Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
arpiodzo
újonc
Szia Gyga!
Nem tudom, hogy kaptál-e érdembeli választ vagy rájöttél-e azóta hogy mi volt az a rejtett kitörölhetetlen csatolás, de pont most találkoztam ezzel a problémával. Jó egy napot szívtam vele, végül rájöttem a titok nyitjára. Oszloponként másoltam át új fájlba az adatokat, figyeltem mikor fog élesedni a hivatkozások gomb. Persze ezt is többször elvégeztem és tényleg csak akkor tűnt el a csatolás, ha az egész lapot töröltem. Így megpróbálkoztam azzal is, hogy irányított beillesztés, és csak a képleteket másoltam. Láss csodát, így nem lett egyetlen külső hivatkozásom sem, bezzeg, amikor a formátumot is rámásoltam, akkor rögtön megjött. Na, át is néztem azonnal a feltételes formázásokat, itt derült ki, hogy némelyik másolt formátum között voltak bizonyos munkalapra illetve azok celláira való direkt hivatkozások. Ezeket töröltem vagy átalakítottam, ezután pedig már a hivatkozások közül is sikerült kiírtanom. Remélem segített....
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- 3D nyomtatás
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FEJhallgatók
- PH! Darts
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50