Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sagem
addikt
válasz DeFranco #14376 üzenetére
Nemtom, kétélű fegyver, erre meg sokan mondják azt, hogy csak és kizárólag az extra akciós áron szerezte volna be egyébként is xy játékot, szóval ha nem lett volna kiárusítás, akkor még annyi bevétele sem lenne a fejlesztőknek.
Én inkább azt nem értem, hogy mi a búbánatos fenéért kerül annyiba, vagy sokszor többe egy játék digitális változata, mint a polcról levehető. Persze értem én, hogy a digitális terjesztésnek is vannak költségvonzatai, de nem hiszem, hogy ugyanannyi vagy több lenne, mint a dvd nyomós, dobozolós, szállítgatós, sok kézen átmenős módszernek..
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
sagem
addikt
Egy hónap szerintem is kevés, a Torchlight 1 is jól tartja magát értékben, s ahogy írtad is a második rész mellé adják az első részt is, így nem valószínű hogy hamar kapna egy akciót..de az első rész árát valszeg alaposan megvágják hamarosan.
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
sagem
addikt
Én nem parázom, de csak azért, mert netkártyát használok, szóval mindig csak annyi pénzt mozgatok rá, amennyi az éppen aktuális vásárláshoz kell, így ha akarnak sem tudnak vele visszaélni. Egy ilyen kártya igénylése a legtöbb helyen ingyenes, az éves díja meg szinte semmibe nem kerül
-
sagem
addikt
Ha a Gamersgaten veszek egy Steames játékot, akkor arra nincs lehetőségem, hogy a steames tárgytárolómba varázsoljam? Szóval "csak" aktiválni tudom, vagy emailen keresztül elajándékozni valakinek a kulcsot -ha nem használtam fel-, igaz?
-
sagem
addikt
válasz Wolverine #14569 üzenetére
+1 az FM javára, szerint az sokkal inkább "klasszikus" manager játék, a fifa inkább a kommerszebb vonalat képviseli, de mondjuk ha valaki szereti a műfajt annak mindkettő jó
-
sagem
addikt
-
sagem
addikt
válasz Amantius #14734 üzenetére
A guruban pár éve (nem emlékszem pontosan) volt rendes, dobozos kiszerelésben Mass Effect is, az is bőven megérte az árát (olcsóbb volt újsággal együtt, mint csak simán megvéve a játékot). Szóval tényleg vannak nagyon jó ajánlataik is, olyan ez, mint a steames napi deal, a legtöbb kuka, de néhány ékkő is akad közöttük
-
sagem
addikt
A commandost is be lehet majd váltani vajon?
-
sagem
addikt
Egen, de ha abból indulunk ki, hogy a steamnek és az Originnek is mennyi nyűgje van, pedig ők "cseppet" több pénzmaggal rendelkeznek.. Ettől függetlenül, még mehetne normálisan a dolog, sőt én a helyükben elsősorban a zökkenőmentes szolgáltatásra gyúrnék, aztán jöhet a többi.
-
sagem
addikt
Plusz lehet kombózni a beváltott játékokat a kuponokkal is, szóval tényleg megéri gyűjtögetni, semmibe nem kerül (még letölteni sem muszáj őket)
-
sagem
addikt
-
sagem
addikt
Hej, ilyenkor sajnálom, hogy nem kezdtem el előbb gyűjtögetni az ingyenes GmG játékokat, no de sebaj, ne legyünk telhetetlenek ugye Előbb vagy utóbb majd a két Hacker Evo játékot is be lehet pörgetni gondolom
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
Páran régebben írták, hogy egy-egy játéknak a digitális változata mellett jó lenne a dobozos verzióját is magukénak tudni, nekik talán hasznos lehet ez az oldal -> [link]
1-3 fontig terjedő ársávban lehet venni nem használt (csak kibontva lettek, a dvdk nem használtak) játékokat CD KULCS NÉLKÜL (szóval leginkább csak eredeti dobozok, a polcra, esetleg néhánynál offline játékra)
Magyarul: a cd kulcsokat eladták online, de a dobozra, korongokra csak addig volt szükségük, amíg kiszedték belőlük a kulcsot, így most ezeket is árulják. Vannak szép példányok köztük
-
-
-
sagem
addikt
válasz csaba951 #17918 üzenetére
egen, ha meg még tovább boncolgatjuk akkor még rosszabb a helyzet pl. Sid Meier's Civilization V: Game of the Year Edition 50 dollár.."cseppet" olcsóbban is megkapja az ember...
-
sagem
addikt
válasz SenorGrande #18235 üzenetére
Win8-ra ha minden igaz jönnek majd ZEN Pinball (Pinball FX2) asztalai is, magyar fejlesztés, és állaaaat..a legújabb azt hiszem a Plants vs zombies asztal
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
Language: English, French, Italian, German, Spanish szóval nem, de letölthető külön
katt felelősséget nem vállalok érte egy fórumban találtam a linket (de valszeg ha rákeresel te is találsz)„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
-
sagem
addikt
Megvéve, zseniális pakk nekem már csak a Broken Swordok miatt is..de a wormsok is Majd Happy Hour alkalmával veszek megint, így lesz olcsó pakkom, ha valaki szeretne szóljon (4 felé osztódik a ár)
-
sagem
addikt
válasz SenorGrande #18425 üzenetére
wow thx, be is zsákoltam. Imádom a GmG-t, az ingyen játékok beváltásával (meg a kuponokkal) a Steames Maffia II és a Metro 2033 összesen 1,5 euróra jött ki..
-
sagem
addikt
Ha PVP is játszik akkor: League of legends..gyakorlatilag 1-5 személyig lehet együtt játszani, mások ellen. Rpg elemek vannak benne, és nem agyatlan kategória, mert tudni kell a karakterekkel játszani, ismerni kell a fejlesztési lehetőségeket, képességeket, s persze együtt kell dolgozni a csapattársakkal, ja és free.
-
sagem
addikt
válasz wanted5 #20392 üzenetére
Indiában némely játék (az újak is) aprópénzért mennek, csak arra figyelni kell, hogy van ami nem region free.
Ha már itt tartunk: ha valakinek van Indiai "kapcsolata" szóljon már legyen oly kedves, egy Football Manager 2013-at szeretnék, ami náluk, teljesen legális boltból vásárolva dobozosan kerül aprópénzbe..http://www.flipkart.com/ <- (csuda árak) nekem csak a kulcs kéne (mert hogy regionfree, angol, és steames), de sajnos csak Indiai címre szállítanak :
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Revolut
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Call of Duty: Black Ops 6
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ingatlanos topic!
- NASCAR
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest