Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz echterion #116200 üzenetére
A tartalommal nem volt gond, sőt valamikor már sok is volt, meg hiába volt csőjáték azért a sztori nagyon is kárpótolt erre emlékszem régről. Ha minden igaz erre a bugra is van megoldás, pont az Andromeda topikban írták, hogy mit kell csinálni de sajnos akkor már réges-régen töröltem az egészet és hagytam.
-
W.Wilson
aktív tag
Én nem értem, hogy miért imádják ennyire az open world játékokat az emberek. Egy kötött pályán sokkal feszesebben lehet elmesélni egy sztorit, márpedig a Mass Effect egy történetközpontú játék.
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, Mhz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel
-
cyberkind
félisten
válasz W.Wilson #116202 üzenetére
Nagy dolog az a szabadság a játékokban (is), nyilván ha szarul van megcsinálva mint a Mafia 3-ban akkor nem jó, de ha értenek hozzá akkor olyan csodák születnek mint a Gta vagy a Witcher 3.
A ME is sztoriközpontú volt, mégis megoldották legalább a szabadság érzését amit aztán le se szartak a folytatásokban még ha nem is lettek rosszak.
[ Szerkesztve ]
-
W.Wilson
aktív tag
válasz cyberkind #116205 üzenetére
Hát, ha az ME1 open worldnek mondható, akkor azt én is szeretem, de abban legfeljebb az illúziója volt meg a szabadságnak. A Witcher 3 pont ezért nem tud nálam bekerülni a toplistára, egyszerűen túl szerteágazó (persze ettől még szeretem).
A GTA meg nem annyira sztoriközpontú, ott el lehet szórakozni.[ Szerkesztve ]
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, Mhz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel
-
cyberkind
félisten
válasz W.Wilson #116206 üzenetére
Én speciel az egy-két bolygó miatt mondom ow-nek amikre leszállhattál és felfedezhettél ezt azt, de persze, hogy nem olyan szinten nyitott mint egy Gta vagy Witcher 3, szerintem az volt a legjobb középút, a Citadel-ben is ahogy írtam öröm volt relatív bármerre menni, utána meg csak szintek voltak.
-
FunPro
őstag
válasz cyberkind #116207 üzenetére
Na, én pont azokat a részeket nem sírom vissza!
Az andromédával is az egyik bajom pont az, hogy már megint ide-oda kell kocsikázni, de az egész egy dögunalom.
Nekem sokkal jobban tetszett a kettőben mondjuk a Tuchanka vagy az Omega, amit szintén be lehetett járni, de nem olyan nagy terület, hogy unalomba fulladjon.
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
reelc
veterán
válasz micafighter #116209 üzenetére
Mivel nem játszottam az általatok beszélt játékokkal, az én szememben openworld játékok:
ELITE (1984). Végtelennek tűnő univerzum, kereskedelmi lehetőségek tárházával.
Morrowind: szinte bármerre mehetsz. Persze van főküldetés sorozat, de sok időt bele lehet ölni a játékba úgy, hogy azzal nem foglalkozol.Definícióként azt mondanám, hogy megadja azt az illúziót, hogy szinte bármit csinálhatsz. Fogod magad elmész kelet felé, amíg csak pl. víz, vagy hegy nem állja utadat. Onnan mehetsz máshova. Persze lecsaphatnak magasabb szintű ellenfelek, de akkor is elmehetsz oda.
-
SityiSXT
őstag
válasz reelc #116211 üzenetére
Erről jut eszembe:
- Egy régi (klasszikus) összehasonlítása pár játék bejárható területéről
- Ez meg elvileg az egyik legfrissebb
- Ez meg 2016-os
Fura, hogy az Elite: Dangerous (és a No Man's Sky) nem nagyon szerepel az ilyen összehasonlításokban - főleg az előbbi zavaró kissé, mert 400 milliárd csillag (és a valós távolságok) azért nem épp aprócska játszóteret jelent. -
tomsolo
addikt
szurkolok ennek az ELEXnek, hogy jó legyen de ezek az animációk még 2006-ban is a középszerű szintet ütötték volna meg.
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
cyberkind
félisten
Majd a 8 magosra ami nem is paper launch lesz meg valszeg megkapja a pcie 4.0-át is.
(#116208) FunPro
Én meg igen mert szeretem érezni, hogy én vezetem a dolgokat, és ha én kolbászolni meg felfedezni akarok, márpedig ezt akarok minden játékban akkor az legyen is meg.[ Szerkesztve ]
-
-
Hokunda
senior tag
üdv
Valakinek nem lenne esetleg felesleges humbli kupon? Kifejezetten hálás lennék. -
-
ZsZso
Közösségépítő
Why Humble Bundle Sold Out Itself and Over 100 Million Customers
A cikk írója szerint pusztán a 100 millió ügyfél adatai megérték az IGNnek a bizniszt, az pedig már csak hab a tortán, hogy még fialja is a lóvét a cucc.
"If you are angry because you feel like Humble Bundle just sold out to the man, don’t be. Humble Bundle has been the man for a long time. Everyone looks bad here: Humble Bundle, J2 Capital/Ziff Davis/IGN, Gamastura and every other major gaming site that helped bury the real story on a Friday news dump: that Humble Bundle sold the personal information of over 100 million customers and that business would continue as usual because that’s the way the major players like it."
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
i2k
őstag
válasz ZsZso #116220 üzenetére
Hát nem nyugtattál meg...
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
-
-
i2k
őstag
válasz maross #116227 üzenetére
//Ne értsd félre, nem kötekszem, de: nekem pont az az egyik olyan játék a pakkban, ami nem szimpatikus --- ez a hibridesdi nekem már kissé túlerőltetés. A kártyázósdi funkció is kezd lerágott csont lenni... hangsúlyozom: számomra.
//Az 1 dolláros pakk akár jó is lehetne, de attól a Screen Cheat "játéktól" a nem létező szőr is feláll a hátamon... még a szemét-játék-kulcs-tárolómba sem tenném...
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
cskamacska
addikt
válasz maross #116227 üzenetére
Na az nem is fogja mikor 20 dollár a játék, és lassan kinéz egy -66% rá. De a közepes szint sem erős, Hacknet nagyon niche, Crawl egy túltolt pixelart-os fordított Diablo klón multi játék, Hurtworld meg egy tucatkacat Zurvival Dinocraftolda.
más
Gamesindustry.biz - EA closing Visceral Games
Kotaku - EA Shuts Down Visceral GamesHát, ööö, akkor most leboruljunk Őjimsége előtt hogy ezt is előre megaszondta nekünk, vagy az EA már ennyire kiszámíthatóan szarházi majd 30 éve?
The Jimquisition - Unicronic Arts[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
gyimger
őstag
válasz cskamacska #116231 üzenetére
Talán nem lett elég repetatív és lineáris.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
cyberkind
félisten
Rip Visceral, Rip Dead Space, és persze thx EA. A SW projektet nem is írom, az már csak szar lehet az EA-től.
[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
válasz cskamacska #116231 üzenetére
Jó lenne tudni miből élnek, mert nem nagyon megy az a szekér.
-
Tudta?
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
-
vitaro
senior tag
válasz maross #116238 üzenetére
Nincs miért reklamálniuk, ez az érték nem a végigjátszáshoz szükséges időt mutatja, hanem azt, hogy átlagosan mennyit töltenek a játékkal a felhasználók. Ezt pedig jelentősen lehúzzák azok, akik csak pár órát szórakoznak a programmal.
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
i2k
őstag
válasz maross #116236 üzenetére
Én csak azt tudom közölni, hogy az első rész öcsimaxhoz nekem 74 óra kellett --- és én ráadásul baromi gyors voltam, nálam csak több időt játszók vannak a témában.
A "Kill 500000 enemies"-hez például már a neten terjengő farmoló helyet használtam. Ha végigjátszásokkal akartam volna összehozni, akkor ~8-10-szer tuti kellett volna.
-
ProEvoFan
nagyúr
Az Activision bejegyzett szabadalmának célja az in-game vásárlásra buzdítás
Bocs de ettől hánynom kell... -
nagyúr
-
tomsolo
addikt
Szép ára van 8700K-nak, 135.5k HUF.
-
-
i2k
őstag
Agents of Mayhem - BundleStars/STEAM - 66% OFF - 20,39 euro = ~6290 Ft
Agents of Mayhem - IndieGala/STEAM - 66% OFF - 20,39 dollár = ~5340 FtKülönbség az IG javára: -950 Ft.
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
válasz tomsolo #116246 üzenetére
mennyire gondoltál? kint 118K átlagos áron megy, ált egy 10-essel szokott többe kerülni itthon. na meg aqua / ipod és egyéb normális helyeken még meg se jelent, szerintem lesz még finomabb ár..mondjuk érdemes szerintem várni, mert még csak 35-40K lapokat lehet venni hozzá
én sandy procimat 7 éve vettem olyan 40-50 között, most 8400 olyan 65K lesz és azért az tudásban egy 7700 körül van, amit régen nem mondhattam el a 2300-asomról szóval szerintem ez végre egy kedvező helyzet, amiért még talán én is cserélek egyet a következő ~10 évre
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Öregszem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest