Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:11:11

LOGOUT.hu

Témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#32251) scyllafren válasza glovasi (#32249) üzenetére


scyllafren
senior tag

Erre nem tudom a pontos valaszt, csak egy otletet tudok adni mindenkinek: amint elkezdodik az interdiction, kezdj el porogni jobbra vagy balra (roll). Az, meg a sima kormanyzas boven eleg barmilyen escapehez.

Nekem eddig 0 elveszitett interdictionom van, amit nem szandekosan veszitettem el, Throttle 0-val. (aztan persze tamado pukkant is)

[ Szerkesztve ]

(#32252) glovasi válasza scyllafren (#32251) üzenetére


glovasi
tag

Eddig nekem is mindet sikerült kivédenem joy manőverezéssel. Csak azért kérdezem, mert gyanús hogy egy T9-nek nem olyan az Escape vector mozgása, mint egy fittelt Cobra-nak, pedig egy teherhajót könnyebb megtámadnia a szomláiai kalózoknak, mint egy szárnyashajót. (A 0 throttle meg ez esetben az, amikor tévedésből a hadicirkálót támadják meg aztán nekik annyi is)

Na mindegy, csak azon filozofálok, hogy mennyire vannak jobban kitéve a sikeres FSDI-nek a lomha hajók.

(#32253) anatron válasza grHawk (#32244) üzenetére


anatron
aktív tag

A Colónián garantáltan fogsz playerekkel találkozni.
Én eddíg akárhányszor berepültem a Jaques Statiünre mindig volt a közelben valaki.

Viszont az elites játékos közösség nem túl kommunikatív.

[ Szerkesztve ]

(#32254) Mortel válasza Kidus (#32234) üzenetére


Mortel
senior tag

Nem a Coriolis tip. állomás a "bubi"... :)

Az emberek lakta "vidéket" nevezik annak, ha jól sejtem...

Ha kizoomolsz a térképen látható az oka... :)

M

https://www.youtube.com/watch?v=8ZOzVcP2NqM

(#32255) duvi válasza Mortel (#32254) üzenetére


duvi
nagyúr

Így van :K Az emberek lakta régiót nevezzük bubinak.

(#32256) Vesa válasza grHawk (#32239) üzenetére


Vesa
veterán

"Nem rettegek senkitől felfogás", csupán semmi kedvem másokkal találkozni mert antiszociális vagyok, nem érdekelnek mások, sőt, kifejezetten idegesítenek mások. Hazajövök melóból, leülök játszani, és semmi kedvem a helyi idióta vér istvánokkal szenvedni, mert csak felidegesítem magam és ezzel elrontják a szórakozásomat. Pont. Mindenki úgy tolja ahogy akarja.

[ Szerkesztve ]

A tudomány a valóság költészete!

(#32257) grHawk válasza Vesa (#32256) üzenetére


grHawk
aktív tag

Mondtam egy szóval is, hogy zavar ha úgy tolod? Azt mondtam, hogy nem értem a felfogást. Nap mint nap ugranak le hidakról, azt sem értem. Persze, megvan a véleményem, de nem akarom megváltoztatni az övét. Ami viszont érdekel, hogy egy új, sőt jelen esetben az Openra nyitott játékosnak mindenképpen tudatára adjam az Open mellett szóló érveket, ahelyett, hogy csak egy oldalról, az Opent egyenesen rühellő - enged meg, hogy a te szavaddal éljek - antiszociális játékosok szintén antiszociális játékmódra sarkalják. Mintha ezt mondanád - szintén a te szavaiddal élve: "semmi kedvem másokkal találkozni mert antiszociális vagyok, nem érdekelnek mások, sőt, kifejezetten idegesítenek mások", úgyhogy gyere és te is legyél antiszociális, mert az sokkal jobb és az emberek amúgy is gonoszak! (<ezt már én írtam hozzá, miszerint számomra, hogy jön le). És már ne is haragudj, de, hogyan tudsz valamiről vélemény alkotni, ha még sosem próbáltad? "Én még életemben nem léptem be Open-be." - de te már tudod, hogy teli van vérpistikékkel. Nyilván azon videókból informálódtál, amiket megosztottak a játékosok, de ez újfent egyoldalú, hiszen valljuk be, a játék normális menetéről nem töltenek fel annyi anyagot. Márpedig az a több. De te fogod és elítéled, egy fals infó alapján. Ez nem is zavar. De azt, hogy másokat is elvont játékmódra buzdítasz, ráadásul láthatóan alaptalanul, azt nem fogom szó nélkül hagyni.

TLDR: Az ilyen hozzáállással nem lehet mit kezdeni, és nem is akarok. Elnézést, ha túl impulzív volt a vélemény nyilvánításom, tudom, hogy a magadfajták nem szeretik az impulzív dolgokat :D

[ Szerkesztve ]

(#32258) Vesa válasza grHawk (#32257) üzenetére


Vesa
veterán

Nem vitázom ezen, mindenki azt csinál amit akar. Ha érti valaki a "felfogást", ha nem. Egyébként engem aztán pont nem érdekel, hogy te mit hagysz szó nélkül és mit nem! Legközelebb nem kell kötekedni. Pont!

A "magadfajtázást" meg tudod kivel engedd meg magadnak?!

[ Szerkesztve ]

A tudomány a valóság költészete!

(#32259) Kidus válasza Mortel (#32254) üzenetére


Kidus
őstag

Amugy igen, csak mar lusta voltam beirni, mire eszembe jutott :)
( csak mert konkretan a bazisra vonatkozott a kerdes, miert ugy hivtam, szerintem )

[ Szerkesztve ]

Assuming Control

(#32260) grHawk válasza Vesa (#32258) üzenetére


grHawk
aktív tag

Nem vitáztam, nem kötekedtem. Ha nem tetszik a véleményem, ez van. A magadfajtát meg nem kell félreérteni. A saját jellemzésedre vonatkozóan írtam, de felőlem úgy érted, ahogy akarod :D

[ Szerkesztve ]

(#32261) duvi


duvi
nagyúr

Kérem, hogy tartsuk tiszteletben egymás játékszokásait és véleményét! Ne kezdjünk átmenni személyeskedésbe! Hadd ne kelljen takarítást kérnem! Köszönöm a megértéseteket!

(#32262) nubreed válasza grHawk (#32257) üzenetére


nubreed
veterán

Én meg azt nem értem, hogy mit nem lehet érteni azon a felfogáson, amit én és Vesa is képviselünk. Bottal se piszkálnám meg ezt a játékot, ha csak és kizárólag openben lehetne játszani. Nekem sincs se időm se energiám arra, hogy mindenféle hülye gyerekkel foglalkozzak openben akár azért mert éppen pvp -zni támad kedve, akár azért, mert rám ír valami baromság miatt. És még csak segíteni se akarok senkinek, én is megtanultam egyedül a játékot, persze sok fórumozással, youtube video nézegetéssel és egyebekkel, akkor más is képes rá. Én tiszteletben tartom, hogy sokan meg csak openben tudnak gondolkozni, de akkor a te félék is tartsák tiszteletben ennek az ellenkezőjét, mert van a magányos farkas típus és én is ilyen vagyok. Deal with it bro'...

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#32263) Hauptmann válasza nubreed (#32262) üzenetére


Hauptmann
addikt

Na, és akkor mi lesz az általad istenített SC-vel? Az eléggé masszív PvP-nek tűnik...

(#32264) nubreed válasza Hauptmann (#32263) üzenetére


nubreed
veterán

Előszőr is, nem istenítem. Másodszor egy meg nem jelent termékről nem lehet ebben a tekintetben nyilatkozni.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#32265) Piszkos-Fred válasza glovasi (#32252) üzenetére


Piszkos-Fred
aktív tag

> Na mindegy, csak azon filozofálok, hogy mennyire vannak jobban kitéve a sikeres FSDI-nek a lomha hajók.

Szamomra a minijatek - ha engem tamadtak - mindig egyformanak tunt, de egynel-kettonel erezheto volt, hogy konnyebben kivedtem vagy forditva, erezhetoen nehezebb volt lelepni, mint az atlag eseteben. Valoszinuleg ahogy minden a jatekban ez is fugg
- a legfontosabb talan a tamado jatekos/npc FSDI rendszerenek a minosegetol (az adott minosegu fsdi range tulajdonsaga mint olyan eleg fontos, mind tamadas, mind az ellene vedekezes eseten)
- a sajat (menekulo) hajod manoverezesi kepessegetol (interdiction kozbeni sebesseg, meghajtok, kiegeszitok, maga a hajo manoverezesi kepessege, hajo aktualis tomege stb. osszessege)
- az sem mindegy, hogy milyen tavolrol kezdodott a tamadas, mert annal nehezebb/konnyebb kijutni az FSDI hatotavolsagabol (gyorsabban feltolteni a baloldali kek csikokat/blokkokat)
- az esetleges kornyezo nagyobb objektumok/testek es azok gratitacios mezoinek hatasatol
- es a random faktorrol nem is beszelve. :)

Egy-egy interdiction eseteben annyi minden fugg mindentol, hogy, ha csak nem adja ki az FD a formulat (vagy nem banyassza ki valaki), akkor szinte lehetetlen biztosra menni. Az biztos, hogy jozan paraszti esszel is az tamado FSDI minosege kontra tamadott hajo aktualis manoverezesi kepessege/furgesege jellemzok vivjak meg elsosorban a csatat, a ket hajo tavolsaganak fuggvenyeben.

(#32266) grHawk válasza nubreed (#32262) üzenetére


grHawk
aktív tag

Emberek. Félreértés van a fejekben. "nem lehet érteni azon a felfogáson". Ez az én problémám, hogy nem fogom fel, mi jó a mindenkitől elzártságban, csupán leírtam, hogy nem értem. Nem kell velem megértetni, minek éreztek késztetést erre? Én csupán azt mondom, - és most baromi értelmes leszek, mert az elmúlt 4 hozzászólásom mondanivalója ez, és úgy tűnik ezt eddig nem tudtam kikerekíteni - hogy ha van egy új játékos, esetünkben Djuree, aki nyitott az Open play felé, akkor ne csak az "open ilyen sz*r, open olyan sz*r" véleményt hallja, főleg egy olyan játékostól, aki kijelentette, hogy még csak ki sem próbálta. Érted ezt a logikátlan helyzetet? Ez a bajom. És mindössze annyit tettem ez ellen, hogy leírtam, hogy nem csak ez létezik. Egyébként Duvi, én nem léptem át a direkt személyeskedés határát, Vesa hozta be a képbe, hogy Ő "antiszociális", én csupán építkeztem erre. De természetesen számomra sem célszerű a fölösleges vita, úgy hogy ezt a témát hagyom elmenni. Azt hiszem, eléggé érthető voltam, hogy mit akartam eredetileg is véleményezni.

Kicsit kezd ez az Open-Solo közösségi kapcsolat (és most nem keverendő a publicgroupokkal, amivel szerintem semmi gond), egy ilyen fordított túlérzékenységbe átmenni. A külföldi fórumok erre a jó példák, de most már itt is, mert ha valaki valami rosszat mer megemlíteni a Soloval kapcsolatban, vagy - esetünkben - leírja, hogy NEM ÉRTI EZT A FELFOGÁST - akkor rögtön megakarják győzni az ellentétéről. Mi Openesek már lemondtunk rólatok, Solosok. Az új játékosokról viszont nem.

[ Szerkesztve ]

(#32267) pcnet


pcnet
addikt

Open/Solo témához pár gondolat, élmény. A játékot soloban kezdtem, mert én is féltem, hogy kilőnek. Alaptalanul. Metaxx rágta a fülem, hogy ez egy multi játék és bolond vagyok ha kizárom magam a "buliból". Megvettem a Cobrámat és remegve mentem ki NB-höz vadászni. Aztán rájöttem nem kell pánikolni a Cobra pilótafülkéjében. Elkezdtem tradeelni openben. Sok játékos került barátlistára a világ minden tájáról. Akkor szerettem meg opent. 3 támadás ért openban playertől, ami valójában egy volt éles. Egyik eset akkor volt, mikor powerhez álltam. Meritezés végén, éjjel már félálomban mentem az állomásra és ID-zet. Nem is figyeltem, hogy player vagy npc. Megadtam magam, nekem esett, akkor néztem nagy kerek szemekkel, hogy player. Elugrottam, még 2x ID-zett, de sikerült bejutnom az állomásra.
Másik eset egy barátságos mérkőzés volt. Founders Worldön írt rám egy player, hogy lenne e kedvem egy harchoz. Akkor raktam fel a huge MC-t a Corvettemre, nagy volt a mellényem, aztán kb fél perc alatt megkopasztott. Hőkárosodas, modulleállás, halál. Alig sikerült elhalványítanom a pajzsa külső körét. Ő is Corvettel volt. Mikor vissza vásároltam a hajót, megköszönte a "tesztet". Megkérdeztem tőle, ezt meg, hogy csinálta? Írta, hogy engi tuning. Harmadik eset már az új karakteremmel volt. T6tal küldiztem, sok küldi szólt egy bizonyos rendszerbe. Ott szedett ki egy játékos, iszkolás, de nem bántott, csak annyit írt: "Mond, hogy Duval kisasszony jó csaj, és életben hagylak! :) " Párszor ID-zett még aznap, inkább unalmassá kezdett válni mint idegesítővé. Mindig Duval kiasasszony magasztalására szólított fel. Aztán egyszer megkérdezte, hogy nincs véletlenül egy Fer-De-Lance-om? Írtam Neki, hogy csak ez a T6om van. Kiderült ismerős volt Neki a nickem és összekevert valakivel. Még láttam párszor a rendszerben, de többé már nem ID-zett. Mondjuk most megint soloban nyomom a felfedezést Colonia alatt a neutron mezőben, de több 10 milliónyi adat van nálam. Most így nagyobb biztonságban érzem magam.

Én úgy használom opent/solot, ahogy a helyzet megkívánja. Egyiket sem tartom jobbnak a másiknál. Mindegyiknek megvan az előnye és hátránya. Soloban biztonságban érzem magam pl felfedezéskor vagy CG közben, openben pedig más playerekkel tradeelek ha úgy tartja kedvem. :)

[ Szerkesztve ]

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#32268) Hauptmann válasza nubreed (#32264) üzenetére


Hauptmann
addikt

No offense, de nagyon sokszor leírtad itt a topic-ban. hogy az SC izgalmasabb számodra, úgy hogy magával a játékkal még egy percet sem játszottál.

Én is várom egyébként, csak nagyon tartok tőle, hogy egy NMS féle hatalmas koppanás lesz az egészből. És gyanítom, hogy mivel ott pénzért lehet előnyöket vásárolni, a PvP nagyon szopó lesz.

(#32269) nubreed válasza Hauptmann (#32268) üzenetére


nubreed
veterán

Volt pár ilyen kirohanásom, mikor kicsit ráhangolódtam jobban az SC -re pár hónapja és sok videot néztem róla, mert annyira szerettem volna, hogy valami történjen már az ED -ben is. Akárhogy is, az SC -ben láttam fejldősét, még akkor is, ha még mindig alfa. Akkor azt láttam, hogy csak a langyos vízben való álldolgálás van a Frontier részéről és ebből a tespedtségből már nagyon elegem lett. Innentől kezdve bármi érdekesebb volt, még egy alfa állapotban lévő SC is. Most az alien szál -végre- egyre erősebb előtérbehozása újra felkeltette a játék iránt az érdeklődésem. Valami ilyesmit vártam, ami más mint amit eddig kaptunk, ami érdekes, ami új, ami eléri azt, hogy újra játszak vele. Egy dolog zavar kicsit ebben, ugye azt már tudni, hogy a jelenlegi fegyvereink szart sem érnek az alienek ellen, és nem tudom, hogy majd ahhoz hogy megszerezzük és felpimpeljük (esetleg új engineer -ek bevonásával) az alienek ellen jó fegyvereket, újra több száz órányi grindolással fog járni? Ha igen, érdektelen számomra az egész, remélem nem teszi meg ezt velünk ismét a Frontier...

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#32270) Vesa válasza grHawk (#32266) üzenetére


Vesa
veterán

""open ilyen sz*r, open olyan sz*r""

Ilyet senki nem mondott, nem állított! Ez csak a te fejedben létezik a téves mondatértelmezések sorozata miatt. Én csupán leírtam, hogy _számomra_, a Solo mód önmagában elégséges a maradéktalan játékélményhez. Mivel az eredeti kérdés erre vonatkozott!
Ha nem kötsz ebbe bele, akkor nem bontom ki a magyarázatát sem (ami bár még mindig csak kizárólag rólam szólt, kiegészítve azzal, hogy veled ellentétben én tökéletesen megértem és elfogadom azokat/azt is, akik a multit részesítik előnyben).

Részermről itt ezennel zártam ezt a dedós témát!

[ Szerkesztve ]

A tudomány a valóság költészete!

(#32271) grHawk válasza nubreed (#32269) üzenetére


grHawk
aktív tag

Ahogy néztem ezek az eltérő fegyverzetek javarészt utility slotok lesznek, ergo nem kell átalakítani az egész hajót emiatt. Bár ez csak az eddigi infók alapján feltételezendő.

(#32272) totila


totila
tag

mi történt itt?
a thargoidok bombázták meg az agyunkat? itt mindig olyan jó hangulat volt, azon kivételes fórum, ahol ha voltak is viták, de mindig poénokba csomagolva, most meg folyamatosan zajlik a ketrecharc :(
hova tűntek a régi jó beszólások, amiken hülyére tudtam röhögni magam? :F
nagy kár

(#32273) anatron


anatron
aktív tag

Bocs srácok,ezt most nem bírtam kihagyni. :DD
(Egyébként tényleg,már meg van az SC és Solozom az Elitet két patch között fél évente kb 3x.)

Egyébként meg a Solozásnak praktikus okai vannak szerintem az Elitében:

- Nem találkozol Havibajos Istvánnal
- Érdekes módon stabilabb a Lame Sit Drive (van úgy,hogy percekig tölt Openben)
- Minden meg van Soloban is ami Openben meg van

[ Szerkesztve ]

(#32274) Ice_Man22 válasza totila (#32272) üzenetére


Ice_Man22
senior tag

ugye... Mas ph! forumokon allando jelleguek az ilyen hsz ek. De sajnos mar itt is kezdodik.

(#32275) grHawk válasza Ice_Man22 (#32274) üzenetére


grHawk
aktív tag

Nem kell vészjósolni, vagy ha igen, azt már megtehették volna mások is. Én a megjelenés óta követem ezt a topikot és hidd el, voltak itt már durva viták, ez közel sem volt az. Egyébként az Open-Solo, Elite-SC, Powerplay jó - Powerplay rossz, van jövője az Elitnek - nincs jövője az Elitenek, és társai témák mindig is több vehemenciát hoztak ki mindenkiből, akit kicsit is érdekel a játék. Ez nem feltétlen rossz. A vitának van helye egy fórumon, hiszen benne van a definícióban. Nekem nincs bajom azzal, ha valaki Solozik, de voltak itt olyanok, akiknek volt, és az gerjesztett ízléstelen vitákat. Én egy szóval sem szidtam a Solot, sőt, ha bárki visszaolvas láthatja, hogy kifejezetten ajánlottam is. Itt most arról volt szó, hogy egy új játékost mire buzdítunk.

[ Szerkesztve ]

(#32276) Diopapa válasza Hauptmann (#32268) üzenetére


Diopapa
addikt

Bár ez itt full off, de érdekelne miféle előnyöket lehet SC-ben venni pénzért, mesélj? BTW SC-ben lesz PVP slider, amit ha elhúzol, az életben nem találkozol playerekkel (aka ED-féle SOLO mode). NMS féle hatalmas koppanás meg biztos nem lesz, esetleg másmilyen.... ;] :DDD Ha több minden érdekel SC-vel kapcsolatban, várunk szeretettel a topikjában. ;)

[ Szerkesztve ]

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#32277) totila válasza grHawk (#32275) üzenetére


totila
tag

tényleg voltak kisebb villongások régebben is, de ritkán, és azok belevesztek a sok jó dumába, és poénba, ma meg poén meg jókedv sehol, csak ez az adok-kapok
ha eszembe jut, régen mennyit nevettem, akkor még szomorúbb a mostani hangulat. eleve elég kihalt a fórum
de talán majd ősszel megint beindul

(#32278) Hauptmann válasza Diopapa (#32276) üzenetére


Hauptmann
addikt

Úgy értem, hogy ott ugye pénzért lehet venni komoly hajót is egyből, nem pedig valami alap kis szarban fog kezdeni mindenki. Gondolom, a kész játék indulásakor nem fogják elvenni a pénzért vett hajót. De ha lesz nem PvP mód is, akkor az jó megoldás.

De ha majd lesz valami akció egy Mustang, vagy Aurora+Sq42-re, beülök én is.

A koppanásról meg majd akkor beszéljünk, ha kint van az 1.0. Kicsit nagynak érzem a hype-ot, mint ahogy az NMS-nél is, amit aztán a fanboy-ok meglovagoltak, hogy ilyen, meg olyan jó lesz, minden más szar. A többit már történelem. :DDD

(#32279) Mortel


Mortel
senior tag

Kb. semennyire nem lehet játszani...

Az elmúlt órában percenként dobott ki...

Másnál is hasonló?

Üdv:

M

https://www.youtube.com/watch?v=8ZOzVcP2NqM

(#32280) Piszkos-Fred válasza Mortel (#32279) üzenetére


Piszkos-Fred
aktív tag

Ha nem is percenkent, de hja, detto. Bar, most kb 10 perce mar sokkal jobb.

(#32281) Diopapa válasza Hauptmann (#32278) üzenetére


Diopapa
addikt

Hát a scope sokkal nagyobb mint az NMS esetében, szóval akár még nagyobbat is lehet koppanni, de nem is néhány ember fejleszti.. Ott az volt a baj, hogy elszaladt a hypetrain, tudatosítani kellett volna, hogy ez egy indie játék és 20€-ért kellett volna árulni, nem lett volna senkinek semmi baja vele.

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#32282) Vesa válasza Diopapa (#32281) üzenetére


Vesa
veterán

+1

A tudomány a valóság költészete!

(#32283) anatron válasza Diopapa (#32281) üzenetére


anatron
aktív tag

Reméem,hogy nem lesz koppanás ha már én is beruháztam egy Aurorára. :)
Viszont az irányításal kezdhetnének valamit mert a Joystickkal rémálom a repülés.
Az Elite ebben azért rendesen ráver az SC-re.

[ Szerkesztve ]

(#32284) Diopapa válasza anatron (#32283) üzenetére


Diopapa
addikt

Ezt tényleg az SC topikban kellene átbeszélni, nem itt szétoffolni.. Az Aurora a lore szerint egy több száz éves konstrukció, kevés rajta a thruster, a játék pedig thrusterenkek szintjén van lemodellezve, azért "rángat" mert amikor elengeded a joy-t, akkor az ellenkező oldali fúvókák lassan tudják lefékezni az oldalirányú mozgást. Bármilyen másik normálisabb hajóban ülve nem lenne ilyen gondod... Ha lesz lehetőséged, próbálj ki egy M50-et pl... ;)

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#32285) Djuree


Djuree
félisten

na megjött a hotasom, már 3 traininget megcsináltam. :C
azért a dogfight kemény volt így elsőre. sokszor nem találtam az ellenséget. nekem még bonyolult hogy merre van az arra. a target felirat nem mutatja sajnos. így sokszor összevissza forogtam mire meglett. de már javulok.
majd ma az advanced combat, tuti szenvedés lesz. :DD
meg fel kéne írnom a gombkombinációkat mert fejből nem megy még.
tényleg ha kiengedett futóművel repülök akkor mi van?

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#32286) duvi válasza Djuree (#32285) üzenetére


duvi
nagyúr

A gombkiosztást még úgy is finomhangolni fogod, aztán hamar belejössz. A középső radarképen (10.Scanner) egyből láthatod, hogy hozzád képest hol helyezkedik el a célpontod. Fontos, hogy legyen beállítva a targetválasztó gomb, ha valamiért elvesztenéd a kijelölést. Kiengedett futóművel drasztikusan lelassulsz, ezért erre figyelj, hogy legyen behúzva (később majd tudatosan használhatod manőverezésre).

(#32287) sensor060


sensor060
aktív tag

Egy kérdéssel fordulok hozzátok: a powerplay fegyvereket (hammer, enforcer cannon, prism shield, stb) lehet-e tuningolni a mérnökökkel?

(#32288) Mortel


Mortel
senior tag

Most meg offline a server... :W

M

https://www.youtube.com/watch?v=8ZOzVcP2NqM

(#32289) Piszkos-Fred válasza Mortel (#32288) üzenetére


Piszkos-Fred
aktív tag

"Hello CMDRs, we are currently investigating reports of login issues that may be affecting multiple platforms. Thank you for your patience."

(#32290) nubreed válasza Mortel (#32288) üzenetére


nubreed
veterán

Még szerencse, hogy április kb. vége óta nem játszom, mert amúgy engem is nagyon idegesítene. :(

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#32291) brd válasza sensor060 (#32287) üzenetére


brd
nagyúr

Igen, lehet.

The only real valuable thing is intuition.

(#32292) grHawk


grHawk
aktív tag

Tegnap és tegnap előtt is ki-ki fagyott a játék conflict zoneban. De érdekes kifagyás volt, mert fekete lett a kép és csak ctrl-alt-dellel lehetett offolni.

Remélem, mire hazaérek melóból, futni fog, mert 3 db massacre küldetés vár befejezésre, darabonként 20 millás jutalmazással...

[ Szerkesztve ]

(#32293) nubreed válasza grHawk (#32292) üzenetére


nubreed
veterán

Hmmm. És miket kell legyakni darabonként 20 misiért? Kalóz hajókat?

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#32294) Mortel válasza Piszkos-Fred (#32289) üzenetére


Mortel
senior tag

:R

Ezt az üzenetet merre lelted?

M

[ Szerkesztve ]

https://www.youtube.com/watch?v=8ZOzVcP2NqM

(#32296) to.ca válasza grHawk (#32295) üzenetére


to.ca
tag

Szívemből szólt. :K

load"elite",8,1

(#32297) RaGi91 válasza grHawk (#32295) üzenetére


RaGi91
senior tag

Nekem semmi tartalom nincs a játékban jelenleg.
A küldetések szarok, alig pár fajta van, pénzt szerezni gyerekjáték, nem kell exploit hozzá. Ha van pénz, van minden.
A pve egy vicc, a pvp megint (más okból).

Majd 1-2 év múlva ránézek, hogy mi van a Thargoidokkal. Most nem erre a 3 scriptelt eseményre gondolok.

A grind még élvezhető is lenne, ha közbe kéne valamit csinálni. De annyi, hogy elmész A-ból B-be, majd vissza.
Vagy rodeózhatsz a vízfestékkel rajzolt bolygókon, amik úgy néznek ki mintha 20 éve készültek volna. De nem baj, mert 100-al kevesebb ott az fps. Még szerencse, hogy nem bugos, ja, de. Rengeteg a gamebreaking bug, rengeteg a szerverhiba, a multicrew p2p. Csak ülnek a babérjaikon.

Megjegyzés a képhez: Timbalderis AB 1 D A arsenic farmolás. A fél bolygó ilyen volt. Be tudtam menni a textúra alá, sőt a kavicsok a levegőben voltak. És láthatatlan sziklák mindenhol.

[ Szerkesztve ]

(#32298) Djuree


Djuree
félisten

nézem ezeket a magyar oktatóvidiket. hát sokat tanultam ami tegnap jól jött volna már, sok bénázástól megmenekültem volna, de így meg magam fedeztem fel. :DD
ahogy nézem a kevés gomb a hotason lesz a kihívás, mármint hogy jól belőjem a gombokat. találtam vmi crab féle hotas kiosztást, majd azzal próbálkozok első körben, vagy sajátot kreálok nemtom.
pc-n azért ennyiből nincs gond legalább...

kezdőként amúgy mivel érdemes pénzt csinálni eleinte? kereskedés? vagy felfedezés az mi, jobb mint a kereskedés? nyilván csempészni, harcolni még nem akarok egyenlőre.

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#32299) Tuomas válasza Djuree (#32298) üzenetére


Tuomas
addikt

Én amíg alap hajóim voltak, adatokat vittem, ahhoz nem kell raktér, de ott is ki lehet fogni jól fizetőket.
Aztán lett pénzem egy cobra hajóra, ott bővítettem a rakteret kapásból, így már nyersanyagszállítást is tudok csinálni, az adatszállítás mellett, és értelem szerűen jobban dől a lé, mert egy fuvarral több cuccot tudok vinni :DDD

We were here

(#32300) Vesa válasza Djuree (#32298) üzenetére


Vesa
veterán

"Segítség" nélkül egyelőre adat szállítós küldetéseket érdemes csinálni, amíg nincs egy jobb hajód (pl. Cobra).
A Cobra-t már fejlesztheted több módon is, kereskedésre, felfedezésre, vagy akár harcra is.

Ha nem taszít egy "kis segítség", akkor viszonylag gyorsan sok pénzt lehet keresni ezzel.
Ez a script annyit csinál, hogy ha beírod a rendszert ahol éppen vagy, akkor a kiválasztott távolságon belül kilistázza a felfedezéssel sokat érő rendszereket, illetve ott az értékes bolygókat. Ezekre így már célirányosan el tudsz menni, szkennelni, majd az adatokat leadni egy állomáson. Pár óra alatt milliókat lehet keresni.
De ez szerintem megöli a játékélményt, a lehetőség minden esetre adott, eldöntheted, hogyan akarsz játszani.

A tudomány a valóság költészete!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.