Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
tipuka
addikt
válasz Mr.Csizmás #129545 üzenetére
ilyen pubg-ben is volt, hogy mentek az uaz-zal max sebességen és közben lőttek ki instant fejeseket egy m249-cel élmény volt átélnem
[ Szerkesztve ]
-
tipuka
addikt
válasz Mr.Csizmás #129543 üzenetére
ezt nem is tudtam, köszi, hogy mondtad cicus.
egy-két haver nagyon nyomja mostanában, nekem meg egyik kedvenc bf-em, csak régen nem volt rá keretem..., ...na mondom majd most ha már van kivel tolni most, akkor beruházok rá, de most bizonytalan vagyok, mert cs:go-t is hanyagolom kicsit. -
tipuka
addikt
sziasztok,
bf4-et prémiummal hol érdemes mostanában vásárolni? gg.deals és istheranydeal oldalakat már néztem persze, de elég magas árakat találtam. csak a plusz mapok miatt gondoltam a prémiumosat behúzni.
(sima bf4-et láttam csak értelmes áron 5.89€-rt a cdkeys-en, ami számomra vállalható szürkebolt.)[ Szerkesztve ]
-
tipuka
addikt
Sziasztok,
GTA 3-hoz el tudja valaki légy szí linkelni a 16:9-es képarányúvá varázsolós letöltéses oldalt? Régebben volt már itt valamelyik csoportban többször is, mindenféle rockstar játékok meg nfs-ek így lettek 16:9-esek torzítás nélkül. Csak most egy 2200g-s gépen vagyok kénytelen játszani, így nézelődök milyen régi játékokkal tolhatnám, amit el is bír 1080p@75fps-sel. Köszi előre is.
-
tipuka
addikt
Én kb nullán leszek, köszi ,hogy linkelted. Nem tudtam, hogy el lehet költeni R6 7 napos boosterre
A 440 pontjaimból kijön 3db (1db 140 pont)Ha megveszem a boostert, akkor ráérek később aktiválni vagy már be is aktiválta nekem? Csak, hogy mikor vegyem azért kérdezem.
[ Szerkesztve ]
-
tipuka
addikt
válasz cskamacska #125964 üzenetére
köszi szépen, behúztam
-
tipuka
addikt
gameladennél nem tudom ki tervez venni játékot, részemről nem ajánlott, plague inc. evolved -et vettem ott nemrég, tegnap el lett távolítva a játék a fiiókomról... egy refundot remélem sikerül összehozni, bár sokat nem remélek.
-
tipuka
addikt
válasz TheNewDawn #125128 üzenetére
Tekkent szerintem is .
-
-
tipuka
addikt
válasz Cheesus #123009 üzenetére
Én a CIV6-tal meg a CIV5-tel is játszottam, mindkettőnél az éppen aktuális fullosal (sajnos én egyben leülöm a 12 órás menetet, nálam nagyon igaz a "csak még 1 kört" dolog ), mindkettő nagyon jó. Ha jól megy az angol, akkor már csak az ára miatt is CIV5 fullosat vedd, a Civ6-ra most jött ki olyan 99%-os magyarítás, aminek nagyon megörültem (szinten minden magyar), ezért én Civ6-ozom ezerrel.
-
tipuka
addikt
Bocsánat ,hogy ide írok, de a COD4-es topikban ki tudja, mikor írnak.
Akik tolják a COD4-et PC-n... Srácok, mi lehet a gond? battle-net kliensből indítom a COD4 -ot, és annyit ír betöltés után, hogy : " please restart the game using the battle.net app" - és nem enged tovább, ötletem nincs, mi a baj. -
tipuka
addikt
Srácok. Tolja valaki a Raft-ot vagy jobban utána lesett?
Egész nyugis játék a Rust-hoz képest, ahol , ha nem vagy 24/7 online lerohannak és kifarmolnak , mire felkelsz vagy hazaérsz délután. (ezt tapasztaltam ott bő 100 óra alatt). Ha valaki jobban képben van, multit terveznek bele, mint pvp vagy valami hasonlót? Mert az tetszik, hogy bárki csatlakozhat hozzám a tutajomra és együtt építünk, gyűjtünk, cápát ölünk, de 20 euróért ezt keveslem, hiába early acces. -
tipuka
addikt
válasz micafighter #117370 üzenetére
akkor én már nem is írok
-
tipuka
addikt
válasz Bluerainbow #114753 üzenetére
-
tipuka
addikt
-
tipuka
addikt
válasz micafighter #113864 üzenetére
vicc az egész, kenjék a hajukra ennyiért
-
tipuka
addikt
néztétek az ARK új árát steamen ?
-
tipuka
addikt
válasz FollowTheORI #104410 üzenetére
én a Coopot hiányolom a játékból, jó lenne együtt darálni.
-
tipuka
addikt
válasz micafighter #103130 üzenetére
mikor jönnek az új gen.-es kártyák?
-
tipuka
addikt
tényleg, akkor far cry 4-et meg tudom venni nuuvemen? ( alap, sp, gold)
[ Szerkesztve ]
-
tipuka
addikt
én nem kaptam semmilyen kulcsot, de ott van a raktáramban a béta, most letöltöm, akkor szotyi van?
-
tipuka
addikt
válasz DrTechnoid #97396 üzenetére
örülök neki, de attól mi még nem leszünk gazdagabbak.
-
tipuka
addikt
válasz FollowTheORI #94992 üzenetére
engem csak az áruk zavar. ennyit nem tudok egyszerűen megelőlegezni nekik... persze lehet megérik az árukat, de na
[ Szerkesztve ]
-
tipuka
addikt
srácok nem maradt valakinek Stalker-ja a GOG-osból? sajnos nem sikerült hozzájutnom időben... saját felhasználásra, játszásra szeretném. köszönöm előre is, ha van valakinek.
-
tipuka
addikt
válasz cskamacska #91602 üzenetére
A CIV 5 Completét nem engedi a kosrába tenni.
Attól függetlenül , ha egy "rokon" megvenné nekem, akkor be tudnám aktiválni? Vagy régió korlátos a játék, nem csak a vásárlás?
Csak az alap játék van még meg és régóta éhezem egy complete-ra . -
tipuka
addikt
Beszáll valaki hozzám? A 15$-s pakkot venném meg, ha megvagyunk rá.
Nekem nem sok minden kell, többi szabad minden.
- Hitman: Absolution
- Tomb Raider
- ThiefHa van jelentkező a Sleeping Dogs-r-a meg a Deus Ex-re, akkor már hajlandó vagyok megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest