Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViharVadász
őstag
GMG-n az Alan Wake -75%-os akciót kapott, Steam-en aktiválható! [link] -75%-os áron $ 7.49
GMG20-PJFEW-Y16HK kuponnal az ár $ 5.99[ Szerkesztve ]
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
ViharVadász
őstag
Végre megjelent az új Humble Bundle, http://www.humblebundle.com/
-
ViharVadász
őstag
válasz Psychonaut #28964 üzenetére
Nálam szerencsére megvan minden követelmény
De remélem nem lesz megint az, mint múltkor, hogy megvolt minden követelmény, aztán mégsem voltam jogos kivenni a játékot[ Szerkesztve ]
-
ViharVadász
őstag
válasz Mardel #28971 üzenetére
"Múltkor elvileg azért volt a nagy hercehurca mert nem írták le és sokan nem is tudták, hogy a Check your reward gombra kell kattitnani, hiába teljesíted a feltételeket, csak úgy nem lehetett kivenni."
Nálam meg volt minden, rá is mentem és akkor jelezte, hogy nem felelek meg valamelyik kritériumnak. Sokaknál ha jól értelmeztem az angol szövegeket, szintén ez a probléma állt fent. Mikor rámentem én arra a gombra, kiírta, hogy 3 óra múlva jön egy állapotfrissítés, hogy most engedélyezett-e nekem a Stacking játék kód megszerzése. No de itt az volt a gond, hogy vagy 10 perc alatt elhappolták az egészet"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
ViharVadász
őstag
válasz Amershan #29308 üzenetére
Sokszor le is fagyott az oldal, ez mondjuk az ingyen játéknak köszönhető szerintem Mikor láttam, hogy végre én is kiválthatom a kódot, vagy 1000x nyomtam meg a "Claim" gombot, de nem reagált 10 perc múlva láttam, hogy már rég kiadták nekem, csak amilyen lassú volt az oldal, olyan lassan reagált a kérésemre
-
ViharVadász
őstag
válasz Arkennys #29618 üzenetére
Szerintem nem is az a gond, hanem, hogy csak a plusz sor miatt aktiváltad, azaz, hogy teljes értékű legyen az account. Holott lehet valaki olyan aktiválta volna, aki játszott is volna vele. Szerintem ők így gondolták.
[ Szerkesztve ]
-
ViharVadász
őstag
válasz Arkennys #29620 üzenetére
Így, hogy részletezted, hogy lesz vele játszva, szerintem az esetben el is van vétve szerintem ez az ügy (de persze erről nem én döntök ). Csak gondolom azért kaptad ezeket a kommenteket, mert az első hozzászólásodban, mint mondtad is, félreérthető volt a mondandód, és erre reagáltak.
[ Szerkesztve ]
-
ViharVadász
őstag
[Age of Empires Legacy Bundle]
Tartalmazza a hamarosan megjelenő Age of Empires II HD Edition-t, illetve az Age of Empires III: Complete Collection-t.
Ár: 24,99€ (A csomaggal így 10,59€-t spórol a vásárló). Szerintem ez elég korrekt ár így[ Szerkesztve ]
-
ViharVadász
őstag
válasz alratar #31241 üzenetére
A Wallet csak annyit von le a számláról/kártyáról amennyit megadsz a felajánlott összegben. A Wallet nekem ki szokta általában írni a Megerősítés gomb előtt, hogy euróban körülbelül mennyit von le(persze ezt csak akkor mutassa, ha dollárban adtad meg az összeget.) Röviden: nem von le semmivel több pénzt a kártyáról, mint amennyit megadtál.
[ Szerkesztve ]
-
ViharVadász
őstag
A Company of Heroes 2 alapcsomag 79,99 euróért is best buy?
-
-
-
ViharVadász
őstag
Aliens: Colonial Marines -75% akció, így 5 euróra jön ki.
[ Szerkesztve ]
-
ViharVadász
őstag
válasz szami777 #39123 üzenetére
Állítólag az egyik hatalmas patch valamennyit javított a játékon (a grafikán, illetve a MI-n is), de még így se a legjobb játék.(Legalábbis ilyeneket olvasok, hallok). Én nem tudok sajnos mit mondani, mert nem játszottam ezzel a játékkal . Esetleg mások talán tudnak róla konkrétabbat mondani
[ Szerkesztve ]
-
ViharVadász
őstag
Állítólag Magyarországon még nincs érvényben ez a pénzvisszaigénylés. iPon-t idézve: "A pénzvisszatérítési garancia egyelőre 20 országban működik (nálunk még nem), de az EA ígérete szerint világszerte mindenhol elindítják szeptember végéig."
-
ViharVadász
őstag
válasz Robo sapiens #55763 üzenetére
Csak lengyel régiójú felhasználó tudja aktiválni a játékot. Tehát lehet, hogy nem engedi beaktiválni a profilra.
[ Szerkesztve ]
-
ViharVadász
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Hálózati / IP kamera
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- PlayStation 5
- PlayStation 3
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest