Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:11:11

LOGOUT.hu

Témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#32851) Mortel


Mortel
senior tag

Nos, szerintem ez a VR dolog még nem az igazi sajnos, és ahhoz képest cefetül drága...

M

https://www.youtube.com/watch?v=8ZOzVcP2NqM

(#32852) nubreed válasza D4M13N (#32843) üzenetére


nubreed
veterán

Jól megy a Frontiernek. A részvény árfolyam is emelkedett és jó értéke van a cégnek. Reméljük ez azt jelenti, hogy még jó ideig biztosítva lesznek az ED -hez a fejlesztések.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#32853) kiskuplung válasza nubreed (#32852) üzenetére


kiskuplung
őstag

A 2.1 óta semmilyen értékelhető tartalom nem került bele, annak meg majdnem... 1,5 éve?

(#32854) Vesa válasza kiskuplung (#32853) üzenetére


Vesa
veterán

Pont ezt akartam írni én is. Anno arra vártunk, hogy a Planet Coaster fejlesztése befejeződjön, mert akkor majd lesz erőforrás az Elite-re is. Nem lett! Aztán abban bíztunk, hogy legyen sikeres a Planet Coaster, mert akkor lesz pénz fejlesztésre és jönnek a tartalmak az Elite-be ezerrel. Nem jöttek!
Most meg abban bízunk, hogy készüljön el ez a Dínós izé, mert majd...
Jól tartja a mondás: A remény hal meg utoljára...

A tudomány a valóság költészete!

(#32855) anatron válasza Vesa (#32854) üzenetére


anatron
aktív tag

Jól van nem kell azért kétségbe esni.Előbb utóbb elkészül a Star Citizen. :)

(#32856) 42861 válasza Vesa (#32854) üzenetére


42861
senior tag

Talán ObsidianAnt beszélt az egyik videójában nemrég arról, hogy volt egy nagy közvéleménykutatás az Elite játékosok körében. Az egyik kérdés az volt, hogy melyik jövőbeni fejlesztést várod a legjobban. Nos, a Thargoidos téma az ötödik helyre került. És ez elég elgondolkodtató, hogy egy olyan dologról fog szólni a játékban a következő ~1-1.5 év, ami kis túlzással, de a kutyát sem érdekli. Még a felfedezéshez köthető újdonságok is előrébb végzett a listán.

(#32857) duvi válasza 42861 (#32856) üzenetére


duvi
nagyúr

A thargoidokkal olyan új játékelemek is bekerülhetnek, amik sokakat érdekelhet. Még ha maguk a thargoidok nem is annyira érdekesek.

(#32858) Vesa válasza 42861 (#32856) üzenetére


Vesa
veterán

Erről nem hallottam. Kétségtelen, hogy én is szívesebben látnék egy olyan fejlesztést, amitől a felfedezés a monotonitás és dögunalom helyett élménnyé válna. Meg még kb. ezer más tartalmi bővítés elférne, de meglátjuk majd, mit sikerül kihozni a 2.4-ből. Én nem számítok semmi egetverőre már...Túl régóta tapicskolunk az állóvízben és nem látom, ez mitől és miért változna meg.

A tudomány a valóság költészete!

(#32859) duvi válasza Vesa (#32858) üzenetére


duvi
nagyúr

Valóban lelassult a fejlesztés, de azért ne adjuk fel a reményt! Nézzétek végig a The Art of Elite Dangerous albumot. Sok jövőbeli tartalmat láthattok benne. Persze a mikor az egy másik kérdés...

(#32860) haxiboy


haxiboy
veterán

Sziasztok. Most tervezem beszerezni a játékot, valószínűleg PS4-re. Az érdekelne hogy érdemes-e belevágni a játéknak úgy hogy magam
mögött tudok kb 12 év EVE online-t. Itt főleg a tartalomra gondolok, hogy mennyi idő mire monotonná válik a játék, ilyesmi. Ha jól tudom maga a sandbox, történet minden platformon ugyanaz, és ugyan ott jár csak a ps4-el nincs cross play, ez annyira nem zavar, bár felvet néhány kérdést.

A játék egy szerverrel rendelkezik mint az EVE és az egész játékban egyszerre van jelen mindenki?

Mennyire számít előnynek egy botkormány megléte?

Az account a platformok között megosztott? Tehát be tudok jelentkezni PC-n vagy Ps-en egyazon profillal?

Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)

(#32861) duvi válasza haxiboy (#32860) üzenetére


duvi
nagyúr

Szia!

Ha szereted a sandbox és űrszimulátor játékokat, akkor igen, érdemes :K Teljesen más a koncepciója mint az EVE-nek, ezért elég nehéz és nem is érdemes összehasonlítani vele. Eleve a hajó irányítása összetettebb mint az EVE-ben a szimulátor jellegből adódóan. A monotonitás kérdése egyénfüggő. Aki a pörgősebb akció orientált játékokat kedveli, annak hamarabb monotonná válhat a játék. A higgadtabb, türelmesebb játékosoknak több évnyi játékot adott már az ED.

Valóban nincs cross play a három platform között (Xbox, PS4, Pc/Mac), de ugyan az a háttér szimuláció fut mindegyiken. Pl. ugyan azt az árat látod egy állomáson, mindhárom platformon. Mindenki ezen a központi szerveren játszik, DE! Mivel egy szerver+P2P hibrid megoldást alkalmaztak a hálózati kommunikációra, ezért limitálva és instanceolva van a játékosok száma, egy közös játékban. Elvileg max 32 fő, ami a gyakorlatban kevesebb, mivel ez nagymértékben függ a résztvevők csatlakozási sebességétől és minőségétől.

Botkormány és hotas határozottan sokat dob a játékélményen és a használhatóságon. Persze ez megint csak egyénfüggő. Sok konzolos játszik kontrollerrel, mivel nekik ez már tökéletesen kézre áll és profi módon kezelik.

"Az account a platformok között megosztott?" Tudtommal nem lehet átjárni a platformok között :(

(#32862) Cooper911 válasza haxiboy (#32860) üzenetére


Cooper911
senior tag

Egy szerver van, de a játékosok instance-okba vannak osztva tehát nem fogsz többszáz hajókat látni, ha jól emlékszem max 32 player és AI lehet egy instaceben.

Botkormányal könnyebb játszani, egy Hotas-nál kézre esik minden. A kontrolleről nem tudok nyilatkotni de én PCn egérrel és billentyűvel tolom a kezdetektől és nem éreztem nagy hátrányt.

A monotonitás meg tőled függ. Nincs fő story, ha egy sandboxban újra meg újra találsz magadnak kihivást, akkor sokáig érdekes lesz. Ne grindolj ne bizonyos hajó megszerzése legyen a cél mindenekelőtt, hanem élvezd a játékot próbáld ki minden részét és akkor sokáig elleszel vele, addigra talán új tartlamak is jönnek.

[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]

(#32863) Pro Cambarus válasza haxiboy (#32860) üzenetére


Pro Cambarus
csendes tag

Az, hogy a játék mennyi idő alatt válik monotonná, alapvetően a játékstílusodtól és az elvárásaidtól függ. Valószínűleg napok alatt unalomba lehet grindelni magad, ha ezt választod, de ha a birodalomépítésre, háttérszimulációra koncentrálsz, akkor vég nélkül jönnek a kihívások. (Az E:D-ben ez nem csak végjátékként lehetséges. Bár a játékot célszerű megtanulni hozzá, szerény felszereltséggel is hozzá lehet járulni.)

A játék sok szervert használ sok funkcióra. Bár a "személyes találkozás" nem lehetséges egyelőre platformok között, egy, egységes világot alakít és használ az összes platform és játékos, ami egy klaszeren fut.

A joystick szerintem óriási előny, mivel egyszerre hat fokozatmentes (helytelenül analóg) tengelyt használ a szimuláció (pitch, yaw, roll, tolóerő, függőleges- és oldalhajtóművek). Egérrel ebből max 2 irányítható egyszerre. Egyéb kontrollerekkel nincs tapasztalatom. 3 tengellyel is repülhető a játék, de akkor nem lehet minden lehetőséget kihasználni. Ettől függetlenül vannak, akik egér-billentyűvel játszanak, a sokféle játékstílus lehetőséget kínál erre is (kereskedő, felfedező, stb).

Az accountokra vonatkoz kérdésre nem tudom a választ. Az biztos, hogy PC-re sok olyan szoftver érhető el, ami segíti a boldogulást a játékban. (Korábban a Frontier készített olyan iPhone companion-t, ami a Frontier accounton keresztül szintén elérhetővé tett néhány szolgáltatást vélhetőleg a konzolosok számára is. Ezt később én is szeretném jobban tanulmányozni, hátha javítható lesz az átjárás a platformok között.)

(#32864) Pro Cambarus válasza Pro Cambarus (#32863) üzenetére


Pro Cambarus
csendes tag

Ilyen az, amikor hárman válaszolnak egy kérdésre. :)

(#32865) Vesa válasza haxiboy (#32860) üzenetére


Vesa
veterán

EVE nagyon más kategória, az Elite-ben az EVE lehetőségeinek a töredékét sem találod meg. Cserébe ez egy szimulátor, szemben az EVE-el. Nagyon is élvezhető az Elite egy jódarabig, de EVE szerű közösségi élményt ne keress benne! Ha a helyén kezeled a játékot, akkor pár száz órát biztosan képes nyújtani a pénzedért.

Szimulátor jellegéből adódóan, egy HOTAS vezérlő a legjobb hozzá. Ezzel nagyjából triplájára ugrik az élményfaktor, és a manőverezés is lényegesen precízebb a szeparált gázvezérlés miatt.

[ Szerkesztve ]

A tudomány a valóság költészete!

(#32866) haxiboy válasza Vesa (#32865) üzenetére


haxiboy
veterán

Köszönöm mindenkinek. PS4 kompatibilis hotas létezik?

Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)

(#32867) brd válasza haxiboy (#32866) üzenetére


brd
nagyúr

Igen, pl. ez.

The only real valuable thing is intuition.

(#32868) wollnerd


wollnerd
aktív tag

Így van, az Elite Dangeorus nagyon jó szim főleg a hotassal! Én a Steam nyári akcióban vettem meg a Comander Deluxe edition-t. (Csak Horizon-nal együtt teljes a játék igazán.) Amikor megvettem, akkor még nem nagyon tudtam hogy mit kell csinálni de vannak training küldetések is és akkor lassan 1 hét alatt elsajátítottam a játékot, és minden percét élvezem. nagyon sok féle küldetés van. jó kis pénz, felfedezési és kereskedelmi és katonai, sőt kalózkodási is lehetősége van! több mint 400 milliárd(!!!) csillagrendszer van a játékban.
DE te a vétel előtt is tudsz több infókat szerezni, megtanulni a játék lényegét és sztem ezzel jól elfogod tudni dönteni h meg szeretnéd e venni a tartalmas infós szöveg elolvasván, itt a topic első HSZ-ában a TÉMAÖSSZEFOGLALÓ segítségével!
:)

[ Szerkesztve ]

PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház

(#32869) wollnerd


wollnerd
aktív tag

Hoppá, most vettem észre hogy megjelent pl. az Ipon-on egy új HOTAS... (legalábbis én eddig nem láttam..)
Valaki hallott már erről, kipróbálta?

PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház

(#32870) Vesa válasza wollnerd (#32869) üzenetére


Vesa
veterán

Ez a Thrustmaster T. 16000M típusú joy-nak a HOTAS változata. Valójában kitölt egy űrt, mert eddig a HOTAS X/4 és a lénygesen komolyabb Saitek x52 Pro/x56 között nem létezett átmenet (sem árban, sem minőségben).
Az általad linkelt darab a T. 16000M -hez hasonlóan HALL szenzoros, a throttle pedig csúszósínes, ami messze jobb a Hotas X/4 potis megoldásánál. Más kérdés, hogy a kialakítása nem mindenkinek kényelmes és persze nem ér fel a nagyobb testvérekhez sem. Bár ezen is lehetne vitázni, mert a Saitek is potis, tehát kevéssé precíz mint ez, cserébe sokkal több gombot és funkciót kínál ennél. Egy szép középút ez a cucc, ami eddig hiányzott a piacon.

