Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
-
törölt tag
Vedd meg ezt a vacakot .
( #46134) .tnm Csak azért vagyok itt , mert jelenleg unatkozom .
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
ayo
veterán
ingyen tuti nem ad, aki pl megvette mint en az gondolom majd megkapja az all accesst v ilyesmit de forumon meg nem irtak hivatalosat.
szerintem mokas jatek ha par haverral nekimentek, most hogy ingyenes sztem tegyetek egy probat, a dlck annyira nem letfontossaguak
http://jateknaplo.blog.hu
-
-
nagyúr
-
Anonymus X
tag
Annak az alapára viszont nem 10 euró, hanem 20, mint Steamen. A Fallout 3 GoTY pont a kedvezőbb alapára miatt lett olcsóbb a Steamnél. Kötve hiszem, hogy 75%-nál nagyobb akciót kapna a New Vegas.
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
Anonymus X
tag
Innen vettem a Morrowind GOTY-t, és azt gond nélkül be is tudtam aktiválni.
Az Oblvion viszont nem a mindent tartalmazó változat (deluxe), hiányzik ebből egy-két dolog pl. a lópáncél
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
reelc
veterán
Érdekes oldal. Ha felül váltasz zászlót angolra, akkor nem pusztán nyelvet vált, hanem az angol boltba visz.
Most a németen a Morrowind: 1,74 Euro, az angol oldalon: 3,25 Font.
A német azt írja, hogy 28-án vége az akciónak, a brit azt, hogy 27-én lesz vége (itt is akciós az ár).(#55821) djculture: vajon országos akció lehet?
Mondjuk a 2 NOLF még megvan régről dobozosan.
Pár hete láttam ilyen Mini GS-eket a Tescóban. Ami megmaradt bennem a Wolverine játék, meg a Marvel Ultimate Alliance. Persze üzletenként eltérő választék lehet.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest