Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#111101) maross válasza i2k (#111100) üzenetére


maross
veterán

Amikor amd kijon egy uj termekkel, mindig az van hogy "majd ha optimalizaljak a drivert" (most mar hardvert is)...es a vegen az lesz hogy igen, optimalizaltak, +2% teljesitmeny. Sokra ne szamits. Intel arat csokkentett, jatekostarsadalom ennyivel elorebb van. Remelem jok lesznek az eladasaik, es vga fronton is fel tud mutatni valami ertekelhetot a hypeon kivul, ott se artana mar egy 20%-os arcsokkenes. De visszaterhetunk ra 2 honap mulva, nyugodtan az arcom elé tolhatod az ujabb eredmenyeket :)

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#111102) morfondőr válasza cyberkind (#111099) üzenetére


morfondőr
őstag

Szerintem a PC piac elég kis szeletét teszik ki a kizárólag játékra épített gépek. Sok helyen nagyon jól jöhet a sok szálú feldolgozás, ami miatt sikeres lehet! Én sem fogok mostanában AMD procit venni, de nagyon örülnék ha sikerülne nekik, mert mindenkinek az lenne a legjobb, ha keményen megszorongatná az intelt és az nvidiát is, mert akkor talán kialakulna egy kis árverseny! Éppen ezért inkább drukkolni kéne nekik, mint "kakázni" ;)

[ Szerkesztve ]

Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

(#111103) arty válasza cyberkind (#111099) üzenetére


arty
veterán

nem kaka, csak ezzel az árral versenyképtelen - egy gémer számára (a 8 mag feleslegesen viszi a magasabb órajel elől a wattot)

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#111104) cyberkind válasza i2k (#111100) üzenetére


cyberkind
félisten

Ez a Vega-ra is válasz lehet.

Anno kijött a Fury X nevű hihetetlenül gaming-re való kártya, aminél akkora hypetrain volt, hogy a TGV egy ócskavas se lehetne. Aztán pont úgy mint most ahogy letelt az NDA és nyomogatták a "teszterek" kiderült, hogy az elavult, ócska, szar ref 980TI ellen talán jó,ha már egy custom TI-t teszünk mellé akkor viszont nulla, azaz nulla értelme van a kártyának, pedig volt az a kártya is minden, de főként ocdream, amit szintén nem tudott, úgyhogy én már csak így bízok ebben. Most csak annyit néztek be, hogy ezeket a procikat még a nagy Lisa Su is a gamereknek is szánta, és nemcsak munkába, ahova valóban király ez tény, de ennyi, a nagy Amd, aki a PC Gaming-gért annyit tesz, hogy szavakkal leírhatatlan pont a PC Gaming-re szarik rá, pedig az NV meg az Intel folyamatosan árt a PC-nek.

(#111102) morfondőr
Sajnos nem tudok drukkolni mert mindig ez a vége, de, hogy csak a legutóbbit mondjam, feljebb leírtam a Fury X-et. Valahogy nem akarja megérteni az Amd, hogy kapitalizmus van és ez az egész nem érzelmi alapon megy, megint fejlesztették ezt 4 évig de sokak szerint még a driverekre nem maradt idő, mindig ez a vége, az állítólagos Vega-ról a drága házigazdának hála vannak olyan pletykák, hogy a sima 1080-at megalázza meg persze nem is ez ellen a széria ellen készül, megint sok mese habbal, kedden az NV tette meg nekünk azt a "szívességet", hogy árat csökkentett és nem az Amd miatt, jöhet itt bármi, sajnos nincs új a nap alatt.

(#111103) arty
Játékra az, és feljebb leírtam, hogy nem ez lett mondva, illetve nyugodtan kiadhatták volna a kisebb procikat amik magasabb órajelen mennek és talán játékra vannak, szóval nekem jöhet továbbra az "olcsósított" Intel.

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#111105) szallasi007


szallasi007
őstag

AMD procik nálunk a cégnél asztali gépekbe mennek a könyvelőknek és azoknak akik excel és word-öt tekernek egész nap.
A tervező-mérnök gárda i7 4770 és 4790 vagy ezeknek aktuális generációs k-s megoldásait használják 32GB rammal, mert a CAD szoftverek kihajtják ahogy kell.
Programozó kollégák bepróbálták az AMD vonalat 5-6 fő, aztán mikor a maradék 80 emberke Intel CPU-val röhögve lefordít feleannyi idő alatt egységnyi kódot akkor került a szekrénybe az AMD világmegváltó gépe megrohadni.

VGA - itt most ilyen 180-200 gépről beszélünk, ha a 20%-ban van AMD akkor az is azért van mert az laptop és a tulajdonosa tényleg csak excel és word dokumentumok szerkesztésére használja értsd nem gémer. A többi arc meg ha gépcsere van adott összegért akkor úgy keres gépet hogy NV kártya legyen benne, értsd gémer.
Rendezvényekre grafikai munkához csak és kizárólag 980ti SLI (ez a rossz eset) de inkább már Quadro kártyák.

Saját tapasztalatom az hogy amíg AMD-t használtam irigykedtem az Intelesekre mert rohadt nagy az árkülönbség a két cég között, nem tudtam venni. VGA-nál ugyanez; a pirosak meg a zöldek között, aztán összeraktam i7-et meg egy nv kártyát és eltüntek a mikrolagok és egyébként is sokkal stabilabb a rendszer. Persze MR Ryzen meg a Vega ár érték arányban remek lesz, de sajnos nem hiszem. Talán nálunk is beszerzésre kerül egy kettő a felső kategóriából és megváltozik a véleményem de nem tartom valószínűnek :(

(#111106) Dilikutya válasza szallasi007 (#111105) üzenetére


Dilikutya
félisten

Mit értünk stabilabb alatt? Eddig sem volt rossz az AMD, csak a felső kategóriában erősebb volt az Intel, de most határozottan jónak tűnik a Ryzen.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#111107) ProEvoFan válasza i2k (#111098) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Jaja, ha a szoftverek kilépnek a béta állapotból, akkor játékra is kiváló lesz.Év végén fejlesztek gépet, így mindenképpen jól járok majd az AMDnek hála.

[ Szerkesztve ]

(#111108) cskamacska


cskamacska
addikt

Ingyé The Banner Saga 2 Twitch Prime mellé
Működik 30 napor próbával is de a Twitch kliense kell hozzá nem pluszegysor

Redemption instructions:
1) Go to twitch.tv/directory and sign into your Twitch account.
2) Claim the offer by pressing the "FREE WITH PRIME" button.
3) Install the game launcher if you don't already have it.
4) Download the game client from launcher.
5) Launch the game and enjoy your rewards!

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

(#111109) micafighter válasza cyberkind (#111089) üzenetére


micafighter
nagyúr

Miért, a többi gyártó nem kamuzik? :)

(#111110) arty válasza szallasi007 (#111105) üzenetére


arty
veterán

milyen intel, milyen amd? nem arról van szó, hogy a 120 ezres i7en gyorsan fordul a cucc, a 28 ezres fx-en meg kevésbé gyorsan? ;)

"A többi arc meg ha gépcsere van adott összegért akkor úgy keres gépet hogy NV kártya legyen benne, értsd gémer."

az nv preferálása vajon nem-e a laikusok "biztos" döntése? ;)
van persze olyan, hogy adott kategoriában az nv a tuti vétel, de nem "mindig" ... anno a P4-eket is tömegek vették, mert intel.

"összeraktam i7-et meg egy nv kártyát és eltüntek a mikrolagok és egyébként is sokkal stabilabb a rendszer. "

tehát lényegesen többet költve a gépre jobb lett a teljesítmény? aztamindenit :D
a stabilabb mit jelent? az amd napi 3x fagyott, a mostani napi 1x vagy 1x sem? gondolod az amdsek folyamatos instabilitás közepette használják a gépüket? ;)

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#111111) Crytek


Crytek
veterán

Az új G2A bundle mikor startol tudja valaki?

[ Szerkesztve ]

Next PC Upgrade: 2022

(#111112) cskamacska válasza arty (#111110) üzenetére


cskamacska
addikt

Jó, hát pont Ryzen löncs alatt benyögni, hogy az AyyMD 6 éves FX procijai milyen elcseszettek lettek, és AMD-t még bottal se, miközben a 8/16 magos desktop 1800X néhol bemutat a 10/20 és 8/16 magos két memvezérlős Broadwell-E prociknak, nos, azért kell némi ideológiai felkészültség. :))

De ez már csak ilyen, anno vagy 12 éve, az Athlon 64 dühöngés kellős közepén bírtak olyan örökbecsűeket elkövetni az SG.hu-n, hogy "egy informatikus intelt használ"(ezt egy srác meg is tartotta aláírásnak) :)

jaigen Kekisztán Királya is nyilatkozott

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

(#111113) arty válasza cskamacska (#111112) üzenetére


arty
veterán

rysen jó lehetne, ha nem egy iszonyatos rétegcpuval (8 mag 16 thread) próbálkozna eladásokat szerezni az amd... ilyen áru/tudásu cput az emberek igen kis százaléka vesz - értelme sincs, hiszen a sok mag miatt az órajel viszonylag kötött, az pedig a játékosnak kevésbé jó, alkalmazások esetén is csak bizonyos címek profitálnak belőle

nagyon kellett volna az 1600as széria, 4/8 maggal, alternatívaként a drága i5ök alá-fölé-mellé... és azok talán nem csak 4-4.1ghz-ig jutnának (miközben a 7700k 4.5ig turbózik és így eleve előnyben van a mostani rysenekkel szemben)

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#111114) szallasi007 válasza arty (#111113) üzenetére


szallasi007
őstag

Stabilabb rossz szó volt látom :( Gondolom most jön a megkövezős rész hogy miért nem tudom megmagyarázni, de ha nem váltottál intelre amd-ről akkor úgy sem lesz elfogadható a válasz, ha meg megtetted akkor meg tudod miről beszélek.

Tervező részleg: futtas le egy teljes stadion katasztrófa tesztet i7 vs ezzel AMD szerint megeggyező CPU-n. Hát nem sokszor nyert az AMD sajnos és itt most nem elfogultságról van szó részemről.

Azon természetesen nem csodálkozom hogy drágább a holmi, de váltás előtt nem számítottam arra amit kaptam a pénzemért. Duron-tól az APU-ig végiglépcsőztem az AMD-ket, aztán 270x mellé raktam egy i5-öt, majd 270X cserélve lett 970-re az is brutál volt - termsézetesen árban is ;)

A felső kategóriában jobb lesz - legyen úgy, csak vannak bizonyos dolgok amik számomra nem értelemszerűek.
Pl.: 4 évig fejlesztesz egy hw-t, az utolsó néhány hónapban kézikamerás videókon meg marketing bullshit anyagokkal elárasztod a világot, és beraksz mellé egy Nvidia kártyát és megmutatod hogy hasít - szerintem az lett volna a fair ha saját termékkel csinálják a teszteket, elvégre ez azoknak van kitalálva akik nem akarnak 1000+$-ért procit venni. Így legalább tudná akinek 4xx szériás AMD-je van hogy mit is tud vele kezdeni a Zen. Vegát meg meg sem említem, az is nálam már a közröhely tárgyát kezdi súrolni.

Számítási eredményeket mutogatsz mindenhol majd kiderül hogy a szemét windows olyan technológiát alkalmaz ami a te 4 éve készülő prociddal nem bánik jól - a 4 év alatt nem beszélek soha MS mérnökökkel és vitatom meg velük a helyzetet? Ti ezt el tudjátok képzelni az AMD részéről mikor az MS konzolokba is AMD proci van? Ugyanmár

BIOS: ezt meg aztán pláne nem értem, kiadnak egy teljesen új készletet úgy hogy konkrétan nincs letesztelve rajta a BIOS? Oké Intel is megcsinálta ezt már na de könyörgöm, ezzel akarják visszahódítani a piacot.

Az a véleményem hogy túl sok a véletlen vagy most az AMD tudja hogy igenis vissza tudna szedni ezzel a szériával egy nagyobb szeletet a vásárlók tortájából de el lett kapkodva. Miért nem lehetett mondjuk 3 hónapot várni és kiadni mindent úgy ahogy kell?

A legkisebb AMD-t egyébként nem az 1600-ot, érdemes lesz HTPC-nek megépíteni de egyenlőre elkeserít amit egy ilyen márkával az utóbbi X évben tesznek PC piacon.

ui.: szerverügyileg meg csak annyi hogy nagyjából eddig 1 AMD-t sikerült megcsodálnom az is kb 10 éves pedig elég sokat szerelek-telepítelek és felügyelek.

[ Szerkesztve ]

(#111115) i2k válasza arty (#111113) üzenetére


i2k
senior tag

De ezzel azt feltételezd, hogy minden gémer xarrá tucsingolja a konfigját.

Az én gépeim, hardvereim SOSEM kaptak tucsingot - 1 MHz-et sem.
S a mostani sem azért nem kap, mert "sima" 4690-es a CPU (nem K-s), vagy mert a Z97 chipset, a Corsair RAM-ok (stb.) nem bírnák.
Egyszerű: NINCS szükség rá.

Mondok meredekebbet: ha egy konfigot tucsingolni kell ahhoz, hogy az egyszerű júzer ne ezt tegye, vagy hogy meglegyen a csillámpónisan csillogó 60 FPS a sarokban, akkor inkább már érdemesebb levenni/visszahúzni azt a bizonyos "Ultra"-t "Very High"-ra...
99,9%-ban úgyis csak placebo a dolog.

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#111116) djculture válasza i2k (#111115) üzenetére


djculture
félisten

AMD-nél a busz sebesség mindig elvolt baszva alapjáraton már az athlon xp-nél is jobb volt a nagyobb fsb de kicsivel kisebb órajel minta kisebb fb de nagyobb órajel. Ez folytatódott az s754-es és 939-es am2-es am3-as athlon 64 -es termékeknél is. Az fx-nél is volt ezzel anomália Az alaplapi chipset busz sebessége volt mindig a gyenge pont nem a proci. Ha ezt megcsinálték normálisra kibaszva a régi busz technikákat pl a Hyper-Transport szart akkor jó lesz a ryzen ha nem akkor kár vele kínlódni.

[ Szerkesztve ]

(#111117) i2k válasza djculture (#111116) üzenetére


i2k
senior tag

De én most nem AMD vs. Intel témában írtam... :U

//S ha már: volt AMD-m, és van Intelem is.

1. gép (még nem saját, munkahely, tartós használat)
=================
Ház: valami noname
Táp: valami, ami ebben a noname-ben volt
Alaplap: --- nem emlékszem ---
CPU: AMD K6-2 300 (1 mag, 300 MHz)
RAM: 64 MB DDR(1) RAM
HDD: 4 GB HDD
VGA: S3 Trio 3D 4 MB (+ váltotta egy saját Voodoo Banshee 3D 16 MB)
Hangkártya: SoundBlaster AWE 64 (saját)
Monitor: 14" CRT (1024*768)

2. gép (ez már saját)
=================
Ház: Feel IV
Táp: Chieftec 400 W
Alaplap: Gigabyte
CPU: AMD Athlon XP 1700+ (Palomino) (1 mag, 1466 MHz)
RAM: 128 MB DDR2 RAM (+ később ehhez kiegészítés 512 MB-ig)
HDD: Matrox 20 GB HDD (SATA, 7200 RPM) (+ később ehhez jött egy Seagate 80 GB)
VGA: ATI Radeon 9500 Pro (128 MB)
Hangkártya: SoundBlaster AWE 64 (+ később váltotta egy SoundBlaster Live! 5.1 Player)
Monitor: 15" CRT (1280*1024) (+ később váltotta egy LG 1915S LCD)

3. gép (saját - no internet, offline gaming)
=================
Ház: CoolerMaster Elite 331 Black
Táp: Chieftec 500 W (+ amit később egy FSP 500 váltott, és a Chieftec átkerült a régi könyvtári gépbe)
Alaplap: Gigabyte GA-P35-S3G
CPU: Intel Core2Duo E8400 (2 mag, 3000 MHz)
RAM: OCZ Gold 4 GB DDR2 RAM (1066 MHz) (+ később ehhez kiegészítésként érkezett 2 GB Kingston 1066-os)
HDD: Seagate 80 GB (+ ehhez jött előbb egy 250 GB-os SATA 2, majd egy 1 TB-os, végül egy 2 TB-os Samsung)
VGA: AMD Radeon HD4850 (512 MB GDDR3) (+ később jött egy HD4870 (ajándék), majd később egy MSI HD7790 OC 1 GB)
Hangkártya: kezdetben a Live, majd alaplapi, és végül egy Audigy Xtreme
Monitor: az LG 1915s elromlása miatt 15" CRT (1280*1024) (+ később váltotta Samsung P2770H (2 ms, FullHD, 27")

4. gép (könyvtár - 1. gép - internet, digitális élet, gaming)
=================
Ház: noname
Táp: Mercury 400 W (+ amit később a Chieftec-em váltott, otthonról)
Alaplap: Gigabyte
CPU: AMD Athlon 64 X2 6000+ (2 mag, 3000 MHz, 4 MB cache)
RAM: 512 DDR2 RAM (800 MHz) (+ később ehhez kiegészítésként érkezett 2 GB Kingston 1066-os, a sajátom - amit a gépváltáskor hazavittem)
HDD: Seagate 250 GB (+ ehhez a saját 80 GB-os Seagate-em, később ehhez egy ajándék 500 GB-os WD)
VGA: nVidia GeForce 8500 GT (512 MB DDR2) (+ később jött az otthoni váltásomkor a HD4850-es, majd a HD4870, és egy időre az MSI HD7790 OC 1 GB, és végül egy ASUS R9 390 --- mind a sajátom)
Hangkártya: alaplapi
Monitor: BenQ G2010 WA LCD (20.1", 1680*1050 - 60 Hz, 5 ms)

5. gép (könyvtár - 2. gép)
=================
Ház: Fractal Design Core 3500
Táp: Zalman ZM600-GS II - 600 W
Alaplap: Gigabyte GA-Z97P-D3
CPU: Intel Core i5-4690 (4 mag, 3500 MHz, turbo: 3900 MHz, 6 MB cache, dobozos - 4. generációs i5)
CPU hűtő: Scythe Ashura
RAM: Corsair 16 GB Vengeance DDR3 RAM (1600 MHz, CL10 KIT - CMZ16GX3M2A1600C10)
HDD: Seagate Barracuda 1 TB (SATA3, 7200 RPM, 64 MB - ST1000DM003) (+ 500 GB WD)
VGA: ASUS R9 390 DirectCU II (8 GB GDDR5) (sajátom)
Hangkártya: alaplapi
Monitor: BenQ G2010 WA LCD (20.1", 1680*1050 - 60 Hz, 5 ms)

[ Szerkesztve ]

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#111118) djculture válasza i2k (#111117) üzenetére


djculture
félisten

Én se csak mondom hogy van ahol szinte kötelező tuningolni másképpen a proci chipset összeköttetés halál lassú.

(#111119) eami


eami
addikt

Valaki várja még rajtam kívül a NieR: Automata -t?

(#111120) maross válasza eami (#111119) üzenetére


maross
veterán

igeeen o/ nier automata family share-ert adok egy minion masterst!!!4

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#111121) oriic válasza eami (#111119) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Én igen, jó játék lesz szerintem. Metán 94 ponton áll jelenleg.

Live-Die-Respawn

(#111122) i2k válasza eami (#111119) üzenetére


i2k
senior tag

Én igen.
Csak még baromi drága.

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#111123) ayo válasza eami (#111119) üzenetére


ayo
addikt

én is!

http://jateknaplo.blog.hu

(#111124) arty válasza szallasi007 (#111114) üzenetére


arty
veterán

- váltottam már amdről intelre, intelről amdre. most éppen 2500k-m van, előtte volt FX6300, azelőtt pedig phenom2-k (720 és 955 asszem). őszintén mondom, halvány fogalmam sincs mire gondolsz a stabilitást emlegetve, de szerintem neked se ;)

- még1x mondom: amikor intelt hasonlítasz amdhez, figyelembe veszed az árat? vagy nem és aztán meglepődsz, hogy a triplaáras duplán gyorsabb?
- írod is, hogy meglepődtél, hogy a 270xnél mennyivel gyorsabb a 970 - nem szoktál teszteket nézni, mielőtt vásárolsz? ;)

- nem raksz az amd rysen mellé amd gput, mert az nvidiának erősebb kártyái vannak. így méréskor nem lesz a gpu a limitáló tényező, a cpu kifuthatja magát. ezért tesztelnek így. és ez szerintem csak neked furcsa - pontosabban remélem mostmár neked se ;)

- a csúcs rysen 500$. szerinted amellé a gémerek 200$-os 480at akarnak tenni vagy esetleg 550$-os 1080at? teljesen irracionálisak az elvárásaid (eleve érdemesebb mindig erősebb gput tenni a gépbe, mert általában nem a cpu a limit....)

- az ms nem az amd parancsára fejleszti a win10et ;) még akkor se, ha egy tök más termékükben éppen amd cpu van (egy egyébként tökéletesen másik termékvonalból)

- bios: mutass nekem olyan lapot, amihez nem jött megjelenés után legalább 3-5 biosfrissítés a gyártótól, tele hibajavítással (de olyan gyártó legyen, aki azért támogatja is a kiadott hardvereit). egyébként az alaplapokat nem az intel/amd csinálja, a hibás bios nem az ő saruk...

- igazad van, r5-ös rysenből lesz kisebb is és azok talán még normálisabb árat is kapnak majd (és a kevesebb mag/fogyasztás miatt jobban lesznek húzhatóak)

- az amdnek 2006/7 környékén volt ütős szervercpuja, szóval logikus, ha 10 éves gépeikkel futottál össze :)

---

@i2k:

"De ezzel azt feltételezd, hogy minden gémer xarrá tucsingolja a konfigját." - Remélem így van! ;)

"Az én gépeim, hardvereim SOSEM kaptak tucsingot - 1 MHz-et sem." - Az enyémek mindíg. Ha elejtett pénzt látok az utcán, felveszem ;)

"S a mostani sem azért nem kap, mert "sima" 4690-es a CPU (nem K-s), vagy mert a Z97 chipset, a Corsair RAM-ok (stb.) nem bírnák. Egyszerű: NINCS szükség rá." - A 4690 nem tuningolható, szóval ezt nehéz eldönteni ;) Szükség viszont volna rá, 3900mhz nem sok, a 4 mag se, vannak helyzetek, ahol ez a géped limitje.

Nekem a cput/gput kényelmesebb egyszer belőni tuningórajelre, utána az options menüben nem vagy ritkábban kell kompromisszumot kötnöm. Ráadásul ingyen van :) Hülye lennék nem használni.

[ Szerkesztve ]

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#111125) Crytek


Crytek
veterán

Aki elő van fizetve a Humble havira:

Hol van a The Witness cd kulcsa? Semmi nyoma.

Next PC Upgrade: 2022

(#111126) eami válasza Crytek (#111125) üzenetére


eami
addikt

pay early, amúgy csak hó vége előtt egy héttel vonja le és csak akkor kapod meg a kulcsot.

(#111124) arty: amd-intel-nvida :DDD

[ Szerkesztve ]

(#111127) Crytek válasza eami (#111126) üzenetére


Crytek
veterán

3 hónapra előre ki van fizetve a Humble bundle....(Mondjuk ezek a játékok láttán életem egyik legnagyobb hibája volt :W )

#111128: És ez nem is vicc :O

[ Szerkesztve ]

Next PC Upgrade: 2022

(#111128) maross válasza Crytek (#111127) üzenetére


maross
veterán

ennyi penz ket evig eleg lett volna jatekokra :(

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#111129) sixpak válasza eami (#111119) üzenetére


sixpak
nagyúr

Én igen...de erős kételyeim vannak a játékmenetet illetően, de a látványvilága párját ritkítja.
Igazából annyira megvett a látvány, hogy lehet akkor is megveszem, ha az alap koncepció totál idegen lesz tőlem...majd csak bámészkodok.

https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/

(#111130) eami válasza sixpak (#111129) üzenetére


eami
addikt

ah, tényleg... átugrottam akkor :) nekem nincs bajom az ilyen ugrabugrával. jó lenne már valami darksiders / DmC szerű hack & slash. Néztem én is pár videót, de nem akarok túl sokat nézni belőle. Nekem kicsit az ellenfelek tűntek repetitívnek, de könnyen lehet azért mert nagyrészt megjelenés előtti videókat néztem csak.

(#111131) i2k válasza eami (#111130) üzenetére


i2k
senior tag

"Nekem kicsit az ellenfelek tűntek repetitívnek"

Robotvilág...

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#111132) micafighter válasza arty (#111124) üzenetére


micafighter
nagyúr

:R

(#111133) sixpak válasza eami (#111130) üzenetére


sixpak
nagyúr

Kiderül nemsokára...bár ha jól tudom, akkor a pc-s megjelenésnek nincs is pontos dátuma.

https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/

(#111134) ayo válasza sixpak (#111133) üzenetére


ayo
addikt

március 17.

http://jateknaplo.blog.hu

(#111135) sixpak válasza ayo (#111134) üzenetére


sixpak
nagyúr

Thx bro...én még ott tartottam, hogy levették a pc-s dátumot az oldalról.

https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/

(#111136) oriic válasza sixpak (#111135) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Azóta jött hír, hogy jön, csak pár nappal később.
Steam oldal

Live-Die-Respawn

(#111137) maross válasza oriic (#111136) üzenetére


maross
veterán

annak se volt még soha jo vege, ha par nappal elnapolták..inkabb lenne +1honap

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#111138) eami válasza i2k (#111131) üzenetére


eami
addikt

nope... automaták.... ;)

(#111139) i2k válasza eami (#111138) üzenetére


i2k
senior tag

robot - automata - .... = nem emberek => tök egyformák (és nyilvánvalóan csak a "bosszok" lesznek egyediek).
Szóval?

//szerk. - ja és még mielőtt... az enemy/ellenség a téma... nem a főhőseink és az NPC-k (akik, jó szokásokhoz híven kapnak "egyediséget"...).

[ Szerkesztve ]

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#111140) eami válasza i2k (#111139) üzenetére


eami
addikt

mesélj, miért következik ebből hogy a megjelenésük nem lehet egyedi ? :)) automatából vesznek automata sprayt és automatán lefújják az automata külsejüket... wait for it... RNG :DDD

(#111141) cskamacska válasza eami (#111119) üzenetére


cskamacska
addikt

Nem. ;] :P

Ha harmadfokú kultúrsokkal intenzíven ápolnának, ki linkelné be a készülő Steel Division Normandy 44-et? :D

sajtóközlemény + bejelentési tréler + spekulálgatás

egy szem in game kép UI-val

Szóval Dawn of War 3-ban nem lesz Company of Heroes óta standard hátrálás, 2. világháborgós RUSE?/Wargame játékban meg még járműveknek is. :))
Van egy olyan érzésem, hogy a bukott Sudden Strike 4, és meh Dawn of War 3 után erre lesz érdemes várni.. nos valameddig, májustól év végéig bármikor érkezhet, ha 18-ra nem halasztják. :)

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

(#111142) tomsolo válasza eami (#111119) üzenetére


tomsolo
őstag

Nekem a játékmenetről egy az egyben a Blades of Time ugrott be - bár talán még annyi varia sincs benne.
Ez 20-kért elég meh kategória, a virtuális androgünökre meg nem áll fel szal nem izgat. ;)

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#111143) sixpak válasza tomsolo (#111142) üzenetére


sixpak
nagyúr

Erre sem?...akkor benned van a hiba. :D
Amúgy nekem sem (csak) az ilyenek miatt tetszik, inkább ezek a képek nyűgöztek le:
[link]
[link]

[ Szerkesztve ]

https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/

(#111144) eami válasza tomsolo (#111142) üzenetére


eami
addikt

szerintem én berántom, csak még kell pár kártyácskát farmolni érte :DDD

(#111145) sixpak válasza eami (#111144) üzenetére


sixpak
nagyúr

Kártyákról jut eszembe: eddig nem nagyon foglalkoztam velük, de a telefonos app használatával egyszerűbbé vált a dolog, kiszedtem vagy 150 kártyát, nagy részük el is kelt...itt hozzátenném, hogy nagyon kevés játékom van, pár euroról van szó...szóval a kérdés: dobott néhány foil kártyát, megnéztem, az egyik fél euro körül ment, felraktam néhány centtel olcsóbban, de nem ment el, másnap ránéztem, 59cent helyett, már csak 11 volt....ez mitől függ?
Hagyjam benn negyvenakarhányért vagy ez már mindig 11 cent marad?
Van par fóliásom, azért kérdem.

https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/

(#111146) i2k válasza eami (#111140) üzenetére


i2k
senior tag

"mesélj, miért következik ebből hogy a megjelenésük nem lehet egyedi ?"

OMG... Talán mert a JÁTÉK készítői úgy képzelték el?
Felnőhetnél már...

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#111147) tomsolo válasza cskamacska (#111141) üzenetére


tomsolo
őstag

Engem most ez sokkolt mint stratégia

Ja nem is, azt mondják hogy ez már nem is stratégia hanem szimuláció.

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#111148) tomsolo


tomsolo
őstag

Jaj meg az új WH40k stratégát (Sanctus Reach) dicsérik, az ára kicsit borsos de norvégból 7k körül megáll

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#111149) eami válasza i2k (#111146) üzenetére


eami
addikt

ez gyönyörű volt :) nem én kezdtem el elmélkedni róla, hogy mi miért van, de ígérem, igyekszem felnőni ;)

(#111145) sixpak: lehet valakinek sürgős volt hogy elpasszolja, vagy a price history alapján sosem ment el többért. pl hiába van neked valamiből egyetlen egy darabod a piacon, attól még nem feltétlenül viszik el €300-ért.

(#111150) Csapoati válasza tomsolo (#111147) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Jé, a Panzer General 1 stratégiai térképe is így nézett ki. :D

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.