[ Szerkesztve ]

A tudomány a valóság költészete!

(#32871) baphomet válasza wollnerd (#32869) üzenetére


baphomet
senior tag

Több, mint fél éve használok ilyet. Remek cucc, én nagyon meg vagyok vele elégedve.

Előtte egy X52 Pro-t nyúztam másfél évig, nekem ez a T.16K hotas jobban bejön, mint az. A több, mint 20e Ft-nyi felárat meg aztán végképp nem éri meg a Saitek.

Röviden néhány gondolat:
- Az anyaghasználata meh, kopogós műanyag, de legalább az érdesebb fajtából, így a felforrósodott pilótafülkében megizzadt tenyér sem csúszik le róla, a botkormány megpláne, oldalt gumírozott.
- Az összeszerelési minőség jó, nem recseg-ropog, nyeklik-nyaklik. Masszív.
- Rengeteg kezelőszerv van rajta, persze az ED-hez még majdnem kevés így is, de egy gombot shiftnek beáldozva már elégséges. A gázkaron lévő minijoynak hála van 6 jól használható analóg tengelyünk, amit nem sok más termék mondhat el magáról.
- A joystick tetején és a talapzaton lévő gombok elég lötyögősek, nincs egy határozott nyomáspontjuk, ami egy csöppet zavaró. Ezzel szemben a tűzgomb és a 4/8 állású kapcsolók parádésak (és hát ezeket használjuk leginkább).
- Érzékenység, precizitás megint csak nagyon jó. A warthog érzékelője van ebbe is bepakolva.
- Ergonómia határeset. Nem rossz azért, hosszú távon sem kényelmetlen, vagy fárasztó használni, azzal nincs baj, de nekem az alsó-középméretű tenyeremmel kellett eszkábálni egy fél centis magasító betétet a joy csuklótámaszára, hogy szuperkényelmesen elérhessek minden gombot, és a gázkar oldalán lévő legalsó traktus eléréséhez is egy csöppet meg kell nyújtóztatni a hüvelykujjamat. Nagyobb tenyérrel kényelmesebb lehet, bár már olvastam arra panaszt, hogy nekik meg beleakadhatnak a nagy virsli ujjaik a gázkar frontján lévő billenőtengelybe. (amit a TM rocker-nek nevez, de ez hülyeség, bármit csináltam vele, csak nem szólalt meg az űrmetál \,,/ )

Bármi kérdés volna még, állok rendelkezésre, míg Duvi el nem zavar a joystick topikba. :B

szerk. (#32870) Vesa:
Összességében nincs több kezelőszerv az X52 szérián sem. Ott a sticken van több cucc, míg itt a gázkaron. Ebből a szempontból egálban vannak.

[ Szerkesztve ]

(#32872) wollnerd válasza baphomet (#32871) üzenetére


wollnerd
aktív tag

Oké, köszi mind2-töknek. Ennyi infó bőven elég erről. :) Nekem megvan a Hotas X-em, szóval én csak kíváncsi voltam erre a joystick-ra. :) Tényleg jobbnak látszik az, de ugye nekem megvan az X még csak 2 hónapja, szóval... Ősszintén, kicsit rossz ( és talán irigy) szemmel nézem hogy eljött egy jobb joystick csak 2-3 héttel később pl. Aqua-ban is (Amikor vettem az X-et, a 16K még nem volt náluk.) és kicsit várhattam volna a Joystick kérdéssel és akkor tán azt vehettem volna meg az ED-hez... :D Na mindegy... :D

[ Szerkesztve ]

PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház

(#32873) duvi válasza baphomet (#32871) üzenetére


duvi
nagyúr

Szerintem a hotasok (játékvezérlők) szervesen kapcsolódnak a játékhoz. Éppen ezért mindenki nyugodtan írhat véleményt, személyes tapasztalatot, ezáltal segítve a közösséget a választásban :K

(#32874) duvi


duvi
nagyúr

Hatféle Cobra Mk III Pulse festés érkezett az online storeba.

(#32875) duvi


duvi
nagyúr

Mindenkinek szabad a pálya! The 2.4 Open Beta is live NOW!

(#32876) wollnerd


wollnerd
aktív tag

A Steam még mindig nem frissített nálam (steames verzió van nálam) ? A Launcher-ben látom a felső sarokban hogy még mindig 2.3 a verzió...

PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház

(#32877) pcnet válasza wollnerd (#32876) üzenetére


pcnet
addikt

2.4 bétát csak azok tudják kilróbálni akik megvették a Horizonshoz a season betát.

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#32878) duvi válasza pcnet (#32877) üzenetére


duvi
nagyúr

Már nem. A closed béta véget ért és mától mindenki leszedheti és kipróbálhatja az open bétát.

[ Szerkesztve ]

(#32879) pcnet válasza duvi (#32878) üzenetére


pcnet
addikt

Oh, bocsánat! És köszi! :R

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#32881) wollnerd


wollnerd
aktív tag

Srácok, telepítettem a 2.4 open beta-t és el is indítottam. De a nagy csodálkozásomra két-három héttel ezelőtti mentést töltötte be...! :Y Amikor még csak Cobra MkIII-am volt és lejjebb volt a rangom és csak az első mérnök van felfedezve és talán unlock-olva! Nem is mertem szabályosan kilépni a játékból, hanem kilőttem a feladatkezelővel, hogy nehogy mentse. Aztán elindítottam a normál ED Horizon (64bit)-et és hála az égnek hogy ott a legutóbbi mentéssel találtam magam: DBX kicsivel több mint 50LY ugrótávval, Luyten's Star-ban, a Ashby City-ben parkoltam és munkákat végeztem a Sirius Corp.-nak.
Elmentettem azt, kiléptem, beléptem a 2.4-be, és megint a Cobra-t látom egy isten háta mögötti helyen... :U
Jól van ez így??? (Így mi értelme lenne? 2.4 open béta kedvéért kezdjem elölről? De közben akkor az eredeti nem is fejlődne... Szal, nem is értem hogy mi ebben a logika... :F

PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház

(#32882) Diopapa válasza wollnerd (#32881) üzenetére


Diopapa
addikt

Másik szerveren fut a beta és gondolom régebbi mentést dobtak át. Nincs ezzel gond régen is így volt, sőt pl EVE-ben is így volt.. :) Nincs hiba benne, játsz. De az elért dolgok nem kerülnek át a véglegesbe, ezzel legyél tisztában.

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#32883) brd válasza wollnerd (#32881) üzenetére


brd
nagyúr

Jól, a béta mindig egy külön serveren fut, egy akkor készült Elite univerzum mentésből indítva. A feladatkezelőből hiába lövöd ki, mert ha máskor nem, egy Hiperugráskor mindenképpen elmentődik a karaktered aktuális állapota a serverre. De a béta a béta serverre ment, az semmilyen hatással nem lesz a nem béta karakteredre.

Szerk.: kezd rendundáns lenni a topic. :)

[ Szerkesztve ]

The only real valuable thing is intuition.

(#32884) pcnet válasza wollnerd (#32881) üzenetére


pcnet
addikt

Én is szívtam sajnos, bár tudtam régebbről, hogy kb 2 hetes mentésre számíthatok. Az elmúlt egy hétben tradeeltem egy csomót, de a bétában még a trade előtti mentés van. Így pont nincs pénzem Corvettere. Pedig már dörzsöltem a markom, hogy most lövöldözök egy jót. Nah, mindegy, talán egy Anacondára fussa! :)

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#32885) duvi


duvi
nagyúr

(#32886) haxiboy


haxiboy
veterán

Na srácok, köszönöm a sok infót. Megvettem ma a játékot PS4-re...el is vesztem benne teljesen. Amíg töltött az advanced combat training teljesen kikészített, nagyon rá kell még éreznem mi hogyan működik. Jelenleg pl a küldetések azok amik lefoglalnak, de még egyet sem sikerült megcsinálni, kicsit jobban is foghatná a kezem az elején. :D

Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)

(#32887) wollnerd válasza haxiboy (#32886) üzenetére


wollnerd
aktív tag

Azt a traininget már én is végképp nem tudtam megcsinálni. Hagytam is a fenébe. Sztem te is törvénytisztelő civilként éld az ED életet, mint én. :D
A küldetésekben majd csak belejössz. Az egyszerűeket csináld meg. Az adat-áruszállítós küldik is szinte veszélytelenek.
Ajánlom a figyelmedbe ezt, ezt és ezt az oldalt a játék közben a használatukra.

[ Szerkesztve ]

PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház

(#32888) duvi válasza haxiboy (#32886) üzenetére


duvi
nagyúr

Üdv a csapatban! Bármi kérdésed van, szívesen segítünk :K

(#32889) haxiboy válasza wollnerd (#32887) üzenetére


haxiboy
veterán

Mire kiismertem az irányítást utána elég easy volt. Rá értem :-) Régebben sokat szimulátoroztam, így nem áll távol tőlem a dolog. Ha lenne pénzem már meglenne a pilóta vizsgám is :-D

Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)

(#32890) Vesa válasza wollnerd (#32881) üzenetére


Vesa
veterán

Én most alsó hangon kb. 1 hónapig nem játszom. De figyelek ezerrel, hogy milyen tartalmak jöttek.

[ Szerkesztve ]

A tudomány a valóság költészete!

(#32891) nubreed válasza Vesa (#32890) üzenetére


nubreed
veterán

Én már április vége óta hozzá sem szagoltam az ED-hez. :)

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#32892) Vesa válasza nubreed (#32891) üzenetére


Vesa
veterán

Jelenleg az X4 bemutatót nézem, és az állam keresgélem még. Egyelőre nem a látványtól (early alpha sincs még a game), hanem amit ez tudni fog! Mondjuk még nem most fog megjelenni, addig elleszek még Elite-el. :D

[ Szerkesztve ]

A tudomány a valóság költészete!

(#32893) grHawk


grHawk
aktív tag

Srácok, csak nekem nem működik az F10 mint screenshot gomb? Történt valami változás a témában? Sokáig az NVIDIA shadowplayt használta képek készítésére, kb fél éve, szóval simán lehet, hogy lemaradtam egy váltásról screenshot gombot illetően.

(#32894) duvi válasza grHawk (#32893) üzenetére


duvi
nagyúr

Win 7-ről átálltam Win 10-re, de szokás szerint nem húztam újra az ED-t, mert külön SSD-n van. Nem is működött az F10-es képmentés, hiába indítottam adminként a klienst. Nulláról újraraktam az ED-t és azóta újra működik az F10-es mentés.

(#32895) 4580693 válasza Vesa (#32892) üzenetére


4580693
senior tag

Hát, nem lesz ez rossz. Az X3-al sokat játszottam. Az tetszett! :)

(#32896) Mortel válasza duvi (#32859) üzenetére


Mortel
senior tag

Ez nagyon jó! :C

Remek lenne... :)

https://www.youtube.com/watch?v=8ZOzVcP2NqM

(#32897) nubreed válasza duvi (#32894) üzenetére


nubreed
veterán

Nekem ahhoz még több pálinkát kell meginni, hogy átálljak Win 10 -re. :DDD :))

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#32898) nubreed válasza Vesa (#32892) üzenetére


nubreed
veterán

Belenéztem, tényleg jónak tűnik.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#32899) nubreed


nubreed
veterán

2.4 Teaser

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#32900) duvi válasza nubreed (#32899) üzenetére


duvi
nagyúr

Volt már, de inkább többször, mint egyszer se ;)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.