Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
válasz Crytek #73148 üzenetére
Teljesen azon múlik,mennyire számítanak rá,illetve mennyire kürtölik szét gyorsan az 5 perces figyelmeztetés után.
Az egyik hullám teljes nyugiban zajlott,aki épp ránézett a fórumra amikor szóltunk(és persze már regisztrálva volt) annak kényelmesen jutott kulcsEA: It's in the crate!
-
Crytek
nagyúr
-
bul07
nagyúr
Ingyen játék(elméletileg)
Final Slam 2[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
Heavyrain
őstag
GMG-ről eltűnt a közel 12ezer forintnyi creditem.
Valaki ránézne,hogy nála rendben van-e? Remélem csak az oldal szarakodik.BirkaZoli: Köszi a visszajelzést,akkor viszont írok a supportnak.
maross: history-ban csak az én vásárlásaim vannak,Playfire meg nálam bugos,kliensből nem tudom elérni,500: Internal Server Error-t dob kliensen belül mindenre. Ennek ellénere eddig mindig megadta a rewardot.[ Szerkesztve ]
-
-
Heavyrain
őstag
válasz warcat #73164 üzenetére
Én is arra tippeltem először,lévén,hogy néha azért használtam SAM-et is,egy-egy nehezebb reward-hoz.
Viszont akkor a teljes creditem összegét zárolniuk kellett volna,de rajta maradt 0.09£. Szóval még reménykedek,és várok a support válaszára,hátha csak valami hiba történt. -
nagyúr
-
Ujra van par joarasitott bontasra varo 4-pack. sniper elite nazi zombie 2, tropico5, illetve maradt még egy-egy forced, gas guzzlers extreme, insurgency, rising storm goty. Akit erdekelhet, kockazatok és mellekhatasok tekinteteben dobjon privit .
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
i2k
őstag
válasz Heavyrain #73165 üzenetére
A SAM-használat öreg hiba volt...
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Hunbeast87
senior tag
Azt írta, hogy maradt rajta 9 penny creditje..azért az elég gyanús. Ha bannolták volna, akkor szerintem semmi sem maradt volna. Miért hagynának meg pont 9 pennyt?
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
MerLinh
senior tag
válasz ViharVadász #73174 üzenetére
vagy légvédelmi rakéta =)
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
gmx9
aktív tag
A Bundle Stars store-jában jó néhány játék egy euróért megvásárolható, illetve további akciók vannak. [link]
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
regener
veterán
válasz ViharVadász #73174 üzenetére
Oh, már értem.
-
sittes79
addikt
-
cskamacska
addikt
Így Steam Summér Szél után meglepően lehangolóak ezek a beeső napi zakciók.
djculture úrhoz lenne egy kérdésem: Graviteam lista hogy néz ki kendnél?
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
DokiBaxxi
őstag
Nem tudom volt-e már, de közben az alienware arena-n elindult az AMD Never Settle Forever akciója!!!!!!
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
Lackki
őstag
most van az AMD silver osztás alien oldalon!
Privátot hamarabb észreveszem
-
Wizard of Oz
aktív tag
Never Settle osztás most megy ám ifjakEhh.
[ Szerkesztve ]
Steam: TheWizard0fOz || Pay no attention to that man behind the curtain!
-
Heavyrain
őstag
Kulcsosztás van!
[ Szerkesztve ]
-
-
morvaigaben
tag
válasz Heavyrain #73184 üzenetére
Mire kattintottam a GET KEY-re már csak 48-at írt.... XD Pedig 19:58-tól figyeltem. Hát erről lemaradtam sztem...
Update. EZT NEM HISZEM EL!!!
"Congratulations, you've successfully been assigned a key for the AMD Never Settle Forever Silver Key Group Giveaway: "öröm bódottá
[ Szerkesztve ]
"Yo mama's so poor that she can't even pay attention......" - Eric Cartman | Battletag: Gabe#2489
-
Hunbeast87
senior tag
válasz Lackki #73182 üzenetére
Köszöntem az infot, amúgy mennyi kulcsot osztottak/osztanak ki most?
Hozzátenném, hogy mikor olvastam a fórumos kiírást, akkor kaptam róla emailt is, mert éppen elkezdett "visítani" a telefonom.
(#73187) morvaigaben: Grat!
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
gszp
tag
válasz Wizard of Oz #73183 üzenetére
Rohadjanak meg, és nem küldtek semmilyen értesítést. Nem is nyertem, hiába volt kiírva még 48 kulcs.
#73191: Nem küldtek, ha mondom!
[ Szerkesztve ]
-
MerLinh
senior tag
nekem sem küldtek értesítést, elég érdekes lesz ez így
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
warcat
veterán
Hagyjuk már, 20:05 re van dátumozva gmailben,ez így semmit sem ér.
De mivel csak 100-at osztottak,ez így tényleg esélytelen,múltkori alkalmakkor 250 db volt.[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
wesker24
senior tag
Vazze nem is értesíttek hogy kulcs osztás van mikor néztem még azt irta ki hogy 88 Keys left !
Mire rámentem hogy Get keys már kiírta hogy elfogytak a kulcsok !
I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !
-
djculture
félisten
Aki kapott gondolja meg hogy sniper elite 3 anyázó csoportjába szeretne e kerülni
-
Heavyrain
őstag
Észrevettem,gyorsan mindhárom profilommal kértem kulcsot,de nem kaptam semmit.
Szóltam a tesómnak,ő 1-2 perccel később kért egy kulcsot és rögtön kapott -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Használt ASUS H87 pro, Intel i5 4670, HD Graphics 4600, 112 Gb SSD, 1 Tb HDD, 16 Gb RAM, Windows 10
- Lenovo Legion Y540 gamer laptop
- Bontatlan iPhone 15 PRO 512GB 1 Év Garancia
- LENOVO - ThinkPad / IdePad (90W - 20V - 4.5A)-45N0499 / TÖLTŐ - Újszerű - EREDETI - NEGYEDÁR ALATT !
- ADATA XPG Lancer RGB 16GB DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest