- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rukh
senior tag
válasz
Fferi50 #31453 üzenetére
Hi Fferi50!
Működik, meg is értettem - nagyon köszönöm
Egy de azonban megjelent: eddig úgy gondoltam, ha egy adott tartományon belül szeretném a példa szerint minden harmadik cella értékét összeadni, akkor a tartomány első sora lesz az első sor (tehát az előzőekben csatolt képen szereplő C1-C9 tartomány esetében a C1, C4, C7 cellák tartalmát adja össze), azonban a munkalap sorainak sorszámaival dolgozik, tehát a C3, C6, C9 cellák tartalma lesz összeadva (a példa szerint az óraszámok).
Hogyan lehetne a hárommal nem osztható minden harmadik: C2, C5, C8, .... cella (létszám) tartalmát összegezni (általánosan: egy tartományon belül minden n-edik celláét, azokét is, amelyek sorszáma nem osztható n-nel)?Előre is kösz a segítséget, üdv,
Rukh
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3378, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest