Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
i2k
őstag
válasz maross #149259 üzenetére
Support Pack.
Kell részletezni?A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Zó
aktív tag
válasz maross #148493 üzenetére
Van offline installer GOG-on, ha van is baj a klienssel, csak emiatt nem szükséges warezig futni. Többnyire, mert megeshet, hogy az alacsonyabb verziószámú, nem tudom, hogy ez a warezra is áll-e.
Amúgy több száz letöltés során nekem nem volt problémám a Galaxyval, de sajnos úgy érzem, hogy a többi kliensgyártóhoz hadonlóan sosemfogják utolérni a Steam évekkel ezelőtti állapotát sem.
-
Crus
őstag
válasz maross #148019 üzenetére
Készséggel elhiszem, de irgalmatlan mennyiségű deckbuilder cucc van Steam-en, ahogy láttam köztük elég sok jó. Gondolom ez a legjobb. Hát ok.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
i2k
őstag
válasz maross #147278 üzenetére
Bizonyára a lengyelek is csak légből szedik az infóikat:
[link] Girls join the game and change the rules! - ez volt 2021-ben.
Most újra ezt a progit indítják be."Launched in 2021, the Girls in the Game! program was developed in parternship between CD Projekt Red and the Polish-based non-profit Perspektywy Educational Foundation – who per their official website, dedicates a large portion of its attention to “promoting participation of women in the STEM education is the main specialization” – as an apparent “response to the gamedev industry’s demand for talented women.”"
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz maross #147273 üzenetére
"ugy nem lenne hirerteke"
Nem hiszem, hogy pusztán a hírérték miatt csinálják. Ahogy a Ubisoft sem.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
FunPro
őstag
válasz maross #147144 üzenetére
Sajnos nem teljesen. Nem akartam leírni a teljes konfigot, hogy ne fárasszam annyira a publikumot.
Processzornak egy i5-6500-at raktam bele. Jó processzor, de olyan lapot kellett volna választanom, ami fel tudja turbózni. Így már szerintem az első évben megizadt egyes játékok alatt. Aztán, tápnak sem vettem a legnagyobbat, épp a minimumot az 1060-hoz. Ram volt 8 giga, az ssd egy minimum sata kingston.
És pont itt voltam meglőve eddig, mert például szívesen váltottam volna egy jobb i7-re, de azok használtan is viszonylag sokba kerültek. Amelyik modell olcsó lett volna másodkézből, annak a teljesítményét elértem volna egy új lap + processzor kombóval. Ha már jobb lett volna a proci, akkor kellett volna egy nagyobb táp és talán egy jobb hűtő. Csak ezek után jöhetett volna a jobb gpu, de így már kb. vettem egy új gépet. Ami fixen belekerült a gépbe utólag, az plusz 8 giga ram és egy m2 ssd. A gép építésénél nem gondoltam a jövőre, és ez hiba volt.
Most például az új ramok frekvenciáján spóroltam, majd kiderül, hogy ez mennyire volt hiba (csak 5600-as ddr5).
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
-
i2k
őstag
válasz maross #146631 üzenetére
Személyes:
Az utóbbi időben, és a meleg miatt is, nem sok kedvem van a hosszú címekkel bajlódni - amiket eddig el is kezdtem, azokat hanyagolom, amikre ránézek és már tolnám az "install"-t elvetem, mert túl hosszúak... (Tegnap épp arra gondoltam, hogy valami tetris-like játékot kéne beszereznem...)
...Szóval, van helye ezeknek a töményebb (és talán emiatt szórakoztatóbb) 5-6 órás címeknek is.
Szerintem.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Crus
őstag
válasz maross #145569 üzenetére
Gyűlölöm a blurt... nekem a képen ne maszatoljon el senki semmit. CA = Kromatikus aberráció. Na ezt viselem el a legkevésbé. Minden értelmes fotózással és operatőri munkával foglalkozó szakember kerüli, mindent megtesz érte, hogy ne legyen ott a végeredményen. Erre a játékipar barmai néha úgy teszik bele játékokba, hogy azt ki se tudod kapcsolni. (Ugye From Soft?)
Nem igazán értettem a készítőket, hogy miért gondolják azt, hogy az elcseszett letterboxtól szebb lesz a játék. Elvileg amúgy ez azért van benne, mert a használata nyilván jótékony hatással van a frame-re, így gyengébb vasakon is értékelhetőbben tud szaladni... ellenben kicseszés azokkal, akik bírnák vassal. A film grain szerintem több, mint ciki, főleg egy olyan játékban ahol nem kell elfedni semmit, mert gyönyörűek az alapok.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Crus
őstag
válasz maross #145565 üzenetére
Alap, hogy CA és Blur off, fel sem merült bennem, hogy ezeket PC-n ne kapcsolná ki bárki, akinek kedves a szeme világa. Hogy konzolon erre nincs megoldás, az legyen az ő bajuk.
Szerk.: Ezeket is kilőttem természetesen...
- Lens Distortion
- DoF
- Vignette
- Film Grain[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz maross #144424 üzenetére
Hát, ha még csak ez segítene... legendákat zengenek a "Final Fantasy sztori" kuszaságáról és fragmentáltságáról.
Igen, tudom, hogy nem egységes - és talán épp ez az, ami elrettenthet sokakat attól, hogy "beleálljanak" a sorozat megismerésébe.
Engem legalábbis biztosan - és ebbe az is beleszól persze, hogy szanaszét vannak szórva platformokra is a részek.***//Érthetőbben: a rajongók szerint egyes platformok régi verziói jobbak, mint amik PC-re lettek átrántva.
Külön Youtube fiókok foglalkoznak a témával. Egyikbe bele is futottam, de - sajnos - nem mentettem el.[ Szerkesztve ]
-
Crus
őstag
válasz maross #143863 üzenetére
Akkor tuti más játékkal játszottunk, mert az én verziómban volt quick travel, miután persze elértem adott városba.
Nekem viszont magasak voltak az elvárásaim, mert boldog-boldogtalan csatakosra puszilgatta és utána letolni kifejezetten nagy csalódás volt.
-
Crus
őstag
válasz maross #143859 üzenetére
Az AC1 volt a játék, ami gyönyörű volt, csak játéknak volt trágya szerencsétlenje.
- Alapvetően egy lopakodós játék kéne legyen, de igazából egy 2 gombos trancsírhegy...
- A harcrendszer gyenge, prosztó, bazári. Pl. ha lockolsz egy ellenfelet akkor is kínosan gyakran megesett, hogy a közelben levő civilt ütötted, pár esetben ebbe bele is halnak, amit persze energiaveszteséggel torolt a gém'.
- Kamerakezelést gondolom a Fromtól nyúlták, sokszor a seggemet mutatta, és gyakran pont akkor nem engedte forgatni a kamerát, amikor az életem múlt rajta.
- "Vicces" volt amikor counterre biztatott a játék, de azt még meg se kaptad... lol.
- Konzolok nem bírtak vele... néha 10 frém...
- Felejtetetlen koldussereg, akiktől lépni nem lehet, de ha ütöd őket büntet érte a játék. Pénzt nem tudsz nekik dobni. Lál.
- Ez a szerencsétlen nem tud úszni, de a 25 méter magas toronyról bármikor beveri magát a szalmásszerkérbe...
- Idióta respawn, amihez meghalnod sem kell, csak elmenni 30 métert.
- Mellékküldetések. Repetitív f0s az összes. Pl. Zászlószedés időre, ölj meg 5 perc alatt 5 templomost és tsai szintű agyhalálok.
- Száninulla A.I. Tömegeket megölsz, blend majd nem történt semmi, miközben a hullákat taposod magad alatt.
- De alapvetően a fő szál is önismétlések sorozata.
- Ilyen reggel nekiülsz, estére végzel vele cucc... repetitív rettenet vót', de legalább rövid vót'.
- Az első 3 gyilkosságig volt érdekes... de utána újra u.a. megismételtetik veled még jó párszor.
- De szép vót', eléggé, ez vitán felül áll.Ahogy írtam, a 2. részben gyak. az első összes ostobaságát kijavították.
Origins esetében az az egyik nagy változás, hogy a játékmechanikák jelentős részét beszántották. Többek között az korábbi már értékelhetetlen 2 gombos harcrendszer helyett egy jóval dinamikusabb és érdekesebb harcrendszert hoztak el (adrenalin, evade, hárítás, erős, gyenge támadás, break stance, irgalmatlan mennyiségű fegyver). Behozták a madárkát is... Na meg nem mellesleg durván kibővítették a térképet és ahhoz képest, hogy "sivatag", elég jól meg is töltötték élettel és tartalommal.
Ha neked nem tűnt fel, hogy az Origins mekkorát változtatott, akkor javasolom indítsd el a Syndicate-et, majd utána nézz rá...
-
gyimger
őstag
válasz maross #143397 üzenetére
Hát már olyan sincs, hogy nő és férfi karakter, már csak "body type" 1 és 2 van. Szokjuk is meg gyorsan, hogy nő és férfi között különbség sincs és igenis ne nézzél szép nőket, kolbászosat nézzél és lehetőleg a gyereked is legyen meleg. Francért kell ezeknek a gójoknak szaporodni.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
cyberkind
félisten
válasz maross #141736 üzenetére
Nekem bejön, meg is vettem, de én mindig keresem a Fromsoftware gameplayt, ami miatt nehézkes minden, ami nem tőlük jön.
Zó
Ez meg a másik, ki nem állhatom a modern shootereket, kurva gyors az egész, nincs idő semmire, nemhogy élvezni, már csak ezért is brutál jó a Robocop, és ahogy írtam, ezt bátran odalehetne tenni a filmek mellé, ami nagy szó, az igazi Robocop sose volt egy fluid dolog, ott van a 14-es film, lehet azt nézni meg élvezni, egy lelketlen szar, nem sok köze van az eredetihez.[ Szerkesztve ]
-
FunPro
őstag
válasz maross #141635 üzenetére
gtx 1060 tulajként egyetértek!
Szeretem a kártyát! Jelenleg még engem kiszolgál, de nehogy már hozzam igazítsuk a jelenlegi generációt!
Ha tippelnem kéne, más hasonszőrű emberek sem várják el, hogy 4k ultrán tudják futtatni az Alan Wake 2-t, vagy bármit, ami az elmúlt 5-10 évben megjelent.
-
i2k
őstag
válasz maross #141635 üzenetére
Máshová írtam, de passzol a részlet:
"...a hírek alatt meg ugra-bugra a milliós (újonnan vett) gépekkel játszóktól."A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz maross #141189 üzenetére
Beletekergetve elég nehéz látni, hogy pro-kontra tolta a kritikát - az összegzésben erre jobban ráfekszik, megosztónak, de jobbnak tartja, mint a többi címük premierjét, a sok hiba ellenére hiszi, hogy nagyon sokan jól fognak szórakozni vele, és még védeni is fogják, hogy "lesz ez még jobb is" a patchek után...
-
csuvicsuva
addikt
válasz maross #140639 üzenetére
Ismerős. Hegyekben állnak a játékok, erre az új Harry Potter mobil játékot nyomogatom, persze emulátorral, mert eszi az akkumulátort. Most cseréltem telefont, nem akarom ideje korán kinyírni.
Tegnap 23 órakor elkezdtem a Strayt, na azt bitang nehéz volt ott hagyni.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
csuvicsuva
addikt
válasz maross #140636 üzenetére
Ú, a Vampire Survivorstól már Xbox topikban elment a kedvem. Amikor bekerült Game Passba, két "mé nincs 4K 60FPS" sírás között mindenki hozta a statisztikáit.
Egyébként lehet, hogy szimpla önmegtartóztatás, mert félek, hogy bejönnének és akkor nesze neked idő.
-
KISDUCK
addikt
válasz maross #140632 üzenetére
Az nem mozgat meg, de elég occónak tűnik, majd nézek róla gameplayt hátha megfog . Most gondolkozok azon hogy elálljak a vásárlástól, mert a dungeons 2 első ránézésre nem tetszik. A 3-at végig nyomtam minden dlc-vel, de nagyon más a játék felülete, irányítása és ezt így nem érzem bejövösnek.
-
csuvicsuva
addikt
válasz maross #140242 üzenetére
Én mondtam, hogy ingerszegény környezetben élek. Ha nem tetszik, azzal nem tudok mit kezdeni, de te legalább leírod, ezért pedig👍. IRL ez ugye az ember háta mögött szokott menni, mint alant kifejtettem.
Szerk: oh wait, nem IRL vagyunk.🤦♂️
Crus #140241: nem tudsz megbántani, zenbuddhista szamuráj seggfej vagyok. Ha lehugyoznak, akkor is mosolygok.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz maross #139495 üzenetére
* [KLIKK] - "PC gamers are getting fed up with one shitty port after another"
By Wes Fenlon published February 17, 2023"Everything comes to PC now, but it sure feels like there's something wrong with practically every major release."
~~~~
* [KLIKK] - "Star Wars Jedi: Survivor Steam reviews hit 'mostly negative' as players slam performance issues—'F*** us PC gamers right?'"
By Joshua Wolens published about 1 hour ago"I imagine that a few months and several patches from now, Jedi: Survivor will run just fine, and cease being (in the words of a player called Santiago Santiago) "Star Wars CPU Survivor". But it's a rank absurdity that so many big-budget games from multi-billion dollar companies just keep releasing like this. Whether it's the Final Fantasy 7 Remake, The Last of Us, or Star Wars Jedi: Survivor, publishers keep asking full price for games that clearly aren't done yet. It's got to stop."
-
gyimger
őstag
válasz maross #139495 üzenetére
Lasztófasz után egy újabb gyöngyszem. Apró lépésekben le kellene szokni az előrendelésekről. Rögtön prioritás lenne az optimalizálás, ha nem vennék ennyien.
Erről a Cyberpunk jut eszembe, ami soha nem mossa le magáról azt, ahogyan indult, mégis a megjelenést követő napokban már azzal villogtak, milyen sokat eladtak belőle. De nem baj, egy-két év és tökre játszható lesz."The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
FunPro
őstag
válasz maross #138953 üzenetére
Most szabin leszek, lehet adok az arcane-nek is egy esélyt, mert igen, azt is mindenki dicséri.
A witcherből valamennyit láttam (lehet mindet), az sem volt rossz valóban. D&D-ből nem is tudtam, hogy van!
Még a múltkor a castlevania-t is elkezdtem, de az úgy megakadt. A dota animének is csak az első évadát láttam. Múltkor néztem, hogy már abból is van vagy 4 évad.Viszont, ha a nier animét eddig kerülted, azt nagyon ajánlom! Vagy ha te is darálós fajta vagy, akkor majd akkor ajánlom, amikor kijön a teljes évad.
Igazából olyan, mint a játék. Szép, megható, vicces, nagyon jó a zene...
Szóval nagyon művészi!I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
Crus
őstag
válasz maross #138888 üzenetére
Teljes áramtalanítás után jó, de az észrevétel jogos, ez így PS 4.5 jó indulattal. Imádom azt a művészi kreativitást egyébként, hogy japánban úgy gondolták, hogy a pocsolyába érkező esőcseppek lilák kellenek legyenek. Ha magyar lenne a dev. team, azt mondanám, hogy elvakult Újpest junkiek a fejlesztők, de szerintem egyszerűen csak elmebetegek.
@Cyberkind:
A minőségtől van is rettegnivaló, utána a kevesebb zavaróan harap.
@i2k:
Már olyan videót is láttam, hogy x50-es GPU-kkal nézték, meg IGP-vel és megy, szóval nálad szakítani fog... ha más nem akkor a CTD :-/
-
csuvicsuva
addikt
válasz maross #138862 üzenetére
Nem, de mint írtam, nem is volt túltesztelve a két új hardver, ez a shader compile megoldás pedig számomra teljesen új. Mit nem lehet ezen érteni?
Új AMD driver felrakva, plusz hotfix, plusz fsr2 kikapcsolva, 10 perc után még nem fagyott le.
-
csuvicsuva
addikt
válasz maross #138856 üzenetére
Nézd, az ember soha nem tudhatja. Most szidhatnám itt naponta ötször a Sonyt, a Naughty Dogot, az Iron Galaxyt, de azzal nem lennék beljebb. A kártya pár napos, három játékot indítottam el pár percre.
Próbálom kiszűrni a lehetséges hibákat. Most teszteltem éppen a memóriákat (no problemo), utána jön a proci. Ha esetleg túlmelegedés miatt lövi le, akkor oké. Ha nem, akkor várunk, mert mi vagyunk a kevésbé szerencsések.
Közben AMD kiadott egy külön drivert, hátha.
Imi: ja, akkor hagyjad, nehogy aztán a te géped vágja tönkre.
Crus: főváros közelében laksz? Nem adod kölcsön a konzolt a két játék miatt? Megbízható vagyok és még letétet is fizetek.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz maross #138856 üzenetére
Az Iron Gaylaxy próbálkozik - jött már a 2. Hot fix is... (Tippem) 5-10 darab ilyesmi, és akkor már mindenki megelégedéssel fogja játszani, és a játék értékelése is "Mostly Negative" (39%)-ról felugrik Mostly Positive-re (70-80%).
//szerk.:
"The Last of Us Part I v1.0.1.6 Patch Notes
A new hotfix for The Last of Us Part I is now live. This update addresses fixes that improve memory, performance, and more.
* Decreased PSO cache size to reduce memory requirements and minimize Out of Memory crashes
* Added additional diagnostics for developer tracking purposes
* Increased animation streaming memory to improve performance during gameplay and cinematics
* Fix for crash on first boot"[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
válasz maross #138722 üzenetére
Persze, nem is estem kétségbe egyelőre, azért is hagytam tegnap este, mert Hogwarts elvonási tüneteim voltak.
Azért a kártyára, meg az SSD-re is küldök egy tesztelő progit, ha valamelyik problémás, még most derüljön ki.
HDR-re visszatérve: szóval a tévé 60 Hz-es, 8+2 bites panellel. Minden, mindenhol, mindenkor engedélyezve, mégis azt írja, hogy nem. AMD driverre gyanakszom, előző kártyámmal jó pár éve már a 60 Hz-hez is egyedi értékeket kellett megadni.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz maross #138396 üzenetére
Na, akkor nem csak én bénázok. Minden egyes preloaddal így jártam. Újra leszedi a játékot. Egyszerűen nem értem mi értelme van így a preloadnak. 3-4 játékot próbáltam ki így, mindnél ez jött elő.
[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
Crus
őstag
válasz maross #138003 üzenetére
"Átlagos fiatal lány." - Hát nem. Jártak ezek odakint? Az Insta és TikTok őrület miatt, ha kell 3 kiló mázt kennek magukra, de az összes Palvin Barbara mása akar lenni. Ahogy Aloy kinéz úgy a pékségek hátsó berkeiben lehet látni a dagasztó gép mellett lányokat. Egészen biztos, hogy egy zömmel férfi játékosoknak szánt karit egy kicsit kívánatosabbá tettem volna.
-
i2k
őstag
válasz maross #138003 üzenetére
"A mennyire nem szep eros tulzas."
Nem szólnék, ha ezt nem írtam volna:
"Ezért is volt sokkoló - számomra! -, hogy Aloy mennyire... nem szép... egy olyan közegben, ahol ezt nem nagyon szoktuk meg: a digitális világokéban."
-
FunPro
őstag
válasz maross #137824 üzenetére
Na, az is rohadtul bejönne. Azt még soha nem próbáltam.
Viszont, hogy őszinte legyek, ha ezen a ritmus vonalon maradok, akkor vr fejlesztés helyett én lehet inkább egy rocksmithre neveznék be.
Régóta meg szeretnék tanulni gitározni. Tisztában vagyok vele, hogy a rocksmith erre nagyjából alkalmatlan, viszont az is jó bulinak tűnik.
Annyi tart vissza, hogy kell venni hozzá ugye egy hülye kábelt, kell venni hozzá egy elektromos gitárt, és még a játékot is meg kell venni a hozzá tartozó zenékkel. Továbbá nem tudom, mikor sikerül annyira helyrerakni az életem, hogy nekiálljak gitározni tanulni.
Jó a rocksmith-t ez továbbra sem zárja ki, csak idegesítene, hogy itt egy gitár és nem gyakorlok rajta.
-
cyberkind
félisten
válasz maross #137610 üzenetére
Pedig nem ennyire szép. Ami tuti, hogy változik, az a főhős, ő kap végre szinkront, az ellenfeleket lehet majd ezernyi módon vágni, és ami még állítólag készül, hogy az egész hajó real time bejárható, nem kell vonatozni töltés címszóval, ha pedig ez igaz, akkor bele kell nyúlniuk a sztoriba is.
-
ayo
veterán
válasz maross #137206 üzenetére
én azért régen bírtam ezeket, de jó ideje már nem tudtak az újabbak lekötni. gemcraftot én is bírtam, de sztem már minden fontosabbat kimaxoltam
Defendtron az milyen, azt nem ismerem.
DrTechnoid: anno valahogy megtalált a kiadó, azaz a blogot és adott nekem belőle kulcsot, az tényleg jó játék A The Dishwasher: Vampire Smile is jó cucc tőlük (abból is kaptam), ha szereted az ilyen véres akció cuccokat.
http://jateknaplo.blog.hu
-
reelc
veterán
válasz maross #137206 üzenetére
Nekem a Bejeweled szerűekkel (3 match) van régi kapcsolatom.
PC-n. Mobilon nem játszok.Tower Defenset nem sokat próbáltam.
A Defense Grid tetszett egy ideig.[ Szerkesztve ]
-
vorosmarti
senior tag
válasz maross #136564 üzenetére
Es mitol lett ennyivel lelektelenebb? Csak 2-3 orat jatszottam vele, odyssey volt eddig a kedvencem, ez se tunt sokkal rosszabbnak.
Tudom h szubjektív szakma a gaming, és nem is tudok egyértelmű választ adni. Elég erős AC fan vagyok, közel 200 órát töltöttem Egyiptomban és Görögországban is egyenként, mindkettőt maxoltam, sztem minkettő briliáns (amennyiben kicsit is OCD-s beállítottságú vagy). Bár a témáját tekintve az Originst jobban éltem, mégis az Odyssey lett sztem a jobb a 2 közül.
A Valhalla mire beindult, számomra végtelenül unalmas lett. Szép a világa, találtam benne olyan sidequest-et, ami lenyűgöző volt, de mégsem éreztem azt amit az előző 2 játék esetén.
Ami nekem nem jött be:
- nevetséges, meglehetősen időhúzó fejlesztési rendszer (400 környékén lehet a level cap valahol),
- összefüggéstelen sztori, kissé meglocsolva ludonarratív disszonanciával, amely miatt többször elgondolkozol rajta, hogy valójában mit is keresel itt?
- agresszívan elaprózott információk, ami miatt egy-egy területre többször vissza kell menni, pl egy térképikonért (ennél még a Syndicate is jobb volt, ahol ugy jelentek meg az ikonok, ha megközelítetted őket fizikailag),
- földrajzilag feldarabolt helyszínek, amelyek itt-ott összefüggnek (vannak áthúzódó quest-ek), és ennek következtében jelentősen megtörik a játék ritmusa (season pass-al, jelenleg 110 óra környékén van 6 földrajzi helyszínem a térképen, + 2 mitológiai helyszín + van olyan quest ami továbbira vinne, és a Francia területeken még nem csináltam semmit),
- a főszereplő nekem nem sok szerethető tulajdonságot mutatott,
- és a legfontosabb: nekem a fősztori jelentős részét alkotó angliai helyszín küldetéseiről messziről látszik, hogy egymástól függetlenül írták őket.Becsületből szeretném végigjátszani, már nagyon a végén vagyok, ám egyelőre félretettem (az Elden Ring sokat segített). Én azt javaslom, hogy ha tudod, próbáld ki a játékot előtte, mert bár sokan dicsérik, de sztem ez nagyon más lett mint az eddigiek.
-
gejala
őstag
válasz maross #136564 üzenetére
Az első pár óra Norvégiában tényleg menő, meg Anglia eleje is. Aztán kiderül, hogy sokkal kevesebb anyag van a játékban, mint korábban látszott, amikor még megvolt az újdonság ereje.
Odyssey sokkal átgondoltabb volt. Ott pl. minden szigetnek megvolt a saját quest line-ja plusz érdekes side content. Meg mindig kaptál valamit, ha elmentél random kalandozni. Valhallában semmi ilyesmi nincs, amit látsz az első 20 órában, azt kapod a következő 120-ban is, csak a környezet meg a karakterek változnak kicsit.[ Szerkesztve ]
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz maross #135212 üzenetére
Nekem meg ez volt egy picit vontatott. Végignyomtam, azaz annyira nem húznám le, de nem éreztem semmit amikor véget ért. Valószínűleg valamilyen brit indie lehet, ahhoz képest biztos nagyon jó.
Amúgy most jött ki benne a Humankind is. Számomra olyan bonyolult (még tutoriallal is), hogy pár óra után még a fejem vakarom sokszor, hogy akkor most mi is történik, pedig Civilization -t sokat játszottam. Ettől függetlenül tetszik, úgy érzem fel tudja venni a Civvel a versenyt.
Jövő héten pedig jön a Psychonauts 2.Váááhhh, ez a Game Pass nagyon komoly cucc!Szerk: ja és a Hades ... ÓÓÓóóóóó édes istenem. Én rühellem az ilyen fast paced akció cuccokat, rogue like játékokból is csak bizonyosakat bírok elviselni. Sose vettem volna meg, sose néztem volna róla videókat, de mondom mit veszthetek?! Letöltöm. 1 óra után úgy beszippantott, hogy az hihetetlen. Zseniális játék, egyszerűen zseniális.
[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
gyimger
őstag
válasz maross #135210 üzenetére
Nem lett volna az nagyon szar, a logikai feladványok is jól ki lettek gondolva, de az időtlen időkig (minden áldott nap) folyosókon mászkálást újra és újra megcsinálni nagy időpocsékolás. Nem a kihívások szárazak benne, hanem a kilométeres séták a tök üres szállodai folyosókon, ráadásul olyan optimizálatlan szerencsétlen játék, hogy szarabbul fut nálam, mint az RDR2. Csak annyira emlékszem belőle, hogy szaggat a játék az egyébként irreálisan üres és kihalt szállodában és hol ide, hol oda kell elmenni valami lényegtelen kombinációért, hogy visszabattyogjak a kiindulási pontra. A sztori meg nem ér annyit, hogy amiatt végig szenvedjük. Én senkinek se ajánlom.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
válasz maross #135209 üzenetére
Csak az utolso palya keszult fel, azt hittem még hatravan 10, ami eleg lett volna egy hetre . Ajanlott cucc ez is (spectrum retreat), storymeselgetos walkingsim. Neha atdob mas helyszinre, ahol portal-szeru feladatokat kell megoldani. Aki nem birja a szarazabb logikai feladatok megoldasat (tizesevel), annak nem ajanlom.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
warcat
veterán
válasz maross #134987 üzenetére
Erről csak ennyit : The Spiffing Brit
4 hónappal ezelőtti videó, 2.27 millió feliratkozóval és ahogy láthatod még mindig megyEA: It's in the crate!
-
ZsZso
Közösségépítő
Ohh, lehet bonyibb mint ahogy leírtam, csak nálunk már teljesültek a feltételek. Microsoft Family Sharingnek hívják.
Na, csak megérte erről beszélgetni .
Szerk: Amúgy ha MS fórumonkon böngészik az ember, akkor ott is emlegetik ezt a feature -t mindenhol.
Szerk2: Sőt, 2 éve megírta a PCGamer is és úgy néz ki, hogy tényleg MS familyben is kell lenni hozzá.[ Szerkesztve ]
-
kigyi_23
addikt
2 éve játszunk lassan ezzel a módszerrel Még a Forza H3-at vettük közösen pár emberrel, ha jól emlékszem, de a játékot még tudjuk játszani most is. Nekem sajnos még mindig nincs gpu-m hozzá, de remélem most már folytatódik a trend és csökkennek az árak.
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz maross #134985 üzenetére
Értem mire gondolsz, de szerintem csak akkor olyan ha a Steam family sharinget is annak hívod; ez sem durvább. Úgy fest egyébként Xboxon is működik, szóval nem exploit lesz szvsz. Így leírva lehet körülményesnek tűnik de ha vegigcsinálod akkor elég intuitív, inkább csak a begyöpösödött Steames agyamnak nehéz elhinnie, hogy ezt így is lehet csinálni.
Így már azért egy MS Store -s játékvásárlás egészen más megvilágításba került nálam.
-
i2k
őstag
válasz maross #134644 üzenetére
Nem értékelek minden filmet ilyen jól
"[2021] - https://www.imdb.com/title/tt7888964/ - "Nobody" - (-) - 7/10
(2021.04.15) (92 perc, amerikai) - Action, Crime, Thriller - (imdb) -- RDirector: Ilya Naishuller
Writer: Derek Kolstad
Stars: Bob Odenkirk, Aleksey Serebryakov, Connie Nielsen, Chtistopher Lloyd//Az elmúlt időszak fos-közép-szar és nem túl jó amerikai filmjeihez képest ez most kifejezetten friss élmény volt - még úgyis, hogy az immáron Hollywoodban kötelező fekete kvóta duplán is megvolt.
A soundtrack jó volt, talán mert nem a modern szar zenét erőltették.
Az öreg Chtistopher Lloyd egyenesen vicces volt, míg a Wonder Woman-es Connie Nielsen kifejezetten jó volt, mikor képernyő időt kapott.
Szóval, összességében ajánlom azoknak, akik egy viccesen-kőkemény, magát nem mindig komolyan vevő, nem igazán átgondolt főgonoszos és következményes, de szórakoztató 90 perces filmre vágyik."//Ez az oldal és a BB-kódok, dzsízász...
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz maross #134640 üzenetére
Joe Taslimot a fél világ a "The Raid: Redemption"-ből is ismerhette...
Bár nem volt egész filmhosszas a szerepe, de jól nyomta.//szerk.: Látom, az imdb így listázza a 2011-es filmet: "Serbuan maut"
[ Szerkesztve ]
-
TheNewDawn
addikt
válasz maross #133539 üzenetére
Attól én sem, és ahogy videóban is van, ez tényleg nem egy fos játék, és vannak bőven erényei is ( a grafika Paks 2 őn, az egésznek a világa, a hangulata, a story ) de az nem kérdés, hogy jelenlegi állapotában nem ér meg ennyit közel sem. Majd 1 év múlva, 15-20 patch után meg + 2-3 DLC vel és rengeteg javítás után a GOTY verzió feleannyiért az igen.
-
Źşë'
addikt
válasz maross #133246 üzenetére
egy fejlettebb (de talán már minden valamire való) tvben vannak képjavító funkciók, ezekkel még 30fps mellett is lehet vajsimán játszani | ha már monitor, nekem bőven elég a 27" de max 34"-t tudnék elképzelni, crysist anno tvn toltam, csak mivel bill+ egérrel irányítok pc-n így jobb a monitor nekem
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
cyberkind
félisten
válasz maross #132905 üzenetére
Szerintem a legjobb leosztás, (hogy ha nem a számít a pénz), 1TB SSD azoknak a játékoknak, amikkel gyakran játszik, egy nagyobb, akár 5400-5900-as HDD, tárolni, és akár játékokra is, a rendszert meg az ultragyors, nvme ssd-re, de csak a rendszer, és a programok.
Tudom, sokkoló az 5400-es HDD (WD Red) játékokra, de én, amíg volt PC-m, csak arról játszottam mindent, és nem az volt a szűk keresztmetszet, mint azt ahogy sokak állítják, de ez is, egyéni preferencia. Na jó, az se igaz, hogy csak 5400-es HDD-ről játszottam mindent, mert a nagy nyomás hatására, kipróbáltam a 7200-asat is, de különbség nem volt, csak -20k-ba volt ez a kör.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz maross #132522 üzenetére
Az az igazság, hogy szimpla politikai sárdobálás jobban esne.
Úgy esett, hogy az nVidia épp bemutatta az RTX3000-es sorozatot. kb 60-90%-al lesz gyorsabb mint az elődök, de ezt csak másfélszeres fogyasztásnövekedéssel tudja majd elérni. 3070 kissé alább lett árazva, várhatóan az AMD Big Navi ide fog pottyanni, ha nem húzzák szénné mint az RX590-et és Vega 64-et.
Ez átlag löncs, várható átlag AMD-nVidia felállással. De itt PH!-n mit olvasok?
Hogy nem is lesz olyan gyors, de pláne nem lesz annyira mint ahogy a lúzer nV fanok gondolták, hogy az DX12 Ultimate fícsöröit az AMD is hozza (nem, majd csak az RDNA2, ha ideér), hogy az RT megoldása elavult és a Radeonban sokkal jobb lesz, hogy sokat zabálnak, és nem lehet majd elérni, ha lehet is, drága lesz.
nV emellett tegnap bejelentette hogy megveszi az ARM-ot, amivel de facto bebetonozza magát az IT piac nagykutyái közé. (RISC-V és a MIPS kanyarban nincsenek, x86 pedig már tartós Almát ne vegyen)
Abu legelső cikke a témában:
Vélemény: viheti valamire az ARM a szerverpiacon? hint, nem
aztán
Még el sem kezdődött igazán az ARM felvásárlása, máris konganak a vészharangok
és
Elindította a "Mentsük meg az ARM-ot" kampányt az ARM társalapítójaInkább óegygézzen egyet, és tudósítson AlkotmányVédelmi Hivatal rohamosztagosainak eszközparkjáról, vagy készítsen helyszíni riportot, hogy milyen kütyükkel védik nemzettestünket a kerítésnél. Vagy mittudomén, de ne legyen már ilyen broáf fejem a PH hírek olvasása közben.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
FunPro
őstag
-
grizlisandor
veterán
válasz maross #132405 üzenetére
Írja is a videóban.
Nem rég volt Epic-en ingyen. -
őstag
válasz maross #132405 üzenetére
Talán a Remnant: From the Ashes
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
Dilikutya
félisten
válasz maross #132378 üzenetére
Én baromi jól elvagyok az RX570-nel, úgyse veszem a friss címek alfa tesztverzióit 60€-ért. Erősebb procival még jobban pörögne a dolog, egy Ryzen 5 dobna rajta, de még azt is fölöslegesnek érzem. A 7 éves A10-6800K tökéletesen jól végzi a dolgát ott, ahol nekem kell. Sose használtam egy processzort sem ennyi ideig.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest