alapján toldozgatom-foldozgatom a saját példányomat, megosztok egy tesztet is belőle.
Négy fő része van:
- tranzakciók: ez az egész gerince. ide vannak felvezetve a bevételek/kiadások, ebből van áttekintő nézet számítva
- áttekintés: egy adott hónap bevételei/kiadásai vannak kategóriánként összegezve. A hónap melletti gombokkal változtatható vagy kézzel átírható. Szabadon megadható bármely kategória, automatán számítódnak az összegek a megvalósult oszlopba, valamint az összes többi az alsó egyéb sorba. Pénztárca: aktuálisan birtokolt javak felosztása (pl. készpénz, bankszámla-1, bankszámla-2, szép kártya, stb.). Céltartalék: a pénztárca végösszeg felosztása különböző zsebekre
- céltartalékok: az áttekintésben lévő céltartalék megnevezések vannak tükrözve ide (hogy ne kelljen kétszer gépelni), valamint egy éves cél számítva a tervezett havi megtakarításokból. A többi oszlop az adott év végén lévő megtakarításokat lehet lementeni.
- beállítások: tranzakciók táblázatban lévő kategóriák lehetséges értékei, valamint néhány segéd cella a számításokhozJó kis projektnek bizonyult eddig, sokat tanultam az Excellel kapcsolatban. Ha van ötletetek javítani a megvalósításon, annak nagyon örülnék.
Szerk.: feltöltés után láttam, hogy néhány számított cella értéke rossz Chrome alatt (#ÉRTÉK!)
Lokális fájllal minden rendben, sőt Edge-ben megnyitva is jó, nem tudom miért ilyen. A HónapVége cellában lévő HÓNAP.UTOLSÓ.NAP függvénynél van gond. Ha változtatva van az Áttekintésben lévő AktuálisHónap cella értéke, akkor már minden rendbe jön
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
Capella #35504 üzenetére
Szia!
Ha J2 cellában egy cím keletkezik a képlet alapján akkor egyszerűen:
Application.Goto Reference:=Range(Range("J2").Value)
A Goto aktíválja is az adott cellát.Így az összes többi sor teljesen felesleges, elegendő ez az egy.
Ha pedig az éppen aktuális celládban van a kívánt cím akkor:Application.Goto Reference:=Range(Selection.Value)
Üdv.
-
poffsoft
veterán
válasz
Capella #35504 üzenetére
A J2 tartalma egészen pontosan milyen formátumban tartalmazza az utolsó cella címét? R1C1, vagy A1 vagy más? Ha A1 a formátum:
Sub GotoLastCell()
'
' GotoLastCell Makró
'
' Billentyűparancs: Ctrl+n
'
' Range("J2").Select
' Selection.Copy
' Application.Goto Reference:="R3135C6"
' ActiveCell.Select
' Application.CutCopyMode = False
Range(Range("J2")).Select
End Sub -
Capella
senior tag
Szeretnék egy táblázat legutolsó vagy az általam megadott cellájába ugrani egy makróval. Hogy mi az utolsó, azt én határozom meg egy képlettel a J2 cellában.
Gondoltam az F5 ugrás gombot használva és bemásolva ide a cellatartalmat makrórögzítéssel megoldom.
Azonban nem működik rendesen a makró, mert fixen bedrótozva mindig a rögzítéskor bemásolt értékhez ugrik, vagy ezt mindig nekem kell kézzel átírnom a makróban, ha változtatni akarok.
Azt látom, hogy a Application.Goto Reference:="R3135C6" sorral van baj.
Hogyan lehetne rávenni a makrót átszerkesztve, hogy mindig a J2 cellatartalomra ugorjon?Sub GotoLastCell()
'
' GotoLastCell Makró
'
' Billentyűparancs: Ctrl+n
'
Range("J2").Select
Selection.Copy
Application.Goto Reference:="R3135C6"
ActiveCell.Select
Application.CutCopyMode = False
End Sub -
stigma
addikt
(#35499) Louro,(#35500) sztanozs : Köszi a gyors választ mindkettőtöknek.
Sajnos mindenhol ponttal használom és írtam emg a makró kódot, mert erre nem is gondoltam.
Területi beállításokat néztem, és amygar van beállítva midenhol, éééé.hh.nn formátum, területnek a magyar van belőve.Sajnos a nyelvezet az Ecxel-ben más, mert a nyelvezete és a képletek magyar a menüben, viszont a VBA német nyelvű (muntinál ahol dolgozom,német a kötelező nyelv)
Megpróbálom majd átírni úgy, hogy megegye mindkettőt, és lehet kötőjelet fogok alkalmazni.
/ jelet megeszi a 2013, 2010 nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest