Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
regener
veterán
A Ghost Recon Advanced Warfighter 2-höz ajánlom felrakni ezt, ha akartok vele játszani: [link]
A Drivers menüpont alól a 32 vagy a 64bitest, mivel enélkül nemengedi elindítani a játékot valami hibával.
Ha felraktad és újra belelépsz a játékba kérni fogja a CD kulcsot, majd ezt ellenőrzi hogy érvényes-e és ha igen akkor indul a játék.
Továbbá amit letölt nem a legfrissebb, amint rákattolsz a multi részre rögtön közli hogy van update.mod: linket javítottam
[ Módosította: ollie ]
-
regener
veterán
Ezt most találtam, bocsi ha már valaki linkelte: [link]
-Assassin’s Creed 2: Deluxe Edition
-Call of Juarez: Bound in Blood
-Driver 4: Parallel Lines
-Far Cry 2: Fortune´s Edition
-Prince of Persia: Die vergessene Zeit Collectors Edition (The Frogotten Sands gyűjtői kiadás)
-R.U.S.E.
-The Expendables 2
-Tom Clancy’s EndWar
-Tom Clancy’s Ghost Recon: Advanced Warfighter 2
-Splinter Cell Conviction: Collector´s EditionMind ez
125,50€helyett csak 39,95€.DRM-ről és ilyesmikről nemtudok semmit, sajnos németül nem tudok
-
regener
veterán
Ha valaki szeretné ingyen az Awakening: The Dreamless Castle nevű játékot akkor még elérheti itt: [link]
Kupon kód, hogy ingyenes legyen: MOBFREEAWAKENING
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
Csak az USA-ban élőknek:
Elvileg 10$ a BF3: GamersGateVertigo18: Odaírtam hogy csak USA és hogy elvileg. Egy angol oldalon írták délben, nemtudom hogy még él-e.
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
-
regener
veterán
Van 1db felesleges Origin 25% couponom, úgysem fogom levásárolni, kell valakinek?
-
regener
veterán
Kell valakinek Serious Sam 3: BFE -85% steam kupon?
Van 2db-om. -
regener
veterán
Nem tudom, hogy linkeltétek-e már vagy hogy milyen oldal ez, de jó árak vannak összeszedve: [link]
-
regener
veterán
Sziasztok,
valakit nem érdekel a Red Orchestra 1?
A Humble Weekly-ből nekem csak a Killing Floor és a RO2 kéne, viszont csak 1,67$-om van paypalon amit átküldenék az illetőnek.[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
Kereső nem adta ki, tehát:
Mistery Case Files: Ravenheart
http://www.mostiwant.com/blog/download-mystery-case-files-ravenhearst-full-version-for-free/ -
regener
veterán
válasz Zamery #32073 üzenetére
A BF3 Prémium service-t.
Az alapjáték megvan a B2K-al (Limited) ami angol. -
regener
veterán
válasz Wizard of Oz #32878 üzenetére
Az ARMAII aktiválható Steam-en?
a igen akkor megveszem, a DayZ modot mindig is kiakartam próbálni, igaz még egy kieg kell hozzá de közelebb leszek a célhoz. -
regener
veterán
válasz Wizard of Oz #33419 üzenetére
Szerintem nem, jelölés szerint Games For Windows Live-os, mert "DRM: GFW"
-
regener
veterán
Bocsi hogy csak igy de telorol:
http://www.allgamesbeta.com/2013/05/grid-2-special-edition-costs-125000.html
-
regener
veterán
Nincs valakinek egy felesleges Binding of Isaac-ja steamre?
Privátban legyen szives rámírni ha van valakinek és tudok ajánlani cserét. -
regener
veterán
válasz regener #34354 üzenetére
Mielőtt még valaki írna
Megoldódott. SenorGrande kolléga volt a leggyorsabb és már cseréltünk is.Viszont ha valakit érdekelnek ezek akkor hallgatom mit ajánl privátban:
Shank 2 (kulcs), Bad Rats: the Rats' Revenge (gift), Wizorb (gift).Többet nem offolok mostmár.
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
Ti is kaptatok emailt a War of the Roses-ről? (Paradoxplaza)
Most nézem emailjeim és kaptam egy W.of the Roses kulcsot steamre -
regener
veterán
válasz mcwolf79 #35137 üzenetére
Kickstarter, Early Access and the Price
Decemberben jön a Retail majd belőle.
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
válasz szami777 #40636 üzenetére
Erősen gépfüggő a töltési idő, nameg persze a vinyótól is függ.
A COOP meg általában működik, legalábbis én a múltkor is COOP-oztam és elsőre sikerült.
Valaki kérdezte a barátok felvételét:
Felveszed az Origin ID-jével és ha megkapta a jelölést akkor visszajelöl, ezután mind a ketten relog Originbe és már látod is. (Battlelog-ra szintúgy relog, vagyis elég ha 2katt a BF3-ra és belogol megint Blogra.)Más: Ha a szerókeresőbe beírjátok balra hogy "Hun" akkor lesz ott jópár szeró ami magyar tulajjal rendelkezik, a mienkben is bennevan a Hun az elején, de nem hirdetek
Ezeken általában javarészt magyarok vannak, de betévednek még amcsiból is páran meg bárhonnan.S egy tanács, ha felmész egy szeróra nyomd le a J-t (J= chat, K= teamchat, L=squad chat) és írd be !rules
Nagyon sok szerón egyéni szabályok vannak és ha nemakarod magad felhúzni hogy miért kickel az admin (ami igazából egy automatizált progi) akkor érdemes csekkolni őket.Ha kérdés van írhattok privátot válaszolok ha van időm (ált van)
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
A Divinity 2-ről mi a véleményetek?
A múltkor megvettem Euronicsba 600-ért de azóta a polcon merült feledésbe szegény. -
regener
veterán
Keresésre nem láttam, szóval lessétek meg őket:
PC Guru előfizetői csomagokEgész jó áron vannak
-
regener
veterán
Nem tudom hol kérdezhetném meg, de nincs valakinek egy felesleges Hearthstone Bétakulcsa?
-
regener
veterán
GTA 1, 2
Maniac Mansion Deluxe,
The Elder Scrolls,
Sam & Max - Abe Lincoln Must Die,
Zak McKracken - Between Time and Space,
Command & Conquer - Alarmstufe Rot,
Wing Commander Saga - The Darkest Dawn,
Death Rally,
Baphomets Fluch,
Black Mesa,
TrackMania Nations ESWC,
Command & Conquer Tiberian Sun,
America's Army (bár ez F2P tudtommal),Ez mind ingyenesen letölthető mert 35éves a CHIP: Innen
Valakinek előjöttek a régi szép idők pl a GTA 1-2-ről?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest