Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#110551) Frod válasza arty (#110547) üzenetére


Frod
addikt

"watchdogs1->wd2 szintén butuláson esett át"

ez most komoly? én az agyonköpködött első részt kedveltem, de ennek ellenére is bármikor elismerem, hogy az ottani vezetési élménynél szarabbal életemben nem találkoztam.
erre most kiderül, hogy tudták fokozni a folytatásban? nem arról volt szó, hogy újraírják az egészet az alapoktól?

Do you see the white shadow?

(#110552) djculture válasza Frod (#110551) üzenetére


djculture
félisten

Állítólag a vezetés éppen fényévekkel jobb lett a kettesben minden más meg romlott.

(#110553) cyberkind


cyberkind
félisten

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands előzetes - ha minden így marad, az kevés lesz

Ha még nem lett volna, amit pedig ír az sajnos igaz, a coop-on kívül semmiben se jó annyira a játék, na mindegy, ha nem tolják el a PC premiert (konzolon nem tudom milyen) akkor itt több mint bukás lesz az egész, aztán elkúrják a Demizsont is az 1.6-tal és oda se jön a SP 2, mondjuk ez nembaj, legalább a Vivendi minél előbb átveszi a vezetést mert ezek már semmit se érdemelnek, túl régóta csinálják ezt a bulit hiába vannak jó ötleteik.

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#110554) Źşë' válasza lkksioskdl3 (#110550) üzenetére


Źşë'
addikt

csuda tudja, eléggé rezeg a léc alatta, mivel 2db Spider Man részt is töröltek steamről nemrégiben, értsd ez alatt azt hogy nem lehet már őket megvenni, 15€ kinek mennyit ér a játék 4500~huf

(#110553) cyberkind talán épp Arty írta hogy idiótán áll ez a bandázás 4en egy kocsiban, egyetértek vele - én nem értem hogy nem tudják felfogni ép ésszel hogy ez a yolo swag színvonal nem jön be a nagy többségnek... minek erőltetni ezeket a mai bohóc csicsákat még játékokba is - nem ezektől lesz jó egy játék, sőt ezekkel rontják el, ha köze lenne a valósághoz nem pedig egy yoloswag mese lenne a legtöbb mai játék akkor még sikeresek is lehetnének (sztem a nagy többségnek ez kell, ez hiányzik, értem ez alatt a kiváló jármű-dinamikát, nem eltúlzott sztorit, épkézláb környezetet ésatöbbi)

eltúlzott sztoriról jut eszembe mai akciófilmek se piskóták, a legutolsó hajszál is elszakadt már rég de még bírja ezerrel a főhős... filmipar is kb egy húron pendül a játékiparral... tisztelet a kivételnek, mert azok vannak mint mindig

[ Szerkesztve ]

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#110555) cyberkind válasza Źşë' (#110554) üzenetére


cyberkind
félisten

Filmes példa jó, csak ne feledjük, hogy a filmiparnak közel 100 éve volt erre a fejlődésre, amíg a játékipar ezt gyakorlatilag 20 lassan 30 év alatt lépte meg (90-es évektől kezdve), illetve manapság az igazi újításokra nem adnak pénzt mert ezerszer is meggondolják mire költsenek ha már kell, legjobb példa az EA, ők kijelentették, hogy nem érdekli őket senki és semmi, csak folytatásokat hoznak, pedig ott aztán van pénz bőven de ők mégis ezt kommunikálják. De valóban nem kell hozni merőben új ötletet csak jót, erre egy példa a Dying Light, nem találta fel a spanyolviaszt csak azt egy kicsit átformálta és szinte tökéletes lett, a Gta is ez, meg a Witcher és még egy-két játék amikre hagynak időt és pénzt, na a Ubisoft max pénzt ad de úgy tűnik nem tanulnak se a Rainbow 6 Siege-ből se a Demizson-ból, aztán most meg kaparnak, hogy ne kebelezze be őket a Vivendi, eddig meg milyen jó volt évente lökni az AC szériát is, Far Cry-t meg 2 évente amióta van a 3, szerencse, hogy a film se lett anyagi siker, lehetne nekik esélyt adni ha nem a ezrediket játszották volna el.

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#110556) echterion válasza Źşë' (#110545) üzenetére


echterion
nagyúr

Mekkora csőlátás kell egy ilyen végkövetkeztetéshez? Jesszus, hová jut így a világ... :U

**********

(#110557) Źşë' válasza echterion (#110556) üzenetére


Źşë'
addikt

inkább ahhoz hogy ilyen konklúziót vonjál le mate :U

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#110558) djculture


djculture
félisten

Betyár ez az új Conan játék, nem tudom mi lesz belőle mert early szar és hiba meg hülyeség hegyek vannak benne de kezdetnek tetszik.

[ Szerkesztve ]

(#110559) djculture válasza tomsolo (#110525) üzenetére


djculture
félisten

Ha hiszed hanem elég egy részében a Denuvo tehet róla, nem csúcs gépeken nélküle sokkal jobban fut egy játék. Most éppen a bf1-nél single részénél tapasztalhatja meg bárki. Ezzel az egésszel csak szívatják a fejünket, egyrészt az árát a vásárló fizeti ki másrészt még szív is vele ha nincs izom gépe. Elbaszott egy védelem, régen a securomot szidtuk meg a ruszki védelmet már a neve se ugrik be de azok nem ették igy az erőforrásokat mint ez.

[ Szerkesztve ]

(#110560) micafighter válasza djculture (#110559) üzenetére


micafighter
nagyúr

Azok fizetik ki akik megveszik a játékot :) A preorder bónuszhoz oda lehet képzelni minden érintett játéknál a denuvo árának fizetését :D

(#110561) cyberkind


cyberkind
félisten

Ennyi volt a Denuvo nagyon úgy tűik.

Tényleg azt kéne csinálnia minden kiadónak, hogy közleményben kiadja (vagy megkéri) legalább fél évig ne törjék fel a játékokat, legalább hozzon egy kis pénzt ha már dolgoztak, vagy valamit ki kéne találni mert ez így nem megoldás, gondolom senki se akar Win Store-os megoldást pedig lassan nem marad más hála ezeknek az árva lelkeknek. :U

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#110562) micafighter válasza cyberkind (#110561) üzenetére


micafighter
nagyúr

?

A jogvédők azt hangoztatják mennyi bevételtől esnek el a kalózkodás miatt, most mindegy hogy játék vagy filmről beszélünk. Kíváncsi vagyok, ezt az "elesett bevételt" mi alapján számolják? Mert az, hogy valaki hajlandó ingyen letölteni és kipróbálni egy játékot/belenézni egy filmbe, meg a között, hogy megveszi eredetiben/elmegy a moziba megnézni, óriási a különbség.

Irtam már ezt ide, nem kell szerintem hozzá közgazdasági diploma, egy átlagos intelligencáju felnőtt gondolkodású ember képes belátni miért érdemes neki pénzt adni az olyan dologért, amit kedvel, amiből szeretne többet a jövőben (most elsősorban játékra/filmre/zenére gondolok).

Az megint egy más téma hogy amíg gyerek voltam és nem volt pénzem addig nem fizettem a játékokért, de pont a virágbolt lehetősége miatt számitógépes játékokon nőttem fel. (viszont már gyerek fejjel is beláttam annyit hogy érdemes fizetni azért, ami tetszik, igy zsebpénzből vettem 10k-ért első játékomat a Heroes 4-et, mert a 3 nagyon tetszett, az nekem anno 1-2 évnyi zsebpénz volt) Biztos vagyok benne hogy most nem költenék közel sem ennyit játékokra, ha nem adott az ingyen játék lehetősége gyerekkoromban, mert akkor nem számítógépes játékokon növök fel.

Vajon ezt a hatását is beleszámolják a jogvédők a nettó összegbe?

Szóval azért nem annyira fekete-fehér a helyzet mint azt szeretik a jogvédők beállítani.

Kicsit más téma, a linkelt cikkből idézve:

,,a cég honlapjához is hozzáfértek illetéktelenek, ami nem volt nagy művészet annak fényében, hogy a Denuovo szerverein bizonyos mappák beállításai publikusra voltak állítva."

oriic is linkelt erről nemrég ugye.

Erre nem nagyon tudok mit mondani. Ha valaki ennyire inkompetens, akkor megérdemli. Van egy mondás, ha kiállsz a sarokra örömlánynak öltözve, ne lepődj meg ha ...

[ Szerkesztve ]

(#110563) tomsolo válasza micafighter (#110562) üzenetére


tomsolo
őstag

> Erre nem nagyon tudok mit mondani. Ha valaki ennyire inkompetens, akkor megérdemli

Mivel a Denuvo nem üzemeltetéssel foglalkozik, valszeg a megbízott 3. fél volt a hibás

[ Szerkesztve ]

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#110564) Lackki válasza cyberkind (#110553) üzenetére


Lackki
senior tag

vhogy így látom én is...
Hamar ki fog fújni a játék, így hogy PVP sincs benne. Divisiont is ez tartja életben, meg a survival.
Játék bejön, de egy dying light élvezetesebb és változatosabb, ha kategóriában maradok.

Helikopter meg a repülő irányítása kriminális, az meg hogy váltogatja a kamera nézetet hogy balra vagy jobbra teszi a karaktert fedezék váltásnál... iszonyat idegesítő. 6-700 óra payday után sejtettem hogy nem lesz nehéz az osonva ölj, de az AI amúgy sincs a helyzet magaslatán. Hamar féláron lesz a játék

[ Szerkesztve ]

Privátot hamarabb észreveszem

(#110565) cyberkind válasza micafighter (#110562) üzenetére


cyberkind
félisten

Nem kezdek el írni ódát mert felesleges de ezzel egyszer az is jöhet, hogy a kiadó le se szarja a PC-t mert kalózkodás van, teljesen mind1 mennyi, és ezzel csak mi szívjuk meg játékosok.

Saját vélemény.

Paranormal Cocktivity

(#110566) micafighter válasza cyberkind (#110565) üzenetére


micafighter
nagyúr

Ennek nyilván itt egyikőnk sem örülne de nem hiszem hogy ezt meglépnék, meg tudtommal konzolon is megy a kalózkodás.

(#110567) cyberkind válasza micafighter (#110566) üzenetére


cyberkind
félisten

Az újakon nem, és ugyebár most már a generáció is rövidül, idő sincs feltörni.

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#110568) mcwolf79 válasza cyberkind (#110565) üzenetére


mcwolf79
veterán

Mindkét oldalon van baj.
Kiadói oldalon évek óta azt hangoztatják, hogy azért annyi a játékok ára amennyi, mert bele van "kalkulálva" az illegális letöltések száma (mint itthon az áramszolgáltatóknál, papíron mi fizetjük ki az egyes ork fajok lopott áramszámláját is). Namármost hogy jött az eddig feltörhetetlen Denouvo nem hogy lejjebb mentek volna az árak,még rápakoltak nem keveset.
User oldalon meg az a baj, hogy sokan a Crytek fajtájából akkor sem fizetnének érte "tisztességes" árat ha megtehetnék. Ha pl. 4-5k lenne egy új játék még annyit sem adnának érte,mert az ingyé csak olcsóbb mint a kevesebb.

[ Szerkesztve ]

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#110569) wolf13 válasza cyberkind (#110565) üzenetére


wolf13
őstag

Szerintem azért a játékfejlesztés valahol összefügg a hardver eladásokkal is. És akkor már ott is rengeteget bukna az ipar, ha nem fejlesztenének PC-re.

[ Szerkesztve ]

(#110570) arty válasza djculture (#110552) üzenetére


arty
veterán

mi az, hogy jobb?

a vérprimkó, übermódon tapadó autó, aminek a terelgetéséhez 0 skill kell lehet h valakinek bejön, de egy játékban, ahol az időd jórészét játműben töltöd, ez elég nagy gáz... dögunalom, 0 élvezete.

az elsőben legalább lehetett csúsztatni az autót, pláne esőben volt "korrekt" ... :(

(pár napja végeztem az első résszel, majd most megvettem a kettest és az autókát kivéve mindenben jobb játék a kettő - persze végleges véleményem akkor lesz, ha ennek is a végére értem :) )

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#110571) pingtest


pingtest
tag

Warez warez.

Itt egy példa, sajátom. Tegnap felkerült steamre Ignition nevezetű játék, azonnal megvettem. Ja ha anno nem játszom vele törten akkor most nem veszem meg? Asszem ja.
És ez csak egy a sok közül.

[ Szerkesztve ]

Steam: http://steamcommunity.com/id/bbikass/

(#110572) i2k válasza djculture (#110559) üzenetére


i2k
senior tag

" meg a ruszki védelmet már a neve se ugrik be"

StarForce...

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#110573) cyberkind válasza pingtest (#110571) üzenetére


cyberkind
félisten

És tényleg fent van, ezt azonnal veszem is meg, rengeteg időt játszottam ezzel gyerekként. :Y :R

Én meg azért nem vettem meg akkor mert jó ha voltam max 4 éves mikor ezzel toltam, de mondhatnám itt az akkori kor legendáit amikről szintén minimum hallottam volna és most vagy nem sokkal korábban de megvenném, mondjuk meg is van minden ilyen ami van valamelyik digitális boltban, sajnos a Descent 1-2 szintén meghalt.

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#110574) tomsolo válasza cyberkind (#110573) üzenetére


tomsolo
őstag

97-es játék 6 ojró akciósan?

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#110575) cyberkind válasza tomsolo (#110574) üzenetére


cyberkind
félisten

Nekem simán megér ennyit, anno a Doom pakkot 5-ért vettem, igaz abban benne volt minden, még a szarok is.

Paranormal Cocktivity

(#110576) ayo válasza Lackki (#110564) üzenetére


ayo
addikt

Dying Light tökéletes példa, pl. nekik adtam volna ki a koncepciót UBI helyében, hogy fejezzék be és szerintem win-win lett volna mindenkinek.

http://jateknaplo.blog.hu

(#110577) arty válasza pingtest (#110571) üzenetére


arty
veterán

És vajon a fejlesztőnek/kiadónak a mostani 6 euród vagy az akkori 40-60 euród lett volna értékesebb? ;) (nemtom anno ez teljes áras játék volt-e és nyilván azt se, hogy anno megvetted volna-e ;) felteszem nem, tehát valszeg így összességében jobban jártak esetedben a jogtulajdonosok)

Nyilván lehet egyedi esetekben pro és kontra érveket hozni, de ettől még sajnos nem kerülünk közelebb a megfejtéshez - ehez valami komplex tanulmányra lenne szükség, fókuszcsoportokkal, 10-20 éven át "kutatva".

Amugy ignitionnal tippre az lehet a gond, hogy a steamesben nincs benne a glide wrapper, emulátor.
És ezért randa - szoftveres módban nincs a texturákon perspektíva korrekció, ami szvsz nézhetetlen eredményt ad.

[ Szerkesztve ]

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#110578) echterion válasza arty (#110577) üzenetére


echterion
nagyúr

Majd a tanulmány a megrendelője álláspontját fogja igazolni, mint általában szokott ez lenni. :))

**********

(#110579) pingtest


pingtest
tag

Ghostbusters játékok is mentek a levesbe, ejj, ha jól látom persze.

Sanctum of Slime
The Video Game

Látom szeretnéd a Room 404-et? Az is ment.

[ Szerkesztve ]

Steam: http://steamcommunity.com/id/bbikass/

(#110580) cyberkind válasza pingtest (#110579) üzenetére


cyberkind
félisten

Melyikre gondolsz még a játszhatón kívül?

Tényleg muszáj leszek hörcsögözni még ennél is jobban, hihetetlen, hogy lassan mindent levesznek. :W

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#110581) maross válasza pingtest (#110571) üzenetére


maross
veterán

az de jo kis jatek volt..

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#110582) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

[link]

Live-Die-Respawn

(#110583) NyMRooD válasza pingtest (#110579) üzenetére


NyMRooD
őstag

Ghostbusters-t szerencsére megvettem a téli sale-en, de most már sajnálom, hogy nem vettem egy plusz példányt.

PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

(#110584) pingtest válasza NyMRooD (#110583) üzenetére


pingtest
tag

Bár fura, mivel ez kapható: Ghostbusters: Sanctum of Slime Challenge Pack DLC

Az hogy akkor?

Steam: http://steamcommunity.com/id/bbikass/

(#110585) DrTechnoid válasza pingtest (#110579) üzenetére


DrTechnoid
őstag

Jó hogy mondtad, úgyhogy a nagyon ritka alkalmak egyikét alkalmaztam, azaz körbenéztem gay2a-n, és még 0.87 eur-ért be tudtam húzni. A GhostBusters meg 6 Eur+, az annyira nem is érdekel így.

http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/

(#110586) pingtest


pingtest
tag

Instantgamingen kell fényképes igazolás? És ha nem küldök nekik visszavonják tranzakciót?

Steam: http://steamcommunity.com/id/bbikass/

(#110587) i2k válasza pingtest (#110586) üzenetére


i2k
senior tag

Én pont ezért skippeltem őket. A Kedvencekből is szanáltam az oldalt.

//Hiába kell, "elvileg" csak egyszer megtenni, és az adatokat akár ki is takarhatod, csak az arcod lássék az igazolványról, stb.
Az igazolványosdi engem eltántorított tőlük.

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#110588) pingtest válasza i2k (#110587) üzenetére


pingtest
tag

Nagyon jó. Igazából egy játék kellett volna, már nincs steamen.
Kaptam emailre számlát is, de így akkor főtt. Én nem küldök nekik semmit, ha nem elég a pénzem akkor k.pj.k be.

[ Szerkesztve ]

Steam: http://steamcommunity.com/id/bbikass/

(#110589) tomsolo válasza pingtest (#110588) üzenetére


tomsolo
őstag

éne legutoljára mikor ilyet kértek tőlem beírtam a google hogy személyi ps-rel átírtam az adatokat vmi hasonlóra az jó estét

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#110590) pingtest válasza tomsolo (#110589) üzenetére


pingtest
tag

Azt hiszem már mindegy, írtam nincs kép. gugu Bár lehet el kellett volna küldenem kis micsodámat, majdnem úgy nézek ki.
Ám szerintem pénzt levonták, azt sem látom többet.

Steamen van valami veszély megint, csak óvatosan, profilokat, aktivitást ne nézzétek.

[ Szerkesztve ]

Steam: http://steamcommunity.com/id/bbikass/

(#110591) i2k válasza pingtest (#110590) üzenetére


i2k
senior tag

"Steamen van valami veszély megint, csak óvatosan, profilokat, aktivitást ne nézzétek."

Részleteznéd nekünk?
Forrás?

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#110592) pingtest válasza i2k (#110591) üzenetére


pingtest
tag

https://www.steamgifts.com/discussion/QEBqw/psahere-we-go-again-dont-open-random-steam-profiles

Steam: http://steamcommunity.com/id/bbikass/

(#110593) cskamacska válasza mcwolf79 (#110568) üzenetére


cskamacska
addikt

Hülye warez téma egy gumicsont, az mánágerék utolsó mentsvára, ha nem megy a szekér.

Ami meglepő a Denuvo szivárgásban, hogy még a középsulis Early Access huszárok is kuncsorognak az nagy Profitvédelem tornácán bebocsátást várva, pedig ha valami kell a hülye kis tucatkacat indie fejlesztőknek, az a minél nagyobb ismertség, nem a DRM 20% plusz áfáért. :U

Mert egyébként így járnak, ni:
War of the Roses shutting down
War of the Vikings shutting down

A multi központú játékok Phöradox játékok nem csak a szervereiket veszítik el, de lekapcsolják a szerver keresőt is úgy ámblok a multi résszel együtt, így márciustól mindkét Fatshark játéknak vége mint a botnak. Vermintide még megy, de itt sincs dedi szerver, ha kihúzzák a Fatsharkot a nyilvántartásból, megy vele az egész játék is.

más

Total War: WARHAMMER - Bretonnia will be free and available for everyone on 28th February 2017 - which is also the release date for the Old World Edition.

Azaz öt játszható oldal lesz a Bretonok után a 12 dolláros márciusi Humbli Scambliban, plusz a 7,5 eurós Chaos, a 18 eurós Beastmen, meg a 18 eurós Hippi Elfek. :K

[ Szerkesztve ]

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

(#110594) djculture válasza cskamacska (#110593) üzenetére


djculture
félisten

Kurva denuvo miatt hova a picsába emelik az árakat azt nem tudom. Ma láttam 17 ezer lesz dobozosba a
Mass Effect: Andromeda, már előrendelhető a Média Marktban

(#110595) Frod válasza djculture (#110594) üzenetére


Frod
addikt

de ez miért lenne a denuvo? :D
érdekes, hogy kint eddig is és ezután is minden AAA játék a szokásos 60$/€-os árcímkét kapja.

az, hogy itthon felmentek az árak az már tavaly észrevehető volt.

Do you see the white shadow?

(#110596) Źşë' válasza Frod (#110595) üzenetére


Źşë'
addikt

arra azért én is kíváncsi lennék hogy mi lehet az oka, nem normális a 2xes áremelés

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#110597) pingtest válasza i2k (#110587) üzenetére


pingtest
tag

Na visszavonattam. Viszont valaki aki olyan kedves segíthetne megvenni, 5 ojró, nem nagy pénz. Úgysem fizetem ki. :P

[ Szerkesztve ]

Steam: http://steamcommunity.com/id/bbikass/

(#110598) FollowTheORI válasza Źşë' (#110596) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

EU. Nem lehet különböző áron árulni az union belül (most itt nyilván az alap listaárat nézve, nem az akciósakat)... :)

Nem kell azért messzire menni, hogy feltűnjön, hogy lassan minden mindenhol ugyanannyiba kerül, mármint a "nemzetközi" termékek.

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#110599) maross válasza FollowTheORI (#110598) üzenetére


maross
veterán

Holnap a parlament elé szervezem a "Lépjünk ki! Lépjünk ki!" civil megmozdulast :)

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#110600) ayo válasza maross (#110599) üzenetére


ayo
addikt

Népszavazást neki!
A Paks kettő után orosz árak!

http://jateknaplo.blog.hu

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.