Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
válasz
Delila_1
üzenetére
Köszönöm, ez nagy segítség volt, egy nagy problémát sikerült megoldanom vele
Plusz én egy oszlopban rendeztem el a listázásra kerülő dolgokat, a te megoldásod viszont a bővíthetősége miatt szimpatikusabb. Viszont ez felvet más problémákat (és ez kicsit bonyolultabb lenne
): Az itt látott táblázatom tartalmaz további oszlopokat is, valahogy így:Erre a listára több másik lapon hivatkozok, és fkeres függvénnyel hívom be az E, F, G...oszlopokban szereplő értékeket. Ennek perpill az a hátulütője, hogy az egyik lapon az A oszlopban lévő sorszám hozza elő a megfelelő cellákat, tehát ha a másik munkalapon pl. Az A5-be beírom a 8-ast, akkor a soron következő cellákba már kidobja, hogy az az édesség, azon belül a cukorka és Negró, stb. Viszont ha pl. a 4. sor alá szúrok be egyet, hogy bővítsem a lemez kategóriát, akkor az alatta lévők nyilván "eltolódnak". A te elrendezéseddel viszont ez kiküszöbölhető lenne, egyszerűbben bővíthetőek a kategóriák
De ez esetben ha jól gondolom, az fkeres nem működne, mivel előre nem tudom, hogy melyik oszlopból vegyen ki adatokat, vagyis mit hívjon meg. Van erre valamilyen függvény, amivel áthidalható lenne a probléma?Remélem jól sikerült elmondanom...köszönöm előre is

Új hozzászólás Aktív témák
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vicces képek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 - Ryzen 5 5625U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Plusz én egy oszlopban rendeztem el a listázásra kerülő dolgokat, a te megoldásod viszont a bővíthetősége miatt szimpatikusabb. Viszont ez felvet más problémákat (és ez kicsit bonyolultabb lenne
): Az
Fferi50